RE: Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рат'' на РТ РС -
Милослав Самарџић - 04-01-2015
Кад буде - биће.
Вук92 - 04-01-2015
Нема Павлу ни трага

Опет сам се био намерачио кад оно....
Ђујићев Четник - 10-01-2015
У суботу 24-ог Јануара са почеком од 17ч у хотелу Равна Гора у Лондону, одржаће се приказивање документарног филма Краљевина Југославија у другом Светском рату.
Слика постера на огласној табли у Дому Епископа Николаја у Лондону.
Милослав Самарџић - 11-01-2015
Свака част!
Захваљујем се омладинцима и целом ПСЧ за Велику Британију.
Надајмо се да ће бити успешно, очекујемо овде фотографије са промоције...
Вук92 - 11-01-2015
Вала Богу хоће ли данас бити емисија о Лијевче пољу? Дако буде, вакат је више.
Вук92 - 11-01-2015
Е ни данас ништа од Лијевче поља....
Милослав Самарџић - 11-01-2015
Имају доста емисија. Можда ову чувају за 70-годишњицу догађаја.
Вук92 - 11-01-2015
Можда, а ако је тако онда ћемо се начекати. Али битно је да буде!
Милослав Самарџић - 12-01-2015
Биће ипак до краја овог месеца.
Милослав Самарџић - 13-01-2015
Чланак у Бритићу и најава промоције у Лондону:
http://www.ebritic.com/?p=432396
Ђујићев Четник - 26-01-2015
Дана 24-ог Јануара у Лондонском хотелу Равна Гора, одржана је промоција документарног филма "Краљевина Југославија у другом Светском рату". Самa пројекција филма је била успешна, а у добро попуњеној сали хотела, било је присутно око 60 гостију од којих неколико њих из Бедфорда, Халифакса и Лестера. Такође је присуствовао и сам врх Покрета Српске Четника Равне Горе из Велике Британије на челу са Председником Момчилом Бабићем.
Организатори промоције филма на слици са Председником ПСЧ Велике Британије Момчилом Бабићем и Братом Николом Новаковићем из Бедфорда.
Милослав Самарџић - 26-01-2015
Хвала још једном организаторима, Хотелу ''Равна Гора'' и Покрету српских четника за Велику Британију.
Највеће хвала свима нама је велики аплауз на крају пројекције!
Надајмо се да је ово добар почетак сарадње и на овом пољу, иначе сарадња ПСЧ и ''Погледа'' је плодна и дуговечна, од 1990. године.
Бенито - 28-01-2015
И од мене честитке за ПСЧ Велика Британија.
Хтео бих да питам, ако неко може да одговори, зашто нема свештеника СПЦ, на оваквим промоцијама? То сам приметио не само на овој промоцији или културној вечери, која се одиграва широм дијаспоре.
Поручујем Вам да су искуства 18, 19 и , нарочито, 20 века потврдила да Срби ,ако престану да се држе Цркве и вере православне ,најдаље у првој следећој генерацији, доживе добровољну асимилацију. А онда џаба овакви филмови.
Још једном, велики поздрав.
Ђујићев Четник - 28-01-2015
(28-01-2015, 01:16 PM)Бенито Пише: И од мене честитке за ПСЧ Велика Британија.
Хтео бих да питам, ако неко може да одговори, зашто нема свештеника СПЦ, на оваквим промоцијама? То сам приметио не само на овој промоцији или културној вечери, која се одиграва широм дијаспоре.
Поручујем Вам да су искуства 18, 19 и , нарочито, 20 века потврдила да Срби ,ако престану да се држе Цркве и вере православне ,најдаље у првој следећој генерацији, доживе добровољну асимилацију. А онда џаба овакви филмови.
Још једном, велики поздрав.
Сво свештенство је било позвано на пројекцију, чак је главни свештеник потврдио долазак, међутим због прославе Савиндана у Дому Епископа Николаја код Цркве у Лондону, на крају се испоставило да нису могли то да изведу и да се уклопе временски. Приредба у Дому је почињала у 7 а наша промоција је била заказана за 5 у хотелу Равна Гора. То је нажалост разлог не појављивања свештенства СПЦ.