RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре -
Mekenzi - 02-06-2025
(02-06-2025, 12:45 AM)milan Пише: Кизо,кафица,јутрић,а од данас и блокадица на даљину,или online...
Цитат:Jedan od vođa blokadera, Lazar Stojaković, odlazi u Nemačku na šestomesečnu praksu, nakon što je šest meseci blokirao studiranje u Srbiji. Dobio je stipendiju nemačke privrede, a saborce će podržavati na daljinu.
- Čast mi je da objavim da sam stipendista Programa nemačke privrede „Zoran Đinđić“.
Narednih šest meseci provešću u Berlinu, na praksi u kompaniji Deutsche Bahn u oblasti upravljanja projektima.
Poenta ovog programa i jeste u tome da steknemo dragoceno znanje i iskustvo u Nemačkoj koje ćemo vratiti u Srbiju, za dobrobit naše zemlje. Ali, odlazak ne znači odustajanje od naše studentske borbe—nastaviću da pomažem koliko god mogu i uvek ću se boriti za ispravne vrednosti, naglasio je Stojaković u objavi na Iks mreži
Али ће се вратити,то нема сумње? Који су то ликови,да ли ико верује више њему?
Јутрић, кафица, блокадица, ретардација
Него миланче, хоће ли овај фенси манекен да буни стипендисте немачких нво и немачког министарства иностраних послова и да блокира фондацију и виче руке су вам крваве, фри палестина, стоп килинг чајлд, права за мигранте, хоће ли се мајмунисати и изводити преформансе...
Да ли би смео то радити у Немачкој?
Јели миланче, Да ли знаш кад иде Шумадинац и екипица да га испраћају са међународне зрачне луке..Ред је да га испрати, да му маше, да пусти сузу из ока, ипак им одлази најјвећи син блокда, како ће сад они без њега...
milan - 02-06-2025
Он тамо иде на обуку,ипак је он капацитет...Неће он са аеродрома Никола Тесла,испод му је части..Он ће са Чилипа,из Дубровника ,јер главна екипица је још тамо,Мила и Доротеја..Биће слика,једва чекам...Него ме нешто друго занима,Кизо,зашто и он није ишао пешке,трчећи,пливајући...Не знам јел онај Rolex water resist...Шта мислиш?Греота је бацити толике паре...
Mekenzi - 02-06-2025
(02-06-2025, 07:11 AM)milan Пише: Он тамо иде на обуку,ипак је он капацитет...Неће он са аеродрома Никола Тесла,испод му је части..Он ће са Чилипа,из Дубровника ,јер главна екипица је још тамо,Мила и Доротеја..Биће слика,једва чекам...Него ме нешто друго занима,Кизо,зашто и он није ишао пешке,трчећи,пливајући...Не знам јел онај Rolex water resist...Шта мислиш?Греота је бацити толике паре...
Немо да сам чуо да је неко спустип тензије, како Вели Соњњњааа са пола мозга, она друга половина неко негде расуо..
Види трч'о би он, скак'о би међутим он је фенси лик мамин и татин син, обучен у кадифу и свилу, манекен, ролекс мен, вероватно и геј френдли, морамо питати Шумадинца, он се почео дружити са геј френдли члановима и нво stUdentske liste...
Тако да миланче нема од тога ништа..
За Ролекс ако није вотер резистент кукууу и леле црне паре је бациоо...
Шумадинац - 02-06-2025
Протест "Востани Сербије" одржан истовремено у више од 30 градова широм Србије. Београд: Студенти и грађани блокирали Бранков мост и Газелу. Нови Сад: Огроман број људи у студентском кампусу. Нови Пазар: Одржана блокада Бањске петље.....
http://www.nspm.rs/hronika/protest-vostani-serbije-istovremeno-u-vise-od-30-gradova-sirom-srbije.-beograd-blokirani-brankov-most-i-gazela.-novi-sad-ogroman-broj-ljudi-u-studentskom-kampusu.-novi-pazar-studenti-i-gradjani-blokirali-banjsku-petlju.html
Mekenzi - 02-06-2025
(02-06-2025, 09:12 AM)Шумадинац Пише: Протест "Востани Сербије" одржан истовремено у више од 30 градова широм Србије. Београд: Студенти и грађани блокирали Бранков мост и Газелу. Нови Сад: Огроман број људи у студентском кампусу. Нови Пазар: Одржана блокада Бањске петље.....
http://www.nspm.rs/hronika/protest-vostani-serbije-istovremeno-u-vise-od-30-gradova-sirom-srbije.-beograd-blokirani-brankov-most-i-gazela.-novi-sad-ogroman-broj-ljudi-u-studentskom-kampusu.-novi-pazar-studenti-i-gradjani-blokirali-banjsku-petlju.html
Каква је ситуација била на Ади Циганлији, новосадском штранду,знали се шта?
Иначе Бранков мост екипица од 100-200 људи а на Ади више десетина хиљада људи.
Предложи тамо на plenumu да следећи пут дођу на плажу Аде Циганлије и блокирају људе и спрече их да уђу у Дунав да се купају.
Иначе то "огроман број људи" није више од иљаду.ћ до две макс.
.
Шумадинац - 02-06-2025
https://www.youtube.com/live/TuOdrSiULDA?si=MUkMLM3fmfRP8Ss0
Шумадинац - 02-06-2025
Вучић ударио на полицију: Покушали су да спроведу државни удар
https://patriot-srb.rs/vucic-udario-na-policiju-pokusali-su-da-sprovedu-drzavni-udar/
Ку ку ..... Само Milan и Киза да не изгубе радна места. Ко ће послен' да нам ботује овуден?
пек. - 02-06-2025
Значи само Ђиласов мост нису блокирали (не знам да ли је у животу стари мост причали да ће да га руше).
Mekenzi - 03-06-2025
(02-06-2025, 03:23 PM)пек. Пише: Значи само Ђиласов мост нису блокирали (не знам да ли је у животу стари мост причали да ће да га руше).
Паааа како да блокирају када пола екипице са блокадице (ово блокадица, екипица, јутрић пишу мушкарци, да не буде забуне) отишло на Аду да се расхлади...
Како мислиш да блокирају мост на Ади Циганлији...
Стари мост је покојни, скинут је скорз или 90%...
Шумадинац - 03-06-2025
Милош Павловић: Одлуку о ступању у штрајк глађу одлажемо до Видовдана, очекујемо да држава до тада реши ситуацију на факултетима. Остајемо у Пионирском парку
http://www.nspm.rs/hronika/milos-pavlovic-odluku-o-stupanju-u-strajk-gladju-odlazemo-do-vidovdana-ocekujemo-da-drzava-do-tada-resi-situaciju-na-fakultetima.-ostajemo-u-pionirskom-parku.html
Mekenzi - 03-06-2025
Митићу, да ли гледаш Ћиро Ди Италија на Јуроспорту 2?
Бицклистима душа у носу, онинтвоји лагано изввезли етапе ови професионалци цркавају..
Митић - 04-06-2025
(03-06-2025, 09:59 PM)Mekenzi Пише: Митићу, да ли гледаш Ћиро Ди Италија на Јуроспорту 2?
Бицклистима душа у носу, онинтвоји лагано изввезли етапе ови професионалци цркавају..
Нисам гледао, мало сам гледао Формулу 1.
Преместио сам поруку на овај форум "Блокаде и протести", пошто овде може да се дебатује на тему бициклизма или било ког другог спорта као вида протеста.
Mekenzi - 04-06-2025
Што се нас тиче ми не подржавамо ни Вучића ни његов режим нити опозицију а најјмање још про еу лево наци студенте.
ЗАШТО?
Зато што и Вучићев режим а и опозицију а и наредних 20, 30 година контролишу про западни лихвари, банкари, ммф, светска банка, триатерала, рајфајзен банка!
Док они њих контролишу и постављају их као секретерачиће који ће испуњавати њихове захтеве, ми туна нема шта да тражимо!
У ДемоНкратији политика остаје ИСТА само се личности мењају.
Ти секретарчићи које успостави ммф, светска банка, триатерала, билдерберг, рајфајзен, Рио Тинто и остали они се питају само око комуналних услуга и тако тих протоколарних ствари.
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О ВОЈСЦИ. О ВОЈСЦИ СЕ ПИТА НАТО.
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О ЕКОНОМИЈИ. О ЕКОНОМИЈИ СЕ ПИТА ММФ И ОН ВОДИ ЕКОНОМСКУ ПОЛИТИКУ ЗЕМЉЕ!
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О СУДСКОЈ ВЛАСТИ. СУДСКА ВЛАСТ ЈЕ ДРЖАВА У ДРЖАВИ И ВОДЕ ЈЕ АМЕРИКАНЦИ!
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О СОЦИЈАЛНОЈ ПРАВДИ! СОЦИЈАЛУ ВОДЕ СКАНДИНАВСКЕ НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О НОВЦУ И БАНКАРСТВУ! БАНКАРСТВО И ТОКОВЕ НОВЦА СУ У РУКАМА СТРАНИХ БАНАКА!
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О РУДНИМ БОГАТСТВИМА! РУДНА БОГАТСВА СУ У РУКАМА ВЕЛИКИХ МЕЂУНАРОДНИХ КОМПАНИЈА!
ОНИ СЕ НЕ ПИТАЈУ О ОБРАЗОВАЊУ! ОБРАЗОВАЊЕ ОСНОВНО, СРЕДЊЕ И ВИСОКО КОНТРОЛИШУ НВО КОЈЕ УБАЦУЈУ ВОКЕ ИДЕОЛОГИЈУ!
Све ово се не дешава само Србији, већ свим члановима ЕУ којима је ОДУЗЕТА СУВЕРЕНОСТ И ТЕРИТОРИЈАЛНИ ИНТЕГРИТЕТ ДРЖАВЕ, И ДРЖАВЕ СУ СВЕДЕНЕ НА НИВО АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ!
Ако билдеберг каже сви морају да шаљу тенкове Украјини, сви морају да шаљу тенкове, и она три из Македонија, и она два из Црне Горе и 4 из Словеније, нема нећу итсл. Јадна Данска послала своје последње 4 хаубице и сво своје наоружање Украини, ено сад немају у магацинима меткове, и немају чиме да бране Гренланд.
Сви до једног морају да пишу и Стандинг витх Украине! Слава Украини! итд...
Европска Унија, је замишљена као једна Франкештајн држава! Где ће све и о свему одлучивати Брисел и где ће се државама испоставити само захтеве које морају да испуне.
Зато тајна друштва бирају "јалове" "лгбт" политичаре углавном левичаре социјалдемократе (комунисте) међутим у задње време све више и више бирају анархисте и то екстремне анархисте, "наци анархисте"
ЗАШТО ОНИ БИРАЈУ ЈАЛОВЕ ПОЛИТИЧАРЕ?
Јалови политичари у Србији су Вучић, Брнабић, Цела опозиција, као и stUdentska lista. Oни неће довући хаубице на граници са Косовом, прогласити капитулацију, и дати нато форе од 24ч да напусти Косово. Неће изабрати неког попут Радована и Ратка или патритоте из на пример немачке адф, или француске праве националисте.
Него бирају попут "јаловог" Јакова Милатовића, оног несрећног Макрона кога она "бабетина" шамара и убија бога у њему, Мерца онда оне силне лгбт представнике Скандинавских и Балтичких земаља па и до ових балканских где владају "јалови" секретарчићи који се ништа живо не питају озбиљно. Немају границе, немају војску, немају војнике граничаре, немају валуту, немају економију, немају ништа, једино што могу да кад им се каже да дигну руку у Бриселу за оружје у Украјини они дижу, за захвалност што су одани "зулуфарима" и "грбавцима" из моћних банкарских кругова они им пусте које милионче из бриселских фондова или им ммф и светска банка дају "повољне" кредите које никада неће отплати.
МЕЂУТИМ!
БЕЛИ КОЊАНИЦИ УСКОРО СТИЖУ (НЕК СЕ ГОРСКИ СПРЕМИ)
Наши БЕЛИ коњаници када буду дојахали и када буду ослободили Европу и када се успоставе поново ДРЖАВЕ у Европи са наоружаним и жичаним границам (Ово је врло важан детаљ) и када се поново изгради не лихварско банкарска зеленашка "европа" него ХРИШЋАНСКА ЕВРОПА" и када се врати вера у БОГОЧОВЕКА" а не у "рајфајзен" или "дојч" банку тада ће бити нами добро...
Када се васпостави таква власт. Војно витешка. У држави ће одлучивати ПЕТ НАЈМУДРИЈИХ ГЛАВА! КРАЉ, МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ, ПАТРИЈАРХ, НАЧЕЛНИК ЂЕНЕРАЛШТАБА И МОЖДА ПРЕМИЈЕР! И ТО ЈЕ ТО!
Ми лихварску ДемоНкратију са "јаловим" лгбт секретарчићима дубоке државе и тајних лихварских друштва ми то
ОДМАХ,
САДА,
ТУ
УКИДАМО! Какви скупштина, избори! Ко још верује да се на неком јефтином папирићу бира влас'!
На безвезном папирићу се бира секретарчић дубоке државе задужен за територију под окупацијојм дубоке државе!
НАША ВЛАСТ ЋЕ СЕ БИРАТИ МЕЂУ ПЕТ МУДРИХ ГЛАВА (БЕЛИХ ГЛАВА) ЗА ДРЖАВУ НЕ ЗА ТЕРИТОРИЈУ!ЈЕДНОГЛАСНО!
КАДА МИ ВАСПОСТАВИМО ВЛАСТ ОДМАХ ШАЉЕМО ГРАНИЧАРЕ ВОЈНИКЕ И РАЗВЛАЧИМО ЖИЦЕ БОДЉИКАВЕ И ЕЛЕКТРИЧНЕ!
ВРЕМЕНИ ЊЕТ!
Када будемо имали ДРЖАВУ а не територију ми би оне блокаде решили за 10 минута!
Ону неочашљану, разуларану мушку чељад у комбије и правац регрутација, боље регрутација него затвор!
Оним офарбаним са голим пупковима и минђушама у носу и попуку, ту женску чељад одводимо у посебне женске комуне ђе их обучити како да воде домаћинство и буду мајке!
Оне атеистичне факултете ми то затварамо и правимо озбиљне ДРЖАВНЕ ШКОЛЕ! БЕЗ НВО! Ко год се укључи у нво иде на тешку робију бар пет година! Туна нема помиловања!
Ми гледали како то решава наш БЕЛИ БРАТ ЛУКАШЕНКО! Дошао студент и гађа професоруку, кредом и сунђером на предавањима.
Само улетеше двојица у униформи, покупише га и правац касарна, шишање, задуживање униформе, полигон и склекови од јутра до мрака!
У ДРЖАВИ НЕМА ЗА*ЕБАНЦИЈЕ КАО ОЂЕ ЈЕДАН ФАН stUdentske liste, што се представља!
У ОЗБИЉНОЈ ДРЖАВИ ПРЕДСЕДНИК НЕ ИГРА РИЈАЛИТИ СА ОПОЗИЦИОНИМ АКТИВИСТИМА! Него ко је против државе то се хапси и спроводи на робију без размишљања!
А у Србији власт се игра "ријалитија" са опозиционим активистима. Кукууу и ллеллелееее...
Вучић им подигне лествицу из прозива их да певају цецине песме, онда ови узврате на исти плитак начин! И тако се играју ријалитија у недоглед...
МИ НИЈЕСМО ЗА ТЕРАЊЕ ШЕГАЧЕЊА, ЗА*ЕБАНЦИЈЕ И ТИХ ПРОВОЦИРАЊА ОД ДВА ДИНАРА у демоНкратији!
МИ КАД ВАСПОСТАВИМО ХРИШЋАНСКУ ТРАДИЦИОНАЛНИ ВОЈНУ ВЛАСТ ТУНА НЕМА ШЕГАЧЕЊА! КО ПРОЗОВЕ ДРЖАВУ И НАРУШИ ЈОЈ ПОРЕДАК МИ ТУНА ОДМАХ АПСИМО И РОБИЈА ИЛИ КАСАРНА ИЛИ ЖЕНСКА КОМУНА!
Како радили тако нам Бог помог'о.
Амин, Боже дај.
Шумадинац - 04-06-2025