RE: Корона-вирус -
Vlad Alekš - 10-01-2022
Где је брат наш, Просветар?
Да није, не дај Боже, заглавио у неком логору Њеног Величанства?
Авакс - 10-01-2022
(10-01-2022, 01:11 PM)Шумадинац Пише: (10-01-2022, 01:00 PM)Mekenzi Пише: Писао сам о.познанику који је захваљујући вакцини добио миокардитис.
Сад ће то бити нормална појава код професионалних спортиста
![[Слика: IMG-20220110-115736.jpg]](https://i.ibb.co/WsDbR77/IMG-20220110-115736.jpg)
Рекла-кaзaлa.... Свашта људи измишљају. Ваљда је то у моди, ко зна...
Очекивао сам више (прво статистика коју праве они који су осмисли ово зло)...па онда још статистике...Кад' оно само тврдоглаво и млако не (без „логистичке“ подршке).
Господине Шумадинац, да ли бар претпостављате како долази до упала, алергијских реакција и слично. Наравно, својим речима. Немојте да цитирате стручњаке којима је интерес да оболелом увале робу у виду „лекова“ јер код њих је највероватније „неки вирус“ јер неки сајтови кажу да је данас највеће интересовање, за нпр. тај миокардитис (веће него икада) због ковида 19...наравно не и због вакцина које су навалили да људима убацују у крвоток (а то баш уноси „неки вирус“ изравно у крвоток...горе не може бити).
Занима ме јер сам за ово кратко време боравка на форуму приметио да се ваши погледи на стварност заснивају на вери (на вери у Бога за коју иначе нисам сигуран да сте искрени, на вери у идеологију науке, а не у саму науку, на разне текстове „на тараби“ за које сте пријемчиви и сл.). А занима ме због тога да видим колико сте упућени у суштину, односно колико сте се бавили проучавање, провером опитима итд. Али и искуствима од прошле „стравичне“ епидемије свињског грипа...да ли је могуће да сте заборавили тај игроказ и злоупотребе, од СЗО до "корисника финансијских инјекција" оних који су то спроводили (изазивали панику у народу)?
Шумадинац - 10-01-2022
Цитат године:
"и због вакцина које су навалили да људима убацују у крвоток (а то баш уноси „неки вирус“ изравно у крвоток...горе не може бити)."
Aли свако дете на свету (укључујући и генија) до 7 год. их је примило око 25 тако да... креће општи помор вакцинисаних за 6 месеци или годину дана или две или највише 5 а сигурно за 10 а онда иде крај света итд.
Авакс - 10-01-2022
Можда је вама господине Шумадинац то цитат године за подсмех. По мојим схватањима то је тако. Кажем господине због пристојности, не сматрам вас господином...и често помислим да неодољиво подсећате на оног полужвалавог и полуфрфљавог офтамолога...знате на којег мислим...онај што му се диплома затурила у Тузли и који се овде довукао да малтретира људе (и тај ми личи на храброг дезертера из Босне), по својим ставовима.
Али оставимо по страни ове моје сумње, држимо се теме. Могуће је да
присилно вакцинисана деца добијају толико тих отрова. Само зато има пуно деце која имају такозване „аутоимуне“ болести. Шта ли је то? Да није
присилне вакцинације, поставља се питање колико би деце било тровано. Родитељи имају све више бриге по том питању и отпор је све већи.
И како сам приметио, баратате са пуно података (добро, преписаних са „тарабе“) и добро сте обавештени, па бих питао одакле знате колико је ко вакцина добио? А „офтамолог“? Имате податке или нагађате. Свакако да сам добио неке вакцине али смо као деца имали богиње (ја нисам...кренуле па стале за један дан), заушке и слично. Рођени брат прележао више врста богиња, једне за другом. По цео дан сам био уз њега и ето, нисам се „заразио“.
Сада деца добијају вакцине против богиња. А у сред „епидемије“ је вођен судски процес и није доказано да их изазива вирус. Да ли вам је познат тај судски процес? Тако да и за многе дуге ствари нема доказа него се трују деца. Добијају вакцине против полиомијелитиса...када је била најјача епидемија тога? И да ли имате неке податке колико је то последица хемикалија, а не некаквог „вируса“?
ПС
Ако је могуће да не буде тврдња, одрицање и бежанија, као ово:
„Рекла-кaзaлa.... Свашта људи измишљају. Ваљда је то у моди, ко зна...“
Или као ово:
„Шупља и јалова прича. Свако слово одише лажју. Зна се све како и због чега.“
Јеремија вас пита:
„Шта није истина у тексту?
Молим појашњење јер бо сам ја само верник са доста оскудним знањем о високо политичким темама.“
И онда сте храбро побегнете, да не нажуљате мозак...
Шумадинац - 10-01-2022
Те богиње које смо имали као деца нису биле опасна вариола против које се даје вакцина, а нису биле вариола управо захваљујући вакцини, исто важи и за остале болести, тако да ..
Остало што пишеш су уобичајене авакс глупости научене напамет које се понавља као папагаји без провере.
Авакс - 10-01-2022
Добро уморили сте се... 2-3 реченице и јако умно: тако да...

И онда скокнете до „истиномера“ где црпите умну и духовну снагу (о Истиномеру, мало касније). Добро, нећу претеривати да вам не искочи осгурач. Само ћу поновити нека питања док не стигнемо до искустава из (и после 2009-те).
Поред јасних питања о искуствима са прошлом „стравичном“ епидемијом из 2009-те ви сте то прескочили. Ово се иначе тиче провере на коју се позивате и могло се лако проверити дејство „опаког вируса“...од којег ће оболети 2-3 милиона (рекао ваш узор дркон). Ја сам знао да је превара и зла замисао у самом почетку (а почело је 06. Јула 2009.) и проверавао сам неколико година. Ви читате мемоаре са тарабе...и што би ви рекли: тако да...
Потом питања о судском процесу који се догађао у сред епидемије богиња...Сматрам да сте врло стручни и упознати, па о неколико облика богиња које је искусни лекар препознао ви тврдите да су безазлене. Садашњи лекари добијају више новца од фармако-мафије. Они стари стручњаци су радили по савести и знању и вероватно погрешили.
Хајде да њих занемаримо и нека буду опасније велике богиње. Знате ли историју тих дешавања. Знате ли да су 1972 САД укинуле вакцинацију против великих богиња? Поред залиха које су имале компаније, било је повољно проверити до које се мере може залуђивати народ и управљати њиме. Високо позиционирани службеник „мафије“ Јосип Броз и његови су извели ту „операцију“. Да ли су вама познате још неке сумњиве „чињенице“ поред овога што сам навео за прекид обавезне вакцинације у САД.
О заушкама ћете вероватно рећи да грешим и да је био оток због зубобоље...па што би ви рекли: тако да...
У време разбуктавања полиомијелитиса, знате ли који се инсектицид користио (поливали су и децу по школама). Тако да...ето то јесте вирус

(вирус је отров у преводу).
О Истиномеру:
Ваш духовни вође задужен за колебљивце (јесу за Вучића нису за Вучића) др Зоран Радовановић је представљен на Истиномеру. Толико су „подробни“ подаци да ви помислите како је то једина и најчистија истина. И та истина се преноси по разним сајтовима. Наравно, ако неко жели може да погледа LinkedIn и наћи ће врло чудне податке...мало другачије него на „лажомеру“.
Митић - 10-01-2022
Студија: Т-ћелије након обичне прехладе могу да пруже заштиту од ковида
https://rs.n1info.com/zdravlje/studija-t-celije-nakon-obicne-prehlade-mogu-da-pruze-zastitu-od-kovida/
Mekenzi - 10-01-2022
(10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?
Мислим да нас је заувек напустио, чим га овако дуго нема...
Mekenzi - 11-01-2022
Чеда Јовановић добио други пут корону.
Има запаљење плућа
Бустеризован.
Медији пишу како захваљујући вакцинама има "лакши" облик..
Човек има други пут корону, три дозе вакцине и упалу плућа ови пишу лакши облик.
Шумадинац - 11-01-2022
(10-01-2022, 09:43 PM)Авакс Пише: Добро уморили сте се... 2-3 реченице и јако умно: тако да...
И онда скокнете до „истиномера“ где црпите умну и духовну снагу (о Истиномеру, мало касније). Добро, нећу претеривати да вам не искочи осгурач. Само ћу поновити нека питања док не стигнемо до искустава из (и после 2009-те).
Поред јасних питања о искуствима са прошлом „стравичном“ епидемијом из 2009-те ви сте то прескочили. Ово се иначе тиче провере на коју се позивате и могло се лако проверити дејство „опаког вируса“...од којег ће оболети 2-3 милиона (рекао ваш узор дркон). Ја сам знао да је превара и зла замисао у самом почетку (а почело је 06. Јула 2009.) и проверавао сам неколико година. Ви читате мемоаре са тарабе...и што би ви рекли: тако да...
Потом питања о судском процесу који се догађао у сред епидемије богиња...Сматрам да сте врло стручни и упознати, па о неколико облика богиња које је искусни лекар препознао ви тврдите да су безазлене. Садашњи лекари добијају више новца од фармако-мафије. Они стари стручњаци су радили по савести и знању и вероватно погрешили.
Хајде да њих занемаримо и нека буду опасније велике богиње. Знате ли историју тих дешавања. Знате ли да су 1972 САД укинуле вакцинацију против великих богиња? Поред залиха које су имале компаније, било је повољно проверити до које се мере може залуђивати народ и управљати њиме. Високо позиционирани службеник „мафије“ Јосип Броз и његови су извели ту „операцију“. Да ли су вама познате још неке сумњиве „чињенице“ поред овога што сам навео за прекид обавезне вакцинације у САД.
О заушкама ћете вероватно рећи да грешим и да је био оток због зубобоље...па што би ви рекли: тако да...
У време разбуктавања полиомијелитиса, знате ли који се инсектицид користио (поливали су и децу по школама). Тако да...ето то јесте вирус
(вирус је отров у преводу).
О Истиномеру:
Ваш духовни вође задужен за колебљивце (јесу за Вучића нису за Вучића) др Зоран Радовановић је представљен на Истиномеру. Толико су „подробни“ подаци да ви помислите како је то једина и најчистија истина. И та истина се преноси по разним сајтовима. Наравно, ако неко жели може да погледа LinkedIn и наћи ће врло чудне податке...мало другачије него на „лажомеру“.
A вaкцина је крава у преводу а краве су безазлене и дају млеко и месо тако да...
(остало можеш сам себи да разјасниш на интернету)
Vlad Alekš - 11-01-2022
(10-01-2022, 11:15 PM)Mekenzi Пише: (10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?

Можда је отишао на летовање?
Последње оглашавање је имао почетком децембра. А то је више од месец дана...
Mekenzi - 11-01-2022
(11-01-2022, 08:40 AM)Vlad Alekš Пише: (10-01-2022, 11:15 PM)Mekenzi Пише: (10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?

Могуће.
А могуће је да су га ђеца скинула са те планине и тог социјалног насеља и извадили из тог контејнера и послали у неки топли старачки дом.
Шумадинац - 11-01-2022
(11-01-2022, 10:09 AM)Mekenzi Пише: (11-01-2022, 08:40 AM)Vlad Alekš Пише: (10-01-2022, 11:15 PM)Mekenzi Пише: (10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?

Могуће.
А могуће је да су га ђеца скинула са те планине и тог социјалног насеља и извадили из тог контејнера и послали у неки топли старачки дом.
Могуће. A можда су га ђеца натерала да се вакцинише, те рикнуо од бустерa, ко зна....
Шумадинац - 11-01-2022
Педијатри позвали родитеље да се вакцинишу да би заштитили децу
https://www.politika.rs/scc/clanak/496692/Pedijatri-pozvali-roditelje-da-se-vakcinisu-da-bi-zastitili-decu