Погледи форум

Пуни Облик: Милан Ст. Протић
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(12-07-2021, 12:31 AM)Шумадрипац Пише: [ -> ]

Den Kommunismus bis zum letzten Blutstropfen zu bekämpfen und sein Leben nicht zu schonen, selbst wenn dieser Kommunismus die Maske des "Heiligen Russlands" aufsetzte. Heil Hitler!

Waldemar von Davatz

Нами је Ст. Протић симпатичан у својим покушајима да србује а да истовремено буде ЛИБЕРАЛ-ЧИЗМАШ за разлику од УДБА-ЧИЗМАША, јербо неудобне и ружне каубојске чизме носи и шњима се поноси!

Ако се не варамо баш његов предак Ђорђе Протић је својевремено, као такође про-западни ЛИБЕРАЛ-ЧИЗМАШ (али за каубојске чизме се онда није знало па је ваљда носио лаковане ципелице са камашнама), био ужаснут предлогом Руског Цара Николаја Првог да Срби пређу на свој стари ПРАВО-СРБСКИ језик од пре Вукове тзв. "реформе"!

Међутим!

Тада ремек-дело (по нашем скромном мишљењу) Гос'н Самарџића 'Тајне Вукове реформе' још није било написано!

Штета...да је неко други тада имао ушеса да слуша данас бисмо бар језички били одвојени од тзв. "хрвата", не би нам био неопходан будушчи Руско-Мађарски коридор на Фиуме а са зидом попут оног што су прво пекинези па Император Хадријан и данас Израиљ и Бата Доналд практиковали!

Паметном доста!

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан,,,,шта'ш....

EX ORIENTE LUX!
Готово да немам примедбе на овај Протићев интервју.
Нарочито на почетак и на овај сам крешендо, када је рекао да ће Србијом владати још гори...
Док не срушимо апсолутно све темеље титоизма нећемо почети да мислимо о сопственом интересу, па самим тим овде до тада неће владати потомци славних Срба, него потомци Брозових улизица.
Мало шта може да се приговори, нарочито што је дато тумачење са државотворног, уставотворног и историјског аспекта тј. три носећа стуба које чине државу као политичку заједницу људи, који дискурс је тако редак на нашој јавноj сцени.

Гледано са сваког од та три аспекта појединачно ми се нисмо макли од титоизма ни јоту. И то ће бити један од разлога због кога ће нас шамарати и Исток и Запад убудуће а ми сами нећемо довољно урадити да себи помогнемо.