Погледи форум
Српска политичка фарма - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Српска политичка фарма (/thread-2605.html)

Странице: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Српска политичка фарма - смедерево - 08-04-2022

(08-04-2022, 11:02 AM)Mekenzi Пише:  Aко долазите у Вршац, а долазите  Јок  или ћете доћи јесте да ћете од Ваших домаћина бити вероватно угошћени у овом ресторану са крвавим пентаграмом (прим.пок.Просветар) па да Вам скренем пажњу да Вам не преседне ручак и поглед на брег...

Елем, о чему се ради: Рођени брат од Вука манитог Драшковића, Родољуб Рођа Драшковић (Како кажу " Ивер не пада даље од клада") је ође отворио неки ултра мега гига винарију, ресторан, хотел са спа центром итд... Силне паре је уложио у здање које су подигли Швајцарци у Вршцу 1880 године и то здање се зове "Хелвеција 1880"..

Е, сад кад улазите у тај комплекс, и кад седнете за сто, стоји огроман билборд са неким цитатом са једне и друге стране а у средини...

Родољуб Рођо Драшковић са све крвавим пентаграмом по сред чела. Куку и леле (Прим. пок. Просветар). Јуче нам пресело вино и клопа кад смо угледали тај пентаграм, нами није добро када га видимо још ономад од времена Ђинђића када га је скидао са Београђанке....

Ево како то изгледа....

Лепше је у Динар-у....

[Слика: 9216.jpg]

RE: Српска политичка фарма - Mekenzi - 08-04-2022

Апсолутно ДА! Динар је одличан и услуга је одлична! он је неких 200м од ове Драшковићеве винарије, ту су у комшилуку.

А има и ресторан КИМ добар роштиљ али је ресторан као из Серије "Сложна Браћа" права она српска кафана са карираним столњацима цене су јако повољне.

"Црвени крст" на брегу горе је изузетан ресторан, само мора да се резервише.

Вршац је некада поготово 80-их и 90-их када је био град пун људи имао преко 40 ресторана, кафана, посластичарница, кафића, дискотека, барова итд.

Само око некадашње касарне је било 10 правих кафана.

Данас смо спали на 4 ресторана и 3-4 кафане. Град се преполовио од некада 46 хиљада душа, данас има једва 20 хиљада.

RE: Српска политичка фарма - Митић - 15-07-2022

RE: Српска политичка фарма - Ђорђе Ивковић - 29-07-2022

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ
кривично дјело „Јавно изазивање и подстицање насиља и мржње[font='Segoe UI Historic', Данас је на моју адресу стигла кривична пријава од стране Тужилаштва Републике Српске као осумњиченом за почињено кривично дјело из члана 359. став 1 КЗ РС, а у вези са постављањем фотографија убијене српске дјеце, цивила и војника током Одбрамбено-отаџбинског рата 1992-95, дуж регионалног пута Братунац-Поточари. Подсјећам да је током рата у Средњем Подрињу и Бирчу убијено 3267 Срба и за те злочине до данас нико није одговарао. Ове године је 2. јула у Братунцу обиљежено 30 година од страдања српског народа и као предсједник Организационог одбора за обиљежавање страдања Срба упутио сам позиве свим релевантним домаћим и међународним представницима власти, те амбасадама страних држава у БиХ, како би присуствовали помену. Осим представника амбасаде Републике Србије и Русије, нико други се није одазвао том позиву. Желећи да међународној јавности скренемо пажњу на српске жртве, и да за злочине над њима још нема адекватне казне, помогао сам породицама погинулих и несталих Срба, да дуж пута који води од Братунца ка Сребреници поставе фотографије настрадалих Срба. То је био једини начин да представницима међународне заједнице, који су присуствовали комеморативном скупу у Поточарима 11. јула, покажемо лица страдалих Срба, невине дјеце и цивила од којих они већ 30 година окрећу главу.Оно што ме посебно увриједило, као човјека а и члана породице која је у протеклом рату изгубила 86 чланова сродника, јесте чињеница да Тужилаштво Републике Српске подиже оптужницу против мене за „Јавно изазивање и подстицање насиља и мржње“.

Непрестано читам ову оптужницу и постављам себи иста питања: Како је могуће да ме институције Републике Српске оптужују за ово? Да ли је могуће да су наше српске жртве јавна увреда и за кога? Да ли су њихови невино дати животи чин мржње према некоме? И према коме?
Немојте да се чудите, драга моја браћо, што нас Међународни судови и Суд БиХ осуђују за све и свашта, када институције Републике Српске овако поступају. Велика се хајка подигла на мене, Срђана Ранкића, начелника општине Братунац, јер сам изгледа проговорио о стварима о којима се мора ћутати, јер сам прекинуо дугогодишњи ланац сарадње између српских издајника и лажних српских патриота удружених са дојучерашњим непријатељима Републике Српске.

Није никакво чудо што су мој опозив покренули удружени заједно са СДА и Рамизом Салкићем. Никада ти људи нису ни бринули о свом народу и његовим жртвама. Све је то била политика, ја теби – ти мени.
Срђан Ранкић неће одступити ни милиметра од својих принципа.

Срђан Ранкић неће устукнути пред оваквим оптужбама.

Срђан Ранкић није заборавио да му је мандат дао народ и за тај народ ја ћу, ако треба, и свој живот дати.
Нема више назад.

Братунац мора напријед!
Ваш начелник,
Срђан Ранкић

RE: Српска политичка фарма - пек. - 30-07-2022

Можеш ли да избришеш то у заградама са фонтовима овако се тешко чита?

RE: Српска политичка фарма - Ђорђе Ивковић - 30-07-2022

(30-07-2022, 06:12 AM)пек. Пише:  Можеш ли да избришеш то у  заградама са фонтовима овако се тешко чита?

Немогуће. У радној верзији се не показује, све изгледа нормално. Питао редакцију, кажу да је до мог компа. Немам појма.

RE: Српска политичка фарма - смедерево - 30-07-2022

[Слика: Screenshot-20220730-105537-Facebook.jpg]uploadpics

RE: Српска политичка фарма - Шумадинац - 30-07-2022

(30-07-2022, 11:01 AM)смедерево Пише:  [Слика: Screenshot-20220730-105537-Facebook.jpg]uploadpics

Тешко да је она све то смело изјавила. Треба проверити, пошто се код нас све изврће и фалсификује.

RE: Српска политичка фарма - смедерево - 30-07-2022

(30-07-2022, 11:11 AM)Шумадинац Пише:  
(30-07-2022, 11:01 AM)смедерево Пише:  [Слика: Screenshot-20220730-105537-Facebook.jpg]uploadpics

Тешко да је она све то смело изјавила. Треба проверити, пошто се код нас све изврће и фалсификује.

Чудно да ти не знаш... Сирома'

RE: Српска политичка фарма - luka.luke - 31-07-2022

(30-07-2022, 11:11 AM)Шумадинац Пише:  

Од кога да није смела?

RE: Српска политичка фарма - Шумадинац - 07-01-2023

Ојсааааа  Хармоника

RE: Српска политичка фарма - Митић - 31-03-2023

RE: Српска политичка фарма - смедерево - 17-05-2023

https://vaseljenska.net/2023/05/16/dno-dna-milogorka-u-beogradu-poziva-da-se-mosti-sv-nikolaja-velimirovica-daju-psima/

RE: Српска политичка фарма - ексрежисер - 05-04-2024

Као што се многи продадоше снс-у,и погазише све оно што су причали годинама,тако појединци који су хвалили читаву деценију снс сад говоре другачије.
До пре годину-две перјаница снс-а и главна звезда пинка и хепија,нашао је утеху у Дверима,које га хвале и рекламирају као "непристрасног"аналитичара.
[Слика: Screenshot-20240405-195434-com-facebook-katana.jpg]

Дверима наравно ово не смета,опростили су му "његову ружну прошлост".