ИЗРОДИ -
Романија - 13-11-2014
Продали вјеру за вечеру.
RE: Изроди -
Павле - 14-11-2014
Зашто су се разишли Жаре и Гоци?
Романија - 14-11-2014
Немам појма, никад их нисам ни волио, али нисам баш мислио да ово могу да ураде. Једном неки дечко им дао 10 или 20 евра и наручио пјесму, они му рекли да су давно престали пјевати за те мале паре, и нису хтјели да му отпјевају. Ево сад су се за паре потурчили.
Ово је човјек - никад динара није никоме узео а могао је 5 кућа изградити само од бакшиша:
Мањача - 14-11-2014
Ја сам, право да ти кажем, волио слушати Жарета и Гоција, ал кад сам ово видио стварно сам остао без текста... Гоци Ристић је овим само показао какво је ђубре. То што је до скора пјевао о ђенералу Младићу и војводи Шешељу му, изгледа, не смета да сада наступа изнад шаховнице.
RE: ИЗРОДИ -
Романија - 14-11-2014
Ја сам их престао слушати кад сам чуо то за бакшиш. Али нисам ни сањао да ово може да ради.
Још и изврће наше пјесме.
"Немој ми се женити Стипане..."
Громовник - 15-11-2014
'ебали вас ти музиканти
Павле - 15-11-2014
Ваља знати све о свему..
Громовник - 15-11-2014
Не знам шта сте очекивали од њих на првом месту

За ове чија је имена недостојно и помињати сам први пут и сазнао управо овде, и од почетка су ми изгледали као двa некултивисанa пајсера. А такви обично за већу вредност од новчане не знају.
Узгред, ово што они "изводе", пошто певање сигурно није, можемо да изведемо и ја и ти кад 'оћеш

само пустимо матрицу и деремо се к'о шашави, нема везе што смо раштимовани, пева свако за себе
Павле - 15-11-2014
Слажем се.
Али ни оперу не разумем па не критикујем.

Свако воли нешто своје...
Знам само да је једно време кружила вест "Разишли се Жаре и Гоци" као да је трагедија светска.
Громовник - 15-11-2014
Разлика између оперских певача и ових галамџија је то што оно што они изводе може да изведе скоро свако, док они да отпевају нешто што певају оперски певачи - нема шансе
Романија - 15-11-2014
Па ок, само немојте ми вријеђати и мијешати изворне народне пјесме ојкаче, са њих двојицом..
Громовник - 15-11-2014
(15-11-2014, 04:57 PM)Романија1 Пише: Па ок, само немојте ми вријеђати и мијешати изворне народне пјесме ојкаче, са њих двојицом.. 
Нормално
Маша - 06-05-2016
(15-11-2014, 03:28 PM)Павле Пише: Слажем се.
Али ни оперу не разумем па не критикујем. 
Свако воли нешто своје...
Знам само да је једно време кружила вест "Разишли се Жаре и Гоци" као да је трагедија светска. 
Како ћеш
нешто своје да заволиш ако пре тога ниси применио правило:
(15-11-2014, 02:51 PM)Павле Пише: Ваља знати све о свему.. 
По мени: добро је бити обавештен и правити селекцију према личном укусу, а и немогуће је знати све о свему.
Пустимо изроде, нису вредни редка. Треба време користити паметно. Нпр. ја сада одох у крпе.
Громовник - 06-05-2016
(06-05-2016, 03:44 AM)Маша Пише: Треба време користити паметно. Нпр. ја сада одох у крпе.