RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' -
Митић - 21-09-2025
Малопре сам био нешто на Фејсбуку и видим да је ову емисију ТАЈНИ ДОСИЈЕИ УДБЕ на свом профилу поделио Милан Веруовић који је био први пратилац Зорана Ђинђића.
А новинари и историчари имају ту заједничку особину: откривају нове податке за јавност.
Милослав Самарџић - 28-09-2025
Милослав Самарџић - 05-10-2025
Зашто је Књига о Милутину комунистичка?
Бенито - 05-10-2025
Сад си готов!

Окачи и горе на теми.
Милослав Самарџић - 12-10-2025
Бенито - 17-10-2025
Бога ми, мораћеш Ти ово свеобухватније да објасниш.
Превише дуго су Срби били озрачени бањичким умотворинама.
Можда је време да направиш још неколико документарних филмова. Овог пута неће бити афирмативни, него супротно.
Милослав Самарџић - 17-10-2025
(17-10-2025, 08:06 PM)Бенито Пише: Бога ми, мораћеш Ти ово свеобухватније да објасниш.
Можда је време да направиш још неколико документарних филмова. Овог пута неће бити афирмативни, него супротно.
Када би се направила анкета са питањем ко је био паметнији, ко је боље познавао политику, чија улога је била важнија, и на крају ко је би позитивнија историјска личност, Дража или Недић, шта мислиш, који би били проценти?
Друго, да ли ти је познат неки случај, макар један, да државни историчари оцењују Недића негативно?
Не рачунајући другосрбијанце, за њих је само Тито био позитиван.
Бенито - 17-10-2025
(17-10-2025, 09:19 PM)Милослав Самарџић Пише: (17-10-2025, 08:06 PM)Бенито Пише: Бога ми, мораћеш Ти ово свеобухватније да објасниш.
Када би се направила анкета са питањем ко је био паметнији, ко је боље познавао политику, чија улога је била важнија, и на крају ко је би позитивнија историјска личност, Дража или Недић, шта мислиш, који би били проценти?
Друго, да ли ти је познат неки случај, макар један, да државни историчари оцењују Недића негативно?
Не рачунајући другосрбијанце, за њих је само Тито био позитиван.
Нашао си кога ћеш да питаш.
На "Историјски маскенбал ђенерал Недић" упозоравао сам деценијама. Али, изгледа да ће морати љута трава на љуту рану.
Милослав Самарџић - 18-10-2025
ОПКОЉЕНИ - цео филм на Јутјубу
Три и по године после биоскопске премијере, постављамо филм на наш Јутјуб канал.
Што се тиче филма "Ђенерал", у биоскопима у Србији, РС и ЦГ биће после Светог Јована. Јавићемо када тачно.
Милослав Самарџић - 02-11-2025
МОЈ ДОСИЈЕ У ТАЈНОЈ ПОЛИЦИЈИ
Пошто вам се допала претходна емисија - а изгледа да нема сличних на Интернету - снимили смо наставак о искуствима са
Службом.
Можда ће вам користити.

Шала мала, само без параноје, опуштено, свако ради свој посао.
Бенито - 07-11-2025
Тужна емисија....
Од садржаја до закључка!
Милослав Самарџић - 09-11-2025
Шумадинац - 16-11-2025
Милослав Самарџић - 16-11-2025
(16-11-2025, 06:45 PM)Шумадинац Пише:
Што се каже, интервју који се мора погледати!
Свака част пуковнику!