Погледи форум
Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника (/thread-1045.html)

Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Милослав Самарџић - 02-06-2014

http://www.pogledi.rs/arogancija-nekompetentnost-panika/

RE: Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Mekenzi - 02-06-2014

Miloslave nemoj da te uhode ili obore ovaj sajt zbog "širenja panike"...Smile

Inače šalu na stranu, tekst je odličan.

RE: Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Ђорђе Ивковић - 02-06-2014

Овај текст тандема Вукадиновић-Антонић је, наравно, тачан.

Нешто друго њих двојица крију као змија ноге. Они јесу подржавали на "крипто"-начин (да употребим Антонићев израз) режим Бориса Тадића, а нарочито Вука Јеремића (малог Поздерца), који је нешто пао у заборав. На тај начин бар делимично отворили су пут садашњем режиму који сада оштро и с правом критикују, рекло би се најотвореније и накомпетентније од свих.

Као илустрацију, навешћу једно моје мало искуство од ономад. Једном приликом на НСПМ развила се дискусија о "слободи медија" ко је под чијом контролом итд. Ја не будем лењ, те ишчитам свих двадесетједан "најновији текст". То је обим једне књиге. Писали су о свим актуелним проблемима као што је и ред, али НИ У ЈЕДНОМ ТЕКСТУ, НИЈЕ НАПИСАНА НИ ЈЕДНА НЕГАТИВНА РЕЧЕНИЦА О БОРИСУ ТАДИЋУ. А сви виде да држава не ваља. Дакако, Јеремић је помињан само упозитивном контексту.
Наравно, мој коментар, плод мукотрпног читања свега понуђеног, је `ладно цензурисан.

Покушајте, такође, да Вукадиновићу поменете НОПО, бићете цензурисани. А шта је у ствари хтео са том политикантском поскочицом? Ја не видим никакав други ефекат до да је досолио у општој пометњи.

Отуда, имам приличну резерву, неповерење, према НСПМ, у осталом као и према већини других назови патриотских сајтова.

RE: Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Бранке - 02-06-2014

(02-06-2014, 12:25 PM)Нимбус Пише:  Овај текст тандема Вукадиновић-Антонић је, наравно, тачан.

Нешто друго њих двојица крију као змија ноге. Они јесу подржавали на "крипто"-начин (да употребим Антонићев израз) режим Бориса Тадића, а нарочито Вука Јеремића (малог Поздерца), који је нешто пао у заборав. На тај начин бар делимично отворили су пут садашњем режиму који сада оштро и с правом критикују, рекло би се најотвореније и накомпетентније од свих.

Као илустрацију, навешћу једно моје мало искуство од ономад. Једном приликом на НСПМ развила се дискусија о "слободи медија" ко је под чијом контролом итд. Ја не будем лењ, те ишчитам свих двадесетједан "најновији текст". То је обим једне књиге. Писали су о свим актуелним проблемима као што је и ред, али НИ У ЈЕДНОМ ТЕКСТУ, НИЈЕ НАПИСАНА НИ ЈЕДНА НЕГАТИВНА РЕЧЕНИЦА О БОРИСУ ТАДИЋУ. А сви виде да држава не ваља. Дакако, Јеремић је помињан само упозитивном контексту.
Наравно, мој коментар, плод мукотрпног читања свега понуђеног, је `ладно цензурисан.

Покушајте, такође, да Вукадиновићу поменете НОПО, бићете цензурисани. А шта је у ствари хтео са том политикантском поскочицом? Ја не видим никакав други ефекат до да је досолио у општој пометњи.

Отуда, имам приличну резерву, неповерење, према НСПМ, у осталом као и према већини других назови патриотских сајтова.

Читао сам раније сваки дан НСПМ,не би баш могао да се сложим да су баш нешто мазили превише ДС и Тадића,док већ за Јеремића не могу да тврдим(имао је он неке изливе патриотизма кад ниси ни могао превише да га критикујеш) . . .

Али што се тиче НОПО,то им је црна мрља коју никад неће опрати . . .

RE: Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Ђорђе Ивковић - 02-06-2014

(02-06-2014, 04:25 PM)Бранке Пише:  Читао сам раније сваки дан НСПМ,не би баш могао да се сложим да су баш нешто мазили превише ДС и Тадића,док већ за Јеремића не могу да тврдим(имао је он неке изливе патриотизма кад ниси ни могао превише да га критикујеш) . . .

Али што се тиче НОПО,то им је црна мрља коју никад неће опрати . . .

Па добро, о утисцима је тешко расправљати.
Ја сам нагласио да је фино избегавање преоштре критике владе за времена доминације Бориса Тадића ишло до неке врсте прикривене подршке.
У осталом, прочитајте напис Ђ. Вукадиновића "Веома мршава двојка". Знате, и веома мршава двојка је прелазна оцена.
Затим погледајте коментаре читалаца. Несмњиво су били неупоредиво оштрији од аутора.

http://www.nspm.rs/kolumne-djordja-vukadinovica/veoma-mrsava-dvojka.html
---
Још једном ћу напоменути - у вези горњег чланка о понашању Вучића и његове владе се не могу ставити никакве замерке.

RE: Вукадиновић и Антонић о Вучићу: Ароганција, некомпетентност, паника - Захумље - 02-06-2014

Мислим овде је крив цео СИСТЕМ....

СИСТЕМ се није изменило......

Тако после Вучића.....ако се СИСТЕМ не мења......имаћемо иста прича!

Овде се саде тражи фундаменталне промена у СИСТЕМ!

Зашто сви политичари на крају служе СИСТЕМ!