RE: КОМУНИСТИЧКИ ЗЛОЧИНИ -
Вук92 - 24-06-2017
Емисија Српске РТВ о комунистичким злочинима у Грахову.
ГРАХОВСКО ГРДНО СУДИЛИШТЕ
смедерево - 24-06-2017
Један управо иде на РТС1 !!!!
Милослав Самарџић - 24-06-2017
(24-06-2017, 09:43 PM)смедерево Пише: Један управо иде на РТС1 !!!!
Како се зове?
смедерево - 24-06-2017
Црвени удар!
Ултрадесничар - 25-06-2017
(24-06-2017, 10:50 PM)смедерево Пише: Црвени удар!
Да ли неко зна за саботаже у Трепчи о коме говори филм ?
Милослав Самарџић - 25-06-2017
Не помињу се у документима: немачки зборници, комунистички (том 2 - Врховни штаб), недићевски... Нити у извештајима четника с тог терена.
Романија - 28-06-2017
Милослав Самарџић - 29-06-2017
Ко је то рекао да је народ тих крајева убијао? Нисам чуо то. У тим крајевима скоро сви су били четници.
Романија - 30-07-2017
Књига о злочину у Миљевини.
http://radiofoca.com/cekamo-vaskrsenje-mrtvih-knjiga-o-stradanju-jugoslovenske-vojske-u-otadzbini/
(29-06-2017, 12:02 AM)Милослав Самарџић Пише: Ко је то рекао да је народ тих крајева убијао? Нисам чуо то. У тим крајевима скоро сви су били четници.
Ни ја то нисам чуо, мада нисам никад ни причао о томе са неким из тих градова.
ХраброСрце - 14-08-2017
Не знам да ли је неко гледао, иако је проусташки, интересанте ствари могу да се виде (вјероватно по свједочењима преживјелих усташа и сл.), предаја у Блајбургу, сцене са преговора, из логора, са стријељања итд. Али оно најзанимљивије јесте што су партизани снимљени онако како су стварно изгледали и како су се понашали! Препорука да одвојите мало времена и погледате неке и прочешљате понеке сцене!
https://www.youtube.com/watch?v=8sRWDScn84w
Николај - 14-08-2017
(14-08-2017, 02:42 AM)ХраброСрце Пише: Не знам да ли је неко гледао, иако је проусташки, интересанте ствари могу да се виде (вјероватно по свједочењима преживјелих усташа и сл.), предаја у Блајбургу, сцене са преговора, из логора, са стријељања итд. Али оно најзанимљивије јесте што су партизани снимљени онако како су стварно изгледали и како су се понашали! Препорука да одвојите мало времена и погледате неке и прочешљате понеке сцене!
https://www.youtube.com/watch?v=8sRWDScn84w
Имали смо на старом форуму тему о томе. Усташка пропаганда. Не подносим је, више од комунистичке.
ХраброСрце - 14-08-2017
Бар су партизане лијепо показали.
Милослав Самарџић - 14-08-2017
(14-08-2017, 01:46 PM)ХраброСрце Пише: Бар су партизане лијепо показали. 
Приказали су да су партизани из Србије, у ствари убијали су их у високом проценту њихови партизани. А словеначки партизани Словенце.
Перун - 03-09-2017
Гледајте ово.
Бранислава, супруга Благоја Нешковића.
Након 1948. сам кумила и молила да наставим студије, али је ЦК сматрао да чланови СКОЈ-а не треба даље да се образују. Ово мишљење је пре свега заступао Милован Ђилас, који нам је био предодређен испред ЦК партије. Ја сам га (Ђиласа) много пута пре распуштања молила да ме пусти да студирам, али он није хтео ни да разговара. Ја сам нешто мало и полагала али нисам могла да дипломирам.