RE: Милослав Самарџић одговара на ваша питања -
Српски Четник - 28-02-2019
![[Слика: 220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/29/Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg/220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg)
Ко је на овој слици? Знам да је Дреновић био референт за односе са НДХ и да је само он имао слике са усташама, али пошто овде не видим Дреновића, занима ме ко су ови ликови.Молим вас, нисам злонамеран, само ако могу да добијем одговор.
Милослав Самарџић - 01-03-2019
Не знам ко су.
Лука Петронијевић - 01-03-2019
Да ли би у Четничкој архиви могло нешто више пронаћи о Јаворском корпусу, четницима Новога Пазара?
РежисерСтари - 01-03-2019
(01-03-2019, 02:20 AM)Лука Петронијевић Пише: Да ли би у Четничкој архиви могло нешто више пронаћи о Јаворском корпусу, четницима Новога Пазара?
У новије време је историчар Милутин Живковић,писао о дешавањима,у Н.Пазару,међусобним односима зараћених страна,колаборацији и злочинима Албанаца над Србима,као и нападима устаника на Н.Пазар.Има ту и грешака,можда и незграпних реченица,као и неких нејасноћа,ипак пробај и са овим извором.Нови Пазар је у фокусу,људи тог краја,живот под окупацијом злочини над Србима итд.Неке фотке из Н.Пазара први пут ту видех.
Жаре - 01-03-2019
(28-02-2019, 11:35 PM)Српски Четник Пише: ![[Слика: 220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/29/Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg/220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg)
Ко је на овој слици? Знам да је Дреновић био референт за односе са НДХ и да је само он имао слике са усташама, али пошто овде не видим Дреновића, занима ме ко су ови ликови.Молим вас, нисам злонамеран, само ако могу да добијем одговор.
Ђе је линк, ботић?
Милослав Самарџић - 01-03-2019
(01-03-2019, 02:20 AM)Лука Петронијевић Пише: Да ли би у Четничкој архиви могло нешто више пронаћи о Јаворском корпусу, четницима Новога Пазара?
Могло би. Бенито је гледао ту кутију, боље да он одговори.
Mario - 01-03-2019
(28-02-2019, 11:35 PM)Српски Четник Пише: ![[Слика: 220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/29/Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg/220px-Chetniks%2C_Ustasa%2C_and_Domobrani.jpg)
Једноставно питање.Где ти овде видиш четнике? Ако је неко стављао реденике око себе не значи да је он четник. Погрешно ти је име на форуму скроз...
Шумадинац - 01-03-2019
https://srbin.info/2019/03/01/sabanizacija-kao-produkt-komunizma/
Свака част гос'н Самарџићу! А и време је било да... Право у центар!
NikolaKG1987 - 02-03-2019
Поздрав за све форумаше, желим да чујем ваше објективно мишљење... Колико ће времена проћи до тренутка када ће образовне установе добити имена по четничким војводама? Уместо да водимо дете у школу "Мирко Јовановић", да га водимо у школу "Војвода Никола Калабић" или "Драгољуб Дража Михајловић" ? Да "Трећи крагујевачки батаљон" добије име "Војвода Момчило Ђујић". Ја то по примерима из Крагујевца... Поздрав...
Mario - 02-03-2019
(02-03-2019, 03:18 AM)NikolaKG1987 Пише: Поздрав за све форумаше, желим да чујем ваше објективно мишљење... Колико ће времена проћи до тренутка када ће образовне установе добити имена по четничким војводама? Уместо да водимо дете у школу "Мирко Јовановић", да га водимо у школу "Војвода Никола Калабић" или "Драгољуб Дража Михајловић" ? Да "Трећи крагујевачки батаљон" добије име "Војвода Момчило Ђујић". Ја то по примерима из Крагујевца... Поздрав... 
Када буду били на власти прави људи

Ови данас су сви нео-комунистичка деца
Мића Адмирал - 02-03-2019
Иначе је глупо давати имена ош по ратницима, револуционарима, официрима, па и војводама.
Милош Шарац - 02-03-2019
Поштовани господине Самарџићу!Хтео сам да вас замолим ако имате ову слику младог брачног пара у већој резолуцији,да ми пошаљете на мејл:milossarac963@gmail.com
![[Слика: 12540475-877609385692040-318155998-n.jpg]](https://i.postimg.cc/vZh1dpx4/12540475-877609385692040-318155998-n.jpg)
Чини ми се да је слика настала у Страгарима испред школе исто када и ова,ево га тај млади Гардиста са женом стоји скроз лево .
Николај - 02-03-2019
То је онај исти четник, ваљда Миле, на чијој свадби је Калабић био кум. Има и фотографија са свадбе, где њега и његову мајку грли Калабић.
Перун - 02-03-2019
Није Бошко Рогић.