Погледи форум

Пуни Облик: Документарни филм ''Војвода Ђујић''
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4
ТРЕЈЛЕР ЗА НАШ НОВИ ФИЛМ: ВОЈВОДА ЂУЈИЋ
Прича о једном од највећих четничких команданата у Другом светском рату. Филм заснован на четничким, италијанским и немачким документима, као и на сведочињима војводиних сабораца, уз филмске снимке места догађаја.
Милославе, чудо си!
Коначно и западни крајеви у документарној форми.
П.С
Има ли Шешеља?
Једва чекам да изађе Smile Пуна подржка г-дине Милославе!
Сигурно ће бити на Вимеу
(16-05-2020, 11:58 PM)Александар Динчић Пише: [ -> ]Коначно и западни крајеви у документарној форми.
П.С
Има ли Шешеља?

Нема Шешеља.
Документарни филм “Војвода Ђујић“ – премијера на Вимеу
Нови филм “Погледа“ – “Војвода Ђујић“, премијерно се приказује на сајту Vimeo.com зато што је су биоскопи затворени због пандемије. Биоскопске пројекције филма почеће када се створе услови, вероватно од септембра.

Опширније о филму:
https://www.pogledi.rs/dokumentarni-film...26662.html

Цели филм на Јутјубу:
https://www.youtube.com/watch?v=jsFAlefZKCQ&t=3340s
Хоће ли бити на Јутјубу?
(24-05-2020, 06:46 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ]Хоће ли бити на Јутјубу?

Биће инсерт од 15 минута, вероватно сутра.
Изнајмићемо на Вимеу Smile
Одгледао филм. Свака част за музичку подлогу у филму веома ми се допала. Имам само једну замерку. Филму је било потребно мало више војводиних речи, тј. не само на крају исечци из говора, већ неки његов интервју, а сигурно имате неке интервјује у архиви Smile Све у свему,предобро! Исто тако оставља без речи потомак Гаврила Принципа,његов имењак и презимењак Smile
Једини професионални војводин видео интервју урадио је новинар РТС-а Марко Ђурић. Одавно је у пензији у једва сам га нашао. Али, трака са тим интервјуом спадала је у онај инвентар разнет и уништен 5. октобра 2000-те... Током упада демонстраната у РТС. Постоји само неколико аматерских снимака. Ставили смо само два инсерта, да не утичу на квалитет филма. Иначе ти снимци постоје на нету, а нама је циљ нешто непознато.
Одгледао сам филм и баш је добар. Ратна биографија војводе Ђујића и Динарске четничке дивизије.

Мало сам се зачудио што филм почиње и завршава се Википедијом, али сам схватио да је то разумљиво, јер сви на интернету као извор траже Википедију кад треба да истражују неку тему. Такође, одлична је реченица на крају филма: "Права историографија никад није црно-бела".

Много је добра музика у одјавној шпици, а чини ми се да је слика мало мутна кад пролазе последњи кадрови у одјавној шпици. И то баш кад је кадар кад се приказује сценариста и редитељ (а то је гдин Милослав)
Не мењамо композитора. Smile
Сад сам погледао, код мене су ти кадрови оштри. Можда се десило нешто у тренутку.
Страница: 1 2 3 4