Погледи форум

Пуни Облик: БЛОКАДЕ И ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ / РИО ТИНТО
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Вучић је Шиптар исто онолико колико су Шиптари Илири.
Извињавам се због грубе омашке. Нисам реплицирао Шумадинцу већ ЈВуО - КГ.
(02-03-2019, 10:39 PM)Српски Четник Пише: [ -> ]Вучић је Шиптар исто онолико колико су Шиптари Илири.

Ђе је линк, ботино?
(02-03-2019, 10:53 PM)Ђорђе Ивковић Пише: [ -> ]Извињавам се због грубе омашке. Нисам реплицирао Шумадинцу већ ЈВуО - КГ.

Није омашка, није....

Кидање Кидање Кидање
(02-03-2019, 10:26 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Двери више не постоје јер је Бошко све људе најјурио.

Остао је само Бошко Обрадовић, први сарадник Драгана Ђиласа.

Да ли ти се ј заглавило на тастатури па га стално пишеш дупло?
(03-03-2019, 12:16 PM)пек. Пише: [ -> ]
(02-03-2019, 10:26 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Двери више не постоје јер је Бошко све људе најјурио.

Остао је само Бошко Обрадовић, први сарадник Драгана Ђиласа.

Да ли ти се ј заглавило на тастатури па га стално пишеш дупло?

Кизо пише на специјалној војвођанерској тастатури. Дизајнирали је стручњаци са Аутономија.инфо. На њој и нема да стоји "ј", само "јј". Тако да Кизо није крив, само користи шта му је дато. Из централе. А тако и формира своје политичко мишљење. У складу са датим из централе.
.
ЗАШТО ВУЧИЋУ СМЕТАЈУ ПРОТЕСТИ "1 ОД 5 МИЛИОНА" НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ?


Поводом притисака које врше људи блиских Александру Вучићу на организаторе протеста „1 од 5 милиона” у Косовској Митровици, народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“је издало саопштење за јавност које преносимо у целости:


„Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ најоштрије осуђује вербално насиље, вређање, малтретирање организоване групе радника Општине Лепосавић усмерене према челницима Савеза за Србију Драгану Ђиласу, Славиши Ристићу и руководству Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“.

Ове јунгер бригаде познате су Србима са Косова и Метохије али и грађанима бројних градова Србије приликом локалних избора као што су Лучани, Мионица, Зајечар итд. Њих организује Зоран Милојевић – Зеља члан извршног одбора Српске напредне странке, а на иницијативу председника странке Александра Вучића.

Истовремено, преко председника привременог већа општине Зубин Поток Срђана Вуловића упућене су претње Славиши Ристићу и Марку Јакшићу да одустану од протеста „1 од 5 милиона“ јер „неће да им ваља“. Срђан Вуловић је рекао да је ту поруку пренео одозго. У преводу то значи, од Александра Вучића. Зато за све евентуалне провокације и инциденте који могу да се десе на сутрашњем протесту Срба „1 од 5 милиона“ једини који ће бити одговоран је Александар Вучић.

Поменути Срђан Вуловић је иначе председник привременог већа општине Зубин Поток, председник управног одбора регионалног водовода Косоваска Митровица, директор хидроцентрале Газиводе, власник приватног предузећа Колашин-превоз и жестоки бранитељ издајничког режима у Београду.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да су претпрошле године после једног саопштења покрета „Отаџбина“ у којем се критикује диктаторски режим Александра Вучића запаљене просторије Покрета. Сетимо се да је 2013. године 03. новембра после неуспелих локалних избора расписаних од стране сепаратиста из Приштине Александар Вучић затражио од команданта јужног крила НАТО пакта да му дозволи да уђе на Косово и Метохију не дуже од 45 минута да би дисциплиновао непослушне Србе. Његош је за такве давно рекао „Коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом“.

Оправдано се поставља питање зашто Вучићу смета организовање протеста „1 од 5 милиона“, када како сам каже има апсолутну подршку више од 90 посто Срба са Косова и Метохије? Смета толико да се свим запосленим у јавним установама у јужној српској покрајини прети отказима у случају присуствовања протесту. Александар Вучић се боји да народ не чује јавно казану истину о његовој катастрофалној државној и националној политици на Косову и Метохији. Боји се да се до краја не разобличи његова политика разграничења која у суштини значи предају Косова и Метохије и стварање Велике Албаније. Желео би да чин издаје одради у мраку и тишини. Другим речима, хтео би да баци камен, а да сакрије руку. Милан Лане Гутовић каже „неће да може“.Косовска Митровица
06.03.2019. године Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“
.
НЕ ЗНАМО ШТА "ЛСВ" И "ЛДП" ТРАЖЕ НА ПРОТЕСТИМА


Не знамо шта Ненад Чанак (ЛСВ) и Милојко Пантић (ЛДП) траже на протестима против Вучићеве власти када сарађују са Вучићем и подржавају сепаратизам у Војводини и на КиМ. Једно је бити против власти, а друго радити против своје државе. Једно је слобода говора, а друго пљување по своме народу и његовој историји. За њих је много природније да седе у Народној скупштини као лажна опозиција заједно са ВОЈИСЛАВОМ ШЕШЕЉОМ.

Сигурни смо, без обзира на сва наша идеолошка размимоилажења, да међу члановима ЛСВ и ЛДП има часних људи и истинских опозиционара, али не можемо да разумемо шта раде у друштву са Ненадом Чанком и Чедомиром Јовановићем који отворено сарађују са Вучићем.

Посебно нас забрињава најава Ненада Чанка да ће Лигаши из целе Војводине организовано доћи у петак у Нови Сад да направе провокацију са и пробају да поделе и униште народне протесте против власти у овом граду. Протести „1 од 5 милионаˮ у Новом Саду су као и у свих других 80 градова Србије протести против републичке власти СНС, али и против локалне градске власти у којој седе СНС и ЛСВ, па не знамо шта онда Чанак тражи и хоће на овим протестима сем да направи провокацију и инцидент.

Позивамо све грађане Новог Сада да не наседну на ову провокацију старог политичког преваранта и провокатора, а данас верног слуге Александра Вучића и актуелне власти.Српски Покрет Двери
Нами је ово много сумњиво.

Сви транспаренти 1 од 5 мелеона су на хрватској усташици-гајевици.

Једини град чији транспарент на Ћирилици је


ИВАЊИЦА....


[Слика: zy22w.jpg]

Ми ође гајимо велике сумње да је из Канаде или са овог форума од једног члана пореклом из Ивањице, директно у Ивањицу стигла директива да усташица никако не сме бити на транспаранту...

Одмах сада ТУ.
(06-03-2019, 10:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Нами је ово много сумњиво.

Сви транспаренти 1 од 5 мелеона су на хрватској усташици-гајевици.

Једини град чији транспарент на Ћирилици је


ИВАЊИЦА....


[Слика: zy22w.jpg]

Ми ође гајимо велике сумње да је из Канаде или са овог форума од једног члана пореклом из Ивањице, директно у Ивањицу стигла директива да усташица никако не сме бити на транспаранту...

Одмах сада ТУ.

.
ЈА...ВИДЕЛИ СМО ДА СУ БИЛИ ПРОТЕСТИ И У НАШОЈ ИВАЊИЦИ, СВАКА ЧАСТ, НЕ САМО ДА НИЈЕ БИЛО USTAŠICE НО НИЈЕ БИЛО НИ ДУГИНИХ БОЈА!

Оно јес'....сећамо се из детињства, у проширењу Главне улице, која онда беше са калдрмом, била је и радња СВА У ДУГИНИМ БОЈАМА!

Туна је неки Влауца (такав му био надимак, а у Ивањици свако је имао свој), имао радњу ђе је продавао освежавајућ пића, тзв. 'клакере', у дугиним бојама!

Тоже једва препознасмо главног говорника, Пуковника Крсмановића, видимо уљудио се, пустио браду како србски ваља и требује!Међутим!

Ако се не обрије бојати се да Гос'н Самарџић не да га припусти у следећи филм!

Јок
.
ПРОТЕСТИ ШИРОМ СРБИЈЕ... Куршумлија, Зрењанин, Топола, Сомбор, Косовска Митровица...

https://srbin.info/2019/03/07/protesti-s...cevog-psg/
.
ВЕЧЕРАС СЕ ПРОТЕСТОВАЛО у Крагујевцу, Јагодини, Деспотовцу, Власотинцу, Ћуприји…

https://srbin.info/2019/03/09/veceras-se...u-cupriji/
БЕОГРАДКРАЉЕВО
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49