Погледи форум

Пуни Облик: КП “Наши”
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5
.
ТРАЖИМО ЗАБРАНУ КОМУНИСТИЧКИХ СИМБОЛА И ОБЕЛЕЖЈА!

https://i.postimg.cc/d34Lz38f/petokraka-710x334.png

Српски народ подједнако је страдао од тоталитарних идеологија нацизма и комунизма и док се наше друштво одлучно бори против фашизма, комунистички злочини су и даље табу тема о којој не сме да се говори.

Подсећамо да су након рата вршене ликвидације на десетине хиљада грађана и које нису рађене „на реч“ или из анархичне освете, како то често покушава да се прикаже, већ по детаљном плану који је подразумевао квоте и стриктну методологију с прецизном евиденцијом.

Ово доказују књиге стрељаних по окрузима и спискови за свако село у Србији, које су радили органи Озне.

За ове злочине нико до сада није одговарао, а у Србији се и даље налази на стотине гробница са хиљадама људи који су страдали од комунистичког терора, укључујући и свештенство и монаштво СПЦ.

СНП “Наши” захтева усвајање закона кроз који би се стало на пут величању и пропагирању тоталитарне комунистичке идеологије која је усмртила десетине хиљада Срба.


ПРЕДЛОГ ЗАКОНА

Овим законом уређује се забрана манифестација, истицање симбола или обележја или било каквог другог деловања комунистичких и неокомунистичких удружења, којима се на било који начин повређују уставна права или слободе грађана и прописују санкције за повреду овог закона.

Члан 2

Забрањују се манифестације, истицање симбола или обележја или било какво друго деловање припадника и присталица комунистичких и неокомунистичких организација и удружења којима се пропагирају идеје и делатности таквих организација и удружења.

Уколико надлежни орган утврди да регистрована организација или удружење поступају супротно одредби става 1. овог члана, покренуће поступак за брисање из регистра, у складу са законом.

Члан 3

Забрањује се производња, умножавање, складиштење, презентација, величање или на било који други начин ширење пропагандног материјала, симбола или обележја којима се изазива, подстиче или шири мржња или нетрпељивост према слободним опредељењима грађана, расна, национална, или верска мржња или нетрпељивост, пропагирају или оправдавају комунистичке идеје и организације или се на други начин угрожава правни поредак.

Члан 4

Забрањује се производња, умножавање, складиштење, презентација, ширење или на било који други начин употреба симбола којима се пропагирају или оправдавају идеје, радње или поступци лица за које су та лица осуђена за ратне злочине.

Члан 5

Манифестацијом, истицањем симбола или обележја или било каквим другим деловањем припадника или присталица комунистичких организација и удружења сматра се сваки организовани или спонтани јавни наступ на којем се изазива, подстиче или шири мржња или нетрпељивост према припадницима било којег народа, националне мањине, цркве или верске заједнице.

Члан 6

Изазивањем, подстицањем и ширењем мржње или нетрпељивости у смислу члана 3. овог закона сматра се чињење доступним јавности симбола, обележја или пропагандног материјала који садрже комунистичка обележја преко рачунарских система.

Пропагандним материјалом, симболима и обележјима из става 1. овог члана сматрају се нарочито: заставе, значке, ознаке, цртежи, графити, амблеми, фонографски записи, музички састави, фотографије, пароле, униформе, или делови униформи.

Комунистичким организацијама или удружењима из члана 2. овог закона сматрају се оне организације или удружења које у својим статутарним или програмским документима афирмишу или шире комунистичке идеје и поступке.Информативна служба

СНП “Наши”
.
Потписујем, али понављам, без тешког лома у нашем друштву, ово је неизводљиво. Не треба ширити илузију у нашем народу да ћемо комунизам-титоизам срушити без казне према онима који су ширили и шире ту погубну идеологију. То подразумева да ће они бранити своје привилегије, што даље доводи до јасног закључка да ће неко морати да се жртвује да би се у тој борби дошло до победе. Када се оформи довољан број Срба за такав подухват доћи ће и до уништења титоизма.
.
ја....све је то лепо смислио Браца Иван, ама са 30 година закашњеа....ТО ЈЕСТ ОНАЈ СРБИН КОЈИ СЕ РОДИО КАД ЈЕ ГОС'Н САМАРЏИЋ У "ПОГЛЕДИМА" ОБЈАВИО ОНУ ДРУГУ ПОЛОВИНУ ПЛАКАТЕ-ДАНАС ЈЕ РАЗМЕНИО ЧЕТВРТУ БАНКУ И ВАЉДА ИМА И ЂЕЦУ А ПО СВЕМУ СУДЕЋИ ИМАЋЕ И УНУКЕ

П Р Е

НЕГО ШТО СЕ СРБИЈА ИШЧУПА ИЗ КОМУНО-САТАНИЗМА!


Међутим!

Дооообро...да не цепидлачимо са триес'-четрес' година тамо-вамао, "нисам вашка", да цитирамо титића без покрића кад је предав'о Сарајево...АМА ЗАШТО БАШ БРАЦА ИВАН ОВАЈ ПОС'О ДА ОБАВЉА?!

ПА ЗАР НИЈЕ БАШ ОН ОНОМАНДЕ КОД СПОМЕНИКА ДОВОДИО НЕКЕ НЕО-КОМУНЦЕ, ПЕВАЛО, ВИКАЛО ПОД ЦРВЕНИМ БАРЈАЦИМА (Rothen Schild-Иначе традиционално приватни барјак Друга Ротшилда и другова)
И СА ЦРВЕНИМ ПЕТОКРАКАМА!


Послен дош'о код Шешеља па ош'о па променио плочу па сад све најгоре о истом!

Ц, ц, ц....Браца Иване!

Негоооо....ми смо ЗА и то

ОДМАХ,

САДА,

ТУ!

И АЈ'ДА СЕ ПОЧМЕ СА УКИДАЊЕМ СИМБОЛА ЛОПТАРСКИХ КЛУБОВА ЦРВЕНЕ ПЕТОКРАКЕ ЗВЕЗДЕ И ТИТОВОГ ПА ТУЂМАНОВОГ ПАРТИЗАНА!

'АЈ ОД СУТРА ДА БУДЕ 'КОКАРДА' УМЕСТО 'ЗВЕЗДЕ'И 'ЧЕТНИК' УМЕСТО 'ПАРТИЗАН'!!!

А?

Себи убраду:

Сви ЛОПТАРИ ником поникоше и у прљав асфалт погледаше!

Није дакле још вријеме да се ЛОПТАРИ у NOVOSRBU суоче са СВИМ ИСТИНАМА И ЗАБЛУДАМА КОМУНО-СТАНИЗМА И ЊЕГОВИМ СИМБОЛИМА!

Ми смо рецимо исту тему ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПЕТОКРАКЕ и ТИТОВОГ ПА ТУЂМАНОВОГ ПАРТИЗАНА, покретали једном и више пута још пре најмање 10-15 година и шире!

Сећамо се да нам је неки ЧЕЛИК-ЧЕТНИК коже истетовиране Србским симболима, са неког тамо форума, (који иначе пише USTAŠICOM, ка'е има дебеле прсте па му лакше....), претио да нас бије и убије јербо смо му вређали ТИТОВ ПА ТУЂМАНОВ ПАРТИЗАН, а нарочито су многи ти ГРОБАРИ (тако себе зову) запенили кад смо ми објавили, поводом пресељења њиховог Бобека у Вечна Ловишта, да је исти прво, играо као млад за усташе у НДХ, и друго, да је као Титов па Туђманов ЛОПТАР изајавио да би пешке отишао у Загреб да игра за Динамо само кад би му УДБА дозволила!

Чловече....морадосмо потежи француски пључ да носимо на Србски Дан у Најагару, рек'о ако нас нападну лудаци-ЛОПТАРИ!

Међутим!

Нами ваистину није јасно зашто неки ЧЕЛИК-СРБИ и ЧЕТНИЦИ-ПОЧЕТНИЦИ, тако упорно праве разлику између ЦРВЕНОГ и БЕЛОГ САТАНИСТИЧКОГ ПЕНТАГРАМА, кад је то исто ср*ање-друго паковање, тј. код ЦРВЕНОГ ПЕНТАГРАМА бар знаш одма'на чему си док код БЕЛОГ-никад се не зна, па се пева "Равна Гора пуна митраљеза, добио их Дража од Енглеза" а митраљези сви код Амброзија а нами само понеки ако ветар падобран занесе на нашу страну!

Даклем ликовима којима смета петокрака ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ и ТИТОВОГ ПА ТУЂМАНОВОГ ПАРТИЗАНА очигледно не смета 50 (И СЛОВИМА ПЕДЕСЕТ) сатанистичких пентаграма на застави Чемерике, КОЈИ ПЕНТАГРАМИ НЕ САМО ДА НИСУ ПЕНЗИОНИСАНИ КАО ОНИ У МОСКВИ, НО СЕ РИТАЈУ ПО БЕЛОМ СВЕТУ К'О АМБРОЗ ШТО СЕ РИТАО ДИЉЕМ СФР ШУГОСЛАВИЈЕ!

Пај'сад ово....СМЕТА ИМ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДА и ТИТОВ ПА ТУЂМАНОВ ПАРТИЗАН (што поздрављајемо!), А ХВАЛЕ СЕ И ПОНОСЕ ОРДЕНОМ КОЈИ ЈЕ ТРУМАН, УЗ ТРУМАНОВА ЈАЈА У ПРАХУ, ДОДЕЛИО МУЧЕНИКУ СРБСКОМ ДРАГОЉУБУ!

Међутим!

Тај орден САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ

Н А О П А К О

КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!


[Слика: Dra%C5%BEaLegion_of_Merit.jpg]

[Слика: satanic-pentagram-vinyl-sticker-5006.png]

Тај орден је врхунац цинизма Гњилежног Запада према Мученику кога су издали и прстом нису мрднули да га спасу но су његовог убицу примали на највишем нивоу и црвени тепих му простирали од Енглеске Краљице до Черчила, Идна, Никсона, Кенедија....

Зато ми предлажемо да им се тај орден баци у сатанско лице кад за то дође време, баш као што је учинио МИЛАН НЕДИЋ, јуначки унук брата Ђенерала Милана Недића, који је бацио своје медаље хероја вијетнамског рата у лице Клинтону кад је овај започео бомбардовање СРБИЈЕ, (а не Милошевића, као што тврди рукољубац чифут-бабе Одврајт Вук Драшковић, и данас хермафродит Дарко Трифуновић)!

ЂЕНЕРАЛ ДРАГОЉУБ МИХАИЛОВИЋ ЈЕ НАЈОДЛИКОВАНИЈИ СРБСКИ ВОЈНИК ПА БИ ОВАЈ ОРДЕН СИГУРНО САМ БАЦИО У ЛИЦЕ ДУШМАНИМА ДА ЈЕ ПОЖИВЕО!

Тагата је србска поголема!

ПС

Наравно, постављач теме, иначе под непрекидним дејством испарења халуциногених печурки, ће одма'да вика како ми лансирамо ође "теорију завере", ЉОТАЧ, ЉОТАР, СЛУГА ВЕРМАХТА, и да горе описани орден уствари НЕ САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ

Н А О П А К О

КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!


Ну шта'ш....печурке чуда чине!

Тужан
(16-12-2019, 10:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Послен дош'о код Шешеља па ош'о па променио плочу па сад све најгоре о истом!

Тако је Просветару! Само што ови овде имају памћење као златне рибице. До три секунде. А некад и то буде много.
(17-12-2019, 10:43 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]
(16-12-2019, 10:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Послен дош'о код Шешеља па ош'о па променио плочу па сад све најгоре о истом!

Тако је Просветару! Само што ови овде имају памћење као златне рибице. До три секунде. А некад и то буде много.

Сви смо мање-више једно време били под хипнозом два удбашка лидера. Неки код Вука а неки код Шекија.
(17-12-2019, 11:10 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Сви смо мање-више једно време били под хипнозом два удбашка лидера. Неки код Вука а неки код Шекија.

Што би рекао Лучић Дејан "Да се вратим 30 година уназад опет бих у оном мору понуђених лудака био за Вука Драшковића".А кад тако нешто изјави твој колега, а ти ниси писац ни новинар,то је знак да добрано поразмислиш о свему.Сети се времена кад си био човек Шумадинче,како ти не досади да будеш лутајући русофоб.Како си бритак на речима а знам да би ти суза од радости пошла кад би бар још једном могао да видиш масу која виче "Сви,сви,сви..." и "Устанак,устанак...".

Него комшија мој давно посрнули,да замислимо да је 1990. година-октобар месец. Скокнули ми до Ниша на митинг.Да завиримо у будућност да видимо шта нас тамо чека.

Видите, Вук и остали почели су своју страначку каријеру са оваквим и сличним захтевима, па где су завршили.
Ови момци (за мене су клинци Баја) почели су како наведе Просветар, али заборави стару српску пословицу:" Од дупета до главе-најдужи је пут на свету."
Према томе, боље икад него никад. Поготово од нас који смо то увек сматрали условом свих услова да Србија прогледа. Највише ми би требало да подржимо овакве захтеве, а не да се распитујемо "чија је стрина била ћорава у једно око".
(17-12-2019, 11:25 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]
(17-12-2019, 11:10 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Сви смо мање-више једно време били под хипнозом два удбашка лидера. Неки код Вука а неки код Шекија.

Што би рекао Лучић Дејан "Да се вратим 30 година уназад опет бих у оном мору понуђених лудака био за Вука Драшковића".

Ово је веома близу истине за огромну већину Срба (или симпатизера)! Сећамо се да смо и МИ, долазећи тамо на самом крају 80-их, и поред отужног сећања на његово 'Козарачко коло' оне 68-е, због чега мање-више и убјежасмо 'вамо, ипак...ипак...сматрали да је Вук био једина алтернатива!

Тако смо касније са неверицом и негодовањем слушали будушчег Владику Филарета у земунској Цркви, ђе је тада први пут живописана фреска Светог Старца Вукашина, који нам је говорио да Црква сматра да ће Вук дати Косово и Метохију, или пак оптужбе нашег покојног пријатеља Ике Флориде и тада млађаног Мирка Јовића, да Вук припушта у странку све комуњаре!

(17-12-2019, 11:25 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Сети се времена кад си био човек Шумадинче....

Себи убраду:
Ђе то сад да му иштеш у невреме....сад је он активист, не мере све у исто време!

Јок

(17-12-2019, 11:25 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Него комшија мој давно посрнули,да замислимо да је 1990. година-октобар месец. Скокнули ми до Ниша на митинг.Да завиримо у будућност да видимо шта нас тамо чека.


Даклем ова Вукова прозорљивост је и невероватна и ужасна истовремено!

Међутим!

Слична визија се јавила и код титића без покрића оног 2-ог октобра 2000-е године пред други круг гласања за Председника Југославије и пре дешавања од 5-ог октобра, али са закашњењем од 5 година кад је већ свима било јасно да после онијех ствари нема кајања!

Међутим!

У титића без покрића србски ген не ради још увек....он још увек уместо Срб изговара НАШ, НАШИ, НАШИНЦИ...итд...па ка'е:

Цитат:Због нашег отпора таквој судбини за нашу земљу, ми смо били изложени свим притисцима којима у савремненом свету људи могу бити изложени.

Број и интезитет тих притисака умножавао се како је време пролазило. Своје искуство у другој половини двадесетог века које велике силе имају у рушењу влада, изазивању немира, подстицању грађанских ратова, компромитовању и ликвидирању бораца за националну слободу, довођења држава и народа на руб сиромаштва – све је то примењено на нашу земљу и наш народ.

Догађаји који су организовани за наше изборе су, такође, део организоване хајке на земљу и народ, (коју-чију...прим. ПРОСВЕТАР) зато што су наша земља и народ баријера успостављању потпуне доминације на Балканском полуострву.

У нашој јавности је већ дуго присутна групација....

Њен стварни шеф није њихов кандидат за председника државе. Њен дугогодишњи шеф је председник Демократске странке и сарадник војне алијансе која је ратовала против наше земље.....

Заступајући те интересе, из ове групације су нашој јавности послате поруке – да ће са њима на челу Југославија бити изван сваке опасности од рата и насиља, да ће доћи до економског просперитета, видно и брзо оствареног вишег стандарда, такозваног повратка Југославије у међународне институције, и тако даље.

Поштовани грађани,
......

Успостављањем власти коју подржава, односно коју инсталира заједница земаља окупљених у НАТО алијанси, Југославија би неизбежно постала земља чија би се територија брзо распарчала (што се убрзо и десило, одвојено је Косово и одвојена је Црна Гора, прим.ПРОС ВЕТАР).

То нису само намере НАТО, то су и предизборна обећања Демократске опозиције Србије. Од њихових представника смо чули да ће Санџак добити аутономију за коју се као члан њихове коалиције Сулејман Угљанин, вођа сепаратистичке муслиманске организације, залаже већ десет година и која фактички дефинитивно издваја Санџак из Србије. Њихова су обећања такође везана за давање аутономије Војводини (Еве Кизе живог да ово потврди! Прим. ПРОСВЕТАР)која је таква да је не само издваја из Србије и Југославије, већ је, по свему, чини саставним делом суседне Мађарске.

На сличан начин би се одвојила од Србије и друга подручја, нарочито њена рубна подручја, њихово припајање суседним државама одавно је врућа тема тих држава, а које стално подстичу припаднике мањина тих држава у Југославији да дају свој допринос присједињењу делова наше земље суседним државама.

У склопу те политике за распарчавање Југославије, Косово би била прва жртва. Његов садашњи статус би се прогласио за легалан и дефинитиван.

То је први део Србије са којим би се она морала да опрости, не изражавајући, при том, чак ни наду да ће јој тај део њене земље једном моћи да буде враћен.

Територија која би престала да носи име Србије била би окупирана од стране међународних, америчких или неких трећих војних снага које би ту територију третирале као војни полигон и као власништво којим се располаже у складу са интересима силе чија се војска на њој налази.

Слику тог располагања и последице тога располагања, гледали смо већ деценијама, а нарочито, у овој деценији у многим земљама широм света, нажалост последњих година у Европи, на пример на Косову, Републици Српској, Македонији, у нашем непосредном окружењу.

Србски народ би снашла судбина Курда, са перспективом да буду истребљени брже јер их је мање од Курда и јер би им кретање било ограничено на мањи простор него што је онај на коме се Курди већ деценијама налазе.

Што се Црне Горе тиче њена судбина би била препуштена мафији чија би правила игре грађани требало добро да знају. Свака недисциплина, а поготово свако противљење интересима мафије ставља вас на листу за одстрел која искључује право на свако помиловање.

Дао сам овај приказ судбине Југославије у случају да прихвати избор НАТО-а за нашу земљу, са циљем да упозорим на то да би у том случају осим губитка земље и понижења њених грађана, сви живели под непрекидним насиљем.

Нови власници државне територије некадашње Југославије као и окупатори преостале србске територије вршили би, по природи ствари, терор над становништвом, чију су територију окупирали.

Сам србски народ би истовремено водио непрекидну борбу за поновно успостављање србске државе и за своје поновно окупљање у њој. Они не желе мир и благостање на Балкану, они желе да ово буде зона њихових сукоба и ратова који би им пружили алиби за трајно присуство.

Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи, па и у нашој, ако бисмо је имали, јесте губљење идентитета.

Земље којима се командује споља, релативно се брзо растају са својом историјом, са својом прошлошћу, са својом традицијом, са својим националним симболима, са својим навикама, често и са сопственим књижевним језиком.

Невидљива на први поглед, али веома ефикасна и немилосрдна, селекција националног идентитета, свела би га на нешто националних јела, понеку песму и коло, имена националних хероја наденута прехрамбениним производима и козметичким средствима.

Једна од заиста несумњивих последица запоседања територије неке земље од стране великих сила у двадесетом веку је поништавање идентитета народа који у тој земљи живи. Из искуства других земаља види се да народ једва да је у стању да прати брзину којом почиње да употребљава туђи језик као свој, да се идентификује са туђим историјским личностима заборављајући своје, да познаје боље књижевност свог окупатора од своје књижевности, да глорификује туђу историју често се ругајући својој, да личи на друге уместо на себе.

Губљење националног идентитета је највећи пораз једне нације, а то се не може избећи у савременом облику колонизације.

Хвала.

Слободан Милошевић

Ође на самом крају, присуствујемо полупаним лончићима и замешатељству у глави не само код покојног титића без покрића него и код свих, свих свих....титоваца, комуно-сатаниста и Шугословена!

Пај'сад ово....у свом пророчанском говору Слоба лије унапред крокодилске сузе над удом судбином Србства које ће под окриљем БЕЛЕ ПЕТОКРАКЕ ЗВЕЗДЕ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, БИТИ ОСУЂЕНО НА ГУБЉЕЊЕ НАЦИОНАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА!

АМА КОЈЕ ТО НАЦИЈЕ И КОГ ИДЕНТИТЕТА КАД СРБИ СВОЈ НАЦИОНАЛНИ ИДЕНТИТЕТ ИЗГУБИШЕ ОНЕ ЈЕСЕНИ '44-Е И ПОТВРДИШЕ ТО ТОКОМ ПОЛА ВЕКА ПОД ЦРВЕНОМ ПЕТОКРАКОМ ТАКО ДА БЕЛА НЕМА ШТА ВИШЕ ДА УНИШТАВА!


https://www.youtube.com/watch?v=kx_Yhofe...e=emb_logo

Ну шта'ш....да не разводњавамо тему ми би још указали на последњи интервју Гос'н Самарџића где он лепо објашњава да Гњилежни Запад не види разлику чак ни између Мученика Драже и титића без покрића...Гњилежни види само "МАЛЕ РУСЕ" и туна нам спаса нема...шта гођ ми радили ми смо увек црвено крпче пред роговима Гњилежног бика!

Узгред...свака част Гос'н Самарџићу што је остао присебан са овом водитељком...сачувај Боже...ц,џ,ц....

.
Предуго траје наше изузеће,
Сја сунце, ал'се снег још не крави,

На ниској клупи, запаљене свеће.
Храну са гроба појели су мрави.

Јабука. Босиљак забоден у теглу.
Отопљен восак стеже се на снегу.

А река опет тече некуд мимо,
И миш у темељу родне куће гребе.

Ми пристадосмо да не постојимо,
Пред горима се постидесмо себе!

КРАТКО ЈЕ ВРЕМЕ, ДУГО САГРЕШЕЊЕ,
НИ СМРТ НАМ НЕЋЕ ДОНЕТИ РЕШЕЊЕ!Тако је говорио Мића Данојлић....наш пријатељ, неких давних осамдесетих прошлог века кад се ласно могло заглавити у Падиснкој Скели за ово.

Прође четврт века док дланом одлан а нами још није јасно....

КРАТКО ЈЕ ВРЕМЕ, ДУГО САГРЕШЕЊЕ,
НИ СМРТ НАМ НЕЋЕ ДОНЕТИ РЕШЕЊЕ!


Ваистину!
.
АМБАСАДОР ЦРНЕ ГОРЕ У СРБИЈИ МОМЕНТАЛНО ДА БУДЕ ПРОТЕРАН!

[Слика: snp-nasi.jpg]

СНП “Наши” захтева да се амбасадор Црне Горе у Србији моментално протера и прогласи персоном нон грата.

Криминална власт Мила Ђукановића у Црној Гори повела је рат против српског народа и Српске Православне Цркве и никакви апели и молбе од стране црквених великодостојника и народа више не помажу.

Мило Ђукановић као аутентични представник УДБЕ одлучио је да у 21. веку прогони Цркву и отима њену имовину не либећи се да таквим потезима изазове и крваве сукобе, а можда чак и грађански рат.

СНП “Наши” захтевају хитну реакцију Републике Србије како би помогла свом народу и СПЦ на простору Црне Горе, а као први чин протеста захтевао да Тарзан Милошевић амбасадор Црне Горе у Србији буде моментално протерат и проглашен непожељним.

Ако се мафијашки режим Мила Ђукановића нада да ће Србија ћутати на прогон СПЦ и српског народа у Црној Гори, грдно су се преварили.

Нови погром цркве и народа неће проћи.Информативна служба

СНП “Наши”!
.
ВУЧИЋ ХОЋЕ НА БАДЊИ ДАН У ЦРНУ ГОРУ – НЕ ВЕРУЈТЕ МУ НИШТА И ОН ЈЕ ИЗДАЈНИК КАО МИЛО!


СНП “Наши” упозорава јавност да медији преносе вест да ће Александар Вучић за Бадњи дан бити на северу Црне горе и налагати бадњак са верним народом.

Ако је ова информација тачна то је најбоља потврда да се ради о договору Вучић- Мило за креирање хаоса у Црној Гори, а Александар Вучић покушава да створи атмосферу како је он “спаситељ српског народа”, али и како би приказао западу да он конторлише Србе на читавом Балкану.

Истина је да изазивање хаоса у Црној Гори има за крајњи циљ да помогне Вучићу око издаје Косова и да му Митрополит Амфилохије не прави проблем приликом тога.

Вучић на овај начин покушава да стави под контролу све који се противе његовој издаји и не либи се било чега како би то урадио.

СНП “Наши” поручује свим Србима да је Александар Вучић издајник као што је и Мило Ђукановић и да он не мисли Србима добро ма где се они налазили.Информативна служба

СНП “Наши”
.
ВУЧИЋЕВА ЛАЖНА ОПОЗИЦИЈА – Стаматовић, Шапић, Верко…

https://i.postimg.cc/0jBc5TSF/Annotation...0903-1.jpg

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом окупљања истрошених политичара око коалиције СПАС Александра Шапића.

Последњих дана видимо окупљање нове 3% коалиције око странке Александра Шапића – СПАС, а коју чине Милан Стаматовић, Верољуб Стевановић и наравно Александар Шапић.

Режим Александра Вучића који спрема издају Косова и Метохије након избора, не жали новца како би у што краћем времену створио низ “патриотских” организација које ће изаћи на изборе и које ће дати легитимитет читавом изборном циркусу, а касније и издаји Косова и Метохије.

Циљ је да се јавности представи да су избори легитимни и да је на њих изашла опозиција и наравно да таква “легитимна” власт може донети одлуку о признавању лажне државе Косово.

Наравно сасвим је јасно да ту нема речи о правој опозицији и да се ради о политичким партијама насталих из кухиње Александра Вучића, а једна од њих је и странка СПАС – Српски патриотски савез на челу са Александром Шапићем, десном руком Александра Вучића за крађу гласова праве опозиције и испомоћ режиму.

Не треба заборавити да је Шапићева власт на Новом Београду сервис за запошљавање свих лажних националиста, почевши од СРС и Шешељевих синова, па на даље.

Исти случај је и са Миланом Стаматовићем који је пре готово годину дана утихнуо са својим опозиционим деловањем и лагано препливао на страну Вучићевог опозиционара.

О Верољубу Стевановићу не треба трошити речи. Угашен политичар који поново покушава да се врати у политику и постане градоначелник Крагујевца.

СПАС Александра Шапића је СПАС, али не за грађане Србије, већ за расходоване политичаре који би на крају своје политичке каријере да још нешто ушићаре на народној муци и пропасти.
Информативна служба

СНП “Наши”
.
Страница: 1 2 3 4 5