RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре -
Петар1983 - 03-04-2025
Не изненађују ме коментари. Руља понавља скоро индентично као ономад на Дражином суђењу или пре два миленијума: Распни га, распни.
Прошао би "топлог зеца" да је ово доба ИБ-а, све док не би утувио у главу да су другови за твоје добро морали да те туку.
Ђорђе Ивковић - 03-04-2025
(03-04-2025, 01:58 AM)Петар1983 Пише: Не изненађују ме коментари. Руља понавља скоро индентично као ономад на Дражином суђењу или пре два миленијума: Распни га, распни.
Прошао би "топлог зеца" да је ово доба ИБ-а, све док не би утувио у главу да су другови за твоје добро морали да те туку.
Модератор?
Који си сад па ти?
РЅ.
Што се мене тиче модераторе, идеш ти на игнор листу. Ако си модератотор, ипак нисам дужан та читам и гледам твоје брљављење.
Ђорђе Ивковић - 03-04-2025
Да питам стоку безрепу - да ли вам још није јасно чиме вучић плаћа своје опстајање на власти?
https://vreme.com/vesti/zastava-kosova-usred-beograda-na-kongresu-uefa/
Петар1983 - 03-04-2025
(03-04-2025, 07:58 AM)Ђорђе Ивковић Пише: Модератор?
Који си сад па ти?
РЅ.
Што се мене тиче модераторе, идеш ти на игнор листу. Ако си модератотор, ипак нисам дужан та читам и гледам твоје брљављење.
Много си тежак човек, није ти лако.
Павле Васиљевић - 03-04-2025
Шумадинац - 03-04-2025
Тако је Павле!!! Ево, да допунимо Нимбусов прилог...
Шумадинац - 04-04-2025
Ево једног мишљења сличног Самарџићевом....
Бенито - 04-04-2025
Ово је много аналитичније, промишљеније, а што је најважније - много храбрије од оног Милослављевог текста. Ово што је овде Копривица рекао је можда и најбоља досадашња анализа тренутне политичке ситуације у Србији.
Шумадинац - 05-04-2025
Честитка ЊКВ Принца-Наследника Филипа поводом јучерашњег Дана студената
Митић - 05-04-2025
Лепа честитка од Принца Филипа!
А што се тиче самог Дана студената, може да се нађе и други датум. Садашњи датум је установљен 1950 и неке године.
Не знам тачно датуме, али могу да се издвоје два датума: датум из 1852. године кад је основан Фонд за помоћ сиромашним студентима у чијем су управљању учествовали сами студенти или датум из 1867. године кад је основано удружење студената "Побратимство" које је наткрилило самоникле студентске клубове и имало карактер представничког тела студената.
http://www.sigmus.edu.rs/eng/files/RS%20Analysis%20of%20Student%20Organizing%20in%20Serbia.pdf
Јаков Сремац - 05-04-2025
Na lošeg konja se kladiš Filipe.
Aleksandar S - 05-04-2025
Навалица нових чланова на форум и (скоро) сви врте исту причу,ха,ха!
Митић - 05-04-2025
„Ово је Србија” и „Тамо далеко”: Ученице Српске гимназије дочекале студенте бициклисте на Тргу хероја у Будимпешти (ВИДЕО)
https://www.nedeljnik.rs/ovo-je-srbija-i-tamo-daleko-ucenice-srpske-gimnazije-docekale-studente-bicikliste-na-trgu-heroja-u-budimpesti-video/
Душан Вукашиновић - 06-04-2025
По првој примедби се види да ово што се ради НИЈЕ ДОБРО.
Односи се на пост М.Самарџића о томе како се гледа на његов чланак о протестима.