Погледи форум

Пуни Облик: И С Т О К & З А П А Д / РУСОФОБИЈА & РУСОФИЛИЈА
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(31-07-2020, 06:05 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]У данашњој левичарској јудео-сатанистичкој Чемерици која контролише све медије, влада невиђена цензура пред каквом би се и Гебелс и најцрњи агитпроп јудео-бољшевик постидео јер су чак и Председник Бата Доналд и његов син БАНОВАНИ са свих друштвених мрежа баш к'о наша маленкост са свих форума!
Све си у праву, једино то са "јудео" привеском не иде. "Бата Доналд" је дао његову ћерку Јеврејину и она постала Јеврејка те стварити од њих неку целину од народа као саучесник у левичарском сатанизму је исто тако погрешно као Макензи који ставља све Русе и Србе у комунисте.
Ми смо гледали добро како браћа Румуњешће стоје војно, и ту смо видели да су се НАТО трупама добро покрили.
Цар Путин не може проћи...

[Слика: image.jpg]
(09-08-2020, 03:45 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Ми смо гледали добро како браћа Румуњешће стоје војно, и ту смо видели да су се НАТО трупама добро покрили.
Цар Путин не може проћи...

[Слика: image.jpg]

Да је Путин имао ту намеру он би је спровео пре но што су ступили у Нато. Али том причом коју шириш, добили су америчког владара.
Топло препоручујем да одгледаш интервју историчара Крсмановића, јесте мало подужи (2 и по сата) али много тога ћеш научити:
Цитат:Себи убраду:

Киза је изгубио битку са временом, и он и Ђиласовац чекају да дође НАТО и ZOG-Чемерика а доћ'е им Бата Доналд с'једне а Цар Путин с'друге стране, и то право на његов нови кућер озго!

Не призивај несрећу...


Нами ође ђе ће да убјежимо пре месец дана открили бунар воде ђе у бетон угравирано 5.VII.1957. JNA (сликаћемо следећи пут за јавност)ми смо са сапатницима и расном кучад за ситну дивљач ишли уз брдо када смо помоћу гугла и џипи еса лоцирали кординате и уз гугл мапс дошли до закључка а из књига "Истина о голом отоку" и још неких података закључили да је црвена армија 1944 баш туда пролазила а касније за време инфо бироа туна су се покушавали стаљинисти из Југославије да убјеже у Румунију па је било пушкарања са наше и румуњске стране...


Тако да верујемо још увек да КГБ има те податке ђе су им гинули људи, по статистици неких 20-ак људи је ту изгинуло а то цар не прашта, ваља рећи да ми полажемо све наде у Румуне и НАТО.

Неби вољели да се ујутро док пијемо кафу у шуми, медитирамо и удишемо чист ваздух из шуме искоче војници са крвавим петокракама који вичу Спасиба и здравствујте... Куку црни Милораде треба да нам преседне кафа..


ПРОВЕРЕНО, МИНСК ЊЕТ!

EX ORIENTE LUX!


Ного на 1:01....УДАР НА ЛУКАШЕНКА ЈЕР ЈЕ ДВА ПУТА ОДБИО ПАРЕ ОД ЈУДЕО-БАНКСТЕРА ДА СПРОВЕДЕ КОРОНА-ЛУДИЛО У БЕЛОРУСИЈИ!

Међутим!

БАЛАВИ ШИФТАР И МИЛО СУ ПРИХВАТИЛИ!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!
(18-08-2020, 03:56 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]

Ного на 1:01....УДАР НА ЛУКАШЕНКА ЈЕР ЈЕ ДВА ПУТА ОДБИО ПАРЕ ОД ЈУДЕО-БАНКСТЕРА ДА СПРОВЕДЕ КОРОНА-ЛУДИЛО У БЕЛОРУСИЈИ!

Међутим!

БАЛАВИ ШИФТАР И МИЛО СУ ПРИХВАТИЛИ!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

КидањеКидањеКидање
.

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

Јегор Холмогоров је написао политички манифест Руске Белорусије – поучно и за Србе да једног дана буде написан и Манифест Руске Србије и Србске Русије!

Амин, Боже дај!

Па каже Јегор:

Цитат:НАГЛАШАВАЈТЕ ДА СУ БЕЛОРУСИ – НАЈРУСКИЈИ ОД СВИХ РУСА, А ДА ЈЕ ПОЛЕСЈЕ – ИЗВОР СЛОВЕНСТВА!

Руски национализам увек губи јер увек мора да се бори са рукама везаним на леђима, са оковима на ногама и са крпом у устима.

Белоруски национализам, који је раскарикавао Лукашенко, сада га једе са мљацкањем, а притом нема никога да му опонира.

Демонстранти марширају са бело-црвеним заставама, неки попови у хору певају неонацистичку химну, а сва московска јеврејска друштванца (да извине Коста, прим. ПРОСВЕТАР) сложно су се претворила у живебелорусере (изведено од `Живе Беларус`, `Живела Белорусија`).

Око Лукашенка су углавном трпељиви неосовјети, али је и њих све мање.

(Тако су и око Срба оних 90-их били углавном трпељиви Шугословени, како онда тако и данас! Прим. ПРОСВЕТАР)

Будућност није јасна. Лукашенка растржу комад по комад.

Улазе у Манастир, а Лукашенко је само „православни атеиста

Власт као да клизи ка некоме из умерене прозападне елите.

Тај ће пожурити да изборе одржи што пре, у сваком случају – пре него што се Руси организују и него што се појави носталгија за Лукашенком.

То би довело до успостављања русофобичне полудиктатуре, са наметањем белорусизације.

(Препознаје ли Србадија хрватизацију, украјинизацију, чокализацију и црногоризацију или пак сутра војводинизацију, еве га жив Кизо само се мало примирио! Прим. ПРОСВЕТАР)

Присталице Савезне државе и уједињења са Русијом почињу да уклањају и ликвидирају као издајнике.

Креће сепаратистичко профанарско окретање Цариградској патријаршији у белоруском егзархату.

У то исто време у Русији ангажовани отпадници бесне на тему: „Не требају нам ти паразити, нека живе како желе“.

Срећом, чак и са везаним рукама и са запушеним устима, Руски националисти понекад побеђују. Јер, ми смо Руси и Бог је с нама.

Шта нам је данас потребно за победу?

Ако Лукашенко поклекне и започне „демократски процес“ у овој или оној мери, брзо се треба самоорганизовати и јасно наступати са својих позиција.

Ову заставу предлажемо Руској Белорусији!

А те позиције морају бити крајње недвосмислене:

1. Белорусија је саставни део Русије. Руска Федерација није Русија, то је само Русија заједно са Белорусијом, Новоросијом и Малорусијом.

2. Белоруси су Руси и по пореклу и по језику. Њихов задатак је сада да поврате своју земљу – Русију, да постигну потпуну и часну интеграцију кроз Савезну државу са РФ, или, још боље, кроз пуноправни споразум о поновном уједињењу.

3. Белоруси нису Литванци или змагари. Њихов родни језик је руски, а ко жели бити Литвин, нека то буде приватно, али не сме имати право да свој идентитет намеће владином присилом, искривљеним књигама историје итд. Потребно је прослављати хероје ослободилачког рата 1653-1667, Муравјова, Којаловича и друге. Наглашавати да је Полесје извор Словенства, а да су Белоруси најрускији од свих Руса.

4. Наглашавајте да грађанин Русије живи богатије од оних који перу тоалете у Пољској. У једном тренутку је белоруска индустрија била спасавана у условима распада руске индустрије. Али, сада је задатак да се учврсти њено место на сасвим пристојном руском тржишту – као домаће индустрије, а не као увозна, а за то треба искористити све могућности које пружа много динамичније руско окружење.

5. Пољска, Литванија и НАТО су грабљивци и окупатори којима је Белорусија потребна само као одскочна даска да би скочили у Москву. И као одскочну даску, Белорусију чека судбина Пољске – судбину атомске пустиње. Ако Русија буде морала да се брани.

Овако се НАТО поставио наспрам Русије

НАТОизација Белорусије неће повећати њену безбедност, већ ће, напротив, рат учинити неизбежним. Пред Белорусијом су пут живота, који води у Русију, и пут смрти. Поводом тога она мора да се определи.

Све ово мора се промовисати брзо и јасно, почевши од овог тренутка, без икакве куртоазије и компромиса са змагарством, без двосмислености и полутонова.

Треба одлучно тући по рукама за све покушаје повезивања руске позиције са лукашизмом, јер – на Лукашенка треба гледати као на издајника који је изневерио циљ ради којег је изабран.

У главном фокусу није на „Белорусији“, чији суверенитет наводно треба јачати, већ на добробити људи који су се нашли одсечени од своје Отаџбине – Русије.

Формирајте своје организације и водите пропаганду у овом духу.

Створите своју симболику и користите је.

Бели крст Светог Андреја на црвеној позадини оптимална је застава за руски покрет у Белорусији.

Брзо почните да користите Георгијевске лентице.

Штампајте своју литературу.

У Русији хватајте везу са свима који вам могу помоћи рубљама, кадровима, контактима у Кремљу.

Јачајте везе с адекватним и истински Руским Православним Епископатом и Свештенством, ослоните се на хагиополитичке духовне центре.

Ако белоруски националисти покушају са диктаторским моделом, без зазора тражите интервенцију Русије.

Делови руског народа немају никаква одвојена „унутрашња питања“.

Постоји само добро руског народа чији важан део живи у Белорусији.

А највиша вредност су руско јединство и просперитет.

ПРОВЕРЕНО, МИНСК ЊЕТ!

EX ORIENTE LUX!
Цитат:кад Цар Путин уљегне озго преко Вршца и сјури се на поље Косово к'о некад Пиколомини, ал'не са истим резултатом!

Joк, нема од тога ништа, само влажни снови.

Браћа румуњешће се добро укопали плус ју ес еј војска тамо нема мува ђе да прође...

Мирно пијемо кафу, уживамо у ваздуху са Карапата без страха да ће из шуме да се чује "здравствујте" са црвеним пентаграмима по сред чела.
(26-08-2020, 09:26 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Мирно пијемо кафу, уживамо у ваздуху са Карапата без страха да ће из шуме да се чује "здравствујте" са црвеним пентаграмима по сред чела.

А ниси гледао интервју Крсмановића? Баш има ствари да научиш

Путин одликовао Милисава Лукића, носиоца Партизанске споменице
https://srbin.info/drustvo/putin-odlikov...spomenice/
Петокрака – симбол и данашње Русије
http://www.sedmica.me/bttgnetgrh/


БРИЉАНТНА ЕКОНОМСКА И ГЕОПОЛИТИЧКА АНАЛИЗА ГОСПОДИНА ПАЈОВИЋА КОЈИ ЈЕ, НА НАШЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ, И ВЕЛИКИ ПОШТОВАЛАЦ СТРАШНОГ БРКЕ И АНКЛ АДИЈА, ДОК ЈЕ У ИСТО ВРЕМЕ ВЕЛИКИ КРИТИЧАР ПОЛИТИКЕ ЦАРА ПУТИНА!

Иначе Господин Пајовић је и врло побожан човек, смерни и смирени Православни Хришћанин!

Хммм....можда и будушчи

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ

пошто је Бокан начисто пук'о а и Влада Димитријевић нешто хвали у последње време Бранка Ћопића, што је својеврстан лакмус-папир!

Јок

EX ORIENTE LUX!
Oкрену нам цар леђа.

Нема ништа од посете Србији која је била заказана.

http://rs.n1info.com/Vesti/a660798/Medij...rbiju.html