RE: ПРОПАГАНДА ЉОТИЋЕВАЦА И НЕДИЋЕВАЦА -
Александар Динчић - 27-04-2021
(26-04-2021, 12:15 AM)Антитоталитаран Пише: Откуд љотићевци у Банату?
![[Слика: Petrovgrad.jpg]](https://i.postimg.cc/Y95Y7xk8/Petrovgrad.jpg)
Трећи батаљон је попуњаван људством из Баната. Такође је и Сремски четнички одред (растурили га Немци и послали људство у интернацију) састављен од љотићеваца. Отуд и љотићевци у Банату.
Бранке - 27-04-2021
Мени је занимљиво што се још увек зове Петровград и поред Фолксдојчера . . .
Антитоталитаран - 27-04-2021
Где је оперисао Трећи батаљон? Можда су на тој слици Немци?
Павле Васиљевић - 11-05-2021
Мртви нисте, о друзи мили...
Мита Љотић likes this.
Антитоталитаран - 11-05-2021
Павле, то то нема везе са Љотићем.
Darko Em - 20-09-2021
Ни сам нисам знао да постоји оволико "Љотићиваца" данас, барем оволико видљивих и "активних" како коментаришете ова дешавања?
Шумадинац - 20-09-2021
Овде се боље види. Сигурно је туна наш друг "Смедерево"
Даклем, нема шта да се коментарише.... шачица од 50- ак људи ништа не значе.
Darko Em - 20-09-2021
(20-09-2021, 06:05 PM)Шумадинац Пише:
Овде се боље види. Сигурно је туна наш друг "Смедерево" 
Даклем, нема шта да се коментарише.... шачица од 50- ак људи ништа не значе.
Слажем се, али у последње време у разговору чак са обичним људима, пријатељима из свих бранши све више наилазим на симпатије људи према Димитрију Љотићу и његовом покрету...
Darko Em - 22-09-2021
stefab97 - 22-09-2021
Када се каже за Љотића да је он био фашиста, неки Љотицевци кажу за Стојадиновића да је он заправо био прави фашиста (тврде да је имао неку гарду обучену у црно), и да је он клеветао Љотића па се из тих клевета проширио негативан став о Лотићу. Такође се позивају на државно уређење у тадашњој Португалији (која је имала сталешки парламент) када их неко нападне да заступају корпоративни фашизам.
Darko Em - 22-09-2021
(22-09-2021, 01:48 PM)stefab97 Пише: Када се каже за Љотића да је он био фашиста, неки Љотицевци кажу за Стојадиновића да је он заправо био прави фашиста (тврде да је имао неку гарду обучену у црно), и да је он клеветао Љотића па се из тих клевета проширио негативан став о Лотићу. Такође се позивају на државно уређење у тадашњој Португалији (која је имала сталешки парламент) када их неко нападне да заступају корпоративни фашизам.
Кад смо код Стојадиновића, наиђох на неки Љотићев текст о Стојадиновићу са насловом "Порука фашистичком шегрту" лично и искрено мислим да Љотић није био фашиста, са свим својим грешкама и манама, ипак смо сви ми људи од крви и меса, наравно да ми је ближа ова наша Дражиновска прича, ко ће га знати
stefab97 - 22-09-2021
(22-09-2021, 02:40 PM)Darko Em Пише: (22-09-2021, 01:48 PM)stefab97 Пише: Када се каже за Љотића да је он био фашиста, неки Љотицевци кажу за Стојадиновића да је он заправо био прави фашиста (тврде да је имао неку гарду обучену у црно), и да је он клеветао Љотића па се из тих клевета проширио негативан став о Лотићу. Такође се позивају на државно уређење у тадашњој Португалији (која је имала сталешки парламент) када их неко нападне да заступају корпоративни фашизам.
Кад смо код Стојадиновића, наиђох на неки Љотићев текст о Стојадиновићу са насловом "Порука фашистичком шегрту" лично и искрено мислим да Љотић није био фашиста, са свим својим грешкама и манама, ипак смо сви ми људи од крви и меса, наравно да ми је ближа ова наша Дражиновска прича, ко ће га знати 
Такође више подржавам борбу ЈВУО. Љотића и његов покрет "Збор" је лепо описао покојни проф. Јеротић у једној његовој књизи (у поглављу које покрива религиозни фанатизам и атеизам), као случај када религија постане идеологија, са чиме се ја као православни хришћанин апсолутно слажем.
Darko Em - 23-09-2021
(22-09-2021, 02:59 PM)stefab97 Пише: (22-09-2021, 02:40 PM)Darko Em Пише: (22-09-2021, 01:48 PM)stefab97 Пише: Када се каже за Љотића да је он био фашиста, неки Љотицевци кажу за Стојадиновића да је он заправо био прави фашиста (тврде да је имао неку гарду обучену у црно), и да је он клеветао Љотића па се из тих клевета проширио негативан став о Лотићу. Такође се позивају на државно уређење у тадашњој Португалији (која је имала сталешки парламент) када их неко нападне да заступају корпоративни фашизам.
Такође више подржавам борбу ЈВУО. Љотића и његов покрет "Збор" је лепо описао покојни проф. Јеротић у једној његовој књизи (у поглављу које покрива религиозни фанатизам и атеизам), као случај када религија постане идеологија, са чиме се ја као православни хришћанин апсолутно слажем.
Шумадинац - 23-09-2021
Љотићевци!
Ви сте Јуде Искариотске нашега народа, а у служби туђина и туђинске идеологије! Између вас и нас постоји само једна историјска веза: жалосни пример Вука Бранковића, чију сте ви славу потамнели својом службом непријатељу свога народа. Шта ви очекујете, чему се ви надате? Српски народ вас се гнуша: он ће вас збрисати са лица земље као највећу срамоту!
Потпуковник Никола Калабић 1944. године