Погледи форум
ИЗРОДИ - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Култура и наука (https://www.pogledi.rs/forum/forum-14.html)
+--- Форум: Музика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-21.html)
+--- Тема: ИЗРОДИ (/thread-1384.html)

Странице: 1 2

ИЗРОДИ - Романија - 13-11-2014

Продали вјеру за вечеру.

RE: Изроди - Павле - 14-11-2014

Зашто су се разишли Жаре и Гоци?

RE: Изроди - Романија - 14-11-2014

Немам појма, никад их нисам ни волио, али нисам баш мислио да ово могу да ураде. Једном неки дечко им дао 10 или 20 евра и наручио пјесму, они му рекли да су давно престали пјевати за те мале паре, и нису хтјели да му отпјевају. Ево сад су се за паре потурчили.

Ово је човјек - никад динара није никоме узео а могао је 5 кућа изградити само од бакшиша:

RE: Изроди - Мањача - 14-11-2014

Ја сам, право да ти кажем, волио слушати Жарета и Гоција, ал кад сам ово видио стварно сам остао без текста... Гоци Ристић је овим само показао какво је ђубре. То што је до скора пјевао о ђенералу Младићу и војводи Шешељу му, изгледа, не смета да сада наступа изнад шаховнице.

RE: ИЗРОДИ - Романија - 14-11-2014

Ја сам их престао слушати кад сам чуо то за бакшиш. Али нисам ни сањао да ово може да ради.
Још и изврће наше пјесме.
"Немој ми се женити Стипане..." Љутко

RE: ИЗРОДИ - Громовник - 15-11-2014

'ебали вас ти музиканти Кез

RE: ИЗРОДИ - Павле - 15-11-2014

Ваља знати све о свему.. Smile

Не знам шта сте очекивали од њих на првом месту Smile За ове чија је имена недостојно и помињати сам први пут и сазнао управо овде, и од почетка су ми изгледали као двa некултивисанa пајсера. А такви обично за већу вредност од новчане не знају.

Узгред, ово што они "изводе", пошто певање сигурно није, можемо да изведемо и ја и ти кад 'оћеш Smile само пустимо матрицу и деремо се к'о шашави, нема везе што смо раштимовани, пева свако за себе Smile

RE: ИЗРОДИ - Павле - 15-11-2014

Слажем се.
Али ни оперу не разумем па не критикујем. Smile
Свако воли нешто своје...

Знам само да је једно време кружила вест "Разишли се Жаре и Гоци" као да је трагедија светска. Smile

Разлика између оперских певача и ових галамџија је то што оно што они изводе може да изведе скоро свако, док они да отпевају нешто што певају оперски певачи - нема шансе Smile

RE: ИЗРОДИ - Романија - 15-11-2014

Па ок, само немојте ми вријеђати и мијешати изворне народне пјесме ојкаче, са њих двојицом.. Smile
Креза

(15-11-2014, 04:57 PM)Романија1 Пише:  Па ок, само немојте ми вријеђати и мијешати изворне народне пјесме ојкаче, са њих двојицом.. Smile

Нормално Smile

RE: ИЗРОДИ - Маша - 06-05-2016

(15-11-2014, 03:28 PM)Павле Пише:  Слажем се.
Али ни оперу не разумем па не критикујем. Smile
Свако воли нешто своје...

Знам само да је једно време кружила вест "Разишли се Жаре и Гоци" као да је трагедија светска. Smile

Како ћеш нешто своје да заволиш ако пре тога ниси применио правило:

(15-11-2014, 02:51 PM)Павле Пише:  Ваља знати све о свему.. Smile

По мени: добро је бити обавештен и правити селекцију према личном укусу, а и немогуће је знати све о свему.

Пустимо изроде, нису вредни редка. Треба време користити паметно. Нпр. ја сада одох у крпе. Smile

RE: ИЗРОДИ - Громовник - 06-05-2016

(06-05-2016, 03:44 AM)Маша Пише:  Треба време користити паметно. Нпр. ја сада одох у крпе. Smile

Кез Кез Кез