Погледи форум
Блокаде и протести против Овај диктатуре - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Блокаде и протести против Овај диктатуре (/thread-3590.html)

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - смедерево - 10-07-2020

[Слика: Screenshot-20200710-053750-Facebook.jpg]

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - Шумадинац - 10-07-2020

(09-07-2020, 04:21 PM)смедерево Пише:  https://vaseljenska.net/2020/07/09/monah-sa-lavljim-srcem-antonije-skocio-na-policajca-u-civilu-video/

К'о лав се бори, нема шта! Креза

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - Бенито - 10-07-2020

"Синоћ нисте покушали да уђете у Скупштину, и полиција вас није дирала. Можете тако да демонстрирате 100 година, али не знам колико вам је то паметно."
Дакле, сам Овај је рекао протестантима шта треба да чине. Престаните да слушате некакве недефинисане студенте, који су оставили Милошевића на власти 91, са сличним перформансима, да обави посао за западне силе; који су Милошевића оставили на власти 96/97 да би дошло до заузимања Косова....
Престаните да слушате Сергеја Трифуновића, Бошка Обрадовића, Сташу Зајовић, Јову Бакића и сличне....
КАКВО ВАС, БРЕ, СЕДЕЊЕ СПОПАЛО?
Улазите у Скупштину, обесмислите лоповске удбашке " изборе" и обалите ове скотове који хоће да предају Космет. Похапсити цео Кризни штаб-ПОД ХИТНО.
Цела Србија је устала и имала јуче одличне протесте. Сви гледају у Београд. Немојте дозволити да вас Вучићеви чауши преведу жедне преко воде.
ЉУЉАЈ ЈАВОРЕ!

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - Mekenzi - 10-07-2020

A ко ће да буде предводник, коловођа те битке??
Ного, Бошко?? КО??? Ко има великоо поверење студената, сељака, радника, професора ко је спреман да викне јууууррррриииишшш а да иза њега стане десетине хиљада људи и који зна шта конкретно после тог јуриша.

(10-07-2020, 07:58 AM)Шумадинац Пише:  
(09-07-2020, 04:21 PM)смедерево Пише:  https://vaseljenska.net/2020/07/09/monah-sa-lavljim-srcem-antonije-skocio-na-policajca-u-civilu-video/

К'о лав се бори, нема шта! Креза

Сигурно није ДРИПЧИНА КО ТИ!Ваистину!

(10-07-2020, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  A ко ће да буде предводник, коловођа те битке??
Ного, Бошко?? КО??? Ко има великоо поверење студената, сељака, радника, професора ко је спреман да викне јууууррррриииишшш а да иза њега стане десетине хиљада људи и који зна шта конкретно после тог јуриша.
Увек сам Те рачунао као добронамерног форумаша. Ваљда смо овде нешто научили. У јулу 41 Немци су послали комунисте у шуму да преузму и преуме контролу над евентуалном побуном; у марту 91 УДБА је послала Лечића да преуми протест против Милошевића у протест против Вука Драшковића; у новембру 96 УДБА је направила Чеду Јовановића да би преумио протесте против крађе избора и како не би дозволио пад Слободана Милошевића...
Протесте треба да воде они који су их и започели. То су њихови протести и за њима је кренуо народ.
Никакав Бошко Обрадовић и његов потпредседник Чеперак не могу да воде протесте, нити да испостављају захтеве... О другима да и не говорим...
Дакле, захтеви које је синоћ изнео Срђан Ного су минимални и они морају бити основ даљих протеста.

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - ПРОСВЕТАР - 10-07-2020

(10-07-2020, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  A ко ће да буде предводник, коловођа те битке??

Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

КО? Па у овој ситуацији једино Војска, а одбијање наређења 63-е падобранске говори много!

Међутим!

Засад сви трабуњају свако са својом опсесијом, Ного са изјавом, Драгаш са гласањем телефоном, граЏани са демонократијом Гњилежног Запада а у исту тикву дувају и борци из прошлога рата...шта'ш....

Међутим!

У ЈЕДНОМ СЕ СВИ СЛАЖУ А ТО ЈЕ ДА СУ СВИ, СВИ, СВИ...ИСПОСВАЂАНИ СВАКО СА СВАКИМ ПА И МОНАХ АНТОНИЈЕ СЕ ПОСВАЂАО СА НИКОДИМОМ!

А "ЉУЉАЈ ЈАВОРЕ" БЕШЕ КАД СЕ УПАЛО У СКУПШТИНУ А КАКО СЕ ДЕСИЛО ДА СУ ИСТЕРАНИ ТАЈ СНИМАК НЕКАКО НЕ ПОСТОЈИ!

КАД СУ ВЕЋ БИЛИ УНУТРА ТРЕБАЛО ЈЕ ДА СЕ СЕДНЕ А НЕ САД НАПОЉУ НА УЛИЦИ!

Такође не прихватамо причу оног Немање који пита како и зашто и Ного није добио батине! Човек не разуме да по тумачењу балавог и његових Скупштина и Влада још увек постоје јер, по њима, трајање Владе је прекинуто короном, виша сила!

Зато они поштују Ногов имунитет јер ако Ного није више посланик онда признају да ни Влада више не постоји!

Лично не верујемо да је Ного издајник али....он преговара са полицијом и Удбом, што раде сви, можда у најбољој намери али...класично комуњарски су га насанкали са причом да ће полиција да се размакне ако маса народа дође!

Међутим!

Прича реченог Немање да "народ може сам без Вожда" је такође бајка....НИКАД У ИСТОРИЈИ СЕ НИЈЕ ДОГОДИЛО ДА ПУЧИНА ДОЂЕ НА ВЛАСТ БИЛО ГДЕ И БИЛО КАД БЕЗ АЛФА МУЖЈАКА!

ЗАТО...ЂЕНЕРАЛЕ ШТА СЕ ЧЕКА!

Паметном доста!

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - Александар Динчић - 10-07-2020

(10-07-2020, 05:41 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Иначе ако се примедба Гос'н Динчића односи на 68-у...хммм...судећи по фотки човек није био ни рођен тада тако да анализу не прихватамо будући да сам тамо био и Вуково козарачко коло глед'о, што је опет нас и масу Срба инспирисало да убјеже из СФР Шугославије "чим прије", што рек'о онај Ужичанин-официр!

Јок
[/quote]

Да, нисам био рођен тада. Пошто сам осамдесето годиште. Међутим, читао документа када сам био на позицији, па мало више знам о тим играријама.
Уосталом, зар време није изнедрило "јунаке" тих демонстрација? Сви су продефиловали од распада СФРЈ. Случајно?

[Слика: Screenshot-20200710-161224-Facebook.jpg]

(10-07-2020, 10:00 AM)Бенито Пише:  
Увек сам Те рачунао као добронамерног форумаша. Ваљда смо овде нешто научили.
Дакле, захтеви које је синоћ изнео Срђан Ного су минимални и они морају бити основ даљих протеста.

Хвала на похвали...

Да се манемо Немаца и 41.

Срђан Ного је изнео захтеве за цртани филм. Да се народ окупи, уђе у скупштину и он изабере рандом ти, ти и ти ај у скупштину да будете посланици.

Што је најгоре део сценарија му се остварио. Руља се скупила, упала у парламент. И шта тада ради Ного шета као паун кочопери се између демонстраната и хулигана где су се после немири пренели на улице. ...

Прво Ного није за вођу, нема странку, нема инфраструктуру, не зна да прича, нема дикцију а најгоре нема самопоуздање и нема људе иза себе нити организацију. Ово што ради, ради из фрустрације јер му се завршио посланички мандат и сада је нико и ништа.

Човек је погубљен у времену и простору а захтеви тотално смешни и за неку добру комедију, жао ми силних младића који због Нога попише кривичне пријаве и имају досије у полицији и нигде неће моћи да се запосле а Ногу пуца патка за њих...

Очигледно ниси ни чуо захтеве.
Што се тиче осталог, поведи брате Ти протесте, па ако крене народ за Тобом, Ти реци како ниси за вођу и остало. Мани ме тих бургија када се скупило неколико десетина хиљада људи, сад ће неки мудократа да се наметне као вођа, јер је леп, има дикцију и свиђа се Мишел Обами.
Та времена су, на срећу, прошла... Камо лепе среће да то нисмо гледали 90-их неколико десетина пута, скоро ништа се не би догодило, као што се, на жалост, десило.

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - Капетан - 10-07-2020

ANTIFA preuzima proteste širom gradova.

(10-07-2020, 06:31 PM)Бенито Пише:  Очигледно ниси ни чуо захтеве.
Што се тиче осталог, поведи брате Ти протесте, па ако крене народ за Тобом, Ти реци како ниси за вођу и остало. Мани ме тих бургија када се скупило неколико десетина хиљада људи, сад ће неки мудократа да се наметне као вођа, јер је леп, има дикцију и свиђа се Мишел Обами.
Та времена су, на срећу, прошла... Камо лепе среће да то нисмо гледали 90-их неколико десетина пута, скоро ништа се не би догодило, као што се, на жалост, десило.

Ного нема храбрости нити стратегије и конкретне шта да се ради.. зато му и пропаде и антифа преузела протесте...

Искрено ја не видим ни Нога ни ове Ђиласове из СЗС као лидере који ће срушити Вучића. Мени СЗС када се сакупи на конференцији делује као да су дошли некоме на парастос а не да руше Вучића...

Изабра ће ЦИА неког новог младог лидера само преко ноћи ће се појавити. У ове садашње комплет и ливе и десне и антифа, либерале, националисте, демократе нико жив нема поверења.

Опозициони лидери дођу на протест не знају шта даље, пишу неке споразуме у 150 тачака, неке захтеве...циркус..

RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ - Шумадинац - 10-07-2020

Ко још сматра бившег социјалисту, тј. Нога озбиљним?