Погледи форум

Пуни Облик: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Prvi protest - 9. mart 1991.
Poslednji protest - 26.jan.2019.
Da ne poverujes. Ode ceo zivot.
(28-01-2019, 12:00 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]
(27-01-2019, 11:50 PM)Мића Адмирал Пише: [ -> ]Bojkot + ulica.

Е мој Мићони да су ови демонстранти они демонстранти.
https://www.youtube.com/watch?v=O0lUVCGGaaI од 1:54.
А идеја коју си изложио је права, има много људи који чекају као тркачки коњи да неко само мало одшкрине капијицу.

Само бих додао то да се и сви комунисти најуре са протеста.

Добро је што више нема на челу протеста тај удбашки пар и продане душе... Олињали Курјак и његова Данче. Јок
(28-01-2019, 12:12 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Добро је што више нема на челу протеста тај удбашки пар и продане душе... Олињали Курјак и његова Данче. Јок

Свако има свој укус, шта ћу ти ја кад више волиш да шеташ са педерима.
Ови протести су смешни и у спрези са властимa.

и Ја сам повереровао да су "грађански" ал то је далеко...

Све се свело на Вучићу педеру..

Најјгоре је што ове протесте воде марксисти и остале анарахистичке групе са филозифског на челу са људима из ПСГ покрета.
(28-01-2019, 01:19 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Ови протести су смешни и у спрези са властимa.

и Ја сам повереровао да су "грађански" ал то је далеко...

Све се свело на Вучићу педеру..

Најјгоре је што ове протесте воде марксисти и остале анарахистичке групе са филозифског на челу са људима из ПСГ покрета.

Док се не скупи екипа из деведесетих нема ништа.

96/97 полиција и режим дилканили сваки дан од демонстраната а ове зајебава Ђука Арапин из аута док пролази поред њих.

Свађају се Стамболићев унук, предводник једне од комунистичких фракција и Ђилас уз маршала Тита...
(28-01-2019, 01:37 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]
(28-01-2019, 01:19 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Ови протести су смешни и у спрези са властимa.

и Ја сам повереровао да су "грађански" ал то је далеко...

Све се свело на Вучићу педеру..

Најјгоре је што ове протесте воде марксисти и остале анарахистичке групе са филозифског на челу са људима из ПСГ покрета.

Док се не скупи екипа из деведесетих нема ништа.

96/97 полиција и режим дилканили сваки дан од демонстраната а ове зајебава Ђука Арапин из аута док пролази поред њих.

Свађају се Стамболићев унук, предводник једне од комунистичких фракција и Ђилас уз маршала Тита...


Oве протесте су преузели Браћа Трифуновић са људима из ПСГ и анархисти, марксисти остале групе са филозофског, Савез за Србију има да га попуши само тако.

Скоро у исти дан када Саша Јанковић подноси оставку на место председника ПСГ крећу протести. Интересантно да се на те протесте ставља Трифуновић јуниор, и доводи своје говорнике, већ виђене особе из ПСГ-а које су водили кампању против Саше Јанковића унутар ПСГ-а.

У тој целој причи ови из Савеза за Србију мисле да је то њихов протест. Ложе се по друштвеним мрежама, каче слике протеста, људи итд...


До дана данашњег колико већ протести трају нити један једини члан, симпатизер СзС није био ни у првом реду а камоли да је говорио са говорнице.

Циљ ових протеста јесте да браћа Трифуновић буду главни у опозицији и да изјебу Ђиласовце и да дођу на власт.

Савез за Србију је сад у незгодној ситуацији не сме да се успротиви а не сме ни да напуст..Стављен је на милост и немилост браће Трифуновић
Два случаја у којима ме је Сергеј изнервирао,премда га нити познајем нити знам неке битне појединости о њему ван његовог филмског рада.

1. Ступица,чини ми се 2001. године. Шта је Трифуновић конкретно радио унутра не знам али му је неко у извесном тренутку шинуо шамарчину и овај се брже боље пожалио пуковнику полиције Милораду Улемеку који јелте,као пуковник полиције не може да дозволи да неки зунзари шамарају чувеног глумца у његовом присуству. Да не понављам већ познату причу. Ту је дошло брдо полиције ,нико Улемеку не сме да приђе и онда у једном тренутку, видимо шта је заправо био РДБ и колико су их се ови плашили. У немогућности да полиција лиши слободе Улемека,а то траје целу ноћ,негде ујутру долази један крмељив и сањив чича који хладнокрвно прилази Легији и полицијацу који је био најближи наређује да овоме стави исице, ту дрот почиње да кука и да моли да он не буде тај који га је ухапсио на шта му овај чича одговара "Дај мени лисице".Хапси Луковића и одводи га у централни затвор где је овај до отрежњења певао партизанске песме. Тај чича који се показао јачим и од полиције и од државе зове се Зоран Мијатовић и сад је у пензији. Пет дана после тог инцидента Улемек заувек напушта полицију.

2. Егзит 2014. године, у току светског првенства, на тврђави окачен видео бим да људи могу да испрате утакмице и наравно сви посетиоци фестивала, а пријатељи фудбала, поседали су на траву и гледали фудбал. У неком тренутку ту долази Сергеј који носи пластичну столицу и постављајући је међу онај народ који седи на трави заклања поглед великом броју гледалаца.ПОчиње негодовање масе, гађање пластичним чашама и флашама и прави се потпуно беспотребан инцидент.

Наглашавам да ја тог човека не познајем лично,али су ми ова два случаја указала на то о каквом се, отприлике, типу човека ради.
(28-01-2019, 06:00 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]

'АЈД И МИ, СЛАВА БОГУ, ДА ПОТПИШЕМО СВАКО СЛОВО ОД БАР ЈЕДНЕ ДОСЕТКЕ КОЈЕ БЕСОМУЧНО ПОСТАВЉА ОЂЕ ОВИ НАТО-ПОП!

Себи убраду:

Ваљда му је промакло, најело се печурки сабајле!

Међутим!

ЗАВРШНИЦА ОВОГ ТЕКСТА СЕ ТРАЖИ, А ЗАВРШНИЦА НИЈЕ БЕСКОНАЧНО ШЕТАЊЕ И УРЛАЊЕ НАУЛИЦИ ПОД ПЕДЕРСКИМ И ЦРВЕНИМ ЗАСТАВАМА, НО ЈЕ ЗАВРШНИЦА ДА СЕ БАЛАВОМ НАМАКНУ СИНЏИРИ И БУКАГИЈЕ

ОДМАХ,

САДА,

ТУ!


ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТА С'ЧЕКА?!


Јок
.
ПИСМО ПОДРШКЕ ПРОТЕСТИМА Потписало 1.000 јавних личности, професора, студената


Бројне јавне личности из света образовања, науке, културе, уметности и медија, као и студенти универзитета у Србији придружили су се подршци коју су наставници и сарадници Филозофског факултета у Београду упутили грађанима Србије који учествују у протестима.

Петицију „1 од 5 милиона“ на сајту www.peticije24.com до сада је потписало више од 970 јавних личности и грађана, међу којима и Душан Теодоровић, Јанко Баљак, Мирјана Карановић, Кокан Младеновић, Ања Суша, Бојана Маљевић, Даница Поповић, Лила Радоњић, Срђан Драгојевић, Радивоје Раша Андрић, Вера Дондур, Мрђан Бајић, Биљана Србљановић и други.

Потписници петиције пружили су подршку грађанским протестима који се шире по Србији.

У петицији се наводи да су, бавећи се, као научници, истраживањем појединца и друштва, у понашању актуелне власти препознали „бројне знаке диктатуре“:

– Грађанима Србије су укинуте политичке, економске и културне слободе које су темељ модерних европских демократија.

– Урушене су институције и примена закона, а општи интереси подређени личним и партијским.

– Непотребно честим ванредним изборима и хиљадама скупштинских амандмана обесмишљена су демократска права и парламентарни систем, а друштво гурнуто у политичко насиље.

– Прогонима у таблоидима, претњама, притворима, судским процесима и насиљем покушавају да се застраше и понизе грађани Србије.

– Власт одбија да одговори на питања и захтеве грађана, а њени носиоци вређају све оне који се усуде да поставе питања и изразе другачије мишљење.

– Актуелна власт пропагандом покушава да прикрије чињеницу да је у последњих пет година, кумулативно гледано, Србија једна од економија са најспоријим привредним растом у Европи, а да су зараде ниже још само у Албанији и Македонији.

– Власт одустаје од европског пута и добросуседских односа чиме поново води земљу у међународну изолацију.

Као запослени у области високог образовања посебно су се осврнули на „догађања у области образовања и науке“:

– Несанкционисањем плагијата и лажних диплома урушава се образовни систем.

– Новим законским решењима урушава се аутономија универзитета чиме се отвара могућност за његову политичку контролу.

– Нови Нацрт закона о науци и истраживањима прети да избаци младе научнике с универзитета и отвори врата новом таласу одлива мозгова из ове земље.

Наводе и да „заједно са другим грађанима у протестима, добро знамо да је могућа другачија, боља Србија од ове коју актуелна власт системски разара“.N1
.
МИЛЕНА ИВАНОВИЋ ПОЗВАЛА СРБЕ ДА НЕ ПРОТЕСТУЈУ

https://srbin.info/2019/01/29/milena-poz...a-se-seta/
.
ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА ЂУРИЋУ: Ако нам се деси било шта лоше, одговоран си ти

Ако се било коме од нас деси било шта лоше или буде било којих провокација, одговоран је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, рекао је Марко Јакшић, један од организатора протестне шетње "Један од пет милиона", која је по први пут најављена за ову суботу у Косовској Митровици.


„Драги Марко Ђурић, политички и плурализам ставова нису поделе и луксуз већ тековина демократије. Зато ћемо шетати… Иза протеста не стоји нико и то вас изгледа нервира. А сад да знаш! Ако се било коме од нас деси било шта лоше или буде било којих провокација, одговоран си ти“, обратио се он Ђурићу кратком поруком преко Твитера.

Марко Ђурић је јутрос изјавио за телевизију Прва „да Косовска Митровица није место за поделе“.

Директор Канцеларије за КиМ разговарао је јуче у Звечану са српским политичким представницима на Косову, а током састанка мобилним телефоном им се обратио председник Србије Александар Вучић.

Подсетимо, након што је на друштвеној мрежи Твитер објавио да ће у суботу у Косовској Митровици бити одржан први протест, Јакшићу, иначе одборнику СДП-а у СО Северна Митровица, упућена је претња.Србин Инфо
Него просветар се Данас није јављао, забринути smo.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47