Погледи форум

Пуни Облик: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
(17-03-2019, 06:05 PM)Ђорђе Ивковић Пише: [ -> ]Зашто?
Зар није логичније лишити слободе велриздајнке?
Бошко може бити овакав или онакав, али није ништа велеиздао. Није ни био у прилици.
Није стигао ни да се накраде.
Јеремија, хајде ти лепо намочи поњаву у ладну воду па окомотај око главе. Поступак понављај док ти се стање не побољша.

За мене су они сви велеиздајници.
Бошко дела заједно са Ђиласом који је колко ме сећање служи био са жутима онолико. Ако жути нису велеиздајници, све скупа са коалиционим партнерима, не знам ко би понео ту нечасну титулу?
Ови што су заменили жуте, СНС и њихови партнери, преузели су велики број жутаћа који су вршили истакнуте функције за вакта Б. Тадића, што показује да су потпуно исти као и претходни.
Иначе, Бошко ме неодољиво подсећа на џибера какав је Веља Илић, а потоњег памтим по постављању локатора за време НАТО агресије.

Уз сав респект према теби, овај пут се не могу сложити са тобом.
Држава која нема органе реда, полицију, специјалце или жандармерију који би осигурали неометан рад институција показује колико је слаба.
Демонстрације да. Упадање на приватни посед или јавне институције не сме се дозволити!
Уосталом, РТС је последње место на које треба ударати.
Ако хопће да гађају Вучића онда треба да заузму "ПИНК" јер је то саставни део Вучићевог штаба.
На крају, ако пучисти желе нешто конкретно да ураде, нешто што личи на пуч, треба да имају војску или полицију уз себе. Овако, шака људи који као представљају пучисте испада смешна и заиста подсећају на хулигане.
Оде јуначина који се никога не боји. Smile
Али, сачека прво да нема никог. Љутко
(17-03-2019, 07:48 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Уосталом, РТС је последње место на које треба ударати.
Ако хопће да гађају Вучића онда треба да заузму "ПИНК" јер је то саставни део Вучићевог штаба.

Јел? Smile

Кад су поједини од нас пре пар година причали како треба заузети Пинк, ти си причао како треба у ствари да се заузме Б92 јер су они највећи антисрби, али ето ти сад... Rolleyes
.
Да ли прво "заузети" РТС или прво Пинк то није главни проблем....ГЛАВНИ ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО ДАНАШЊИ

N O V O S R B

НИЈЕ У СТАЊУ ДА ЗАУЗМЕ НИ ТЕЗГУ НА БУВЉОЈ ПИЈАЦИ ЈЕР ЈЕ МЕНТАЛНО И МОРАЛНО УШТРОЈЕН, ЈЕР МУ ЈЕ ЛЕПО КОД БАЛАВОГ ШИФТАРИНА ВУЧИЋА КАО ШТО МУ ЈЕ БИЛО ЛЕПО КОД ТИТА!


Даклем та "ВУЉА", што рек'о Велики Војвод, УПАДНЕ У НАЦИОНАЛНУ ТВ И ЛУЊА ПО ХОДНИЦИМА ДОК ИХ ПОЛИЦИЈА НЕ ИЗБАЦИ НА УЛИЦУ К'О ПУТНИКЕ БЕЗ КАРТЕ!

Илустрације ради погледајмо следећи видео-прилог:Док неки бивши Дверјанин Паровић, одевен попут канаринца, жуте панталоне, браон ципелице, ноге и тегет сако "све ократко с'горицом једнако", галами преко мегафона све што смо одаааавно чули мелеон пута, док није прозук'о и промук'о на крају, пучина (стока једна грдна, добре душе кад јој ребра пучу), пролази у мимоходу заинтересована, у најбољем случају, само за сопствени телефон....

И ТО СВЕ У ТРЕНУТКУ ДОК НЕКА ТАМО ДРУГА ПУЧИНА ШАТРО "ОПКОЉАВА" ВУЧИЋА!

Да ово није тужно, и да се не ради ипак, ипак....о неком остатку од остатака мог народа-било би смешно, овако је тужно и отужно до бола!

Ваистину!
(18-03-2019, 05:08 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]НИЈЕ У СТАЊУ ДА ЗАУЗМЕ НИ ТЕЗГУ НА БУВЉОЈ ПИЈАЦИ ЈЕР ЈЕ МЕНТАЛНО И МОРАЛНО УШТРОЈЕН, ЈЕР МУ ЈЕ ЛЕПО КОД БАЛАВОГ ШИФТАРИНА ВУЧИЋА КАО ШТО МУ ЈЕ БИЛО ЛЕПО КОД ТИТА!

Чињеница !


Само немој ти да се нервираш кад већ не мораш јер не гледаш то сваки дан око себе. Овај народ не вреди ништа, свако ће да те заврне кад год му се укаже прилика,свако ће да слаже и кад не мора, свако ће оптужити тебе за недело које је сам направио. Ово је кадровски најгора власт икада а већу пизду на власти нисмо имали никад.Од бивших проститутки праве директорке угледних предузећа од оних што га воле отпозади директоре и високе кадрове. Општине и градове воде сексуални манијаци и то нереализовани, они којима ни оне поред ауто пута што раде не би дале ни да им све паре света нуде.

А лоша копија Веље Илића, Бошко Обрадовић, нека се врати у своје село па тамо нека преврће шта год хоће, оно јуче је била смејурија. Онај не би смео Вучића ни у очи да погледа. А већ рекох шта је Вучић.

Та Ђиласа и оног Борка дебилка исто важи. Склоните се, сам ће народ !


Интересантно да ова сплачинарска багра која себе назива СНС мисли да ће бити ником ништа као кад су они наследили жуте. Е па, неће жути више на власт неће бити а народ је опасно нервозан.А Вучић је данас изазвао народ !


Ђилас,Обрадовић и дебилко нису више потребни, овај је изазвао и оне који нису протествовали. Ово ће све масовније и масовније да буде како буде отопљавало, а ви браћо Срби памтите ко се кабадахисао у вашем граду, месту, вароши или селу, небитно.


Не могу да сакријем своју фасцинацију глупошћу ових бивших радикала!
.
БЕОГРАДОМ СЕ ЈОПЕТ ОРИ:

ВУЧЕ, ВУЧЕ, ВУЧЕ.....!!!

ТРАГИКОМЕНДИЈА!

А ТУНА СУ И ПЕСНИЦЕ....ОТПОР БРЕ !!!
А Вук....мис'им оригинал?

Вуку вире пертле испод репа.....вучића!

Ми рекосмо неки дан, ал'ајде да поновимо:

ТИТО ЈЕ ИМАО СВОГ ПОЗДЕРЦА И СВОГ ЂИЛАСА!

АМА ЂЕ ЈЕ ТИТО ДАНАС?!

МИ ОДГОВОРНО ТВРДИМО ДА ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД БОЉЕГ ТИТА ОД БАЛАВОГ ВУЧИЋА НЕ ИМА!


Џаба га крече ови неоотпраши!

Тагата је србска поголема!
(18-03-2019, 06:39 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]А Вук....мис'им оригинал?

Кез

Заори се моћно из 15 грла "Вуче,Вуче..."... народ у контрадикцији сам са собом.

Како се протест буде омасовљавао тако ће ова тројица неандерталаца(Ђилас,Обрадовић и лажни Вук а прави Поздерац) да буду маргинализовани док не буду најурени.Вучићу изазвао си народ, ти , твој полубрат,вепар Ђука и сви ваши прилепци и привесци били они власт или номинална опозиција! Ваша кадровска решења ћу овај пут да заобиђем јер не могу више да причам о продавачицама љубави и позадинском кадру.
Оно што је добро први пут од 2012 године Вучић је доживео прве озбиљне демонстрације.

Да би ово било ефикасније мора много боље, маса људи је збуњена јер су се залудели друштвеним мрежама, већина њих мисли да ће се Вучић срушити преко твитера, јутјуба и фејсбука због њихових коментара или статуса...


Да је јуче било 200 хиљада људи пало би председништво.
(18-03-2019, 12:08 AM)Бенито Пише: [ -> ]Оде јуначина који се никога не боји. Smile
Али, сачека прво да нема никог. Љутко

Немо'тако, јунак је он, борио се....

[Слика: IMG-1269.jpg]

[Слика: IMG-1272.png]
Нисам члан ниједне странке,али ми није јасно нешто.
Гледам ове ваше коментаре. И математички , а и голим оком је видљиво, да више негативних коментара има према опозиционарима него према АВ. Знам да нисте за Вучића, али ми није јасно зашто сте толико кивни на вође опозиције. Знам да нису идеални, али у садашњем времену и консталацији снага у свету, врло је тешко да могу другачије да се понашају. Играју на оном терену и са оним реквизитима који су им доступни. Мислим да се Вучић поприлично уплашио, зато се овако и понаша. Највећи проблем опозиције је легитимитет. Морају да изведу више људи на улицу или да им успе бојкот избора или да победе на неким локалним изборима. До тада, гледаћемо ово превлачење конопца.
.
Ево потврде да смо били у праву кад рекосмо јуче даГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД БОЉЕГ ТИТА ОД БАЛАВОГ ВУЧИЋА НЕ ИМА! и да га џаба крече ови неоотпраши!, па ка'е:

Цитат:ПРОТЕСТИ:
ЕУ брутално подржала Вучића;


18.03.2019.

Портпаролка ЕУ Маја Коцијанчич изјавила је да протести у Србији треба да буду мирни и у оквирима закона као што је то, истакла је, било пре овог викенда. Она је, поводом ескалације насиља на протестима у Србији, позвала на мир и уздржаност.

Портпаролка ЕУ је овом приликом нагласила важност структурног дијалога са цивилним друштвом.

https://srbin.info/2019/03/18/protesti-e...ar-srbije/

ЗАКЉУЧАК:

КО ЋЕ КОГА АКО НЕ СВОЈ СВОГА!

БАЛАВИ ВАЉА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ ДОКЛЕГОЂ ИМ НЕ ОБЕЗБЕДИ "КОСОВА" У УН, ОЦЕПЉЕЊЕ ТЗВ. "А. П. ВОЈВОДИНЕ", ТЗВ. "САНЏАКА" И УЛАЗАК ОСТАТКА СРБИЈЕ У НАТО!

БОШКО. ШТАГОЂ НЕКИ МИСЛИЛИ О ЊЕМУ, ИПАК, ИПАК....ПРЕДТСТАВЉА КОЧНИЦУ ЗА ОВЕ ПЛАНОВЕ У ПРЕТЕЖНО "ГРАЏАНСКОЈ" И ДРУГОСРБИЈАНСКОЈ ОПОЗИЦИЈИ, ПА ИСТА ЗБОГ ТОГА НЕ ОДГОВАРА ГЊИЛЕЖНОМ!

ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ:

НАСИЛНА ПРОМЕНА ВЛАСТИ ОД СТРАНЕ ВОЈСКЕ И ДОВОЂЕЊЕ НА КОРМИЛО ДРЖАВЕ ИЗРАЗИТЕ МАЊИНЕ, ПАТРИОТСКОГ БЛОКА СТРАНАКА, А УЗ СИМУЛТАНО ХАПШЕЊЕ КАКО БАЛАВОГ, ТАТЕ БРНАБИЋ И ЊИХОВИХ УГУЗЉУБА ТАКО И ЖУТЕ ОПОЗИЦИЈЕ ТИПА АНАСОНОВИЋ!


Не пођемо ли овим Отачким путем....ПРОПАШЋЕМО!

ТЗВ. "ХРВАТИ" ПОДРЖАЛИ "ВУЋИЋА":

Председница тзв. "хрватске" Колинда Грабар-Китаровић оценила је данас, коментаришући последња дешавања у Београду, да би дестабилизација Србије значила и дестабилизацију региона!

https://srbin.info/2019/03/18/hrvati-pod...-protesta/

Даклем ни тзв. "хрвати" бољег Тита од "Вућића" не имају!

Нека се припреме потурчењаци!

Паметном доста!
Oђе ти деснице нема....
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47