RE: Александар Вучић -
ЈВуО-КГ - 19-02-2017
(18-02-2017, 06:20 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Међутим!
Ти нешто млого инсистираш на шаховници и шугословенском братству-јединству...да ниси ти неки Љотан бре?
Немој да лупеташ.
И престани да се бавиш подметачинама.
Не носим ја никакав грб Недићеве Србије.
И немој ти да бринеш шта ја носим, него иди гледај Декија Берића да видиш како му твоји крџалисти прете на интернету и како подржавају батаљон Азов.
Ајд' у здравље.
ПРОСВЕТАР - 19-02-2017
(19-02-2017, 04:34 AM)ЈВуО-КГ Пише: Не носим ја никакав грб Недићеве Србије.
Паааа....кад не би било твог надимка ЈВуО ондак то не би би
искључиво грб Недићеве Србије!
Међутим!
Твој надимак пројектује и тај грб у то време, али тада припадници ЈВуО нису носили тај грб но овај:
Паметном доста!
(19-02-2017, 04:34 AM)ЈВуО-КГ Пише: ....иди гледај Декија Берића да видиш како му твоји крџалисти прете на интернету и како подржавају батаљон Азов.
Ајд' у здравље.
Одгледао!
Ама ти које Дејан помиње то су ти
РОДОВЕРЦИ који не само да нису Православни него нису ни кримокатолици, но верују у неке фалусоидне дрвене идоле и са'рањују своје мртве ноћу к'о вампири урлајући као вукови и играјући око отвореног мртвачког ковчега!
Има један таки ође, нећемо да га иментујемо сам ће се јави!
Погледај на теми "Украјина", има тамо!
А то што ти и остале незналице и успаљеници ође, повезујете благог Хришћанина Димитрија Љотића,
политичара са Крстом, са тим нацистима пролупалим, то више говори о вами но о такозваним "Љотићевцима"!
Паметном доста!
(19-02-2017, 01:57 AM)treca smena Пише: Cekaj da li ste vi normalni ova tema je Aleskandar Vucic danas je 21 vek a vi se prepirete oko nekih jebenih gluposti kao sto su da li si ovaj ili onaj.
Објасни то овим младенцима који јуре за нами урлајући "Љотач, кљуб" и тако то!
Шумадинац - 19-02-2017
(19-02-2017, 03:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (19-02-2017, 04:34 AM)ЈВуО-КГ Пише: Не носим ја никакав грб Недићеве Србије.
Паааа....кад не би било твог надимка ЈВуО ондак то не би би искључиво грб Недићеве Србије!
Међутим!
Твој надимак пројектује и тај грб у то време, али тада припадници ЈВуО нису носили тај грб но овај:
Паметном доста!
(19-02-2017, 04:34 AM)ЈВуО-КГ Пише: ....иди гледај Декија Берића да видиш како му твоји крџалисти прете на интернету и како подржавају батаљон Азов.
Ајд' у здравље.
Одгледао!
Ама ти које Дејан помиње то су ти РОДОВЕРЦИ који не само да нису Православни него нису ни кримокатолици, но верују у неке фалусоидне дрвене идоле и са'рањују своје мртве ноћу к'о вампири урлајући као вукови и играјући око отвореног мртвачког ковчега!
Има један таки ође, нећемо да га иментујемо сам ће се јави!
Погледај на теми "Украјина", има тамо!
А то што ти и остале незналице и успаљеници ође, повезујете благог Хришћанина Димитрија Љотића, политичара са Крстом, са тим нацистима пролупалим, то више говори о вами но о такозваним "Љотићевцима"!
Паметном доста!
(19-02-2017, 01:57 AM)treca smena Пише: Cekaj da li ste vi normalni ova tema je Aleskandar Vucic danas je 21 vek a vi se prepirete oko nekih jebenih gluposti kao sto su da li si ovaj ili onaj.
Објасни то овим младенцима који јуре за нами урлајући "Љотач, кљуб" и тако то!
ЈВуО-КГ - 19-02-2017
Нећу да реплицирам
колези Просветару јер не знам шта ми би да онак'ог човека Љотића повежем са нацистима. А тол'ки припадници његових
postrojbi изгинуше у борби са Вермахтом.
ПРОСВЕТАР - 20-02-2017
(19-02-2017, 04:40 PM)ЈВуО-КГ Пише: Нећу да реплицирам колези Просветару....
Немо'!
Шумадинац - 20-02-2017
ПРОСВЕТАР - 21-02-2017
Дооообра
Шупашипац!
И ћорава кока нађе зрно, па тако и
Шупашипац и
гегуљ пронађу по који виц који је исписан Србским Писмом, што значи да није склепан код такозваних "хрвата" или беееееоградских мужеложника и лезбача који марширају са неком патком тамо!
смедерево - 21-02-2017
Шумадинац - 21-02-2017
регул - 21-02-2017
Шумадинац - 21-02-2017
ПРОСВЕТАР - 22-02-2017
Ови гегови које постављају
Шупашипац (кованица од
шупак и
шифтар) и
гегуљ би могли да се прихвате са као хумор и сатира!
Међутим!
КАД ВИДИМО ДА СУ СКОРО СВИ, СВИ, СВИ....ВИЦЕВИ И ГЕГОВИ НА РАЧУН ВУЧИЋА ПО ПРАВИЛУ ИСПИСАНИ КРВАВОМ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ, У НАРОДУ ПОЗНАТИЈОМ КАО
U S T A Š I C A
ОДЈЕДАРЕД НАМ ВУЧИЋ ПОСТАЈЕ МАЊЕ АНТИПАТИЧАН, ЗНАЈУЋИ ДА САВ ОВАЈ ХУМОР ДОЛАЗИ ИЗ КУХИЊЕ ШЕТАЧА СА ПАТКИЦОМ, ЖУТИХ, ЖУЋКАСТИХ И ОСТАЛИХ МУЖЕЛОЖНИКА, ЛЕЗБАЧА, ЖЕНЕТИНА У ЦРНОМ, УНИЈАТА, ШУГО-ЛАТИНИЧАРА И НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА КУКАВНЕ НОВОСРБИЈИЦЕ!
Паметном доста!
То исто нео-либерали раде са Трампом у Чемерици (што наравно не значи да је балави Вучић нешто слично Трампу)!
Међутим!
ТАЈ "ИНЕРНЕТ-ХУМОР" ИМА ИСТИ ПОТПИС ДИЉЕМ ПЛАНЕТЕ!
Себи убраду:
Ех Сороше-олоше!
Шумадинац - 24-02-2017
Шумадинац - 24-02-2017