Погледи форум

Пуни Облик: Документарни филм ”Војвода Јевђевић”
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2
”Погледи” су управо завршили нови документарни филм – ”Војвода Јевђевић”. Филм је објављен на платформи www.pogledibioskop.com. Истражујући предратну биографију Доброслава Јевђевића, камера прати кључна места догађаја, од његове родне Праче, преко Београда, до Новог Сада. Ту се откривају јавности непознати подаци: Јевђевић је био издавач прве књиге Иве Андрића, помогао је каријеру Милоша Црњанског, основао је први америкен бар на Балкану, итд. Други део филма, посвећен ратном периоду, обогаћен је сведочењима Јевђевићевих сабораца. У трећем делу филма – послератни период – поред осталог објављује се и аудио запис једног Јевђевићевог говора.
Опширније:
https://www.pogledi.rs/dokumentarni-film...27702.html
Да ли постоји друга могућност претплате, сем пејпала?
(09-05-2023, 10:15 PM)Mario Пише: [ -> ]Да ли постоји друга могућност претплате, сем пејпала?

Требало би да је могуће и са платних картица?
Нешто ми одбија, можда је до мене..
По мени, филм је предобар. Од информација за које сам први пут сазнао, до самог наратора који просто зна свој посао Smile Драго ми је што сте искористили фотографије Младе Босне које сам Вам био послао! Баја
И даље може да се уплати само преко ПејПала.

Може ли да се убаци могућност уплате преко дебитне картице?
(15-05-2023, 12:22 PM)Mitic Пише: [ -> ]И даље може да се уплати само преко ПејПала.

Када се региструјеш, отвара се могућност и за картице.
(15-05-2023, 02:07 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]
(15-05-2023, 12:22 PM)Mitic Пише: [ -> ]И даље може да се уплати само преко ПејПала.

Када сам отпкупљивао "Опкољене" крајем прошле године нисам могао да платим картицом већ само пејпелом. Па сам морао да направим налог.
Али то је вероватно зато што мора преко банке да се активира дозвола за онлајн куповину преко картице. 

И да, филм је јако добар за почетак, има много ствари које су ми се свиделе. Држи пажњу, интелигентни дијалози, аутентичне униформе, атмосфера. Сигурно да ће то режисерско и продицентско искуство много да Вам значи за "Ђенерала".
Плаћено преко ПејПала за документарац о војводи Јевђевићу.
(15-05-2023, 03:28 PM)Mitic Пише: [ -> ]Плаћено преко ПејПала за документарац о војводи Јевђевићу.

Картицом?
(15-05-2023, 02:46 PM)Monarhist Пише: [ -> ]
(15-05-2023, 02:07 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]

Када сам отпкупљивао "Опкољене" крајем прошле године нисам могао да платим картицом већ само пејпелом. Па сам морао да направим налог.
Али то је вероватно зато што мора преко банке да се активира дозвола за онлајн куповину преко картице. 

И да, филм је јако добар за почетак, има много ствари које су ми се свиделе. Држи пажњу, интелигентни дијалози, аутентичне униформе, атмосфера. Сигурно да ће то режисерско и продицентско искуство много да Вам значи за "Ђенерала".

Благодарим!
Свакако.
(15-05-2023, 03:39 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]
(15-05-2023, 03:28 PM)Mitic Пише: [ -> ]Плаћено преко ПејПала за документарац о војводи Јевђевићу.

Картицом?

Да, скинуло ми је са картице преко ПејПала.

На Пејпалу има две могућности плаћања: дебитна картица и ПејПал баланс. 

Мени је картица одабрана као примарни вид плаћања.
(15-05-2023, 05:15 PM)Mitic Пише: [ -> ]
(15-05-2023, 03:39 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]

Картицом?

Да, скинуло ми је са картице преко ПејПала.

На Пејпалу има две могућности плаћања: дебитна картица и ПејПал баланс. 

Мени је картица одабрана као примарни вид плаћања.

Како можеш да плаћаш пејпалом у унутрашњем саобраћају Србије?

Колико знам пејпал једино може међународном трансакцијом.
Чини ми се да је то било у почетку кад је уведен ПејПал 2013. или 2014. да су била нека ограничења.

Али прошло је толико времена, требало би то да се мења. Додуше, много слабо користим ПејПал.

Ако гдин Милослав није примио уплату, послаћу му број трансакције и остале податке о уплати. Уплата је извршена око 15:26.
Страница: 1 2