Погледи форум

Пуни Облик: И С Т О К & З А П А Д / РУСОФОБИЈА & РУСОФИЛИЈА
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(22-12-2019, 09:06 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]За нас Љотићевце БРАДА јесте украс лица мушкога!

Међутим....

[Слика: qxCH0IM.jpg]

ИСТИНА ЈЕ К'О ДОБРА ПРЕПЕЧЕНИЦА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ- ЖЕЖЕ!

ЈЕСТ И БУДЕТ!

Слажемо се! Јок
(22-12-2019, 02:56 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Лепо срочено за биографију твог тате и свих твојих ујака, стричева, шогора и осталих, свака част!

Ти си једна примитивна недојебана сељачина! Мени лично шта ћеш да кажеш то ме није брига а ово што ми стално помињеш оца и мајку комуњаро усрана то само говори какав си нечовек и пајац.Сваки мој разговор са тобом завршен је данас. Ти си неписмени примитивац без елементарног знања о било чему.
.
Даклем, да се вратимо теми....

Елем, комунизам је по својим последицама најстрашнији систем који је икада владао светом. Но, ни Путинова Русија никако да раскрсти с том традицијом. Петокраке и споменици комунистичким лудацима се могу видети на сваком кораку широм Русије. У Москви је чак споменик Василију Блокхину, совјетском генералу, најзлогласнијем убици свих времена, који је својом руком убио око 10.000 људи. Блокхин је толико волео свој посао да је понекад знао да убије и 300 људи за само један дан, хицем у потиљак. Но, то не смета многим Русима да га сматрају комунистичким херојем.

Наравно, Путин јесте спасио Русију од пропасти, и не само Русију, него и свет – од америчке доминације, али уколико не раскрсти са петокраком, бојим се да ни Русији ни свету неће бити спаса.
.
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way!
Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way!

Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh
Dashing through the snow
In a one-horse open sleigh
Over the fields we go
Laughing all the way
Bells on bob-tail ring
Making spirits bright
What fun it is to ride and sing a sleighing song tonight....

Merry chriistmas dear ПРОСВЕТАР!


[Слика: c2de835cdf9345ef93f2dc04a8ee1e1d-full.jpg]
(23-12-2019, 11:23 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way!
Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way!

Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh
Dashing through the snow
In a one-horse open sleigh
Over the fields we go
Laughing all the way
Bells on bob-tail ring
Making spirits bright
What fun it is to ride and sing a sleighing song tonight....

Merry chriistmas dear ПРОСВЕТАР!

Ми такојех "празника" не славимо а ни ђеца нам, НИТИ ЋЕ, јербо су тако васпитана на време!

То ви Војвођанери тамо, разни суботари, "Алелуја брадерс" и остали Џеховини сведоци, Румуњешће-унијати, Мађари, Словаци, зузе, Русини, Њемци и њемчури и чак шифтари-кримокатолици (има и таквих), шокци, збуњевци итд....па и целокупна влада балавог шифтарина која ће сад да се упусти у јавно честитарење, па и ови који се дерњају по Бео'раду носећи пароле исписане крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM, ВИ мож' то да славите, ми ЈОК!

Љутко

ПС

Ама како време пролази изгледа да ће да ви се придружи и УБИЦА ФОРУМА (у оба издања-за и против Вука), са све ЈОВНО Бакић и 'Трифуновиц брадерс енд систерс'!

Јок

(22-12-2019, 04:26 PM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Шта су теби направили комунизам и пионирска марама.Страшно човече.Шаблонирали те као да си лик из видео игрице а не човек. Зликовци.

(22-12-2019, 02:56 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Лепо срочено за биографију твог тате и свих твојих ујака, стричева, шогора и осталих, свака част!

Ми само за себе лично можемо да гарантујемо да нами исте вредности као комуно-сатанизам и пионирска марама нијесу била по вољи па ни слике Амброзове (КОЈЕНО СУ У ВАС У КУЋИ ВИСИЛЕ К'О ИКОНЕ), јер су биле штампане на папиру који није био баш погодан за употребу у нужнику!

Међутим!

Твоји родитељи дакле, њихова ужа и шира родбина, пријатељи, комшије и сви остали самоуправљачи СФР Шугославије и навијачи Титовог и Туђмановог "Партизана" и "Црвене Петокраке Звезде" (за коју си се драо "Звез-да, Звез-да" по сопственом признању ође), проживеше цео живот у љубави са Јосипом и кад је липсало за њим проплакаше горко, неутешно...а ми ваш комуњарлук провалили одма'чим смо чули за пиждрење свих твојих рођака, комшија, пријатеља и осталих самоуправљача јербо су исти навијачи Титовог и Туђмановог "Партизана" и "Црвене Петокраке Звезде" поделили цео живот са Јосипом јербо тамо леп живот проживеше и тебе таквог направише и одгајише АМА НЕ ДАДОШЕ ТИ КУЋНО ВАСПИТАЊЕ ДА СЕ НЕ ПЉУЈУ СРБСКЕ СЕДЕ СТАРИНЕ КОЈИМА НИ ТИ НИ СВИ ТВОЈИ НЕЋЕТЕ НИКАД БИТИ НИ ДО КОЉЕНА!

Тужан

(22-12-2019, 04:26 PM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Ти си једна примитивна недојебана сељачина! Мени лично шта ћеш да кажеш то ме није брига а ово што ми стално помињеш оца и мајку комуњаро усрана то само говори какав си нечовек и пајац.Сваки мој разговор са тобом завршен је данас. Ти си неписмени примитивац без елементарног знања о било чему.

Ми твојих родитеља не знамо а помињемо их КОЛОКВИЈАЛНО (што'но рече Гос'н Самарџић), јер не вреди нашу ријеч-посјеч трошити на тебе, очигледног бубуљичавог пубертетлију, јер нијеси ти крив за твоје хрђаве манире но они који су те таког васпитали па били то родитељи, старатељи или униформисани чувари установе ђе те држе таког!

Ви (има ве у дупликату)....само режите овуден к'о сеоски џукац, јајара, која гледа да уједе за листове па кад га човек у пролазу ри'не ногом и чизмом окованом у ребра, цвили и 'сује...!

табаџија
.
Поклекоше Сједињене Државе у Авганистану пред дрчним Паштунима!

По договору на који је Вашингтон МОР'О да пристане, Талибани су пристали на привремену обуставу ватре широм земље, за чијег трајања треба да буде потписан мировни споразум између њих и САД.

Американци су замолили за примирје ПРЕ потписивања мировног споразума који Вашингтону треба да омогући да врати своје војнике из Авганистана и прекине са 18-годишњом војном окупацијом те земље.

Да би сачували ОБРАЗ за њих све не би било до краја понижавајуће, САД су објавиле да ће споразум садржавати обавезу (Кидање) Талибана да терористичке групе неће користити Авганистан као базу.

Према проценама, у Авганистану је тренутно 12.000 америчких војника.

Реприза Вијетнама дакле.....али са мало тежим последицама јер...ОВА И ОВАКВА РУСИЈА И КИНА У ВРЕМЕ ВИЈЕТНАМСКОГ РАТА...НИСУ ПОСТОЈАЛЕ!

Посебно што се тиче Русије није више употребљива већ отрцана, стара грамофонска плоча коју заједно рабе ЛИБЕРАЛ-ЧИЗМАШИ, угузљуби Гњилежног Запада, и УДБА-ЧИЗМАШИ, бивши и садшњи комуно-сатанисти-титовци који се НИКАД нису отарасили бајаги ИНФОРМБИРО а уствари НАЈПРИЗЕМНИЈЕ РУСОФОБ-пропаганде трбатог, у мидере утегнутог, фарбаног па колмованог пољско-мађарског чифутина Јосипа Амброза, иначе нзвршитеља тестамента Јосипа Фрање!

Данас би дакле свако ко се иоле разуме у војна питања ваљда требало да зна да је у Војсци математика неумољива категорија па да су се, од пада пјаног Јељцина (који и није био тако пјан кад је уложио последњу пару на обнову Цркве Христа Спаса и Руског Православља) па до посете Цара Путина Бушу у Кенебанк-Порту, у Руској Војсци догодиле тектонске промене!

Тада је Бушу стављена поднос БУЛАВА, па ће се дакле за оне историчаре који се разумеју у геостратешку игру померања дрваца на шахматној табли света, савремена историја односа између великих сила делити на периоде од ПРЕ и ПОСЛЕ БУЛАВЕ, јер на том састанку Путин је ставио до знања Бушу да инетереси Русије теже да НАДОКНАДЕ губитке европских земаља после пада СССР-а, са изласком на топло море, контролом над СВИМ земљицама бивше СФР Шугославије и....Аустријом!

Зашто Аустријом која је од мора подалеко-не знамо, Војска зна!

Данас је дакле Русија у неспорној војној и гео-стратешкој предности над Гњилежним Западом и једино што спречава војни врх Русије да превентивно неутралише Чемерику јесте Православно смиреније Владимира Путина који се, знајући да време ради за Русију која сваким даном повећава војно-стратешке предности над НАТО пактом у распадању, одлучује за долготерпљеније и чекање у надежди да ће се Гњилежни Запад дозвати памети на време и повуће се од граница Русије.

Међутим!

Путинова изјава од пре неки дан да "Русјија игра ВОЈНИЧКУ партију шаха у којој реми не постоји", не обећава ништа добро Гњилежном Западу у неурози губитника!

Зато ми очекујемо ускоро неизбежни

У Л Т И М А Т У М

Русије Гњилежном Западу али....највероватније у ултра-тајној дипломатској форми еда би Чемерика сачувала образ и могућност Бата Доналду да настави да се дерња и проглашава победу!

Кад до тога дође-ЗНАЋЕМО, ама ако до тада не липшемо к'о онај магарац чекајући зелену траву јер.....Русија сигурно неће улетати у конфликт ако није у потпуности спремна да иде до краја у шахматну игру без реми-исхода!

Међутим!

Ево рецимо вест од пре неки дан...Чемерика је ПРИНУЂЕНА да бајаги "помери рок" компанијама које постављају цеви за гасовод Северни ток 2 па да обуставе тај посао до 20. јануара наредне године.

Кидање

Овај као фол "рок" је сасвим довољан рок да се цео гасовод заврши јер швајцарска компанија Allseas јесте престала да поставља цеви за Северни ток 2, али је њен званичник Јенс Милер изјавио да је остало да се постави још само око 160 од укупно 2.460 километара цеви за гасовод.

Међутим!

Померање крајењег рока на 20-ти јануар је уствари издејствовала немачка тајна дипломатија.....Кидање....ЗАТО ШТО ЈЕ РУСИЈА ЕЛЕГАНТНО УПУТИЛА УЛТИМАТУМ ЧЕМЕРИЦИ ДА СЕ ОКАНУ ЋОРАВА ПОСЛА!

У међувремену министар енергетике Русије Александар Новак је сасвим мирно и без галаме, рекао је да Москва има алтернативу за постављање цеви јер "Гаспромов" специјални брод "Академик Черски", који је сада на Далеком истоку Русије, ће да обави тај посао.

Слава Богу да је Цар Путин човек мира и смирени Православни Хришћанин иначе-да је надмоћ у наоружању на страни Чемерике (као што непобитно јесте на страни Русије) Русија би одавно била разваљена атомским бомбама!

Зато нека се сви Срби (а и симпатизери) помоле Богу за дуг живот и здравље Цара Путина што већ није искористио војну надмоћ и развалио то село у Румуњешће ђе је Чемерика поставила мисиле, и последично прекрио атомским облацима целу Војводину са све Београдом и пола Мађарске!

СПОМЕНИК ДА МУ СЕ ПОДИГНЕ БРЕ!

Ако дакле у Срба још постоји инстинкт и унутрашњи вапај ка ЖИВОТУ-позваћемо Русе НА ВРЕМЕ, не чекајући да избије грађански рат у Црној Гори, Србији или у Србској....

Амин Боже, памети нам дај!

Ваистину!

.
АУХ БРАЋО...ДА САМ ЗНАО НЕ БИ'СВРАЋ'О!

Потпис
Rampage Jackson

https://www.youtube.com/watch?v=jfneNuPEcAk
http://fakti.org/sites/default/files/1020687931.jpg

Руски филмски глумац и сценариста – Иван Охлобистин – изјавио је да је уверен да ће Русија до 2050-те поново бити огромна империја.

Чак је прорекао да ће јој се – макар савезнички -присајединити и „део Европе“.

Своје предвиђање повезао је и са сопственом децом:

Цитат:Одлично знају да је најважнија породица. Знају и да је Црква конструкција на којој почива и породица. Знају да у брак треба ступати из љубави, а не због новца. Код њих су сви еталони на свом месту. У мојој породици се одувек зна да ћемо све победити. Деца су оптимисти. Ортодоксни хришћани су увек оптимисти јер им је априорно речено – Радујте се! И, ми смо се из душе увек радовали. Моје кћерке имају духовнике које су саме изабрале.

Свиђа ми се генерација која иде за нама, а везана је за веру. Она ће своју пену са себе збацити, а одбациће и наша страховања и слабости. Она ће тући непријатеља његовим оружјем јер је непријатељ том оружју учи у школама.

Охлобистин је уверен да би Путин био добар Цар:

Цитат:Апсолутно би био добар Цар, али зато и неће бити. Он је веома трезвен човек и то изазива поштовање. Већ је у годинама, па би било добро да одради још један мандат. Њему није лако. Не може се бити председник и још нешто.

http://fakti.org/rossia/popularni-moskov...a-imperija
Нешто је труло у држави Русији...

Цар Путин најурио међеда и поставио неког Мишустина за премијера...

Цитат:Putin je održao radni sastanak sa Mišustinom i ponudio mu mesto premijera. Dobivši saglasnost, predložio je Mišustinovu kandidaturu na razmatranje u Državnoj dumi“, navodi se u saopštenju pres-službe.

Mihail Mišustin (53) je, kako se navodi doktor ekonomije i dugogodišnji vladin zvaničnik, ali je takođe imao i svoju kompaniju.


Na čelu je ruske Federalne službe od 2010. godine.

Ranije danas ruska vlada je pala, nakon što je premijer Dmitrij Medvedev podneo ostavku.

To je učinio, nakon Putinovog obraćanja o stanju nacije, gde je, između ostalog, najavio ustavne amandmane koji bi oslabili njegovog naslednika i prebacili vlast na premijera i parlament.

Donji dom parlamenta (Duma) održaće u četvrtak u 9 sati ujutru po lokalnom vremenu sednicu na kojoj će raspravljati o kandidatu za premijera.

U međuvremenu, Putin je potpisao uredbu o raspuštanjuu ruske vlade i uredbu po kojoj je Dmitrij Medvedev imenovan za vršioca dužnosti premijera.
.
Опа бато...ово је добра вест...НЕМА ВИШЕ СТРАХА И СНЕБИВАЊА ПРЕД ГЊИЛЕЖНИМ ЗАПАДОМ И ММФ-ом!

Још да ишћера ону бапку из Руске банке, није то посао за жене, и Русија иде снажно у самосталну економску политику!

У 'Фајнаншал Тајмсу' из Лондона од последњег викенда пуне две (и словима ДВЕ) стране о тзв. 'ПУТИНОВОЈ ОМЛАДИНИ'!

Не да будемо пристрасни, ко је вичан интер-нету може сам да види, још ако разумије бејзик инглиша, може туна свашта да се прочита у нашу корист, нарочито између редова!

Подли Енглези виде да нема више шале са Русијом...прпа бато!

Јок
(15-01-2020, 07:34 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Нешто је труло у држави Русији...

Цар Путин најурио међеда и поставио неког Мишустина за премијера...

Цитат:Putin je održao radni sastanak sa Mišustinom i ponudio mu mesto premijera. Dobivši saglasnost, predložio je Mišustinovu kandidaturu na razmatranje u Državnoj dumi“, navodi se u saopštenju pres-službe.

Mihail Mišustin (53) je, kako se navodi doktor ekonomije i dugogodišnji vladin zvaničnik, ali je takođe imao i svoju kompaniju.


Na čelu je ruske Federalne službe od 2010. godine.

Ranije danas ruska vlada je pala, nakon što je premijer Dmitrij Medvedev podneo ostavku.

To je učinio, nakon Putinovog obraćanja o stanju nacije, gde je, između ostalog, najavio ustavne amandmane koji bi oslabili njegovog naslednika i prebacili vlast na premijera i parlament.

Donji dom parlamenta (Duma) održaće u četvrtak u 9 sati ujutru po lokalnom vremenu sednicu na kojoj će raspravljati o kandidatu za premijera.

U međuvremenu, Putin je potpisao uredbu o raspuštanjuu ruske vlade i uredbu po kojoj je Dmitrij Medvedev imenovan za vršioca dužnosti premijera.

Поставио, наравно свог тајкуна.
Nije tajkun...

Nesto u Moskvi i sa carom Putinom nije u redu, prvi put u istoriji je drzao konferenciju odmajlh posle nove godine.

Drugo raspustanje vlade, i gde je oterao Medvedeva ko kera govori da su neki odnosi u vrhu Rusije drzave poremeceni.

Videcemo sta ce se dalje desavati..
.
У Русији се мора извршити ВОЈНИ ПУЧ, Путина склонити и све КГБ странке укинути. Довести на влас' најближег рођака Романова и створити козачку државу! Ако се то не деси пропашће и Трећи Рим!
(15-01-2020, 08:33 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]
(15-01-2020, 07:34 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Нешто је труло у држави Русији...

Цар Путин најурио међеда и поставио неког Мишустина за премијера...

Цитат:Putin je održao radni sastanak sa Mišustinom i ponudio mu mesto premijera. Dobivši saglasnost, predložio je Mišustinovu kandidaturu na razmatranje u Državnoj dumi“, navodi se u saopštenju pres-službe.

Mihail Mišustin (53) je, kako se navodi doktor ekonomije i dugogodišnji vladin zvaničnik, ali je takođe imao i svoju kompaniju.


Na čelu je ruske Federalne službe od 2010. godine.

Ranije danas ruska vlada je pala, nakon što je premijer Dmitrij Medvedev podneo ostavku.

To je učinio, nakon Putinovog obraćanja o stanju nacije, gde je, između ostalog, najavio ustavne amandmane koji bi oslabili njegovog naslednika i prebacili vlast na premijera i parlament.

Donji dom parlamenta (Duma) održaće u četvrtak u 9 sati ujutru po lokalnom vremenu sednicu na kojoj će raspravljati o kandidatu za premijera.

U međuvremenu, Putin je potpisao uredbu o raspuštanjuu ruske vlade i uredbu po kojoj je Dmitrij Medvedev imenovan za vršioca dužnosti premijera.

Поставио, наравно свог тајкуна.

Па неће ваљда ТВОГ или ВАШЕГ!

Кад сјутра дођемо навлас'ми ћемо поставити

НАШЕГ

тајкуна!

https://www.youtube.com/watch?v=q6cgw0pHAyc

Свака част Брате Дака, не обраћај пажњу на ГУШТЕРА Чмарића...нема чо'ека данас међу овијех 5 % Срба, шаке сиромаха, да није јуначку сузу пустио слушајући тебе Јунака данас!

https://www.youtube.com/watch?v=q6cgw0pHAyc
.
Треба знати да су Цару Путину омиљени философско-религиозни писци Иван Иљин и Николај Берђајев, као и Владимир Соловјов и Константин Леонтјев.

Зна Путко шта ваља! Јок