Погледи форум

Пуни Облик: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
(04-04-2019, 07:02 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Фашисто, фашисто, фашисто... Повик Вучићевих преторијанки испред зграде Скупштине Београда заиста је трагикомично. Слоган који су хорски понављале говори о инструисаности СНС кадрова али и тотално помраченој свест негдашњих радикала или досманлиских прелетача који су се ставиле у службу једног манијака.
Исти слоган понавља и председник Србије упорно намећући тезу да је у Србији на сцени фашизам, што наравно није тачно.
Без обзира на моје лично мишљење о вођама Савеза за Србију морам бити објективан када су у питању квалификације попут наведених.
Фашизма нема већ дуго, а ако се неко понаша "дучеовски" то је управо АВ!
Не знам како ће се развијати ситуација али сасвим сигурно неће бити добро по Србију.

Ал паз' болесника како паламуди....Тотална патологија!
.
(04-04-2019, 12:44 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Данас је Србија од 1999 године много напредовала без обзира на све, авиони лете, путеви се граде, отварају се тржни центри, можемо да путујемо широм света без виза итд итд...

Данас је плата 350 е, знаш колика је била за време Милошевића 50-60 марака.
.
Ботичели (итал. Sandro Botticelli), Био је италијански сликар фирентинске школе раног ренесансног сликарства.

Ботичели је сликао само религијске теме.
.
У Ж И В О . . .АМИН!
.
СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА !!!
(а и симпатизерима добардан!)
.
Богородице Дјево радујсја,
Благодатнаја Марије,
Господ с'тобоју!
.
Благословена Ти в'женах,
и Благословен плод чрева Твојего,
јако Спаса родила јеси Душ наших.
.
.
.
.


Иначе што се тиче ових шетњи...све ово постаје све више тужно и отужно!
.
НЕМА ТУНА ПРОМЕНА НАБОЉЕ ДОК СРБИН НЕ УЗМЕ СТВАРИ У СВОЈЕ РУКЕ И НАМАКНЕ СИНЏИРЕ И ЧЕНГЕЛЕ СВИМ ЛОПУРДАМА И ИЗДАЈНИЦИМА!

ПРВО БАЛАВОГ И ТАТУ БРНАБИЋ У ЧЕНГЕЛЕ А ПОТОМ И СВЕ ОВЕ МНОГОБРОЈНЕ ТРИФУНОВИЋЕ ОД ДАРКА ПА НАДАЉЕ!

НЕЋЕ СРБИНУ СВАНУТИ ОД ШЕТЊИ ДОКЛЕГОЂ СЕ НЕ ПОЧНЕ ОНАКО [/КАКО ТО БРАЋА РУСИ РАДЕ!

.

.
ЂЕНЕРАЛЕ ШТАС'ЧЕКА?!
(05-04-2019, 03:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ].
(04-04-2019, 12:44 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Данас је Србија од 1999 године много напредовала без обзира на све, авиони лете, путеви се граде, отварају се тржни центри, можемо да путујемо широм света без виза итд итд...

Данас је плата 350 е, знаш колика је била за време Милошевића 50-60 марака.
.
Ботичели (итал. Sandro Botticelli), Био је италијански сликар фирентинске школе раног ренесансног сликарства.

Ботичели је сликао само религијске теме.

Иди обезбеди комшијама алкохоличарима који канадски виски или вотку...

Чујем да канађани за такве као што си ти и такви бескућници и остале несрећнике остављају поред контејнера свеи свашта да Вам се нађе да не умрете од глади...

Туга овај канађанин, 40 година радио као водоинсталатер сада са бескућницима живи негде у некој уџерици...

А ми ође боже хвала имамо свега...Дај адресу или неки рачун да ти уплатимо који долар хуманитарне помоћи...

Жао ми те таквог јадног и бедног..Вамо Путин, С-300, мјастбљбљ, пуч, а вечерас нема ни за кору леба за вечеру...

Кукууууу,,...
[Слика: IMG-1536.png]
(10-04-2019, 10:03 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]ГЕНЕРАЛЕ МАЛИНОВИЋУ ШТА'С ЧЕКА?

МАЛИНОВИЋ:

ЧЕКАМО НА ЂЕНЕРАЛА СИМОВИЋА ПА ДА СЕ КРЕНЕ ВО ИМЈА БОГА!
.
ЗАШТО НА ПРОТЕСТ 13. АПРИЛА – Или си против Вучића или си за независно Косово!


Велики протест у суботу испред Скупштине Србије биће моменат истине о зрелости српског народа. Није само реч о томе колико ће још владати Александар Вучић, већ о спремности грађана ове земље да преузму судбину Србије у своје руке.

Под један, протест ће бити тест истине за све који се називају родољубима. Свако ко себе сматра српским националистом требало би у суботу да буде испред народне Скупштине. Не због Бошка Обрадовића, Драгана Ђиласа, Пере, Жике или Мике, већ због чињенице да је минут до 12 и да ће овај режим предвођен Александром Вучићем у наредних годину дана извесно потписати некакав споразум са Приштином, који ће де факто значити признање независног Косова.

Дакле, или си против Вучића или си за независно Косово. Нема треће! На савести сваког појединца је да се уочи протеста определи за једно од ове две опције.

Свако ко тврди да је некаква замишљена подела Косова успех и добро компромисно решење, је ништа друго до наивац или плаћеник антисрпског режима. Нема треће!

Свако ко прихвати да ботује за овакав режим ризикује да на себе привуче проклетство издаје свете српске земље због којег ће га се стидети потомци. Стидеће се и наши потомци ако дозволимо да се одрекнемо Косова.

Многи ће рећи – нећу да шетам уз жуте, досовце и слично. Сви би требало да схвате да више никада не треба да шетају ни за једног лидера или политичку партију! Шетај за себе и своје циљеве!

Протестуј против независног Косова, без обзира на то ко је на власти. Протестуј против министра Шарчевића који најављује да ће да одузима децу родитељима који се противе вакцинацији. Протестуј за слободу медија и слободне изборе.

Не свиђа ти се Ђилас, Лутовац или Бошко? И не морају да ти се свиђају. И ти се можда нећеш допасти неком другом у тој протестној колони. Али, заједно ћете послати поруку свим политичарима да више неће смети да се одричу дела Србије, да уништавају српске реке, да потапају српске манастире, да отимају новац пензионерима, а онда га поклањају странцима који отварају фиктивна и мизерно плаћена радна места уз пелене гратис…

Ако сутра, ко год буде на власти, ради исто као Александар Вучић, Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије – поново сви на улице и поново у рушење ненародног режима, без обзира на то да ли је на власти Бошко Обрадовић, Драган Ђилас, Вук Јеремић или Жика и Мика.

Сведоци смо да ових дана режим пристаје на какав-такав компромис о кредитима у швајцарским францима, смењује председника општине Гроцка, Брус… На све ово не би ни помишљао да нема стотине хиљаде грађана на улицама широм Србије! Чак и прозападне невладине организације кукају што због протеста Вучић у фебруару није имао храбрости да потпише споразум са Приштином, а требало је.

Дакле, све је на народу. Ни политичко определење и идеологија више нису битни. Србији је потребан народни устанак против удбашке дубоке државе! Не слушајте ни такозване „спаваче службе“, који распоређени од крајње левице до крајње деснице ботују против протеста иако се некада представљају и као Вучићеви противници.

Покажите 13. априла, али и сваког другог дана и против сваке друге власти, да за ову земљу и овај народ ипак има наде и да се нећемо наћи на сметлишту историје.Алексеј Димитријевић
Вечерас у Нишу...

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47