Вучић врло близу одлуке - УСКОРО ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ -
Ројалист - 18-08-2015
Премијер Александар Вучић врло близу одлуке да се пре краја ове године распишу ванредни републички и покрајински избори. Гласање највероватније почетком следеће године.
Како ћете и да ли ћете учествовати на изборима?
RE: Вучић врло близу одлуке - УСКОРО ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ -
ПРОСВЕТАР - 18-08-2015
1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, У ТОМЕ ЈЕ СПАС!
Ми откривамо све више истомишљеника и с'ове и с'оне стране гледе нашег изврагавања руглу болесне идеје доконих енглеских лордова из 19-ог века која је прихваћена и здушно финансирана од Интернационалне Лихварске Хидре!
Наиме ради се о "светој догми" интернационалних банкстера под именом
ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА, која функционише на Трулом Западу кроз шему
1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!
А ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕДАН ПРОФЕСОР УНИВЕРЗИТЕТА И ПОСЛЕДЊИ ПОЛУПИСМЕНИ ЦИГОЈНЕР ИМАЈУ ИСТИ УТИЦАЈ НА БУДУЋНОСТ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ, ТО ЈЕСТ ОБОЈИЦА ИМАЈУ ПО ЈЕДАН ГЛАС НА РАСПОЛОЖЕЊУ!
Ми се ваистину дивимо онима који још увек верују у ову шарену лажу болесног Трулог Запада!
Признајемо, MEA CULPA, MEA CULPA, да смо и ми били жртва те сумануте идеје кад смо убјежали 'вамо на Трули Запад из ондашње СФР Шугославије пре 40 канадских зима, ну пошто смо човек урођено бистар из Ерског краја миле нам Отаџбине, убрзо смо схватили ту шему, ну шта'ш...из ове се коже не може сем да млађима пренесемо поруку!
Међутим!
„Грађанска“ демократија нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Брат Младен Обрадовић је то лепо објаснио,
ПРВИ УСТАНАК СУ ПОДИГЛИ, И У МАРИЋЕВИЋА ЈАРУЗИ ВОЖДА КАРАЂОРЂА ИЗВИКАЛИ, (а не изгласали) ,
50, И СЛОВИМА
П Е Д Е С Е Т,
ВИЂЕНИХ ЉУДИ!
ДА СЕ ГЛАСАЛО ПО ШЕМИ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, ЈОШ БИ МИ БИЛИ ПОД ТУРЦИМА!!!
Па каже:
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!
ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,
СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,
ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,
ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,
ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!
РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,
И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!
Николај - 18-08-2015
(18-08-2015, 10:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише: А ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕДАН ПРОФЕСОР УНИВЕРЗИТЕТА И ПОСЛЕДЊИ ПОЛУПИСМЕНИ ЦИГОЈНЕР ИМАЈУ ИСТИ УТИЦАЈ НА БУДУЋНОСТ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ, ТО ЈЕСТ ОБОЈИЦА ИМАЈУ ПО ЈЕДАН ГЛАС НА РАСПОЛОЖЕЊУ!
A ти си који од те двојице?
ПРОСВЕТАР - 18-08-2015
(18-08-2015, 10:40 AM)Николај Пише: (18-08-2015, 10:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише: А ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕДАН ПРОФЕСОР УНИВЕРЗИТЕТА И ПОСЛЕДЊИ ПОЛУПИСМЕНИ ЦИГОЈНЕР ИМАЈУ ИСТИ УТИЦАЈ НА БУДУЋНОСТ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ, ТО ЈЕСТ ОБОЈИЦА ИМАЈУ ПО ЈЕДАН ГЛАС НА РАСПОЛОЖЕЊУ!
Па ми се не бавимо гласањем, ми промукосмо ође вичући у пустињи:
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!!!
Николај - 18-08-2015
(18-08-2015, 10:51 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (18-08-2015, 10:40 AM)Николај Пише: (18-08-2015, 10:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише: А ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕДАН ПРОФЕСОР УНИВЕРЗИТЕТА И ПОСЛЕДЊИ ПОЛУПИСМЕНИ ЦИГОЈНЕР ИМАЈУ ИСТИ УТИЦАЈ НА БУДУЋНОСТ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ, ТО ЈЕСТ ОБОЈИЦА ИМАЈУ ПО ЈЕДАН ГЛАС НА РАСПОЛОЖЕЊУ!
Па ми се не бавимо гласањем, ми промукосмо ође вичући у пустињи:
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!!!
Ти си дакле за систем у коме не гласамо, него се деремо по јаругама ко ће да нас води, јел' тако?
ПРОСВЕТАР - 18-08-2015
(18-08-2015, 11:06 AM)Николај Пише: Ти си дакле за систем у коме не гласамо, него се деремо по јаругама ко ће да нас води, јел' тако?
Док нас је водио Вожд извикан у јарузи, ми ослободисмо Србију, а кад смо почели да гласамо и спроводимо демонократију, добили смо
НЕСЛОГУ И ПОРАЗЕ, СМРТ ХАЈДУК-ВЕЉКА, БРАЋЕ НЕДИЋА, СИНЂЕЛИЋА И...ЋЕЛЕ-КУЛУ КАО СИМБОЛ ЕФИКАСНОСТИ ГЛАСАЊА!
Еве и Џон Боснић, рођен у Канади, бори се против бесмисленог гласања, па каже:
Цитат:Џон Боснић је спреман да правно помогне свим Србима који су имали проблема са Владом која их је приморала да гласају
Паметном доста!
Ђуро - 18-08-2015
Демократија има велику традицију у Србији, дугу преко 150 година. Против сам увођења диктатуре и монархије.
Ројалист - 18-08-2015
Демократија је најмање лоша од свих државних уређења, док је демократија у уставној парламентарној монархији најбољи од свих постојећих државних уређења.
Средњевековна монархија за коју се залаже Просветар не постоји нигде на свету, па не може ни код нас.
Још у време Краља Петра Првог Карађорђевића, Србија је имала одличан систем уставне парламентарне демократије у оквиру Краљевине Србије.
Николај - 18-08-2015
(18-08-2015, 11:32 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Док нас је водио Вожд извикан у јарузи, ми ослободисмо Србију, а кад смо почели да гласамо и спроводимо демонократију, добили смо НЕСЛОГУ И ПОРАЗЕ, СМРТ ХАЈДУК-ВЕЉКА, БРАЋЕ НЕДИЋА, СИНЂЕЛИЋА И...ЋЕЛЕ-КУЛУ КАО СИМБОЛ ЕФИКАСНОСТИ ГЛАСАЊА!
А није ти познато да се и у тој јарузи гласало између више кандидата, и да је Вожд био тек други избор?
ПРОСВЕТАР - 18-08-2015
(18-08-2015, 11:47 AM)Николај Пише: А није ти познато да се и у тој јарузи гласало између више кандидата, и да је Вожд био тек други избор?
"Гласало" је 50, и словима
П Е Д Е С Е Т,
виђених људи на целу поробљену Србију!
ЗА ТАКВО "ГЛАСАЊЕ" СЕ И МИ ЗАЛАЖЕМО!
Међутим!
Ми смо још демократичнији од тих Устаника, уместо 50 ми се залажемо за
300 "гласача", који би улетели ноћу и по'апсили сву данашњу булументу у Србији док су још у пиџамама!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!
СПАС ЗА ДАНАШЊУ СРБИЈУ ЈЕСТЕ НАСИЛНА ПРОМЕНА ВЛАСТИ, 'АПШЕЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧАРА И ВАСПОСТАВЉАЊЕ
ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ
СА КРАЉЕМ-ВОЈНИКОМ НА ЧЕЛУ!
Николај - 18-08-2015
Па како би се бирала Влада у тој Војној Монархији?
ПРОСВЕТАР - 18-08-2015
(18-08-2015, 11:41 AM)Ђуро Пише: Демократија има велику традицију у Србији, дугу преко 150 година. Против сам увођења диктатуре и монархије.
Ђуро антипротиван је и ћуран да иде на свадбу!
СРБИЈА ЈЕ НА ИЗДИСАЈУ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ ДА СЕ СВАКИ АНТИПРОТИВНИ ЂУРО КОНСУЛТУЈЕ!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!
(18-08-2015, 11:45 AM)Ројалист Пише: Још у време Краља Петра Првог Карађорђевића, Србија је имала одличан систем уставне парламентарне демократије у оквиру Краљевине Србије.
ТО ДИЈЕТЕ ВЛАДИМИРЕ!!!
Најзад да се и ми сложимо!
И МИ СЕ ЗАЛАЖЕМО ЗА ДОЛАЗАК НАВЛАС' ПО ПЕЛЦЕРУ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА, ТО ЈЕСТ ЗА МАЈСКИ ПРЕВРАТ, ПРОМЕНУ ПРО-ЗАПАДНЕ ПОЛИТИКЕ ЊЕМЧУРА ОБРЕНОВИЋА И ОКРЕТАЊЕ РУСИЈИ!
Међутим!
Ми не би да прљамо свијетло оружје да се данашња жута багра побије к'о што су присталице њемчура Обреновића масовно побијене после Мајског Преврата!
Довољно је по'апсити и послати на вишегодишњу робију по кратком поступку!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ЗА ПРЕВРАТ И ДОЛАЗАК НА СРБСКИ ТРОН КРАЉА-ВОЈНИКА, А ПО УГЛЕДУ НА ДОЛАЗАК НАВЛАС'У СРБИЈУ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА!
Наравно да нагласимо:
ПО ИДЕЈИ ВЛАДИМИРА НИШКОГ, МОНАРХИСТЕ ОВДАШЊЕГ!
ПС
Послен ће лако да фингирамо демонократију ради света, кад претходно обавимо пос'о!
Честитамо на подсећању на најдрагоценије тековине Светлог Карарђевића Дома!
Овај твој Претендент који хоће да "крунише демонократију", једноставно не зна шта бунца!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
(18-08-2015, 11:45 AM)Ројалист Пише: Демократија у уставној парламентарној монархији најбољи од свих постојећих државних уређења.
ПАРЛАМЕНТАРНА или
БЛА-БЛА-МЕНТАРНА МОНАРХИЈА У
ДЕМОНОКРАТИЈАМА ТРУЛОГ ЗАПАДА, ЛИЧИ НА ПРАВУ ИНДО-ЕВРОПСКУ МОНАРХИЈУ КАО ШТО ВАМПИР ЛИЧИ НА ЖИВА ЧОВЕКА!
Демонократски политичари, кад расправљају о Монархији,
подсећају на скуп ловокрадица који одлучује о будућности ловочувара!
Ми рекосмо и Душу спасисмо!
(18-08-2015, 12:07 PM)Николај Пише: Па како би се бирала Влада у тој Војној Монархији?
Ми би да јоште једном поновимо шта нам ваља чинити:
1.
УКИНУТИ „ЋОРАВУ КУТИЈУ” И РЕПУБЛИКУ, ДЕКРЕТОМ, БЕЗ ГЛАСАЊА-ОДМАХ,САД, ТУ И ХИТНО!
2.
ЗАВРШИТИ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА СА ЈУГОСЛАВИЈОМ, ДРУГИМ РЕЧИМА УКИНУТИ ПРАВНО КРАЉЕВИНУ ЈУГОСЛАВИЈУ И СВЕ ПРЕТЕНДЕНТЕ НА ЈУГОСЛОВЕНСКИ ПРЕСТО УПУТИТИ ДА СЕ ОБРАТЕ НА „ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ”!
3.
ВАСПОСТАВИТИ ПРАВНО ВОЈНИЧКУ КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ ОД ПРЕ ПРОГЛАШЕЊА КРАЉЕВИНЕ СХС!
4.
ВАСПОСТАВИТИ ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО СРБСКО ПОД СТАРЕШИНСТВОМ НАЈСТАРИЈЕГ ЧЛАНА КАРАЂОРЂЕВИЋА ДОМА, ЊЕГОВОГ КРАЉЕВСКОГ ВИСОЧАНСТВА ГОСПОДАРА И КЊАЗА АЛЕКСАНДРА, КЊАЗА ПАВЛА, КАРАЂОРЂЕВИЋА. (Наравно, ако пристане због поодмаклих година).
5.
ОДРЕДИТИ РОК ОД ДЕСЕТ ГОДИНА ДА СЕ ИМЕНУЈЕ МИЛОШЋУ БОЖИЈОМ И ВОЉОМ НАРОДНОМ СРБСКИ МОНАРХ-ВОЈНИК КОЈИ ЋЕ БИТИ ДОСТОЈАН ДА БУДЕ МИРОМ СВЕТИМ ПОМАЗАН И ДА КАО БОЖИЈИ ПОМАЗАНИК ПОНЕСЕ ТЕШКУ КРУНУ ПЕТРА МРКОЊИЋА НАЧИЊЕНУ ОД ДРШКЕ ТОПА ВОЖДА КАРАЂОРЂА.
6.
СА БЛАГОСЛОВОМ ВАСКРСЛЕ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ И СОГЛАСЈЕМ СРБСКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА УКИНУТИ ДЕЛОВАЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧКИХ ПАРТИЈА НА ДЕСЕТ ГОДИНА И ВАСПОСТАВИТИ ВЛАДУ НАРОДНОГ СПАСА И ЈЕДИНСТВА, У КОЈУ БИ УШЛИ СВИ НАЈУМНИЈИ И НАЈСПОСОБНИЈИ СРБИ ИЗ СВИХ СРБСКИХ ПРОФЕСИОНАЛНИХ УСТАНОВА И ПРИВРЕДНИХ ГРАНА.
7.
УКАЗОМ СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА И У ЈЕДНОМИСЛИЈУ СА ВАСКРСЛОМ СРБСКОМ ЦРКВОМ ЗАЛЕДИТИ СВАКУ ПОЛЕМИКУ О ПРИСТУПАЊУ ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА А У СПОЉНОЈ ПОЛИТИЦИ ВАСПОСТАВИТИ НАЈЧВРШЋЕ ВЕЗЕ ДО ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ, СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ.
ОВАКО МИ ВИДИМО СПАС СРБСКОГ НАРОДА У ОВОМ МОМЕНТУ!
НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!
Дакле да закључимо:
Аз.
ВОЈНИ УДАР И ПРЕВРАТ, ОДМАХ, САДА, ТУ!
Буки.
ПОКАЈАЊЕ.
Вједи.
ОБОЖЕЊЕ .
Глагољ.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ И СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА.
Добро.
РАСПУШТАЊЕ СКУПШТИНЕ И ЗАБРАНА ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА.
Јест.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈО-КРАЈИШКЕ КРАЉЕВСКЕ СКУПШТИНЕ СРБСКИХ СТАЛЕЖА.
Живјете.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ ЗАКОНИКА.
ГОСПОД ЦАРСТВУЈЕ!
ЉУБИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ!
ЉУБИТЕ СРБСТВО!
ЖИВЕЛА СРБИЈА!
ЖИВЕЛА СРБСКА ВОЈНО-КРАЈИШКА КРАЉЕВСКА СТАЛЕШКА И УСТАВОТВОРНА СКУПШТИНА!
ЖИВЕЛО СРБСКО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО!
С' ВЕРОМ У БОГА ЗА СРБСКОГ КРАЉА И СРБСКО ОТАЧАСТВО!
НА МНОГАЈА ЉЕТА!
Здрава Душа Србског Народа знала је и зна да нема живота ни реда ни среће без Бога, без Краља и без Дома!!!
Србији не треба ни Краљ-лутка ни Краљ-тиранин, већ Краљ-Војник и Домаћин, који би одговарао староме Сенекиноме опису Владара:
„Rex est qui est nihil metuit” - „Краљ је онај, који се ничега не боји”!
Без Бога - ни преко прага!
Без Краља - ништа не ваља!
Без Дома - судба содома!
Свети Николај СРБСКИ, Охридски и Жички!
Николај - 18-08-2015
(18-08-2015, 12:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише: ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈО-КРАЈИШКЕ КРАЉЕВСКЕ СКУПШТИНЕ СРБСКИХ СТАЛЕЖА.
Који су то српски сталежи данас?
Громовник - 18-08-2015
(18-08-2015, 11:45 AM)Ројалист Пише: Још у време Краља Петра Првог Карађорђевића, Србија је имала одличан систем уставне парламентарне демократије у оквиру Краљевине Србије.
Јес' вала, ено пише у оној књижици Др Арчибалда Рајса како је све то лепо функционисало
(18-08-2015, 01:17 PM)Николај Пише: (18-08-2015, 12:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише: ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈО-КРАЈИШКЕ КРАЉЕВСКЕ СКУПШТИНЕ СРБСКИХ СТАЛЕЖА.
Који су то српски сталежи данас?
Један су дефинитивно гастарбајтери