Погледи форум

Пуни Облик: И С Т О К & З А П А Д / РУСОФОБИЈА & РУСОФИЛИЈА
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(08-11-2019, 08:26 PM)Шумадинац Пише: [ -> ].
Руси у илузијама први, у стварности последњи

Дакле, од печурки пролупалом Шумадрипцу и иним НАТО-Четницима и угузљубима Гњилежног Запада овуден, изгледа није довољно:

1.
Што су Интернационалана Лихварска Хидра, САД, Енглези и Њемци убризгали вирус комуно-сатанизма Православној Русији!

2.
Што су изазвали и Први и Други светски рат!

3.
Што под њиховим притиском приморали Србе да створе државу са пораженим непријатељима 2 пута!

4.
Што су финансирали и спровели пуч „Боље рат него пакт”, иако се дотле на васцелом Гњилежном Западу нико није усудио ни да писне ни да пр'не а камоли да дигне глас против Хитлера на државном нивоу у целој тој „демократској” Европи!

5.
Што су помагали титове комуно-сатанисте како оружијем и муницијом тако и медијским спиновањем!

6.
Што су бесомучно бомбардовали искључиво Србију и Србе током рата, а по налогу четвороструког агента, похрваћеног чиве из Сегедина Јосипа Амброза.

7.
Што су најбесрамније и највероломни издали савезничку КЈВуО, васцело Србство и Мученика Србског, нашег Драгољуба-Дражу!

8.
Што су му после рата лицемерно и мизерно уручили орден са 13 наопако окренутих сатанистичких пентаграма, иако нису ни мрднули прстом да га спасу док су за исто време слали трупе по целом Свету од Њемачке до Кине!

9.
Што су трбатог шефа комуно-сатанистичких џелата који су Дражу и Србе убијали и спровели нову окупацију, 100 пута гору од њемачке, третирали као „уваженог председника државе” више деценија и доводили га чак пред енглеску Краљицу, Кенедија, Никсона...!

10.
Што су изазвали рат на Балкану 40 година после Другог светског рата!

11.
Што су финансирали све могуће анти-Србе и осмислили и обезбедили улазак разних муџахедина, Ал каиде и других исламиста да нас кољу!

12.
Што су на Србској Светој земљи подигли највећу базу у свету ван територије САД!

13.
Што су осмислили и спровели откидање Свете Србске Земље натеравши уценама више десетине држава да мафијашку творевину жваљавих шифтара признају за „суверену”!

14.
Што су најпре толерисали титића без покрића док им све није одрадио, па га онда предали на Видовдан и довели читаву серију издајника, све горег од горега, од зла оца и од горе мајке, еда би нас до краја уништили!

15.
Што се истина о Дражи и његовим Четницима и масовним гробницама одуговлачи, суђење злочинцима ни на видику, а за исто се оптужују некакви "комунисти", док су уствари сви титовци листом постали најгласнији западњаци (да се човек крсти и левом и десном и дан и ноћ)!

16.
Дакле, ништа од тога није довољно, а учињено за мање од 100 година, треба и даље да к'о слепци понављамо 'није све са Запада дошло, није Запад једино зло, није за све крив Запад'!?

Ну ипак...ИСТИНА кад тад изађе на видело!

У емисији Оље Бећковић ономанде, излануо се матори Панић па лепо каже да су у Стејт Департменту стотине људи радиле на пројекту распарчавања и уништења Шугославије, наравно на штету Срба,као и да су чак намерно фаворизовали титића без покрића како би имали разлог пред светом да нас рокну!

Даље, каже лепо Панић, да оне групе које раде на таквим пројектима, намерно изазивају сукобе како би могли после силом да их решевају и тако дођу до унапређења.

Ако мож'да се нађе та емисија, послушајте пажљиво деду Панића ако стомак може да издржи, човек по природи језичара, лепо све објашњава!

Ми некако издржасмо али сваких 5 минута трк у нужник!

Закључак:

ОРДЕН КОЈИ СУ ДАЛИ МУЧЕНИКУ ЧИЧИ ТРЕБА ДА ИМ СЕ ТРЕСНЕ У ЛИЦЕ ЈАВНО, ДА ЦЕО СВЕТ ВИДИ!!!

ДОЛАЗИ ВРЕМЕ, НЕУМИТНО КАО СУДБИНА, КАД ЋЕМО

М И

ДА ПОСТАВЉАМО ПИТАЊА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ И АНГЛОАМЕРИЧКОЈ ПЛАЋЕНИЧКОЈ СОРОШЕВСКОЈ ШПИЈУНСКОЈ БАГРИ, ПА ЋЕМО ИХ ЛЕПО УПИТАТИ:

КО ЈЕ ПОРУШИО И ПОХАРАО ПРАВОСЛАВНИ ЦАРИГРАД ГОРЕ НЕГО ТУРЦИ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ОСТАВИО СРБЕ И МУЧЕНИКА СРБСКОГ ЛАЗАРА НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ ТУРСКОЈ ВОЈСЦИ КАД СЕ БИЛА БИТКА НА КОСОВУ, ЗА РАЗЛИКУ ОД БИТКЕ ПОД БЕЧОМ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ХУШКАО СРБЕ НА БЕЗБРОЈНЕ УСТАНКЕ ПРОТИВ ТУРАКА ОД ВРЕМЕНА ЈАНКА ХУЊАДИЈА И СВЕТОГ МУЧЕНИКА ТЕОДОРА ВРШАЧКОГ ПА ДО КОЧИНЕ КРАЈИНЕ, ПА ИХ ПОТОМ ПОДЛО ОСТАВЉАО НА МИЛОСТ ТУРЦИМА И ВЕРОЛОМНО НАПУШТАО?

ЗАПАД!

КО ЈЕ СТВОРИО „ХРВАТСКУ НАЦИЈУ” ОД СРБА КРИМО-КАТОЛИКА?

ЗАПАД!

КО ЈЕ СПАСАВАО ПРОПАЛУ ТУРСКУ ОД ПРАВОСЛАВНОГ РУСКОГ ЦАРА И БОРИО СЕ ВОЈНИЧКИ У КРИМСКОМ РАТУ ПРОТИВ ХРИШЋАНСКЕ РУСИЈЕ НА СТРАНИ ИСЛАМА И ТУРСКЕ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ОПКОЛИО И РАЗРУШИО ХРИШЋАНСКИ СЕВАСТОПОЉ И ПОРЕД ХЕРОЈСКЕ ОДБРАНЕ РУСКЕ ВОЈСКЕ ПРОТИВ УДРУЖЕНИХ НАЈМОДЕРНИЈИХ РАТНИХ ФЛОТА ТАДАШЊЕГ СВЕТА?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ЗАУСТАВИО ПОД ПРЕТЊОМ РАТА ПОБЕДНИЧКУ РУСКУ ВОЈСКУ ПРАВОСЛАВНОГ ИМПЕРАТОРА У ПРЕДГРАЂУ ЦАРИГРАДА, СПРЕЧИО ВРАЋАЊЕ КРСТА НА СВЕТУ СОФИЈУ И ИЗНУДИО САН СТЕФАНСКИ МИР?

ЗАПАД!

КО ЈЕ СВИМ СИЛАМА СПРЕЧАВАО ИЗЛАЗАК ЈУНАЧКЕ ЦРНЕ ГОРЕ НА МОРЕ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ОДУЗЕО СКАДАР ПОБЕДНИЧКОМ СРБСТВУ И ОСНОВАО АЛБАНИЈУ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ОРГАНИЗОВАО И ФИНАНСИРАО ТАКОЗВАНУ ОКТОБАРСКУ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКУ РЕВОЛУЦИЈУ ПАРАМА СА ВОЛ СРИТА?

ЗАПАД!

КО ЈЕ СПРЕЧИО ОСНИВАЊЕ СРБСКОГ КРАЉЕВСТВА И ГУРНУО СРБСТВО У ЈУГОСЛАВИЈУ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ОСУДИО НА СМРТ НА ТАЈНОМ МАСОНСКОМ СУДУ СРБСКОГ ВИТЕШКОГ КРАЉА АЛЕКСАНДРА УЈЕДИНИТЕЉА?

ЗАПАД!

КО ЈЕ БОМБАРДОВАО БЕОГРАД 6-ОГ АПРИЛА '41-Е, '43-Е, '44-Е И СВЕ СРБСКЕ ГРАДОВЕ НА ВАСКРС И НА ДРУГЕ ПРАЗНИКЕ ЗА ВРЕМЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ПРОДАО СРБСТВО НА ТАЊИРУ КОМУНО-САТАНИСТИМА И ОМОГУЋИО РИТУАЛНО УБИСТВО МУЧЕНИКА ЂЕНЕРАЛА ДРАЖЕ НА ИСТИ ДАН КАД ЈЕ УБИЈЕН И СВЕТИ ПРАВОСЛАВНИ ЦАР-МУЧЕНИК НИКОЛАЈ И СВЕТА ЦАРСКА ПОРОДИЦА?

ЗАПАД!

КО ЈЕ УСТОЛИЧИО ЗА ВИШЕ ОД ПОЛА ВЕКА ВИШЕСТРУКОГ ШПИЈУНА ЈОСИПА АМБРОЗА СА ЗАДАТКОМ СПРЕЧАВАЊА ИЗЛАСКА РУСИЈЕ НА МЕДИТЕРАН?

ЗАПАД!

КО ЈЕ ОТЕО СРБСКУ КРАЈИНУ, КО ЈЕ ОСНОВАО УСТАШКО-ПОТУРИЧКУ ФЕДЕРАЦИЈУ, КО ЈЕ БОМБАРДОВАО РЕПУБЛИКУ СРБСКУ И СРБИЈУ, КО ЈЕ ОРГАНИЗОВАО ШИФТАРСКУ УЧК...КО НАМ УЗЕ КОСОВО И МЕТОХИЈУ, КО ПОПАЛИ И ПОРУШИ ТОЛИКЕ ЦРКВЕ И МАНАСТИРЕ?!

ЗАПАД!

КО ЈЕ УСТОЛИЧИО ЖВАЉАВЕ ШИФТАРСКЕ КОЉАЧЕ ТАЧИЈА, ХАРАДИНАЈА И ЊИХОВУ БАНДУ УБИЦА НА СРБСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ, КО ЈЕ КУПОВАО ОРГАНЕ КОЈЕ СУ ШИФТАРСКИ КАСАПИ ВАДИЛИ ИЗ ЖИВИХ СРБА?!!!

ЗАПАД!

И НА КРАЈУ, КО ЈЕ ПРИМОРАО ЖУТО-ЦРВЕНУ ИЗДАЈНИЧКУ КАМАРИЛУ ДА ПРЕДА СРБСКЕ ХЕРОЈЕ РАДОВАНА И РАТКА И ОСТАЛЕ, НА МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ СРБСКИМ ДУШМАНИМА?!!!

ИСТИ ТАЈ ЗАПАД, И ПРЕ СВИХ ПОДЛИ ЕНГЛЕЗИ КОЈИ СУ НАМЕРНО ПОСЛАЛИ ЖЕНСКОГ АКРЕПА ЕШТОНОВУ ДА ПРИМИ ЛИЧНО У БЕОГРАДУ ГЛАВУ СРБСКОГ ЂЕНЕРАЛА !

ТРЕБА ЛИ ОНДА СРБИНУ ОРДЕН НАЧИЧКАН ПЕТОКРАКИМ САТАНИСТИЧКИМ ЗВЕЗДАМА СА КОЈИМ УБИЦЕ И НАЈЦРЊИ СРБСКИ ДУШМАНИ ЦИНИЧНО „ОДЛИКУЈУ” ПАЛОГ СРБСКОГ МУЧЕНИКА КОГА СУ ОНИ ИЗДАЛИ И ПРЕДАЛИ СВОЈИМ ШПИЈУНИМА, КОМУНО-САТАНИСТИЧКИМ ЏЕЛАТИМА?!!!

СРБИНЕ ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ЕВРОПИ И ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ ЈЕДНОМ КАЖЕ „НЕ” ЈЕР ЋЕМО СТРАДАТИ И ОВАКО И ОНАКО!

ЕНГЛЕЗИ, ЊЕМЦИ, АМЕРИКАНЦИ, ЕВРОПА И ЗАПАД НАС МРЗЕ ЈЕР НАС СМАТРАЈУ „МАЛИМ РУСИМА” (ШТО И ЈЕСМО) И МИ НИШТА ДОБРО ОД ЕНГЛЕЗА, ЊЕМАЦА, ЕВРОПЕ И ЗАПАДА НЕ МОЖЕМО ДА ОЧЕКУЈЕМО!


ПАМЕТНОМ ДОСТА!
.
СВЕ РУСКЕ ИЗДАЈЕ СРБИЈЕ

https://timerobber.wordpress.com/2014/04...%98%D0%B5/
(15-11-2019, 12:44 PM)Шумадинац Пише: [ -> ].
СВЕ РУСКЕ ИЗДАЈЕ СРБИЈЕ

.....И СВЕ БЛАГОДАТИ КОЈЕ НАМ ДОЛАЗЕ ИЗ АМЕРИКЕ:

https://vimeo.com/133222511
Да ниси превртљив и да имаш иоле карактера не би писао све најгоре о држави у којој живиш, која те храни, у којој удишеш њен ваздух. И да имаш принципа као што немаш напустио би Канаду и отишао би у твоју вољену земљу да живиш, тј. Русију.

Овако, твоје писаније губи на тежини!
(15-11-2019, 01:08 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Да ниси превртљив и да имаш иоле карактера не би писао све најгоре о држави у којој живиш, која те храни, у којој удишеш њен ваздух. И да имаш принципа као што немаш напустио би Канаду и отишао би у твоју вољену земљу да живиш, тј. Русију.

Овако, твоје писаније губи на тежини!

Шта ће човек, живи у некој уџерици са наркоманима и клошарима, шта да ради него друго кад нема ским да прича да овде смара по форуму.
(16-11-2019, 12:18 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(15-11-2019, 01:08 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Да ниси превртљив и да имаш иоле карактера не би писао све најгоре о држави у којој живиш, која те храни, у којој удишеш њен ваздух. И да имаш принципа као што немаш напустио би Канаду и отишао би у твоју вољену земљу да живиш, тј. Русију.

Овако, твоје писаније губи на тежини!

Шта ће човек, живи у некој уџерици са наркоманима и клошарима, шта да ради него друго кад нема ским да прича да овде смара по форуму.

(14-11-2019, 12:38 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Иначе о теби мислим да си једна остарела матора дртина, намћорског става , без долара у џепу, која не трпи никог у близини, пошто си усамљен једино коме си могао да се окренеш јесте богу и цркви.

Мало ли је, Кизо, мало ли је?!

Јок

Што се тиче боравка нашег грешног тијела ође или онђе нами је због трошка и година пут у Русију нешта отежан ну ми се некако сналазимо, ето рецимо спремамо се Икону Богоматере која је 'вамо дошла, у Руској Цркви у смиренију посетити и целивати!

Цитат:16-го и 17 ноября 2019

Посещение мироточивой иконы Божией Матери «Умягчение злых сердец или Семистрельная» в Свято-Николаевском Соборе

https://www.youtube.com/watch?v=HcTle2yTVUw

https://static1-repo.aif.ru/1/12/224813/...f9ed7a.jpg

Иначе нами није јасно зашто префриганом војвођанеру Кизи и убици форума овдашњем толико глава бучи око живота и прикљученија наше скромне личности уместо да наоштре виртујелни плајваз и нешта паметно ође допринесу као одговор на наше писаније?!

Јес'да то ласно није због умне немоћи истих, ама нек'барем пробају нешта мајковићу!

Тужан Тужан Тужан
Цитат:ПРОСВЕТАР

Иначе нами није јасно зашто префриганом војвођанеру Кизи и убици форума овдашњем толико глава бучи око живота и прикљученија наше скромне личности уместо да наоштре виртујелни плајваз и нешта паметно ође допринесу као одговор на наше писаније?!

Иначе нами није јасно зашто теби глава бучииии око Војводине, Србије, Русије, С-400 када ти ту више нећеш ни крочити...


Ти би требао се бавити пензиоњерским стварима лечењем биљем, како лечити простату, мокраћне канале, да читаш руско здравље, како спречити мождани удар, инфаркт, када ће бити повећање пензије, где се лечити итд.

А ти се ође бакћеш државним ударима, паровићем, вељом, драгашем и осталом трећелигашком боранијом....
.
СВЕТА РУСИЈА ПОСТОЈИ САМО У РОМАНИМА

http://www.sedmica.me/tzez/
(26-10-2019, 05:31 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Даклем, да поновимо русофилима којима је гузица на Западу...

- Од 1918. Русија нам није пријатељ
- Између два Св. Рата је радила против интереса и на разбијању Краљевине Југославије
...
Разбијати Југославију...на томе је тада морао да ради сваки прави Србин!

Иначе, пре неколико дана, прошлог 27. октобра у Кембриџу преминуо је бивши дисидент из доба Совјетског Савеза Владимир Буковски.
Он је био противник комунистичког система уопште и такође члан савремене либералне опозиције Путину.
Ипак, био је критичан и према Западу: био је противник Европске Уније, коју је називао Европском Унијом Совјетских Социјалистичких Република.
(19-11-2019, 11:40 PM)ЛукаЛоко Пише: [ -> ]Разбијати Југославију...на томе је тада морао да ради сваки прави Србин!

Овако нешто причао и Мусолини усташама,само уместо Србин стави Хрват.
Знаш на шта сам мислио.
Југославија је била кобна грешка за Србе, пре него комунизам.
Тада је интерес Срба требао да буде да се отцепе од Хрвата пре него да дође катастрофа.
Наравно, нама који живимо после тих догађаја, лако је то причати сада.
А Стаљин у то доба није био нимало заинтересован на шта се све догађало ван Совјетског Савеза.
Знаш да Шумадинац искоришћава све те чињенице само за то да тврди да све то лоше долази од Русије.
(22-11-2019, 12:10 AM)ЛукаЛоко Пише: [ -> ]Знаш на шта сам мислио.
Југославија је била кобна грешка за Србе, пре него комунизам.
Тада је интерес Срба требао да буде да се отцепе од Хрвата пре него да дође катастрофа.
Наравно, нама који живимо после тих догађаја, лако је то причати сада.
А Стаљин у то доба није био нимало заинтересован на шта се све догађало ван Совјетског Савеза.
Знаш да Шумадинац искоришћава све те чињенице само за то да тврди да све то лоше долази од Русије.

Југославија није била грешка за Србе.Она је била једини начин да сви Срби живе у једној држави.Само то неки људи не могу да схвате,ништа нама специјално није нуђено нити смо ми имали бољу опцију у том тренутку.Хрвате као релевантни чинилац,у том тренутку,заиста не могу да узмем за озбиљно из више разлога.Нама потпуно непознат народ,углавном беземљаши које је држава збринула,говоре исти језик као ми,никад своју државу нису имали и то је то...Дубровник и Далмација-Срби хришћани западног обреда и најфанатичнији заговорници Југославије тј. уједињења са Србима.То што су данас они Хрвати,то је друга прича,нису их Краљ и Краљевина Југославија претворили у то.

Са друге стране, никада нећу разумети територијалне претензије твоје земље које си у претходном упису покушао да провучеш кроз српски патриотизам. Па шта ће ти бре брате и Истра и Ријека и Задар и Сплит...и све на ову страну овамо? Smile Па ако неко има мора и мора,то сте ви. Smile Неки тамо твој земљак који није држао до школе много сигурно не би знао да наброји на која мора све излазите. Јадранско,Јонско,Тиренско,Средоземно...има ли још неко? Smile
Потпуно погрешно си протумачио мој пост!
Никад нисам потврдио да Далмација треба да буде италијанска, нити овде, нити другде. Истра је можда другачији случај, али није била ни то поента.
А знаш да фашистичка Италија и нацистичка Немачка су хтеле разбити Југославију као Версајевском творевином.
Дакле, западне силе и то би требао да објасниш твом суграђанину, који стално тражи аргумент како би оцрнио Русију и само Русију.
Што се тиче Југославије, и даље стојим за то: она је била кобна грешка за Србе.
Ту Мунгос је потпуно у праву и њему не можете ништа.
А то није аргумент тог топика, о томе ћу ти одговорити у прикладној теми.
У свакој нормалној земљи хапшење страних шпијуна је озбиљна ствар и озбиљно се кажњава...

Шта се ради када се ухапси страни шпијуни...


Похапси се домаћи издајник, упути се протесна нота, протера се пола амбасаде, преконтролише се са ким је све страни шпијун долазио у контакт, обавести се аташе амбасаде,...

Овако ово је још једна представа да се скрене пажња са крушика и доктората....