Погледи форум

Пуни Облик: БЛОКАДЕ И ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ / РИО ТИНТО
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
(15-02-2019, 08:33 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]У Србији су људи против Вучића али нису против његове политике...

Опет браниш Вучића, а?

Јел'то по директиви одкако је Крмнад Чварак (из партизанске породице) заједно са Чедом мандовом претрч'о?

Ц, ц, ц....
(16-02-2019, 10:44 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]
(15-02-2019, 08:33 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]У Србији су људи против Вучића али нису против његове политике...

Опет браниш Вучића, а?

Да ли мислиш ако дођу Ђилас, Бошко и Јеремић бити боље...

Уосталом послушајмо шта каже једини прави садашњи српски дисидент Вишекруна Ђорђе...

.
ДАКЛЕМ И ПОРЕД ЧИЊЕНИЦЕ ДА СЕ НАШИ ПРИЛОЗИ РЕДОВНО БРИШУ БЕЗ ОБРАЗЛОЖЕЊА А ПО КО ЗНА КОЈИМ КРИТЕРИЈУМИМА МОДЕЛАТОРА, МИ ЋЕМО ИПАК ПОКУШАТИ ДА ОДГОВОРИМО ОЧИГЛЕДНО МЛАЂАНОМ САГОВОРНИКУ, ОЧИНСКЕ ПОУКЕ МЛАЂЕМ НАРАШТАЈУ РАДИ!
.
Па ка'е:
.
.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Дража је одобрио четничким јединицама у НДХ да сарађују са Италијанима ИСКЉУЧИВО зарад заштите српског становништва!
.
Па наравно да је ОДОБРИО, шта ће....неће ваљда да ЗАБРАНИ да онолике стотине хиљада људи, жена, ђеце, стараца....(по рачуници италијанских ФАШИСТА, око 600,000), спасавају голи живот пред хрватским крвопијама, ПРЕЦИМА Брнабића!

Међутим!

ИСТИНА јесте да је Четничке јединице у тим крајевима ФОРМИРАО, НАОРУЖАО И ПРУЖИО ИМ СВАКУ ЛОГИСТИЧКУ ПОДРШКУ...КО?

ПА ФАШШШИСТА, ГЕНЕРАЛ РОАТА!

То су историске чињенице које не могу да оповргну никви други "извори" ма колико се затуцани "верници" са свијех страна трудили да ћерају неку своју агенду и пизму до липсаћа!
.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Многи Италијани су били антифашисти који су након капитулације Италије прешли у четничке или партизанске редове!
.
Који то "многи"? Наравно било је и таквих случајева ту и тамо, нарочито у Далмацији и Словенији где су спасавали живу главу па сад одједном сви "партиђано"!

Међутим!

Углавном је то била бежанија главом без обзира, погледај и филм Гос'н Самарџића ако те мрзи да читаш! Италијани су били војска из оперете, част изузецима, нарочито кад су масовно страдали код Стаљинграда у лаким оделима и са нојевим перјем на шлемовима!
.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Шта значи ово твоје "јудео-масонерија"??? Знаш ли ти колико је Јевреја било у четницима?
.
То значи да масонерија није ништа друго до испостава Интернационалне Лихварске Хидре, коју су водили и воде углавном Јевреји!

То што су многи масони били добри Срби и родољуби не мења суштину те тајне организације веома сличне комуно-сатанистима ако ћемо по томе ко стоји на врховима пирамиде, као и по чињеници да се из обе организације по правилу улази на врата ама излази само кроз прозор!

Међутим!

Нису сви Јевреји банкари, било је туна и обичног света и добрих "Срба Мојсејеве вере", па није ни чудо што их је било неколицина и међу Четницима, тј. међу борцима једино легалне Краљевске Југословенске Војске у Отаџбини, (КЈВуО а не ЈВуО), нарочито ако је ваљало спасавати главу од Њемаца.

И ми имамо ође добрих пријатеља међу Јеврејима, ну о тијем темама ћутимо...шта'ш....у Срба нема мржње ни према коме.
.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Немци су се водили правилом "100 Срба за једног Немца, а 50 за рањеног"!
.
То је тачно ама ко је тврдио супротно?
.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Како можеш да заборавиш Крагујевац, Краљево, Мачву,...???
.
Ко "заборавља Крагујевац, Краљево, Мачву", о чему ти то синовац? Да ниси погрешио тему, дешава се то ође?

Међутим!

Ако си намерачио да оптужујући Њемце за неспорне злочине, оправдаваш тзв. "сааааааааааааааавезнике" Енглезе, зашто не поменути жртве англоамеричког бомбардовања Београда на Васкрс 1944., где је учествовало на стотине бомбардера и бачено је више од 1.500 тона бомби, чији су „теписи“ широко захватали стамбене четврти.

По педантним њемачким изворима, у свим бомбардовањима Београда од тзв.“саааааааааааааавезника“ у периоду од априла до септембра 1944. страдало је најмање 4.500 Срба!

Тада је срушено породилиште у Крунској улици кад су настрадале 22 породиље и 22 новорођенчади млађих од осам дана и две породице које су им биле у посети.

Само код Бајлонове пијаце је погинуло 200 људи, погођена је Палата Албанија, Теразије, Технички и Правни факултет, више болница и Цркава а на једној од неексплодираних бомби је био натпис „Срећан Ускрс!“.

Ипак, ЗБОГ ПАТОЛОШКОГ УГУЗЉУБЉА ПРЕМА ТЗВ. "СААААААААААААВЕЗНИЦИМА" данас се у србским школама неће држати час о ратним злочинима англо-американаца, неће се палити свијеће у србским Црквама, венци се неће полагати на споменицима, јер споменика који подсећају на те злочине Енглеза над Србима-НЕМА!

Медији ће ту и тамо стидљиво провући информацију о дешавању пре 70 година. А србска јавност у окупираним земљама ионако у 80% случајева ни не зна ништа о масакрима које је извршила терористичка и злочиначка англо-америчка авијација над србским народом 1944. године.

С'ДРУГЕ СТРАНЕ СРБИ СЕ ПОНОСЕ ПРАЊАНИМА И СПАСАВАЊЕМ ЕНГЛЕСКИХ ПИЛОТА КОЈИ СУ ВРЛО ВЕРОВАТНО УЧЕСТВОВАЛИ У ТИМ БОМБАРДОВАЊИМА И ПОНОСНО МАШУ ТРУМАНОВОМ МЕДАЉОМ СА 50 САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ!

Међутим!

Иако је бомбардовање Београда било застрашујуће, шта је оно према бомбардовању Лесковца септембра 1944. у коме је погинуло близу 6.000 Срба, махом жена, деце и стараца.

Или Подгорице, где је побијено 2.000 Срба.

Рецимо Војвођанер Киза, иначе постављач теме АМЕРИКАНЦИ СУ НАЈЈЈЈВЕЋИ И НАЈЈЈИСКРЕНИЈИ ПРИЈАТЕЉИ СРБА, сигурно и не зна за бомбардовање Новог Сада од стране тих "најјјискренијих", где је погинуло најмање 800 Срба.

Такође, први на мети Енглеза "сааааааааааавезника" је био Ниш, који је бомбардован 20. октобра 1943. године, а затим још 15 пута;

Дакле Београд су Енглези бомбардовали 11 пута; Земун и Алибунар по 4 пута; Нови Сад 3 пута, Смедерево, Ћуприју и Поповац код Параћина по 2 пута, а бомбардовани су и Сремска Митровица, Рума, Велики Бечкерек (данас погрешно Зрењанин), Ковин, Панчево, Крушевац, Крагујевац, Велика Плана, Пријепоље, Куршумлија, Прокупље, Вучје, Лебане, Грделица, Лесковац, Подујево, Рашка, Сталаћ, Косовска Митровица, Приштина , Пећ и многи други градови.

Нико још није утврдио колико тачно Срба широм окупираних српских земаља су побиле енглеске бомбе, али тај број сигурно није мањи од 16.000!.

Ако се том броју додају жртве терористичког чина у Смедереву који износи око 4.000. онда се може изрећи ИСТИНА да, ако се дакле рачунају сва „сааааааавезничка“ бомбардовања широм србских земаља и терористички акт у Смедереву, може се тврдити да су Енглези и Американци побили више Срба, и то србских цивила за пет месеци него Њемци за три и по године, за све време окупације!

Зна се и да је одабир циљева је вршен у консултацијама са Титовим комуно-сатанистима на терену, који су НАМЕРНО "сааааааавезницима" прослеђивали Тито и Коча Поповић!

Међутим!

Да ли ико може да замисли да Енглези нису имали могућности да исте информације бар овлаш провере, да нису могли да разликују ВОЈНЕ ЦИЉЕВЕ од породилишта, нити да нису знали за последице 'тепих-бомбардовања'градских насеља!

То су приче за 'маљи деца'!

На крају, зашто не поменути жртве англоамеричког бомбардовања Београда такорећи јуче, малу Милицу Ракић и до 4000 убијених цивила у НАТО бомбардовању!

ЈЕДИНИ ЛОГИЧАН ЗАКЉУЧАК ЗА СРБИНА КОЈИ СЕ НЕ ЗАЉУБЉУЈЕ У ТЗВ. "САААААААВЕЗНИКЕ" НО ГЛЕДА У ЖИВОТ ШИРОКО ОТВОРЕНИХ ОЧИЈУ, ЈЕСТЕ ДА СУ И ЕНГЛЕЗИ И ЊЕМЦИ ПОДЈЕДНАКО НЕПРИЈАТЕЉИ СРБА И ДА ЈЕ МЕЂУ ЊИМА МРТВА ТРКА А СА БЛАГОМ ПРЕДНОШЋУ У ЗЛОЧИНИМА-ЕНГЛЕЗА!

Њемци су ипак остали верни својим савезницима, погледајте однос Њемаца и тзв. "хрвата" у последњем рату!
.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Енглези јесу били преваранти јер су подржали Титову паравојску и издали ЈВуО, али правдати сарадњу са Вермахтом, који је био војска највећег зла које је задесило човечанство, само јер се борио против Енглеза, је у најмању руку болесно! Недић, Љотић и Дража се нису борили за исту ствар и неприродно је стављати их у исти кош!!!
.
Пази овако синовац....не стављамо ми Недића, Љотића и Дражу у исти кош али....насупрпт твоме мишљењу, ДЕФИНИТИВНО СТАВЉАМО СРБСКЕ ДУШМАНЕ ЕНГЛЕЗЕ И СРБСКЕ ДУШМАНЕ ЊЕМЦЕ У ИСТИ КОШ, ПОД ПУНОМ ОДГОВОРНОШЋУ ЗА НАШ СТАВ ПРЕД ЉУДИМА ОВАМО ДОЛЕ А ПРЕД СВЕВИШЊИМ УСКОРО!

Не треба заборављати и гурати под тепих рецимо чињеницу да су прве концентрационе логоре измислили Енглези а тек потом применили Њемци, да не говоримо о геноциду по Чемерикама, Канади и другде...

Нажалост у Срба постоји необјашњива фалинка ЗАЉУБЉИВАЊА у ратне савезнике...шта'ш...Славјани смо, емотивни...

Рецимо Јапанци су као савезници Сила Осовине, за Њемце и Италијане користили термин 'ПРИЈАТЕЉСКИ НЕПРИЈАТЕЉ' чувајући у својој свести да им је бели Европљанин НЕПРИЈАТЕЉ у својој суштини, како гођ окренеш!

Из реченог дакле, стављања Енглеза и Њемаца у исти кош, ми извлачимо следећи закључак:

АКО СУ ЕНГЛЕЗИ И ЊЕМЦИ ПОДЈЕДНАКО НЕПРИЈАТЕЉИ СРБИНУ (а јесу, и то Енглези подмуклији покваренији од Њемаца)-ОНДА НЕ МОГУ 'САААААААААААВЕЗНИЦИ' ЕНГЛЕЗА БИТИ ЈУНАЦИ А 'САААААААААААВЕЗНИЦИ ЊЕМАЦА-ИЗДАЈНИЦИ!

Наравно са ОНЕ тачке гледишта, за време и одмах после рата, Добровољци јесу били издајници а Четници јунаци!

Међутим!

Да су Њемци надбили Енглезе....шта би онда било до обрнуто?!

Међутим!

После пола века, из ОВЕ ДАНАШЊЕ перспективе, ми сматрамо да је та подела Православних Срба НЕОДРЖИВА!

Рецимо и Французи су стрељали Маршала Петена као издајника али генерал Де Гол није дозволио да се истом посмртно одузму све почасти које је имао као Француски Војсковођа у Великом рату!

Међутим!

Унас, 'бо ти нас, разни "верници" са свих страна, (једни из сатанске мржње према свему Србском а други из жеље да се некако међу њих углаве), ћерају пизму до коске па Љотића посмртно исписују из 1300 Каплара, негирају посмртно слово Светог Николаја упркос живом сведочењу Војводе Ђујића, а славом овенчаном Ђенералу Недићу би најрадије поништили и гумицом обрисали биогрфију само да им се може!

Туга....

Међутим!

Комуно-сатанисти, нарочито титовци, коминтерновци-Троцкисти, (за разлику од Руса из времена Отаџбинског рата),

БИЛИ СУ, ЈЕСУ И БИЋЕ

Н Е П Р И Ј А Т Е Љ

СРБСТВА, И ТО У ОНОМ ЈАПАНСКОМ СМИСЛУ!!!

.
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Као симпатизер четничког покрета сам ПРВО антифашиста, па онда антикомуниста!
.

Па ја.....тако сам и мислио, огромна већина NOVOSRBA више воли титовце комуно-сатанисте но СРБСКЕ ДОБРОВОЉЦЕ, ПРАВОСЛАВНЕ ХРИШЋАНЕ, КОЈИ СУ ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ ЗАСЛУЖНИ ШТО СЕ ДО ДАНАС ОДРЖАО МАНАСТИР ХИЛАНДАР!

Ну шта'ш....за NOVOSRB припадност Србској Вери Православној није критеријум који ваља узети у обзир. И то је разумљиво, међу титовцима живе, тамо су им пријатељи, родбина....ваља некако међу њима себи направити место, угњездити се, трабуњати о "два антифашистичка покрета", о "рехабилитацији" итд. итд....

Тагата је србска поголема!

ПС

Из упутства Мјесне заједнице 'Народни херој Вршка Чука', Нови Београд, па ка'е:

Цитат:Члан 1.
Приликом изговора речи ФАШШШИСТА, ваља да се сваки АНТИФАШШИСТА избечи, исколачи очи и произведе доообру и видљиву количину пљувачке, одприлике као кад балави шифтарин, Председник Вучић, објашњава Србима своју 'политику', притом намештајући наочари!

СФ-СН
.
Ево сада све на једном месту....

[Слика: ewrw.jpg]

http://poceloje.rs/
(15-02-2019, 09:56 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Шта значи ово твоје "јудео-масонерија"???

Еве нек'ти објасни ЧОВЕК КОЈИ ЗНА, не можемо ми по сто пута сваком да понављамо!

(16-02-2019, 03:05 PM)Шумадинац Пише: [ -> ].
Ево сада све на једном месту....

[Слика: ewrw.jpg]

http://poceloje.rs/
Не заноси се, људима дају по 1.200 динара да шетају...

Какве везе војвода Ђујић има са љотићевцима???
(16-02-2019, 03:05 PM)Шумадинац Пише: [ -> ].
Ево сада све на једном месту....

[Слика: ewrw.jpg]

http://poceloje.rs/

Zahtevi protesta
1. „Rastuće nasilje”:

otkrivanje nalogodavaca i napadača na Borka Stefanovića
otkrivanje nalogodavaca i napadača na novinara Milana Jovanovića iz Grocke
otkrivanje nalogodavaca i ubica Olivera Ivanovića
smena ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića
2. Sloboda medija:

objektivno izveštavanje RTS-a o protestu
pet minuta na javnom servisu za organizatore protesta
jednaku zastupljenost političkih aktera na javnom servisu....БЛА, БЛА, ТРУЋ, ТРУЋ....

ОВО С....Е ВАЉА БОЈКОТОВАТИ СВЕ ДОК СЕ НЕ ИЗБАЧИ КРВАВА ХРВАТСКА ГАЈЕВИЦА ИЛИ

USTAŠICA

И НЕ УВЕДЕ СРБСКО ПИСМО!
.
МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ О ПРОТЕСТИМА: Ако шетачи крену на Скупштину, одвалићемо их!

Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – рекао је Петровић на трибини Вучићеве Српске деснице посвећеној Дану државности.


[Слика: IMG-0896.jpg]

Петровић је окупљене на трибини позвао да постану чланови овог покрета, да како је рекао, „дају допринос својој држави, да залепе плакате Српске деснице, да постоје патриоте које ће да спрече 5. октобар“.

– Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – казао је Петровић.

Каже да су на „вези са тим људима“.

– Ако случајно покушавају да пале Скупштину, ми нећемо да чекамо војску и полицију која каже „нећемо на народ“. Ја вам кажем да је Српска десница организована у свим градовима, а у Београду смо најјачи. Нећемо дозволити нови 5. октобар, има да улетимо и да их одвалимо – казао је Петровић уз аплауз објављених, види се на снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Подсећамо, Петровић је поново у жижи јавности, због оптужби за надрилекарство и смрт Славча Петрова и Марјана Батовца од стране њихових породица.Герила
ПРОСВЕТАР
Цитат:Рецимо Војвођанер Киза, иначе постављач теме АМЕРИКАНЦИ СУ НАЈЈЈЈВЕЋИ И НАЈЈЈИСКРЕНИЈИ ПРИЈАТЕЉИ СРБА, сигурно и не зна за бомбардовање Новог Сада од стране тих "најјјискренијих", где је погинуло најмање 800 Срба.

Види ми то знамо а исто знамо да су Руси и Црвено Армејци ослобађајући Војводину извршили злочине...

Елем јесте АМЕРИКА ЈЕ НАЈЈВЕЋИ ЕКОНОМСКИ И ИСТОРИЈСКИ ПРИЈАТЕЉ СРБИЈЕ.

ДА НИЈЕ БИЛО АМЕРИКЕ ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА ЧЕТНИКА БИ БИЛО ПОБИЈЕНО...

НА БЕЛОЈ КУЋИ СЕ ВИЈОРИЛА СРПСКА ЗАСТАВА

НИКОЛА ТЕСЛА.

АМЕРИКАНЦИ СУ ПОМОГЛИ ОНОМАД ДА СЕ НЕ ОКРЕНЕМО СССР-У..

У АМЕРИЦИ ЖИВИ ПРЕКО МЕЛЕОН СРБА И СВАКЕ ГОДИНЕ ЕМИГРИРА ВИШЕ ХИЉАДА СРБА.

ПАМЕТНОМ ДОСТА.
(16-02-2019, 03:23 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Не заноси се, људима дају по 1.200 динара да шетају...

Помешао си их са Вучићевом екипом.
Ко је изазвао експлозију у Смедереву?
(16-02-2019, 05:10 PM)пек. Пише: [ -> ]Ко је изазвао експлозију у Смедереву?

Па је ли ово тема за таква питања?Кажу да је Мустафа Голубић који је и ухапшен два дана после тога, само се сад јављају зналци који кажу да то није могуће јер су Немачка и СССР били добри у том тренутку. 17 дана пред напад на СССР. Ја сам мишљења да је Мустафа јер овакве акције не изводе зунзари. Једини који ми пада на памет да би могао да уради овако нешто са својом екипом је Жарко Тодоровић Валтер, али немам информације где је он био у том тренутку. Иначе сам у једној књизи прочитао да се експлозија чула надомак Крагујевца.

(16-02-2019, 04:11 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]У АМЕРИЦИ ЖИВИ ПРЕКО МЕЛЕОН СРБА И СВАКЕ ГОДИНЕ ЕМИГРИРА ВИШЕ ХИЉАДА СРБА.

Па кад је то једина земља на свету у којој још увек можеш да зарадиш неке паре. Ови гастарбајтери из Европе дођу овде на одмор и кукају. Па који си мој ишао тамо ако се враћаш кукајући...
(16-02-2019, 04:49 PM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]
(16-02-2019, 03:23 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Не заноси се, људима дају по 1.200 динара да шетају...

Помешао си их са Вучићевом екипом.
Нисам, нисам...
Срби најјвише воле И цене Америку од свих земаља.

Сви српски политички лидери у XX веку тражили помоћ И савете од Америке.

Америка је донела мир Босни И основала Републику Српску..

пријатељство између УСА И Србије је више деценијско.

Најјвећи српски умови су се остварили у Америци.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49