Погледи форум
Блокаде и протести против Овај диктатуре - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Блокаде и протести против Овај диктатуре (/thread-3590.html)

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - milan - 25-05-2025

Врати ту емисију,ако можеш на самом крају....И видећеш то и његову фацу...

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 25-05-2025

Студенти у блокади поручују - Стојимо солидарно уз колеге и ђаке са КиМ!

Институције које не функционишу, на челу са овом влашћу, су продале наше суграђане на КиМ који сваког дана трпе ужасну репресију, док се ситуација тамо само користи за прикупљање јефтиних политичких поена са обе стране.
Реалност је потпуно другачија од оне које нам режим сервира.

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Mekenzi - 25-05-2025

Помаже Бог!

Simpatizerima i Fanovima stUdentske liste: Srećan 25-maj...

Nadamo ste da ste ga obelježili kako treba..Mi smo dobili slike, nami je te omladine žao na onom smetlištu što su se okupljala danas...

Но, да се ми вратимо теми, ово пиждрење како Студенти "стоје" уз Народ на КиM нас подсећа на онo "Nisi sama" "Give peace the chance " Stand with Ukraina" "Stop the war"...

Види кад наши јахачи, дођу а туна се тренутак jaкo брзооо приближава као што се Руси приближили Константитовка- Краматорск па нааа Слаaaaввввјјјааааннннсссккк а то значи апсолутну победу и капитулацију Западних снага, додуше ми верујемо да ће Цар продужити ка Берлину, ваљало би због "stUdentske liste".

Наши јахачи када стигну, а Горски их неће чути...

Тада неће бити "Стојимо уз Србе" "Овај споразум онај споразум" Ви сте, Ти си, Ми смо, они су" издали Косово...куш, чибе чивава!

Ми то пиждрење не подносимо. Ми хоћемо конктетну војну акцију, а то значи ослобађање Косова и Метохије војним путем! ТЕШКОМ АРТИЉЕРИЈОМ 155mm и дроновима, додуше руским који су одлични и показали се врло добри. Док се не изађе на караулу Кошаре и док се не забоде горе Српска застава и војска поново заузме ту територију нема прекидања Специјалне Војне операције! 

Србија иде до краја, ма колико Запад претио док се не изађе на  Ђаковица-Јуник- Батуша нема престајања, додуше требаће нам подршка Царске војске и Брата Кадирова а ту је Бели Брат Лукашенко...

О КОСОВУ ЈЕДИНУ ТАКО МОЖЕ ДА ПРИЧАМО!

StUdentska lista, profesori na čelu sa Bobanom Đokićem samo će još više finiširati i biće ono standardno piždrenje: "кмее,кмее не можемо ми туна ништа да урадимо" "Издао, овај, онај, ми, ви, они" " Остајемо уз народ" "Уз српски народ смо кад је најјтеже" "ми преговарамо" "потписаћемо споразум" бла, бла, бла трућ!

Итекако може да се уради:

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТА СЕ ЧЕКА??? 

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 25-05-2025

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Петар1983 - 26-05-2025

Хоћеш да позовем праве бајкере да се види шта је бајкер, конкретно "Хелс Енџелси" или "Бандитоси"...
Ово што се представља бајкерима све мој до мојега. Свака шуша која је скупила два сома евра купила неки крш и мисли да је бајкер.
Мада, "ђеци" све са профама не може помоћи ни Ал Капоне када би оживео јер су укалкулисани за пропаст.
Дефинитивно Србији треба неки Лукашенко како би земљу уредио по узору на Милошев вакат.

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 26-05-2025

(26-05-2025, 10:35 PM)Петар1983 Пише:  Хоћеш да позовем праве бајкере да се види шта је бајкер, конкретно "Хелс Енџелси" или "Бандитоси"...
Ово што се представља бајкерима све мој до мојега. Свака шуша која је скупила два сома евра купила неки крш и мисли да је бајкер.
Мада, "ђеци" све са профама не може помоћи ни Ал Капоне када би оживео јер су укалкулисани за пропаст.
Дефинитивно Србији треба неки Лукашенко како би земљу уредио по узору на Милошев вакат.

Добро тоооооо

Него сад ћаци прете штрајком глађу ако факултети не почну да раде до 1. јуна...  Кидање Кидање Кидање

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Mekenzi - 26-05-2025

(26-05-2025, 10:35 PM)Петар1983 Пише:  Хоћеш да позовем праве бајкере да се види шта је бајкер, конкретно "Хелс Енџелси" или "Бандитоси"...

Пааа

Петре у прави сии..

Исто важи за ветеране, да им ми доћерамо праве ветерене из ЈСО или ВРС..

Ми би окачили слику ветррана ВРС са Ратковим барјком но веле треба линк да де неби видели јер Ратко и Радован плаше госопду..

Оно довели неке сачувај боже....

Што се тиче stUdentske очекујемо да Бобан Ђокић врати Косово у пун састав Србије...Немој кмее "Они су издали Косово"..

Хоће ли stUdentska lista, враћати Коѕово или неће??

Немо,  да се за'бавамо! Нами је пиждрења око Косова преко главе.

Узима ли друг професор пушку и седа у тенк или не???

Нами се чини да ће они о Косову као и ови преговарати о српској мањини у Косово Репубљик.

Наш Бели Брат Лукашенко и Цар ускоро шаљу врсне Коњанике па ћемо пут Косова са осталим Белом Хришћанима

Амин, Боже дај!

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 27-05-2025

Студенти у блокади Правних факултета Универзитета у Новом Саду, Нишу и Крагујевцу о Вучићу: „Како сам издао српски народ – од Бриселског до Охридског споразума“
http://www.nspm.rs/hronika/studenti-u-blokadi-pravnih-fakulteta-univerziteta-u-novom-sadu-nisu-i-kragujevcu-o-vucicu-kako-sam-izdao-srpski-narod-%E2%80%93-od-briselskog-do-ohridskog-sporazuma.html

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Mekenzi - 27-05-2025

(27-05-2025, 12:01 AM)Шумадинац Пише:  Студенти у блокади Правних факултета Универзитета у Новом Саду, Нишу и Крагујевцу о Вучићу: „Како сам издао српски народ – од Бриселског до Охридског споразума“
http://www.nspm.rs/hronika/studenti-u-blokadi-pravnih-fakulteta-univerziteta-u-novom-sadu-nisu-i-kragujevcu-o-vucicu-kako-sam-izdao-srpski-narod-%E2%80%93-od-briselskog-do-ohridskog-sporazuma.html

Класично пиждрење.

Рецо ти нами јесу ли овс дечурлија дипломирани гимназицијалци и слинавци спремни да узму пушку и да положе живот за свету српску земљз??

Јесу ли спремна господа професори да стану у ред када ђенерал Симовић крене са рапортом?

Јесу или нису?

Мани нас пиждрења ви сте,ми смо, ти си, они су издали Косово.

'Ебала Вас пиждрење за "издајом". 

Од 1918 сваки " владар српски а поготово од 1945 ЈЕСТЕ ПОТПИСАО НЕКИ СПОРАЗУМ НА ШТЕТУ СРБИЈЕ И ОДУЗИМАЊА КОСОВА И У КОРИСТ ШИПТАРА!

СВАКИ!

НЕГО, ЈЕСУ ЛИ ДРУГОВИ ПРОФЕСОРИ, АНАРХИСТИ И ОСТАЛА БАЛАВУРДИЈА СПРЕМНИ ДА ВРАЋАМО КОСОВО ВОЈНИМ ПУТЕМ СА РУСИЈОМ ИЛИ НЕ!

ПРЕГОВОРИ? ТЕК КАД СЕ ЗАБОДЕ ЗАСТАВА НА КАРАУЛИ КОШАРЕ.

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТА СЕ ЧЕКА?

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Mekenzi - 27-05-2025

Mи никакве наде не гајимо у StUdentsku listu, по питању Косова и Метохије..

StUdentska lista sa feminiziranim fensi мушкарцима, који се буне у кафићу и враћају кафу јер конобар није донео браон шећер него бели шећер!

или кад ваде картице па као дају конобару коју да извуче, као нека бахата фора!

Ми у те фенси мушкарце ама баш никакве шансе не полажемо што се српства тиче, баш никакве! То бре ко овај пас авлијанер, само га ћушнеш ногом у страну, чибе чивава! Ми поштујемо расну кучад, веће тежине!

Прво 90% ових лаћијато, маћијато фенси градских ликова, није видело пушку!
Кад би им показали калашњиков било би "плиззз, ово је насиљеее" "Стоп насиљу! куш. чивава.

Зато смо ми за увођење војног рока, макар оног комунистичког из ЈНА.

Војник рок је важан јер диже тестостерон. А тестостерон је јако битан код мушкарца! Јако!

Без тестостерона нема ни мушкарца!

Ова ђеца која нису служила војни рок, већ се сад види феминизам код њих, јер остају без тестостерона!

А кад останеш без тестесторена онда си онако геј, па волиш да се свађаш!

Ми ође примећујемо да у тој stUdentskoj listi, мушкарци се понашају ко неке банатске баба тетке, или две комшинице које су завади па се тако у недоглед и због небитних и беспотребних ствари расправљају...

Ође један, фан stUdentske liste, објавио са сајта Ђоке Влаха како су студенти са неких правних факултета изјавили како је Вучић издао Косово!

Синовци Косово је издато ономад 1943 kaда је формирана друга призренска лига 1943 године Са Џефера Девом, Бедријем Пејани, Исметом Кејзијуа и других албанских колаборациониста у циљу подршке и реализације пројекта Велике Албаније.

Концепт Велике Албаније је ушао у ЈАЈЦУ 1943 кроз пројекат АП Косово. Аљбански делегати, као и сви остали су обе ручке прихватили да Косово добије аутономију. И то не какву аутономију, него албанску аутономју, где ће албанци управљати њиме.

Касније кроз Приштиниски Универзитет се створила јака анархо шиптарска левица која је изродила многе албанске политичаре. 

Та левица, је иста ова левица коју пропагира stUdentska lista. Суштина анархо левице коју контролише дубока држава јесте да на власт на било којој територији коју они контролишу не сме да дођу традиционалисти, националисти, патриоте итд, већ искључиво лево зелени социјалдемократски либерали и анархисити и у главном из редова геј популације, воке идеологије итсл, коме баба жене лупају шамаре у авиону. Шта уради дубока држава једној великој Француској, да им баба од 80 година налупа предсеника као ММА...Куку и лелеее.

Циљ је укинути ДРЖАВУ и успоставити ТЕРИТОРИЈУ! У тој територији васпоставити генералне секретарчиће и потрчка који ће испуњавати све све све захтеве Дубоке Државе! Туна нема приче! Сви до једног у ЕУ морају да пишу Standing with Ukraina" и свуда мора да се вијоре Украинске заставе, заставе четвртог рајха звана ЕУ.

Србија је међу њима, и због одласка 9-ог марта у Москву Србија ће добити од ЕУ крвави преврат! Дубока држава ко год је био на Црвеном тргу 9-ог марта неће опростити!

Е, сад stUdentska lista, да се залаже за Враћање Косова и Метохије и да ће поништити све, све споразуме од оснивања друге призренске лиге, преко авној-ских граница, до устава из 1974-те, до аутономије из 1980-их до Милошевићеве капитулације, Ђинђиђеве мање од независности више од аутономије, до Тадића и атхисарија, па до ових новијих!

Теорије нема да неко то уради" Политика око Косова је класично пиждрење и свађање на нивоу сеоске кафане "Чија је жена у селу више промискуитетна.

И тако иде политика око Косова већ 80 година кме кме "Ви, ми, они" сте издали Косово..

Ми са нашим сапатницима када дођемо на влас' ово немоћно, јалово пиждрење заустављамо..

О НЕКИМ ПРЕГОВОРИМА И СПОРАЗУМИМА! ТО НЕЋЕМО ОЧИМА ДА ВИДИМО!

Једини начин јесте војна специјална операција ослобађања окупираног дела територије Републике Србије уз помоћ савезника Русије, Белорусије и других добровољних јединица и укидање свих аутономија на Косову, и Косово ОДМАХ, САДА, ТУ ИНТЕГРИШЕМО У СРБИЈУ КАО ЈЕДИНСТВЕНУ ЦЕЛИНУ! 

Никакви преговори не долазе у обзир! Када се забоде и завијори на Кошарама српска застава, ондак са албанцима ће да видиму куда и шта ћемо.

Oд stUdentske liste, као и ове власти и будуће власти док наши коњаници не стигну леба нема!

Врана је црна, Гачак је црњи!

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГ'О!

АМИН БОЖЕ ДАЈ!

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 27-05-2025

Александар Вучић – велеиздајник у вишеструком поврату!
https://studentskakomora.com/kosovo/

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 28-05-2025

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Mekenzi - 28-05-2025

Видимо да се главни бот и симпатизер про еу nаzи stUdentske liste не оглашава поводом напада на декана богословског факултета Протојејера Ранковића.

Међтуим Декан је урадио једну једину стварио направио крст према сорошевим антихристима и анархистима...

Кад је то урадио, лептејебо, кад су кренули демони да излазе из њих кад је кренула вриска, дрека, цикааа кукууу и леле....

Луцифер се на сав глас оглашавао, орило се бар 20 минута...

Туна треба чешће кадити и крстити... Ми смо сконтали да када сорошеви комуно сатанисти и активисти угледају крст, осете мирис и тамјана из њих почињу да излазе различити урлици, неартикулисано понашање, и понашање као Зомби.... 

Ваљало би изнети слике Драже, Ратка и Радована да се окаде мало антихристи и анархисти....

Mислимо када би им изнели слике Броза како би их разнежили и како би им било угодоно...

--------------------------

Иначе које смислио Ћациленд свака част. Ћациленд је спасио до сада стотине живота ако не и хиљаде. Они антихристи су планирали да дођу до скупштине, запале је, направе крваве кампове  и направе Мајдан и да уђу насилно скупштину и тада би реаговала полиција и било би доста мртвих.

Ћациленд је спречио да се ови антихристи окупе  и направе крваве кампове испред предсеништва и да ту буде као на Мајдану....

Међутим ФСБ и Цар су одрадили одличан посао, и посаветовали наше безбедњаке како да спрече обојену револуцију и да направе заштићену зону испред скупштине и тиме спрече крвопролиће и да не дође до обојене револуције, јер сад антихристи не могу никако да приђу скупштини и председништву.

Једна од пет тачака обојене револуције јесте насилан упад у Скупштину или високе државе инстититуције, државе у којој се спроводи Револуција. Тако да ћациленд је у мају месецу а и касније а и данас одрађује одличан посао...

Хвала Русима за ћациленд.

Надам се да ће главни бот stUdentske liste који подржава Русију и виче "Руси и Срби браћа заувек" захвалити се Цару што је спречио обојену Револуцију...

-----------------------------------------------------------------

Треће што смо хтели Рећи, Вели један како Србији не треба ни ЕУ, ни Русија, Ни Кина већ српска политика!!

КУУУКУУУ И ЛЕЛЕЕЕ!

Синовац како мислиш да враћаш Косово без Русије!

Србији је главни савезник Руска Федерација и Цар који од 2000 године су увек били уз нас!

Србија не може водити "српску политику" јер од Србије је остало нешто више од београдског пашулака.

Србија се мора приклонити или Западном (комуно сатанистичком, левичарском, антихришћанском, атеистичком, лгбт, болесном, прескупом и који доживљава последње тренутке своје пропасти) или Руском Царству (православљу, традицији, моралу, историји, чојству и јунаштву, хероизму)

Ови из stUdentske liste неверујем да су за Руско Царство, већ да су за Сорошево левичарско, антихришћанско, анархо капиталистичко царство, које иде полако у пропаст и ропство..

Вађење зуба на Западу 500 € код Цара у Русији 10-ак евра...

О енергетици и комуналијама у Западном свету да не говоримо....

ЕX ORIENTE LUX!

Паметном доста!

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 28-05-2025