Погледи форум

Пуни Облик: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
(31-01-2019, 01:14 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Него просветар се Данас није јављао, забринути smo.

Инкогнито дошао у Србију и одсео је у истоименом хотелу у ВршцуSmile
(31-01-2019, 01:14 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Него просветар се Данас није јављао, забринути smo.

Шта'е то smo?
.
ОПТУЖБЕ И ТЕНЗИЈЕ ПРЕД ПРОТЕСТ У МИТРОВИЦИ: Организатори се плаше за безбедност


Протест "1 од 5 милиона" ове суботе и на Косову и Метохији. Грађани и грађанке ће на улице Косовске Митровице. Баш из тог града се због најављене уличне побуне побунио шеф Канцеларије за Косово и Метохију српске владе.

Не престају тензије откако је најављен први протест „1 од 5 милиона“ у северној Косовској Митровици. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић поручује да у јужној покрајини нема места за протесте, негодује и Српска листа, док организатор протеста тврди да ће, уколико буде инцидената и провокација, одговоран бити управо Марко Ђурић.

Протест „1 од 5 милиона“ ове суботе и на Косову и Метохији. Грађани и грађанке ће на улице Косовске Митровице. Баш из тог града се због најављене уличне побуне побунио шеф Канцеларије за Косово и Метохију српске владе.

„Ако у другим деловима Србије неко и протестује и дели људе по политичкој и по било којој другој основи, овде једноставно томе нема места. Народ се овде томе одлучно супротставља, а политички профитери и манипуланти из Ђиласовог и Јеремићевог Савеза за Србију нека заобиђу Косовску Митровицу, јер одавде нема назад, ово је српска средина“, сматра директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

У чије име прети Марко Ђурић пита Демократска странка, а на речи директора Канцеларије за Косово и Метохију реаговао је и Марко Јакшић, организатор протеста у Косовској Митровици, али и функционер грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“.

Организатори протеста Ђурићу: Ако нам се деси било шта лоше, одговоран си ти

„Марко Ђурић и Српска листа без икаквог разлога дају превелики значај том скупу. Ни ми као организатори нисмо очекивали више од пар десетина људи, јер људи овде живе у страху, под сталним претњама, већ људи који су се најавили као учесници шетње су добили претње отказима уколико се појаве. Марко Ђурић је данас покушао да нас застраши и уколико буде било било каквих инцидената, сву одговорност ће сносити он“, каже одборник ГИ СДП у Косовској Митровици Марко Јакшић.

Због протеста Марку Јакшићу је са налога „Балканфоx“ на Твитеру запрећено – „тебе друже треба обесити на сред Теразија“. Огласила се и Српска листа саопштењем. Пишу: Марко Јакшић позива на протесте против сопствене државе, а није учествовао на оним против такси Приштине.

„Сада ће мали Марко Јакшић да глуми жртву, изазива пажњу јавности, а све у циљу медијске промоције. Само једно је више него јасно, Косовска Митровица је једног преваранта ‘великог’ Марка Јакшића већ презрела и овај мали је на том путу, али ће остати упамћено да је ово први протест у Косовској Митровици који ће добити подршку у Приштини и другим већински албанским срединама на Косову и Метохији“, наводи Српска листа.

„Исто оно што се дешавало Оливеру Ивановићу у предизборној кампањи. Просто, генерисање мржње, стварање легитимне мете и стварање ситуације где је свако ко је различит у било ком облику је аутоматски мета за одстрел“, каже Марко Јакшић.

Како је главни захтев протеста у Косовској Митровици истина о убисту Оливера Ивановића – огласила се и Милена Поповић.

„Митровице моја, имала си прилику да будеш уз њега за живота, ниси била Митровице, ниси када је требало! Сада је касно да се шета и пале се свеће. Не, није нас више! Један нас је мање. Један који ми је једино важан, вама сте важни само ви. Оставите га да спава мирно!“, написала је она на Твитеру.N1
.
КОНТРАМИТИНГОМ ВЛАСТ ДЕЛИ СРБЕ НА КИМ


Након што је најављен протест „1 од 5 милиона“ у Косовској Митровици, Марко Ђурић је пожурио да организује контрамитинг чиме је показао да им је страх од губитка власти важнији од борбе за српске интересе на КиМ.

Не само да својим изјавама директор Канцеларије за КиМ угрожава безбедност оних који су организовали протест 1 од 5 милиона у Косовској Митровици већ организацијом контрамитинга дели Србе на КиМ на оне подобне за Београд и оне неподобне, што је недопустиво.

Оно што посебно осуђујемо јесте то што су запослени у јавним установама у општинама на северу КиМ принуђени да дођу на контрамитинг и то им се подводи под радну обавезу. Срби са КиМ су већ довољно изложени свакодневном притиску и није нормално да притисак трпе и од стране српске власти.Инфо служба Двери
.
У ТОКУ СУ ПРОТЕСТИ У Новом Саду, Нишу, Чачку, Ужицу, Врању, Крушевцу, Краљеву, Зајечар…

https://srbin.info/2019/02/01/u-toku-su-...u-zajecar/
И наш мали град и наша маленкост су дали допринос протестима....

[Слика: o574hz.jpg]


[Слика: e61vzb.jpg]
.
Списак градова који су устали против СНС србомрзачке хунте:

[Слика: IMG-0763.jpg]
(02-02-2019, 05:52 PM)Шумадинац Пише: [ -> ].
Списак градова који су устали против СНС србомрзачке хунте:

[Слика: IMG-0763.jpg]

Ужас!

Све исписано крвавом хрватском гајевицом тј. USTAŠICOM!

Погледајте рецимо VRŠAC, ŠABAC или (TITOVO) UŽICE, хрватске куке и кврге које је установио Лудвиг Геј не мањкају!

ОВО КАД БИ НЕКО ГЛЕД'О ИЗ ВРЕМЕПЛОВА МИСЛИО БИ ДА СЕ РАДИ О СПИСКУ ГРАДОВА У БАНОВИНИ ХРВАТСКОЈ КОЈИНО СУ ПРИЗВАЛИ УСТАШЕ '41-Е ДА ПРОГЛАСЕ НДХ!

Тагата је србска поголема!

Нед'о бог да ОВИ дођу навлас', азнајући да је свака НОВА власт у NOVOSRBU по дифолту гора од претходне!
Ништа чудно, јер тајно подржаваш Вучка, Ђуку Арапина, Црвеног Војводу и друге проруске главодржитеље. А Додика, богме јавно подржаваш, те пиждриш на сваког ко критикује све ове твоје проруске главодржитеље.

УздравЉОТ! Јок
(02-02-2019, 06:19 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Ништа чудно, јер тајно подржаваш Вучка, Ђуку Арапина....
.
КидањеКидањеКидање

Ја....ми толико подржавамо балавог шифтарина и Арапина црног да су СВИ, СВИ, СВИ...у NOVOSRBU, па и ти, усвојили и присвојили наше квалификације горе поменутих, као што су шифтарско очество, бале и жваље, или очигледна арапска генетика дотичног БИЗОНА, а као последица чињенице да му је материшина радила у Либији во времја Амброзија!
.
(02-02-2019, 06:19 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Црвеног Војводу и друге проруске главодржитеље.

Ми смо се једном и више пута ође огласили поводом лупетања некада Србског Јунака, Великог Војвода, наравно са жаљењем јербо је исти очигледно нечим ушприцан у Хагу пред повратак, наивно верујући да може некажњено да нуди тамо судијама да му га поп*уше а да то не прође без последица!

Тако је и Чавез називао јавно Буша млађег "бораћо" (пијандура), па се послен сав надуо пред смрт, ама баш као и Војвода коме ипак, ипак....желимо да надвлада шприцање!

Међутим!

Без обзира на скорашње Војводино ултра-лупетање као да се "сакрио у шпајзу" Цркве и изненада искочио пред Путина, или његово упоређивање Мадура са балавим шифтарином...ми ипак, ипак...подржавамо његову концепцију ПРЕСЕЉЕЊА СТАНОВНИШТВА на Космету (што никако не значи ТЕРИТОРИЈАЛНО "РАЗГРАНИЧЕЊЕ", јербо такав предлог отвара могућност да се, КАД ЗА ТО ДОЂЕ ВРЕМЕ, изврши немилосрдно ТЕПИХ БОМБАРДОВАЊЕ по жваљавој шифтарији, без бојазни да ће неки Србин да пострада!

Паметном доста!
.
(02-02-2019, 06:19 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]А Додика, богме јавно подржаваш, те пиждриш на сваког ко критикује све ове твоје проруске главодржитеље.
.
Наравно да подржавамо Додика јер данас Додик представља КАМЕН-ТЕМЕЉАЦ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ, а противимо се очигледној обојеној револуцији "ПРАВДА ЗА ДАААААААААААВ'ДА" са песницама итд., док се у исто време беловесна разјапљена пучина (стока једна грррдна) не сећа мале деветогодишње Марије, истог презимена Драгичевић!

Иначе Додик је ПРИМОРАН да подржава СВАКОГ ЗВАНИЧНОГ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ, па тако данас и балавог шифтрина, ЈЕР НЕМА ДРУГЕ!

И да закључимо:

Тачно је да ми подржавамо сваког политичара у NOVOSRBU који кандидује јединство Русије и Србије, Руса и Срба, у сваком погледу јер...ОД КУКАЊА НЕМА ВАЈДЕ!

Зато, не заборављајући како су Србију уништиавали СВИ, СВИ, СВИ....од титића без покрића преко олињалог Вука, Ђинђића па све до најситнијег (умно ама не физички) Крмнада Чварка (из партизанске породице), Чеде Мандова и остали жутих и жућкастих, ми позивамо овијех 4 до 5 посто преосталих Срба да подрже својом мишицом и својим гласом и акцијом НАСИЛНУ ПРОМЕНУ ОВЕ ВЛАСТИ И ВОЈНИЧКУ ДРЖАВУ КОЈА БАШТИНИ ТРАДИЦИЈУ СВЕТОРОДНИХ НЕМАЊИЋА И КОЈА ЋЕ БИТИ У СТАЊУ ДА ПРЕЛОМИ ПРЕКО КОЛЕНА И ВАСПОСТАВИ

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,


и

ТАКО НАСЕЛИ НАПУШТЕНА СЕЛА СА ВОЈНИЧКИМ ЗАДРУГАРСКИМ ПОРОДИЦАМА КОЈЕ ЋЕ ПОЛОЖИТИ ЗАВЕТ ДА БРАНЕ ЗЕМЉУ И ПРОИЗВОДЕ ЗДРАВУ ХРАНУ КРОЗ ЗАДРУГАРСТВО, КАКО ЗА ДОМАЋЕ ПОТРЕБЕ ТАКО И ЗА ИЗВОЗ!


ПС

Јосип је тако населио Истру својим официрима који бејаху комунци-ма пореклом Срби, па такозвани "хрвати" ни дан-дањи не могу тај проблем да реше!

Дај нешто паметно од оба Јосипа, Броза и Фрање, да научимо ако је завајду и ако су разни Беооограџани, Војвођанери, латиничари и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, гадљиви да уче од Руских и Ромејских Царева!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо ама Душу спасисмо!
.
И НА КОСОВУ ПРОТЕСТ: Одржана прва протестна шетња „1 од 5 милиона“ у К. Митровици

https://srbin.info/2019/02/03/i-na-kosov...mitrovici/
Морам нешто да питам све заговорнике протеста.
Но, најпре да подвучем како лажног вожда, пицоустог дегена и његову камарилу не подносим и да би радије виде на челу државе Чугљу циганина него њих.
Ал да се вратим питању.
Протестују грађани (граџанке) под вођством тајкуна, пропалих глумаца и ко зна којег колоплета београдске клоаке где царују пацови из амбасада "демократског" света.
И, сад, полазим од претпоставке да пицоусти пукне, да руља узме власт.
Шта се онда догађа?!
Јел следи реприза петооктобарског пуча или?
Нешто зебем око срца како су ови протести организовани од истих оних који су пицоустог довели на власт па му сад прете дрмањем решетака неби ли га притисли да што пре потпише "Косовски" папир, тј. признање Косова.

Чудим се како нема неког од правих ЉУДИ попут Мила Ломпара, да каналише потребу србског народа, да својим интегритетом (не само Он) гарантује народу како неће нашмркани Трифуновић сутра постати министар или премијер.
Бојим се да стадо - пучина није свесна шта хоће већ једноставно блеји за магарцом који је предводи.
(03-02-2019, 11:16 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Морам нешто да питам све заговорнике протеста.
Но, најпре да подвучем како лажног вожда, пицоустог дегена и његову камарилу не подносим и да би радије виде на челу државе Чугљу циганина него њих.
Ал да се вратим питању.
Протестују грађани (граџанке) под вођством тајкуна, пропалих глумаца и ко зна којег колоплета београдске клоаке где царују пацови из амбасада "демократског" света.
И, сад, полазим од претпоставке да пицоусти пукне, да руља узме власт.
Шта се онда догађа?!
Јел следи реприза петооктобарског пуча или?
Нешто зебем око срца како су ови протести организовани од истих оних који су пицоустог довели на власт па му сад прете дрмањем решетака неби ли га притисли да што пре потпише "Косовски" папир, тј. признање Косова.

Чудим се како нема неког од правих ЉУДИ попут Мила Ломпара, да каналише потребу србског народа, да својим интегритетом (не само Он) гарантује народу како неће нашмркани Трифуновић сутра постати министар или премијер.
Бојим се да стадо - пучина није свесна шта хоће већ једноставно блеји за магарцом који је предводи.

ПОТПИСУЈЕМО!

Исту дилему поред тебе и наше безначајности, има и будушчи

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ

Трона Соједињеног Војно-крајишког Краљевства Србског, Драгослав Бокан, који неђе у 54:00 минуту прозива некву Анасоновићку која из сенке организује речене протесте, вреди послушати!

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-ko-je...je?page=20

Ваистину!Ваистину!Ваистину!
.
ЈЕЛЕНА МИЛИЋ ПОМАЖЕ СРБСТВУ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ, ЗА ИЛИ ПРОТИВ ПРОТЕСТА!
ПОДРЖАЛА БАЛАВОГ И ГАДЉИВА ЈЕ НА ВЕШАЛА!ХАУ ЕБАУТ ЧЕНГЕЛЕ?

https://srbin.info/2019/02/03/vredni-bot...la-vucica/
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47