Погледи форум

Пуни Облик: И С Т О К & З А П А Д / РУСОФОБИЈА & РУСОФИЛИЈА
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
.
Други руски Ан-124 са медицинском помоћи САД слетео на њујоршки аеродром

ДРУГИ руски велики транспортни авиона Ан-124 приземљио се у Џујорку са медицинском опремом и епидемиолошком техником коју је Владимир Путин обећао Доналду Трампу као помоћ у борби против епидемије коронавируса.

Амбасадор РФ у Вашингтону, Анатолиј Антонов, по слетању авиона је рекао:

Цитат:Русија пружа Сједињеним Државама руку помоћи зато што у условима пандемије треба оставити по страни све размирице и политизације.

Ан-124 је довезао и «средства за индивидуалну заштиту од вируса».

Потпредседник САД Мајк Пенс изјавио је да се брзина ширења коронавируса у САД може упоредити са италијанском.Поновио је омиљену „вашингтонску мантру“: да би САД биле у бољој ситуацији да им је Кина на време пружила потребне информацији о епидемији.

Посебно је нагласио да Трамп никада – иако неки тврде супротно – није умањивао опасност од епидемије коронавируса.

НАРАВНО, ДЕМОНОКРАТЕ ПОКУШАВАЈУ ДА НА СВАКИ НАЧИН ПОДРИЈУ АУТОРИТЕТ БАТА ДОНАЛДА И УТИЧУ НА ПРЕДСЕДНИЧКУ КАМПАЊУ У НОВЕМБРУ!


Сједињене Државе имају више од 210.000 инфицираних и 4.695 умрлих.

Иначе Русија је помогла и Италији. На њен аеродром поред Рима слетело је 15 руских транспортних авиона Ил-76 са медицинском опремом за дијагностику инфекција и дезинфиковање великих површина.

У Италији већ делује и сто русских војних вирусолога и лекара-епидемиолога.

Италија тренутно има преко 110.000 заражених и 13.000 умрлих.

Међутим!

Постављају се следећа питања:

1.
ОД ЧЕГА СУ СВИ ОВИ ЉУДИ УСТВАРИ ЗАРАЖЕНИ АКО СУ ТЕСТОВИ НЕПРЕЦИЗНИ У БАР 50% СЛУЧАЈЕВА?!

2.
ОД ЧЕГА СУ СВИ ОВИ ЉУДИ УСТВАРИ ПОМРЛИ АКО СЕ МИ СРБИ ДОБРО СЕЋАМО ИЗВЕШТАВАЊА МЕДИЈА СА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА О РЕЦИМО, БРОЈУ МУСЛИМАНА, КАО ШТО ЈЕ НЕКИ "СТАРАЦ ФОЧО ОД СТОТИНУ ЉЕТА", А КОЈИ СЕ ЈОШ УВЕК САХРАЊУЈУ У ПОТОЧАРИМА, А ИСТИ МЕДИЈИ КАЖУ "ИЗГИНУЛИ ОД СРБСКЕ РУКЕ"?!

КО МОЖЕ ДА ГАРАНТУЈЕ ДА ЈЕ БАШ СВАКИ ДРОГИРАНИ ЊУЈОРШКИ ПЕДЕР УМРО БАШ ОД КОРОНЕ ИЛИ МУ ЈЕ ПАК, ПОСЛЕ ВИШЕГОДИШЊЕГ ДРОГИРАЊА И ОСТАЛОГ, ОРГАНИЗАМ ТОЛИКО ОТИШАО У ПМ ДА БИ ТАЈ УМРО И ОД КИЈАВИЦЕ?!


Пре ће бити да Интернационалана Лихварска Хидра шири панику еда би се курталисала Трампа и научила цео свет памети!

Међутим!

Бата Трамп се ипак није усудио да усред предизборне кампање прими антиепидемијски поклон Русије...прпа бато....па је због избора преко ноћи постало потребно да каже да је пола `Путинове помоћи` платио!

Тачније: примио је два џиновска руска транспортна авиона Ан-124 пуна „Путинове помоћи“.

Лично је јавно изразио захвалност и задовољство тим поводом, а онда попустио пред онима који су га упозоравали да у све треба уградити бар неке „амортизере“.

Зато је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова изјавила:

Цитат:Сједињене Државе су платиле половину хуманитарне испоруке из Русије. Другу половину платио је Руски фонд за директне инвестиције.

Ово указује на су из Беле куће вероватно тражили да све буде приказано тако као да је америчка страна све платила, али да да Москва на то није пристала, па да је у све накнадно укључен поменути фонд.

Да у изборној трци може да тврди: јесте из Русије, коју ја држаим под санкцијама на какве Обама није смео ни да помисли, али је све плаћено, ништа није руски поклон; Америци се не поклања...

Смешно?

Па и није...Бата Доналд мора сад да пази на сваки потез, АЖДАХА СТОГЛАВА СЕ РАЗМАХАЛА!
Значи, од данас руске владине агенције финансирају Белу кућу и званично. Још један импичмент баке Ненси се спрема?

Баја
.
АМЕРИКАНИЗАЦИЈА РУСИЈЕ

О Д М А Х

С А Д А

Т У

Ми рекосмо, по Канади викасмо, ама Љоткета спасимо!
.
(02-04-2020, 06:09 PM)Шумадинац Пише: [ -> ].
АМЕРИКАНИЗАЦИЈА РУСИЈЕ

О Д М А Х

С А Д А

Т У

Ми рекосмо, по Канади викасмо, ама Љоткета спасимо!
.

Ваистину!Ваистину!ЈокЈок
.
ОЈ ПУТИНЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО (ово је важан детаљ!)
КРИШОМ НОСИШ ПАРТИЗАНСКО ОДИЈЕЛО!

Ојсааааа! Хармоника
.


Паметном доста!
Наши млади кумови добро напредују у Кичинеру. Она др.фармације он ИТ инжењер. Већ купили кола, окућили се, зарађују месечно колико нами ође за годину дана треба. Раде у струци. Ође никакав посао без партије нијесу могли добити.... Тако да колико нам шаљу слике Кичинер је фино место за живот....
(16-04-2020, 01:17 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Наши млади кумови добро напредују у Кичинеру. Она др.фармације он ИТ инжењер. Већ купили кола, окућили се, зарађују месечно колико нами ође за годину дана треба. Раде у струци. Ође никакав посао без партије нијесу могли добити.... Тако да колико нам шаљу слике Кичинер је фино место за живот....

КидањеКидањеКидање

Ја...."фино место" јашта нарочито ако се само и једино размишља о материјалном благостању као "купили кола, окућили се, зарађују месечно" итд. итд., то јест и појести и попити и ујутру испи*шати, материјалана задовољства ЧРЕВОПОДОБИЈА пре свега!

Иначе за жену др. фармације не бисмо знали, можда је боље у Канади, ође добро плаћају за разне фермацеутске експерименте при Университетима, КАО ШТО ЈЕ ПРОЈЕКТОВАЊЕ И ПРИМЕНА ВИРУСА ПОПУТ КОРОНЕ, У ИНДИЈИ СУ ОТКРИЛИ ДА ЈЕ РЕЧЕНИ ВИРУС ПЛОД ФАРМАЦЕУТСКОГ ИНЖЕЊЕРИНГА РЕАЛИЗОВАНОГ БАШ У КАНАДИ ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ ДОСПЕО У ВУХАН!

Сад...кол'ко је веровати Индусима остаје да се види, ама где има дима има и ватре па је Бата Доналд затворио границу са Канадом војно, и то одмах по затварању комуникација са пекинезима!

Она даклем, може дебеле паре да заради у том Киченеру али...муж који је ИТ инжењер сигурно би боље прошао у Србији јер данас, а нарочито сутра-после ове пандемије, рад таквих инжењера на даљину све више постаје реалност!

Једноставно живот у Србији са канадском платом је сигурно богатији него у том Киченеру...сем ако....твоји кумови нијесу којим случајем фолксдојчери или ЊЕМЧУРИ као и огромна већина Војвођанера јер... живети у једном Киченеру, градићу који има широке улице и дрвене куће типа Мики, Шиља, Хорацио, пуно дебелих људи, дебелеих жена, дебеле ђеце...хммм....

Наиме тамо има понајвише етничких Њемаца и Холанђана који дају том градићу упечатљив бренд тако да се одмах на први поглед добија утисак да је то насеобина дебелих људи, дебелих жена и дебеле ђеце, нешто као кад нормалан човек први пут види Бројгелова уља!

Оноооо...да је у Киченеру мир, тишина и још мир па мир...то је тачно, ТАМО СЕ НИШТА НЕ ДОГАЂА свим тим дебелим људима, дебелим женама и дебелој ђеци сем....највећи Октоберфест на свету после Минхена, па ће у том дакле досадном градићу широких улица и ниских кућа типа Мики, Шиља, Хорацио, Белка....пуном дебелих људи, дебелих жена и дебеле ђеце твоји кумови моћи, поред редовног посла, и успешно да се баве испијањем џиновских кригли пива јодловањем и танацовањем у оним швапским кожним панталонама званим "lederhosen". Кидање

[Слика: tenor.gif]

Твоји кумови су највероватније већ разменили пету банку као и ти, па ни ментално ни физички нису више у стању да расуђују и ослушкују шта веле МЛАДИ којима није више најбитније само појести, попити и ујутру испи*шати, тј. материјалана задовољства ЧРЕВОПОДОБИЈА пре свега!

Млади данас желе СТАБИЛНУ ДРЖАВУ и ЈАКОГ ПРЕДСЕДНИКА јер доста им је несигурности, ратова и разних орангутана, шимпанза, бабуна, мандрила и....макака мајмуна у Европи и Чемерици који нападају и силују жене на улици, а то је оно што сигурно чека и досадни Киченер јербо Вучићев ментални двојник Трудо масовно пушта љуцки материјал у облику орангутана, шимпанза, бабуна, мандрила и....макака мајмуна, које Бата Доналд оздо ишћерује, да са добродошлицом улазе у Канаду!

Не заборавимо дакле...и Киченер-Ватерло је, као и већина насеља у Канади, само...погранични град!

Паметном доста!
Паааа ми када их питамо да ли би се сада вратили у Србију исто ко и ти одговорајау ни у лудилу више, макар родитеље и пријатељe више невидели.... Каже ође да раде за 300 еура а у Канади зарађјују 10 х више и плус нема странке да их притиска, да их малтретирају ко што ође малтретирају људе...

Нешто нам то не говори да суживот са бабунима, мандрилама, међедима, гујама и канадским вуковима може бити лош....


Тако да ми видимо на сликама да им је кућа дугачка, гаража, испред травњак, људи насмејани, задовољни, пуни живота....

Јако нас подсећају на тебе када си убјежао млад у Канаду....
(16-04-2020, 10:10 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Паааа ми када их питамо да ли би се сада вратили у Србију исто ко и ти одговорајау ни у лудилу више, макар родитеље и пријатељe више невидели.... Каже ође да раде за 300 еура а у Канади зарађјују 10 х више и плус нема странке да их притиска, да их малтретирају ко што ође малтретирају људе...

Нешто нам то не говори да суживот са бабунима, мандрилама, међедима, гујама и канадским вуковима може бити лош....


Тако да ми видимо на сликама да им је кућа дугачка, гаража, испред травњак, људи насмејани, задовољни, пуни живота....

Јако нас подсећају на тебе када си убјежао млад у Канаду....

Ја....ово ти је граница између Киченера и Ватерлоа, руковање два градоначелника!

[Слика: image.jpg]

Међутим!

Фали Палма и....њихове породице, дебеле жене и дебела ђеца!

Ипак....твоји кумови су изгледа ЊЕМЧУРИ сто-посто!

Кидање

[Слика: KWOktoberfestGetty.jpg]

Кидање
Мекензи, тури му сад слику градоначелника Вршца. Јок
[Слика: When-is-Oktoberfest.jpg]

Кидање
Мекензи, тури му сад слику како Кинези лочу вршачко вино!
[Слика: cb035a6642118ccbd724446fc716_Gallery.jpg]

Ово ви је ГРТАЛ'ЦА баш у Киченеру, не гаси мотор сем за Октобарфест! Кидање

[Слика: For%20sale%20sign%20Peterborough_Super_Portrait.jpg]

А ово ви је кућа твојије кумова кад Бата Доналд надбије у новембру и почне већма да ишћерује све орангутане, шимпанзе, бабуна, мандриле и...макака мајмуне оздо!

Не би 'тео да будемо неки злогук ал'наше је прошло па рек'о млађе да опоменемо!

Даклем нами није намера да упоређујемо ДВЕ копије Гњилежног Запада, једну дефинитивно лошију од друге, али...еве ви два описа Канаде у две реченице, једна за данас а друга за сутра, па каже:

1.
КАНАДА ЈЕ ЗЕМЉА ЂЕ МО'Ш ДА ДОПА'НЕШ ЗАТВОРА АКО ШУТНЕШ ПСА И ПОМИЛУЈЕШ ДЕТЕ!

2.
КАНАДА ЈЕ БАНАНА РЕПУБЛИКА...БЕЗ БАНАНА!


(Али са лепим бројем горила, орангутана, шимпанза, бабуна, мандрила и...макака мајмуна!)

Паметном доста!

(16-04-2020, 10:40 AM)Бенито Пише: [ -> ]Мекензи, тури му сад слику како Кинези лочу вршачко вино!

Што? Да показујемо овим нашијем пекинезима по Чајна-таунима диљем Канаде од Ванкувера до Халифакса?