Погледи форум

Пуни Облик: И С Т О К & З А П А Д / РУСОФОБИЈА & РУСОФИЛИЈА
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
.
Сто руских официра – на челу са генералом Тонкошкуровом – стигло у Венецуелу

Па ка'е:

ВИШЕ НЕГО СИМБОЛИКА:

ДРУГИ АВИОН АН-124 - ИЗ МОСКВЕ ЗА КАРАКАС ЛЕТЕО ПРЕКО....

С И Р И Ј Е !!!


Можда и у овоме има скривене симболике и поруке Вашингтону.

Генерал-пуковник Василиј ТОНКОШКУРОВ, први заменик главнокомандујућег и
начелник Главног штаба Копнених снага Русије у Каракас је са сарадницима стигао после оптужбе председника Венецуеле Николаса Мадура да Хуан Гуаидо и администрација Доналда Трампа покушавају да га убију

У Каракас је стигао и АНТОНОВ, Ан-124 и довезао и 35 тона `терета`и сто руских елитних официра после неколико диверзија на кључним објектима електроенергетског система Венецуеле.

ЗАТО МИ КЛИЧЕМО:

EVVIVA MADURO !!!


Међутим!

У НАДЕЖДИ СМО ДА ЋЕ СЛЕДЕЋИ АНТОНОВ СА СЛИЧНИМ ТЕРЕТОМ СЛЕТЕТИ УСКОРО НА НИШКИ АЕРОДРОМ ОДМАХ ПО 'АПШЕЊУ БАЛАВОГ ШИФТАРИНА И ЊЕГОВЕ ВЛАДЕ!!!

АМИН, БОЖЕ ДАЈ!


НЕМА ШЕМА НИ ДИЛЕМА,
ОД ЦИРКОНА СПАСА НЕМА!
ОД ЊУЈОРКА ДО ЛОНДОНА,
НЕМА СПАСА ОД ЦИРКОНА!
ОД БЕРЛИНА ДО ТЕКСАСА,
ОД ЦИРКОНА НЕМА СПАСА!

[/quote]

[b]НЕМА ШЕМА НИ ДИЛЕМА,
ОД ЦИРКОНА СПАСА НЕМА!
ОД ЊУЈОРКА ДО ЛОНДОНА,
НЕМА СПАСА ОД ЦИРКОНА!
ОД БЕРЛИНА ДО ТЕКСАСА,
ОД ЦИРКОНА НЕМА СПАСА!


НЕМА ШЕМА НИ ДИЛЕМА,
ОД ЦИРКОНА СПАСА НЕМА!
ОД ЊУЈОРКА ДО ЛОНДОНА,
НЕМА СПАСА ОД ЦИРКОНА!
ОД БЕРЛИНА ДО ТЕКСАСА,
ОД ЦИРКОНА НЕМА СПАСА!
Руси се мешају ђе им није место..

Ово са Венецуелом не да бидне добро..
(25-03-2019, 11:03 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Руси се мешају ђе им није место..

Ово са Венецуелом не да бидне добро..

Синовац, немо'теби глава да бучи кад се ради о гео-политичким потезима једне НУКЛЕАРНЕ СИЛЕ као што је Русија!

Уосталом и нами је жа' Чемерике, ипак је то бели свет за разлику од разних латиноса, ама Чемерика једноставно нема доброг шахисту на власти одкако је Боби Фишер отишао Богу на истину!

Они не знају, нити ће икад сазнати, како се померају та дрвца на шахматној табли света него се понашају као пацер-силеџија који зна само да поруши фигуре кад види да губи!

Амери, и то пре свега тзв. 'дубока држава' (а уствари лихварска хидра са Вол-стрита) је дакле мислила да ће Цар Путин да реагује на њихове пионе у такозваној "украјини" тако што ће и он да помера своје пионе...тамо!

Међутим!

Цар Путин је изненада активирао два ловца и коња ДИЈАГОНАЛНО, на супротном делу шахматне табле и...ПРЕТИ МАТОМ!

Руски Лабудови су 'номад прелетели 10,000 км. до Венецуеле носећи по 12 мисила са нуклеарним главама, а за Чемерику им је потребан само један (и словима ЈЕДАН) и то у Јелоустонски парк испод кога је вулкан!

То што из Венецуеле може да се гађа и Вашингтон то и није тако битно!

Битан је моћан троугао Венецуела, Гватемала, Куба....а све лепо објашњава овај амерички војни коментатор (са преводом за неке дискуте који све знају ама језике слабо), па каже:Није дакле само нафта у питању (Гватемала и Куба немају нафту), него битни гео-стратешки потез са којим се јасно ставља до знања Вашингтону:

НО-НО, НЕ ПОМЕРАТИ ПИОНЕ У ТЗВ. "УКРАЈИНИ", МАТ ПРЕТИИИИ!

Иста порука важи и за присуство руског оружија у Средоземљу, ДАНАС У СИРИЈИ А СУТРА ЈАДРАНСКОМ ЗАЉЕВУ!

Амин, Боже дај!

ЗАКЉУЧАК:

НАТО-УГУЗЉУБИ У NOVOSRBU, ПОЈМА НЕМАЈУ ЈЕР НИ ФИЗИЧКИ НИ МЕНТАЛНО НИЈЕСУ МРДНУЛИ ИЗ СВОЈЕ УЧМАЛЕ ЛОКАЦИЈЕ А ОВАМО СЕ ХРАБРО БАВЕ СВЕТСКИМ ТЕМАМА И ПЉУЈУ СВАКОГ КО "НИЈЕ ОДАВЛЕ"!

Објашњење је једноставно, постоје ИНТЕЛЕКТУАЛНИ КРЕТЕНИ, постоје и МОТОРНИ КРЕТЕНИ, (они који имају проблем са кретањем), и постоје ПОЛИТИЧКИ КРЕТЕНИ, а ту спадају људи који се баве гео-политиком, ама не умеју да саберу 2 + 2.

Шта'ш....ама и они имају неку улогу на овом форуму јер је и њима Свевишњи доделио разлог постојања овамо доле, па ка'е:

Нашу сферу да ноћ не полази,
Би л' овако лице неба сјало?
.
Без остријих зуба ледне зиме
Би л' топлоте благост познавали?
.
Без будалах тупога погледа
Би л' умови могли блистат св'јетли?
Неколико питања

1.Ако је Русија толико добра Зашто У УСА и на западу живи и ради више мелеон Срба Него у Србији?

2. Где је то Русија донела слободу.

Kao антикомуњара требао би да знаш да Руси увек подржавају комунистичке, диктаторске режиме који убијају свој народ, гуше слободу говора, једноумље итд.

Тебе би Цар Путин СА оваквим мишљењем послао негде у Сибир у мардељану.Ти у Русији неби видео ни дана слободе, Док Ти је Трудо и Канада Све обезбедила.

Што ниси био економски мигрант Москве Него Канаде. Сада ћеш да филозофираш Како ниси могао тамо да убјежиш.а могао си 90-их, две хиљадитих Ал ниси лепше је у НАТО безбедној и економски стабилној Канади. Што би ишао у Русију да радиш за неке рубље Него лепши су долари.

Русија која подржава диктаторе као што су Asad, Мадурo и остали који убијају, пљачкају свој народ, Где је сваки вид опозиционог деловања онемогућен.

Замисли да Ти забране да идеш у цркву , рестркције струје, Немаш интернета, не смеш да се политучки izjasnjavas.Јел би величао тад цара Путинa.
Најбизарнији су они који маштају о Русији а поносне гузице су им на Западу! Јок
(26-03-2019, 01:04 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Замисли да Ти забране да идеш у цркву.....Јел би величао тад цара Путинa.

Ово је само понављање к'о шваба тра-ла-ла одавно превазиђене пропаганде из прошлог миленијума!

Цар Путин је подигао 25,000 Православних Цркви, и словима ДВАЕС'ИПЕТ ХИЉАДА, а са Патријархом Кирилом је у ПРАВОСЛАВНОЈ СИМФОНИЈИ ТРЕЋЕГ РИМА (а четвртог неће бити!), што свет није видео од пада Свете Русије под јудео-бољшевичку секту финансирану од Гњилежног Запада, и пропасти Царства Ромејскога!

Путин није обожавалац Стаљина али му одаје дужно признање за БОНАПАРТИСТИЧКУ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈУ коју је Стаљин спровео крвавим али успешним методама, ЕЛИМИНИШУЋИ ТАКО ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ ГЛОБАЛИЗАМ!

Узгред...ДОНАЛД ТРАМП ЈЕ НА ИСТОМ ПОСЛУ ПОКУШАВАЈУЋИ ДА СЛОМИ ЛИБЕРАЛ-ДЕМОНОКРАТСКИ НЕО-МАРКСИСТИЧКИ ГЛОБАЛИЗАМ, ну нажалост не располаже истим полугама власти као својевремено Стаљин!

Једина шанса за Чемерику и за бело европско човечанство уопште, јесте договор између Трампа и Путина и обрачун са банкстреима диљем планете!

Ко то не види нек'се не меша у гео-политику!

Али шта вреди глувом шапутати и ћоравом намигивати!

Љутко

(26-03-2019, 02:54 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Најбизарнији су они који маштају о Русији а поносне гузице су им на Западу! Јок

И велики Православни мислилац Александар Исаевич Солжењицин је живео на Западу а маштао о Русији!

Беше у Вермонту и тамо смо га једном накратко посетили са неким Русима. Клима тамо је слична као у Русији, снег, брезе.....а човек је живео у свом свету док му добри људи нису платили карту за повратак у Васкрслу Отаџбину!

Међутим!

Ми доћерасмо Цара до дувара па новце за карту и ВЕОМА СКУПУ селидбу не имамо, а није се родио тај од кога бисмо на поклон паре примили, ама да случајно добијемо на лутрији Крим би био наша дестинација!

Међутим!

Док се то не догоди ми преживесмо јошт једну зиму ође у сметовима! Неки дан међед који се пробудио из зимског сна уђе у село у потрази за храном!

Шта'ш....
Лови тог међеда америчким карабинима и двоцевкама мани се Русије..
(26-03-2019, 05:08 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Лови тог међеда америчким карабинима и двоцевкама мани се Русије..

Е мој пријатељу....одавно то све пекинези раде па чак и војску у Чемерици снабдевају одећом и обућом!

ДА СУТРА ПЕКИНЕЗИ ПРОПА'НУ АМЕРИЧКА ВОЈСКА НИ ГАЋЕ НЕ БИ ИМАЛА!

Пре неких 40 зима куписмо у радњи ђе се продају војни вишкови фантастичну зимску јакну 'Made in Canada' са натписом за 'Extremely Cold Weather', носио годинама док се није распала, изузетно квалитетан производ!

Међутим!

Кад хоћах купити нову....'оћееееш, све кинеско брале!

Номад пазарисмо дурбин за пушку, кинески дупло (и словима ДУПЛО) јефтинији од америчког, ама БОЉИ!

И није нам мило због тога, нема нормалног белца који прижељкује да му ђеца сутра вуку рикше у којима ће да седи богати пекинез, кошуља је ипак ближа од капута!

Међутим!

Ако Бата Доналд не победи на следећим изборима и не заведе друкшу политику у Чемерици, АКО ТРЕБА И ЧИЗМОМ И КНУТОМ, и ако тамо банкстери, нео-марксисти, глобалисти, педери, лезбаче, љуцкоправаши надбију и дођу јопет навлас'-лоше нам се пише, и Чемерици и Русији и Европи, онако кољективное!

Паметном доста!
Какви белци западни Европљани нам нису никакав род нити нас они сматрају за род. Ми никад нисмо ратовали ни са једном афричком земљом а ни азијском јер ни Турци нису прави азијски народ већ су мешавина свега и свачега.
(27-03-2019, 05:56 PM)пек. Пише: [ -> ]Какви белци западни Европљани нам нису никакав род нити нас они сматрају за род. Ми никад нисмо ратовали ни са једном афричком земљом а ни азијском јер ни Турци нису прави азијски народ већ су мешавина свега и свачега.

Окрени-обрни нами је сваки белац ближи од пекинеза, КОШУЉА ЈЕ БЛИЖА ОД КАПУТА!

Света Царска Породица Романових беше њемачког порекла исто као и Блаженопочивши Патријарх Руски Алексеј!

Њемци, Енглези или било који белац, кад су Православни ближи су нам но пекинези који по свему судећи долазе са неке друге планете!

С'друге стране Православни пекинез ближи нам је од Енглеза, Њемца или нед'о Бог од тзв. 'хрвата', којино су у јереси латинској или у некој протестансткој секти 'Алилуја брадерс'!

КОШУЉА ЈЕ БЛИЖА ОД КАПУТА!

Е сад...разни орангутани, гориле, шимпанзе, бабуни, мандрили и.....макака мајмуни, туна нем'шта додати!
(27-03-2019, 04:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]
(26-03-2019, 05:08 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Лови тог међеда америчким карабинима и двоцевкама мани се Русије..

Е мој пријатељу....одавно то све пекинези раде па чак и војску у Чемерици снабдевају одећом и обућом!

ДА СУТРА ПЕКИНЕЗИ ПРОПА'НУ АМЕРИЧКА ВОЈСКА НИ ГАЋЕ НЕ БИ ИМАЛА!

Пре неких 40 зима куписмо у радњи ђе се продају војни вишкови фантастичну зимску јакну 'Made in Canada' са натписом за 'Extremely Cold Weather', носио годинама док се није распала, изузетно квалитетан производ!

Међутим!

Кад хоћах купити нову....'оћееееш, све кинеско брале!

Номад пазарисмо дурбин за пушку, кинески дупло (и словима ДУПЛО) јефтинији од америчког, ама БОЉИ!

И није нам мило због тога, нема нормалног белца који прижељкује да му ђеца сутра вуку рикше у којима ће да седи богати пекинез, кошуља је ипак ближа од капута!

Међутим!

Ако Бата Доналд не победи на следећим изборима и не заведе друкшу политику у Чемерици, АКО ТРЕБА И ЧИЗМОМ И КНУТОМ, и ако тамо банкстери, нео-марксисти, глобалисти, педери, лезбаче, љуцкоправаши надбију и дођу јопет навлас'-лоше нам се пише, и Чемерици и Русији и Европи, онако кољективное!

Паметном доста!

Mи смо ође добро упознати са пекинезима.

Отворили ође у сред Вршца огромну робну кућу назвали "new shangai" има од игле до локомотиве. Сем хладног и ватреног оружја пекинези све продају...

Поред те робне куће пекинези имају још једно 10-ак продавница по Вршцу.

Међутим. Нами није јасно, као Русофил и Путиноид нијеси упознат са војном гардеробом из Русије. Ође у сред Београд Руси имају најачу радњу по том питању. Арми шоп је мала беба за њих..

http://www.horus.rs