RE: НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА -
Николај - 22-05-2015
Проћи ће и овај исто.
Ђуро - 02-06-2015
Зашто су мени, Милославу Самарџићу и Шумадинцу обрисани постови на теми Милослав Самарџић: Одговор Мирославу Лазанском
Шумадинац - 02-06-2015
Зато што кваримо углед г. Лазанског....Треба бити примеренији и показати барем минимум поштовања према том човеку!
Ђуро - 02-06-2015
Извињавам се. Погријешио сам. Постови нису обрисани.
херцеговац - 02-06-2015
Шумадија брисао!
Ђуро - 02-06-2015
Постови су били у теми Дражина рехабилитација - утисци, а не у теми Милослав Самарџић: Одговор Мирославу Лазанском. Нисам обратио пажњу у којој теми сам постовао. Извињавам се још једном.
смедерево - 08-06-2015
На пф православље,грешком сам поставио исту тему два пута.Обришите,да поједини не мисле да је нека теорија завере...
Павле - 09-06-2015
Може централа да погреши једном...
смедерево - 09-06-2015
Може и два пута!
Павле - 25-07-2015
Шљакају ли спојлери за овај форум...?
Mekenzi - 31-07-2015
Đe mi nestade tema o "Oluji" ?
регул - 01-08-2015
Тамо где завршавају све тупаво-глупаве теме!
Mekenzi - 01-08-2015
Ma kakvi tupave teme.
Nego moderetori, kao što je Jeremija teški crveni Slobisti pa im smeta kada kažeš da je Srbija poražena u ratovima 90-ih godina. Da ih je teritorijalna odbrana i lovci Slovenije najurili za 4-5 dana, Hrvati imali najjbržu vojnu akciju posle drugog sv. rata gde su za manje od 24h oslobodili velike teritorije i Srbima obezbdili bezbedan koridor. Gde su Balije dobile 51% Bosne, a sa Šiptarima smo potpisali kapitulaciju i predali im Kosovo.
I tako al dobro, Tu su prosvetar i Vladimir na pogledima pa se sa njima malo šalimo, bar je forum satiričan,

Nije više politički. Nekada u podforumu politika bilo desetine novih tema, sad niko više meseci ne otvara, došla druga vremena, kao i u Srbiji nema i nesme da bude bunta.
Громовник - 01-08-2015
(01-08-2015, 11:23 AM)Mekenzi Пише: Hrvati imali najjbržu vojnu akciju posle drugog sv. rata
Мислиш од средњег века?