RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Луизит - 11-03-2025
Ово није осмислио пленум него служба. Служба направила, Информер објавио, а ја брже боље пренео.
RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре -
Шумадинац - 11-03-2025
(11-03-2025, 12:29 AM)ЛуизитКоји то МИ и који то ВАШ? Пише: Да ли ће блокадери РТС рецимо тражити да РТС престане да емитује партизанске филмове на највеће верске празнике или да репризира Отписане десет пута годишње? Тешка прича?
Аха, ево видим нови подухват. Да је среће да ова црна жандармерија крене вечерас да лема, да пошаље поруку за суботу свима који помисле да праве нереде.
Наравно! Репризират ће се "Заиста отписани" а на јесен "Ђенерал".
(11-03-2025, 12:43 AM)Шумадинац Пише: (11-03-2025, 12:29 AM)ЛуизитКоји то МИ и који то ВАШ? Пише: Да ли ће блокадери РТС рецимо тражити да РТС престане да емитује партизанске филмове на највеће верске празнике или да репризира Отписане десет пута годишње? Тешка прича?
Аха, ево видим нови подухват. Да је среће да ова црна жандармерија крене вечерас да лема, да пошаље поруку за суботу свима који помисле да праве нереде.
Наравно! Репризират ће се "Заиста отписани" а на јесен "Ђенерал".
Надам се да ће мало више ова црна Жандармерија да пендречи вечерас, мало су почели, али јако мало, па да вас ОТПИШУ.
RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - jelicki_cetnicki_odred_ - 11-03-2025
Увек се на улици знао профил људи који призивају да полиција неком нешто уради. Тако да свако ко се упушта у овакву причу је исто као да седи са таквима за истим столом. Од мог стола ОДБИ!
Шумадинац - 11-03-2025
(11-03-2025, 12:52 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Увек се на улици знао профил људи који призивају да полиција неком нешто уради. Тако да свако ко се упушта у овакву причу је исто као да седи са таквима за истим столом. Од мог стола ОДБИ!
Без бриге ЈЧО. Ко бре сме на НАС? Вазда смо били "енглески плаћеници"
RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - jelicki_cetnicki_odred_ - 11-03-2025
(11-03-2025, 12:54 AM)Шумадинац Пише: (11-03-2025, 12:52 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Увек се на улици знао профил људи који призивају да полиција неком нешто уради. Тако да свако ко се упушта у овакву причу је исто као да седи са таквима за истим столом. Од мог стола ОДБИ!
Без бриге ЈЧО. Ко бре сме на НАС? Вазда смо били "енглески плаћеници" 
Студенти су обавештајни официри за ову Брнабино (унуци ОЗНе) УДБу. Ложе их са РТСом, а можда и НЕ

. Њима ти је 15. март, дан као дужнику који треба камату да - да, а нема... Они скупили људе са досијеима и продају причу да су студенти, па то нема нигде, ја не знам ко то може да смисли... Овај Златановић УДБа или корисни идиот 100%
Јадни студенти нападнути од стране Жандармерије... или док су жандари заузимали позиције ова руља их пљује, вређа и шутира?
Шумадинац, дај неку најаву блокирања Радио Телевизије Војводине. Ено је Мила Пајић мобилише своје пулене да у НС блокирају РТВ у касне ноћне сате.
RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Јеремија - 11-03-2025
(11-03-2025, 12:11 AM)Шумадинац Пише: Полакоде, прво од главе почети. Кад МИ дођемо навлас' Информер и Пинк неће постојати.
Који сте то ви? Де гукни да чујем којих то у Србији има да се дели на Ми?
Знаш ли колико година имам? Осма деценија увелико али не би се устручавао да станем пред Ми!
Ладно би погинуо бранећи Србију од назови патриота који нису ништа друго до злобника који би да се сад доказују како су борци.
Ономад сте палили Скупштину, радовали се продаји Срба, што политичара, што војника и сањали зеленбаће.
Не разумем, зашто се неки крију иза прозивања Мите и Недића када су далеко гори. Поменути двојац је величина за многе данашње
индивидуе.
(11-03-2025, 01:30 AM)Јеремија Пише: (11-03-2025, 12:11 AM)Шумадинац Пише: Полакоде, прво од главе почети. Кад МИ дођемо навлас' Информер и Пинк неће постојати.
Који сте то ви? Де гукни да чујем којих то у Србији има да се дели на Ми?
И ја сам га питао који смо то "МИ", али одмах скреће са теме.
Према садашњим информацијама једном жандарму се боре за око. Тренутно се налази на клиничком.
Ја не бих био у кожи блокадерима у суботу уколико жандарма остане без ока. Свако ко носи плаву униформу неће имати већи мотив од овога да бије и на Бога не мисли. Наравно победиће "пола" Србије која долази. Сто хиљада их већ има вечерас. До суботе пола милиона минимално.
Када су толики јунаци зашто нису отишли да блокирају РТС када је Вучић гостовао него после три сата? А па не блокирају они због Вучића него због водитељке која је искористила реч "руља". А да Вучић није битан! Сада је највећи проблем у држави водитељка РТС.
Шумадинац - 11-03-2025
Задње време дошло...
![[Слика: fa.png]](https://www.upload.ee/image/17839931/fa.png)
Наши студенти, наши плави шлемови, боксером "наболи" заменика комаданта београдског одреда жандармерије. Прави миротворци! Сви требамо да следимо њихове гандијевске методе!
Када Шумадинац и његови "МИ" дођу на власт, они ће сваког ко не мисли као Н(ДХ)1, да узму боксер и да те мало истамбурају по глави. За наше добро ће они то да раде.
Mekenzi - 11-03-2025
Jeл видите како комуноусташе, укронацисти, усташоиди, бољшевици и остала гамад како спровиде терор.
Веома важно пошто су прошли обуку у Немачкој никаква 4 захтева не постоје.
Та 4 захтева што су поставили су постављена да никада и никако не буду исоуњена да би се дошло до Укро мајдана и крвопролића јер циљ фашисте Анакене Бербок јесте грађански рат у Србији.
Први минут када су упали у факултете требало је радити сузавац.
Јутрос мора да ради сузавац и сви терористе комуноусташе, укро нацисти, усташоди и остали фашисти из СС дивизије морају бити ухапшени.
Овај Вучић је дебил, брате удри гамад јеби им матер више, 100 терориста Аналене Бербок терорише целу Србију и отели факултете, сада и друге установе, сутра ће ови усташоди и фашисти упадати људима у домове.
Шти се тиче Шумасрипца он провоцира овде тако да прескочите га.
Шумадинац - 11-03-2025
(11-03-2025, 02:17 AM)Луизит Пише: ![[Слика: fa.png]](https://www.upload.ee/image/17839931/fa.png)
Наши студенти, наши плави шлемови, боксером "наболи" заменика комаданта београдског одреда жандармерије. Прави миротворци! Сви требамо да следимо њихове гандијевске методе!
Када Шумадинац и његови "МИ" дођу на власт, они ће сваког ко не мисли као Н(ДХ)1, да узму боксер и да те мало истамбурају по глави. За наше добро ће они то да раде.
https://youtube.com/shorts/FYkRZQRr-cA?si=xqtcim-UIcRQmCAI