Погледи форум

Пуна Верзија: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6
Живиш у Србији, а ниси Србин. Дивота. Што смеш чинити у Србији, не би смео у било којој другој држави.

1.

Живиш у Београду, а поседујеш коњску запрегу. Законом је употреба коњских и воловских запрега у граду Београду забрањена средином двадесетог века. Свако закон мора поштовати, сем ако ниси Србин. Тад можеш сваки дан по Дорћолу, градском језгру, да каскаш запрегом, обилазиш контејнере, вадиш из њих све што се учини корисним. Нико те неће ометати: ни грађани, ни комунална полиција, ни саобраћајци. Заштићен си, јер си припадник ромске мањине и ослобођен поштовања законске одредбе.

[Слика: photo_explorer#user=3513175&with...=date_desc]

У Цара Душана!

2.

Посао се развија, коњска запрега је предата партнеру а успешни предузетник је набавио социјалистички трактор марке ИМТ, закачио за њега дрвену приколицу и кренуо у скупљање контејнерског отпада. Улице: Душанова, Француска, Јованова, Страхињића Бана јесу кварт где га наводи предузетнички дух. Логично, трактор и приколица немају регистарски број. Слично је и са мото-култиваторима који, вукући приколицу, свакодневно шпартају дорћолским улицама. Наведена теглећа и превозна средства можеш у Београду, мимо закона и градских прописа, користити под једним условом. Да ниси Србин.

[Слика: zaprega.jpg]

[Слика: vozilo-foto-D-JEVREMOVICH.jpg]

3.

У другим деловима Србије: Нови Пазар, Сјеница, Тутин, Бујановац, Медвеђа, Прешево – наводим само општинска места – можеш да не плаћаш струју, воду, комуналије, телевизијску претплату. Довољно је што ниси Србин. Ако си Шиптар, муслиман, Бошњак или нешто слично, ослобођен си плаћања обавеза које по закону важе за све грађане Србије. Ако ниси Србин, живиш слободно и без страха да ће представник државе или приватне агенције за наплату доћи исећи струју, или изнети ствари из куће и продати их.

4.

Што се тиче школовања, за оне који нису Срби постоје привилегије. Зову се квоте. У социјализму су се квоте звале национални кључ, али је он важио само за политичке функције и чланство у државним комисијама. Данас важи за све области живота: од вртића до универзитета. Не морате ништа знати, ни пријемни полагати – бићете уписани. Запослићете се у државној служби и поред забране. Уз један услов: да нисте Србин.

5.

Зато не би требало ништа да нас чуди кад у посету дође Словенац Кацин и јавно саопшти да се „Косово мора признати, да се мора истражити политичка позадина убиства почившег премијера Ђинђића“. Наши оћуте, не смеју да помену убиства, а камоли истрагу, војника и пилота у Словенији у доба кад је наречени Јелко носио униформу и јавно се хвалисао сопственим заслугама за уништавање непријатељских војних снага, то јест ЈНА.

6.

Кад Срби у Хрватској постадоше национална мањина? Да је неки други народ у питању, било би лакше а наши владари храбрији, али како ћеш питати за Србе, може се погрешно протумачити или се неко од саговорника чак и наљутити.

http://borbazaveru.info/content/view/6631/1/

Неслућене могућности постоје у Србији за 'напредак' под условом да нисте Србин!

А полиција не бије тако савјесно као када сте Србин.
Па да, одређени (не мали) проценат на буџетима факултета су обезбеђени Мађарима, Циганима, Хрватима, педофилима, проституткама, свима сем Србима... Без обзира да ли знаш 2+2, упадаш на буџет само да ниси Србин.
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Ма, нису Цигани најгори.
Има и горе фукаре.
Презимена: Вујевић, Кешељ, Ковачевић (нека опросте непоменути, као Зеленовићи...)...
Они кажу, СВЕДОЧИМ ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ: ЂОРЂЕ ИВКОВИЋ: "[b]"Ми смо прво херцеговци, па онда Срби!"[b]
А да краду, краду.
Шире се на земљи Дунђерског.
То је исто као кад би било који од нас на силу заузео авлију од брата рођеног.
А да подржавају Вучића, подразумева се.
Поред таквих, Циганима су слабе шансе.
http://www.kamendin.com/index.php

Па да виш`, ови што нису цигани, јер нос држе негде на 3000 метара, какав асортимент производа имају, не само проје на којој су ижљегли:
http://www.kamendin.com/asortiman-mesa.php
У аутобусима контролори не прилазе Циганима, али зато прате када ја уђем да ли ћу отићи до цигана у ком случају не прилазе или ћу побјећи даље од Цигана када екипа тражи карту.

Да ли постоји дио Италије, Швајцарске... који не плаћа порезе, не плаћа потрошену струју, не плаћа комуналије?

То се дешава на југу централне Србије. Шиптари не плаћају ни једну обавезу држави Србији.

Муслимани у Рашкој пјевају Турској, отвортено врбују будуће шехиде.

Нимбусе спамујеш тему.
Када је убијен онај Француз, навијачи Партизана осуђени су на 240 година затвора, а да је уместо Француза био Србин, не би се ни водило суђење, или би симболично били осуђени.
А ти Европљани су највећа стока. Дођу на ЕXIT у НС, пишају по улици, голи шетају и никог није брига. Јер нису Срби.
Брис Татон је био освједочени хулиган, припадник оног најужег у својој навијечкој групи.

Наравно то није оправдање за убиство.
..a ganci nose sve krace nogavice i sve duze brade.Ima li neko ko se nesto pita da to vidi?
Проблем онога што се назива "позитивна дискриминација" Цигана, па генерало мањинских заједница, заиста постоји.
Међутим, код нас је кључни проблем непостојање вредносног система и и збрка критеријума и приоритета.
Нећеш се изборити ни са чим док земљом влада "организовани криминал". То је криминал повезан са државом. Најчешће су закони тако направљени да омогућују легану пљачку. Већина "приватизација" за које сви знамо да су најобичнија пљачка, извршена је у оквиру законских прописа, и новим капиталистима се не може ништа, сем ако политички не застране, па судије добију наређење да их гањају.
У овом ЈЕДНОМ примеру који сам навео, пољопривредно добро чак није ни купљено за багателу, већ је преузето "уговором о пословно-техничкој сарадњи". А вредност запоседнуте имовине сигурно превазилази вишегодишњу вредност покраденог бакра и поклопаца шахтова који Циге продају отпадима.
Шта дакле, ту треба бити реални приоритет за решавање? Ко је ту већи ганци?
Једно је сигурно - да ће обе упоређене групе да се каче за "европске вредности".
Па се даље иде путем приоритета одржавања социјалног мира. Социјални мир подразумева изврдавање законских обавеза, дакле урушавање државе. Пола Београда не плаћа рачуне (а ни аутобуске карте), па се онда не сме ништа муслиманима и Шиптарима у Рашкој и Прешеву. И обрнуто.
У чему је разлика у поштењу ако неки студент зато што је тамније пути добија стипендију и за њега не важе правила за буџетско студирање, а неко бељи и често сиромашнији нема никаквих привилегија, од случаја неког "борца" који је уз помоћ два сведока "доказао" да је борац, па пола живота није радио већ примао борачку пензију, а други који јесте био борац одробија своје четовање, ако и за главу није скраћен?

Док имамо тако постављену државу, можемо само да констатујемо проблеме и љутимо се на оне који користе систем такав какав јесте.

Ај, да додам, да не бих био оптуживан за спамвање.
http://www.nsfront.org/forum/showthread....1%98%D0%B0
(24-03-2014 11:28 PM)Krajisnik Пише: [ -> ]..a ganci nose sve krace nogavice i sve duze brade.Ima li neko ko se nesto pita da to vidi?

Ево на Војном путу, мада је то шири појам и од Војног пута, ти подрезани имају месџид (нека врста џамија без минарета).

Сада их и у аутобусу чешће виђамо. За сада су мирни, али сумњам да ће остати када им број нарасте...

То су у највећем броју протјерани Цигани са КиМ, а имају везу са месџидима у Призрену, Бујановцу и Грачаници. Да се запита човјек ко кога ту...

Њиховог вођу видио на сајму. Шетао дрес репрезентације Босне и Херцеговине, мажњавао књиге... зову га Абдулах, али је Србин Горан Павловић
[Слика: vehabije-derventa.jpg]
из Београда, то му стоји у документима. Отац му је онај Томислав што је навукао оружје у кући у Аранђеловцу.

Лупета да је био монах, а брка основне појмове. Сада у Сирији.

Ови Цигићи су направили фрку у Земун пољу, гдје су напали редовне муслије.
..i onda kad nam se vrate sa "specijalizacije"u Siriji bit ce veselo.
Daju im navodno za tu maskaradu neke pare,ali vremenom im je pogled sve mutniji.
То Цигане и привлачи, али их онда у три лијепе индоктринирају.

Ја овоме лијепо пришао, дао му албум Чича Драже и замолио да скине дрес да не провоцира. Шта можеш више када нашу мурију не интересује. Показао им вјенчани лист, а ови га пустили. Правио се луд, као мислио да је дошао на сајам књига у Анкари.

Сутрадан није дошао у дресу.

Да, први дан направио срање на штанду Ирана. Не подноси шије. Зато га је мурија и стартовала.

Не би ни знао да је Србин да до тога није дошло. Они који га познају кажу да је лудачки индоктриниран.
Kompletni ludak.


Страница: 1 2 3 4 5 6
Референтни URL