Митинг ДС - хаос у најави или мирни протест? -
Ројалист - 25-04-2015
Митинг ДС ће почети у 17 сати на Тргу републике. Након тога кренуће се у протестну шетњу Коларчевом, Теразијама, Тргом Николе Пашића и Кнеза Милоша, која ће се завршити код зграде Владе у Немањиној. У ДС јуче није био усаглашен списак говорника на митингу, али је највероватније да ће се грађанима обратити Бојан Пајтић, Бранислав Лечић, као и по један студент, пензионер, просветни радник, лекар...
Жути најављују митинг као мирни протест и већ оптужују десничарска удружења да ће изазвати хаос, како би они били оптужени. То је трагикомично, јер ће припадници родољубивих и патриотских удружења остати кући или отићи да гледају дерби. Ако буде нереда, сву одговорност сноси руководство жутих...
...ima gužve oko Trga republike, ali je ipak u Kneza Miloša situacija ozbiljnija jer je parkiran veliki broj autobusa, koji smeta vozačima - rekao je dežurni dispečer "Žutog taksija", a prenosi Blic...
RE: Митинг ДС - хаос у најави или мирни протест? -
Ројалист - 25-04-2015
Live prenos: MITING, Trg republike, Beograd
https://www.youtube.com/watch?v=sNPrcDtQiHU
Ђуро - 25-04-2015
Чуди ме да ће Лечића пустити да говори. Он не силази са Пинка. Мислио сам да ДС и Пинк не иду заједно.
Ројалист - 26-04-2015
„Ти си Диктатура
и баш си ми мрска“,
рече Демократија
и главу јој смрска.
Нећу више староградске,
свирајте ми демократске!
На сунцу слободе дуже да издржим
- док се пржим, док се пржим...
Mekenzi - 26-04-2015
Razbijene glave, tuče, neredi koji su izvazali "braća rusi" koji su bacali stolice na srpske žandarme, takođe kriminalci poput Bogdanova koji ima pravosnažnu presudu šetali severnom tribinom i smirivali strasti...
Fudbal u Srbiji je mrtav. Laka mu zemlja.
херцеговац - 27-04-2015
Фол знаш шта је фудбал?