RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ -
Шумадинац - 13-04-2019
Шумадинац - 13-04-2019
.
У Ж И В О . . . .
Капетан - 13-04-2019
Teško nama ako nam je altermativa Tadić, Đilas..Tadić vaskrsao SPS doveo Dačića na vlast i napravio SNS.
Užas kad se nema alterantavina. Boško Obradović se prodao. Onaj Radulović se nekako drži ali suviše slab.
Шумадинац - 13-04-2019
Не греши душу Капетане!
Но...
Детаљни преглед данашњег скупа:
https://www.krik.rs/protest-svi-kao-jedan-jedan-od-pet-miliona-u-beogradu/
Вукашин Петковић - 13-04-2019
Чуо сам да Бора Чорба наступа 19. априла у Београду на напредњачком скупу, надам се да ће и овај хит извести.
Mekenzi - 14-04-2019
(13-04-2019, 07:50 PM)Капетан Пише: Teško nama ako nam je altermativa Tadić, Đilas..Tadić vaskrsao SPS doveo Dačića na vlast i napravio SNS.
Užas kad se nema alterantavina. Boško Obradović se prodao. Onaj Radulović se nekako drži ali suviše slab.
Слажемо се са већином ствари Капетане.
Само СНС није створио СПС него Мики Ракић и Борис Тадић , заједно са страним обавештајним службама прво у Београду па после на ручку у Паризу где су били позвани Вучић, Николић и Миломир Марић.
а да се Бошко продао, продао се.
Његов суноврат и промена политике креће оног тренутка када се вратио из Америке пре годину две дана.
Шумадинац - 14-04-2019
Иначе, најбољи говор на протесту.
ПРОСВЕТАР - 14-04-2019
.
19:25h
Zoran Živković, lider Nove stranke rekao je:
Цитат:Nakon izbora, moramo da sprovedemo dve stvari. Sutradan, ono što se zove šesto oktobar, lustracija po zakonu, ali hitnom. I druga stvar – ponovo se nakotilo svakakvog kriminala u ovoj državi, šta nam je za to potrebno – sablja, model 2019. ili 2020, najkasnije!
Е ПА ЖИВКОВИЋУ И ЖУТА БАГРО, НЕ ТРЕБА СРБИЈИ ШЕСТИ НЕГО
СЕДМИ ОКТОБАР!
И НЕЋЕ БИТИ 'САБЉА' НЕГО
ПОД МАЧ БАТО !!!
.
.
ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?!!!
Шумадинац - 14-04-2019
Два најбоља говора на јучерашњим протестима... додуше први онако простачки, на Кизов начин
Вукашин Петковић - 14-04-2019
По мени је најбољи био сељак, малинар из Ивањице.
Перун - 14-04-2019
(14-04-2019, 12:23 PM)Вукашин Петковић Пише: По мени је најбољи био сељак, малинар из Ивањице. 
Ајде нека неко окачи и то да видимо.
Вукашин Петковић - 14-04-2019
(14-04-2019, 01:16 PM)Перун Пише: (14-04-2019, 12:23 PM)Вукашин Петковић Пише: По мени је најбољи био сељак, малинар из Ивањице. 
Ајде нека неко окачи и то да видимо.
ПРОСВЕТАР - 14-04-2019
.
Ја рек'о бар ће наш земљак да позове Ђенерала да заврши пос'о кад оно ништа!
Ништа од нас ј'о ти нас!
Шумадинац - 15-04-2019
.
СНС АУТОБУСИ ЋЕ БИТИ ЗАУСТАВЉЕНИ: Грађани најавили блокаду путева ка Београду
Грађани који већ месецима протестују против режима Александра Вучића одлучили су да наредних дана радикализују протесте без сагласности опозиције.
Они намеравају да саботирају завршни митинг председника у оквиру кампање “Будућност Србије”, тако што ће спречити аутобусе Српске напредне странке да довезу људе у Београд.
С обзиром на то да су у суботу чак и редовне линије за Београд биле обустављене у скоро свим градовима, учесници протеста решили су да се реванширају за спречавање доласка на митинг опозиције од стране власти.
За сада нема детаља око организације блокада, али је сигурно да ће на све начине бити спречено довлачење људи под присилом аутобусима које СНС и њихови коалициони партнери плаћају новцем грађана Србије.
Такође, најављено је да ће грађани који су против режима доћи и на сам митинг Александра Вучића како би скандирали и извиждали његов говор.
Независни.рс