Погледи форум

Пуни Облик: И С Т О К & З А П А Д / РУСОФОБИЈА & РУСОФИЛИЈА
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
.
Страни државници којим Русија указује највишу почаст добијају Орден Светог Андреја, док је Орден Александра Невског ЧЕТИРИ (и словима ЧЕТИРИ) степена испод њега, и првенствено је намењен разним државним службеницима Русије за 20 година рада.

Путин се подсмехује Вучићу и ПРЕЗИРЕ га – с правом.

[Слика: giphy.webp?cid=3640f6095c344a8d3063534932737122]
Зашто је краљ Милан добио руски орден кад је био против Руса? Кад је краљ Александардобио орден док је био регент или су му орден дали избегли белогардејци?
(08-01-2019, 09:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ].
Страни државници којим Русија указује највишу почаст добијају Орден Светог Андреја, док је Орден Александра Невског ЧЕТИРИ (и словима ЧЕТИРИ) степена испод њега, и првенствено је намењен разним државним службеницима Русије за 20 година рада.

Путин се подсмехује Вучићу и ПРЕЗИРЕ га – с правом.

[Слика: giphy.webp?cid=3640f6095c344a8d3063534932737122]

Већу тлапњу не видесмо одавно. Никаква оправдања не пију воду. Да, Путин заиста "презире" Вучића, Додика, Црвеног Војводу и друге проруске главодржитеље припремајући им ордења било које степенаже. Јок
(08-01-2019, 11:07 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Већу тлапњу не видесмо одавно. Никаква оправдања не пију воду. Да, Путин заиста "презире" Вучића, Додика, Црвеног Војводу и друге проруске главодржитеље припремајући им ордења било које степенаже. Јок

Путин је ВЕЛИКИ играч на белосвецкој шахматној табли па тако помера дрвца у интересу спасенија са свих страна нападнуте Русије и кад су у питању чифути (Биби), Турци (Ердоган) или Чечени (Кадиров)!

Наиме добар, и ВРХУНСКИ, политичар ваља да налази пролаз и код најцрњег непријатеља ако се примени она "непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ"!

У Јапанаца постоји израз "пријатељски непријатељ", што је била квалификација за Њемце и Талијане у Другом Рату, док су Амери и Енглези били "непријатељски непријатељи"!

Како и где дакле Православни Владар (и у надежди смо једног дана ЦАР) Путин, смешта данашњи латиничарски NOVOSRB, ЧИЈА ВЛАДАЈУЋА ВРХУШКА НИЈЕ НИ СРБСКА НИ ПРАВОСЛАВНА, то ми старији и мудрији можамо да погађамо а за пучину и форумске Велеуме попут шизофреног ДВОЈЦА и полу-писменог Кизе (што и није толико лоше јербо свака чаша мож'да бидне и полу-пуна и полу-празна), важи само и једино она мисао Владике Рада:

ПУЧИНА ЈЕ СТОКА ЈЕДНА ГРДНА, ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!

Паметном доста!
Чекај сад не ваља што Путин одликује Вучића...

Чек ако би Вучића одликовао Трудо или Трамп била би бука и халабука...
(08-01-2019, 08:16 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Чекај сад не ваља што Путин одликује Вучића...

Чек ако би Вучића одликовао Трудо или Трамп била би бука и халабука...

Опет браниш Вучића, а?

Јел'то по директиви одкако је Крмнад Чварак (из партизанске породице) заједно са Чедом мандовом претрч'о?

Ц, ц, ц....

Међутим!

Ми, схватајући да је тај орден уствари одликовање функцији Председника Србије а не балавом шифтарину кога Путин презире, морамо да подвучемо да су такав исти орден којим се награђују грађани Русије који се налазе на државним функцијама, али и истакнути страни политичари, јавни радници и бизнисмени заслужни за развој сарадње са Русијом, добили за само осам година, од 2010-е године, неколико стотина особа (Руса и странаца) за различите заслуге, као рецимо Председници Белорусије Александар Лукашенко, Казахстана Нурсултан Назарбајев, Таџикистана Емомали Рахмон, Туркменистана Гурбангули Бердимухамедов, Богољуб Карић и разне остале Аганлије и Кучук Алије, Мула-Јусуф, Фочић Мемед-ага, па и старац Фочо од стотину љета…

Орден Александар Невски је укинут 1917-е године од стране јудео-бољшевика, а васпостављен је под Страшним Брком 1942-е, па суспендован распадом СССР и опет установљен 2010-е године од стране Дмитрија Медведева као ниже одликовање.

Дакле, Вучић није добио исти орден (највиши) као Пашић и Краљ Александар, како режимски медији упорно "спинују".

Највиши орден Руске федерације је орден Андреја Првозованог, који је ЧАК ЧЕТИРИ СТЕПЕНА ИЗНАД ОРДЕНА КОЈИ ДОБИЈА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ, а то одликовање је пре неколико година добио Председник Републике Кине Си Ђипинг.

Хармоника
Никаква оправдања КГБ- овца не вреде. Одликоваће Вучка и тачка!
(08-01-2019, 09:18 AM)пек Пише: [ -> ]Зашто је краљ Милан добио руски орден кад је био против Руса? Кад је краљ Александардобио орден док је био регент или су му орден дали избегли белогардејци?
Треба најзад разбити неке клишее и стереотипе: Кнез/краљ Милан заправо никад није био "против Руса"... Штавише, ослањао се на Русију, као и сви (претходни и потоњи) српски владари, све до часа кад Русија више није била у могућности да штити наше интересе, кад је дошло једнога од нових договора великих сила, 1878, и кад нас је љубазно "упутила" на Аустро-Угарску. Онда Милан (тад још увек кнез, Србија постаје краљевина 1882) више није имао избора, и покушао је од А/У извући што се највише за Србију могло у датим не баш пријатељским околностима...

Александар је орден добио као регент...
.
Српски снајпериста Дејан-Деки Берић, који је до недавно био добровољац у армији ДНР-а и слови за хероја у Русији, објаснио је какав ће орден Александар Вучић да добије од Владимира Путина, па ка'е:

Цитат:Чисто за оне који не знају, орден Александра Невског је један од нижих ордена Руске Федерације. У СССР-у су га давали официрима за заслуге на бојном пољу.

Како год, то је ипак орден, нема неку посебну тежину. Али га је Вучко добио.

Веће је вредности орден дружбе, који је Путин предао градоначелнику Загреба!

И Деки се, као и већина родољуба у Србији, пита чиме је балави шифтар заслужио да добије орден…па ка'е:

Цитат:Када је, пре отприлике месец дана, у Вучићевим новинама (режимским медијима) и на његовој телевизији објављено да добија орден, мало сам завирио на званичну страницу која је доступна, а где се пар месеци пре доделе ордена објављује указ Председника.

Вучићевог имена тамо није било!

Бог га свети зна како је искукао тај орден! То је орден нижега ранга, три или четири степена нижи од ордена који се дају државницима од срца. Да би било јасније, то је орден за личну употребу и орден није награда од Путина, већ обавеза, озбиљна обавеза…па сада долазимо до најважнијег.

Орден нема неку тежину, али зато обавезује!

Путин долази са гомилом предлога економске сарадње, то је она права награда за Србију.

Е, ту нашем напредном Вучку почињу проблеми… Наш Вучић има образ ко опанак од слонове коже и велику гузицу којом се труди да седи на две, може се слободно рећи и три столице.

Руси су променили своју спољну политику од оне из деведесетих година.

Држаће му столицу до тренутка до када буду веровали да ће се понашати као Председник братске државе.

Када му Руси измакну столицу, сешће са својим дебелим дупетом тако жестоко да ће му сви дупеувлакачи пинк боје излетети засрани из задњице.

Колико реално Вучка цени Путин показује то што му је, како сам већ рекао, дао орден веома ниског ранга.
Паметном доста!
Ауууу ал' си љубоморан и пиждриш на орден и цара Путина..

ти цео живот путиноид па ништа..Пиши тамо Кремљу да те одликују.

Aл' би тек пиждрио да Трудо одликује Вучића..
[Слика: Screenshot-20190109-162301-Facebook.jpg]
Koлико сам упућен из извора унутар СНС-а, 17-ог ће бити у Београду преко 100 000 до 200 000 чланова српске народне странке из целе Србије који ће имати митинг 3 у 1:

1. Контрамитинг- да докажу како их има више од опозиције

2. Дочекати цара Путина- Скандирати Србија и Русија никада Унија. Звиждати ЕУ/нато убицама, иако ће Аца на миг запада потписати независност Косова.

3. Подршка политици Александра Вучића и присуствовању церемонији додели ордена..

Тако да се спремите...