Zahumlje... -
Mekenzi - 26-07-2014
Цитат:Zahumlje je bila srpska srednjovjekovna kneževina koja je obuhvatala južnu Dalmaciju i dijelove Bosne i Hercegovine do 10. vijeka. Početkom 10. vijeka, Zahumlje je bilo u sastavu države srpski kneza Časlava Klonimirović
Izvor wiki
.
Verovatno su mu koreni odatle pa je sebi dao ime Zahumlje...
Evo ovde možete sve da pitate zahumlja sve što Vas zanima?...Nadam se da će zahumlje biti konstruktivan i dati nam odgovore na pitanja..
Mene zanima čime se zahumlje bavi u Engleskoj, koja mu je profesionalna orjentacija.
Da li planira posetiti Srbiju ili region kod Zahumlja ?
RE: Zahumlje... - Јеремија - 27-07-2014
(26-07-2014, 02:06 PM)Mekenzi Пише: Цитат:Zahumlje je bila srpska srednjovjekovna kneževina koja je obuhvatala južnu Dalmaciju i dijelove Bosne i Hercegovine do 10. vijeka. Početkom 10. vijeka, Zahumlje je bilo u sastavu države srpski kneza Časlava Klonimirović
Izvor wiki
.
Evo ovde možete sve da pitate zahumlja sve što Vas zanima?...Nadam se da će zahumlje biti konstruktivan i dati nam odgovore na pitanja..
Mene zanima čime se zahumlje bavi u Engleskoj, koja mu je profesionalna orjentacija.
Човек који је од почетка на форуму Погледи, нема потребе за посебно представљање. Уосталом, има неко ко Захумља познаје лично, а на овом форуму је од оснивања, па стога немој да ти бринеш ко се крије иза ника Захумље.
На крају, само нас неколико ставља своје сопствено име, слику, па чак и адресу, а ипак, никада нисмо тражили да се "легитимишу" форумаши са никовима који су одабрали.
RE: Zahumlje... -
Милослав Самарџић - 27-07-2014
Да, ја познајем Захумља. Деда му је био четник.
Mekenzi - 27-07-2014
(27-07-2014, 01:08 PM)Јеремија Пише: (26-07-2014, 02:06 PM)Mekenzi Пише: Цитат:Zahumlje je bila srpska srednjovjekovna kneževina koja je obuhvatala južnu Dalmaciju i dijelove Bosne i Hercegovine do 10. vijeka. Početkom 10. vijeka, Zahumlje je bilo u sastavu države srpski kneza Časlava Klonimirović
Izvor wiki
.
Човек који је од почетка на форуму Погледи, нема потребе за посебно представљање. Уосталом, има неко ко Захумља познаје лично, а на овом форуму је од оснивања, па стога немој да ти бринеш ко се крије иза ника Захумље.
На крају, само нас неколико ставља своје сопствено име, слику, па чак и адресу, а ипак, никада нисмо тражили да се "легитимишу" форумаши са никовима који су одабрали.
Jeremija,
Ja sam isto jedan medju prvima koji sam došao na forum, Mislim da su Kosta, Hercegovac i ti došli pre mene.
Što se tiče Zahumlja on voli da "legitimiše" druge i da ispituje druge forumaše
Evo ja bih voleo samo da znam koju školu je zahumlje završio, šta radi i čime se bavi u Engleskoj, da li je ikada posetio Srbiju i đedovinu, malo da razmenimo mišljenja.....
Eto samo to...
Krajisnik - 27-07-2014
Kizzo bre.
Ti si dzomba na novom forumu.Zahumlje je Veteran starog,pa bi skrenu paznju administratorima kad vec dijele cinove po stazu da Zahumlje avanca u Vojvodu.
Mekenzi - 27-07-2014
(27-07-2014, 04:11 PM)Krajisnik Пише: Kizzo bre.
Ti si dzomba na novom forumu.Zahumlje je Veteran starog,pa bi skrenu paznju administratorima kad vec dijele cinove po stazu da Zahumlje avanca u Vojvodu.
Krajišniče,
Zahunmlje godinama nije bio registorbvanom na starom forumu, je bio gost zahumlje,. Kada je registracija bila obavezna nije dolazio tek se na kraju pojavio. Što se ovog novog foruma tiče, krajišniče jsi pročitao iti jedan na engelskom kilometarski post....
Možemi neko reći čime se zahumlje bavi u engleskoj....
Милослав Самарџић - 27-07-2014
Бави се маркетингом.
Mekenzi - 27-07-2014
(27-07-2014, 05:37 PM)Милослав Самарџић Пише: Бави се маркетингом.
Thank you mr. Samardžić.
Samardžiću, imaš priliku da se reklamiraš i da te neko sponozoriše za sledeće projekte, ako je zahumlje korektan on bi mogao da ti pomogne...
Krajisnik - 27-07-2014
Kizo ti si stvarno ludak,ali bez zezanja.
RE: Zahumlje... - Јеремија - 27-07-2014
(27-07-2014, 02:13 PM)Mekenzi Пише: Jeremija,
Ja sam isto jedan medju prvima koji sam došao na forum, Mislim da su Kosta, Hercegovac i ti došli pre mene.
Evo ja bih voleo samo da znam koju školu je zahumlje završio, šta radi i čime se bavi u Engleskoj, da li je ikada posetio Srbiju i đedovinu, malo da razmenimo mišljenja.....
Eto samo to...
Кизо,
Постоје и други начини - пристојнији, да поставиш неко питање. Ово што ти чиниш је
прозивање.
Милослав ти је рекао чиме се Захумље бави и то је то.
Што се регистрације тиче... Није човек могао да се снађе око регистрације (био је то случај и са Милутином прилично дуг период као и покојним Војом), што није умањило њиховом доприносу на конструктивним дискусијама.
Него, баталимо приче о нама, дај неки солидан пост о актуелним дешавањима у Србији из било које области.
Mekenzi - 27-07-2014
(27-07-2014, 09:39 PM)Јеремија Пише: (27-07-2014, 02:13 PM)Mekenzi Пише: Jeremija,
Eto samo to...
Кизо,
Постоје и други начини - пристојнији, да поставиш неко питање. Ово што ти чиниш је прозивање.
Милослав ти је рекао чиме се Захумље бави и то је то.
Што се регистрације тиче... Није човек могао да се снађе око регистрације (био је то случај и са Милутином прилично дуг период као и покојним Војом), што није умањило њиховом доприносу на конструктивним дискусијама.
Него, баталимо приче о нама, дај неки солидан пост о актуелним дешавањима у Србији из било које области.
Ja sam ozbiljan i predlažem da zahumlje pomogne da se nađe sponozor za film ili neki veći projekat za poglede bilo bi extra...
Nije prozivanje, dajem predloge da se dodje do para za projekte....
Što se tiče registracije ja sam se uvek fala bogu iz prve registrovao. Milutinu verovatno nije ukapirao jer je to za njega svemirski brod, pokojni dr. Voja bog da mu dušu prosti bio dobar čovek, o pokojnicima sve najjbolje...A Zahumlje trebao si možda na engleski da mu prevedeš...

Što se tiče aktuelnih tema imaš ih kolko hoćeš o vođi:
-Da mu domor traje tačno dva ipo dana, a minsitrima naredio da letuju po Srbiji
-Ovo novo pismo i manifest za građane Srbije gde nema ništa ličnog, gde je od 11 tačaka iz ekspozea ispunio 10
-Smanjenje penzija i plata i ostaloj siroitinji za 10-20%
-Da će Niš ekspores aiutobusom ići cela vlada u Niš gde će održati sednicu vlade....
-Da ćemo bolje živeti baš na kraju vođinog mandata....
-Da su oni prošli od pre tri godine krivi za sve
I tako živimo u nadrealnoj Srbiji...
Захумље - 28-07-2014
МПМ....ти си тај ленчино ко.... као природних пркос ниси никад желио да пишеш на Српском...
Милослав Самарџић - 28-07-2014
(27-07-2014, 08:15 PM)Mekenzi Пише: (27-07-2014, 05:37 PM)Милослав Самарџић Пише: Бави се маркетингом.
Thank you mr. Samardžić.
Samardžiću, imaš priliku da se reklamiraš i da te neko sponozoriše za sledeće projekte, ako je zahumlje korektan on bi mogao da ti pomogne...
Мислиш да већ не помаже?
Mekenzi - 28-07-2014
(28-07-2014, 01:18 AM)Милослав Самарџић Пише: (27-07-2014, 08:15 PM)Mekenzi Пише: (27-07-2014, 05:37 PM)Милослав Самарџић Пише: Бави се маркетингом.
Thank you mr. Samardžić.
Мислиш да већ не помаже? 
Ako, ako, i treba...Samo neka pojača malo to.