Милослав Самарџић на ТВ Јерина -
Мањача - 10-09-2013
RE: Милослав Самарџић на ТВ Јерина -
Лепи Бора - 11-09-2013
Одгледах емисију, Милослав је супер описао практично све што треба да се објасни други светски рат. Показао и одличну ерудицију за ово данашње време.
Критика, па нема много, али нешто ситно и има:
- Водитељ одмах показа зубе, кад сте поменули да су титовци, хтели да иду против енглеза, од којих су добили Италијанско оружје?!?! !!!
- Власи и Трачанство, кхм. није много битно, али Власи су Трачанима били сточари (презрено занимање), исто као и средњевековним Србима.
Али не мари, јер ово је одличан пример како се брани Дража пред незналицама. Вреди одгледати свакако!
Милослав Самарџић - 11-09-2013
Хвала, Боро, служим народу!
Лепи Бора - 11-09-2013

Нема на чему Милославе!
Зек зек зе, Милослав мене зеки!
Народ је опасна "категорија", док имаш моћ, лепо те гледа, кад нема. Има те изгурају из атобуса у покрету, са све трудницом поред тебе...
Ја радим (бар се трудим) за себе и за Бога (Правду, Истину...), када идем за себе, трудим се да не идем преко некога. А народ, ...
Ајд идем да покрадем комшију, окренуо леђа, чујемо се послен...
Милослав Самарџић - 11-09-2013
(11-09-2013, 09:25 PM)Лепи Бора Пише: 
Нема на чему Милославе!
Зек зек зе, Милослав мене зеки!
Народ је опасна "категорија", док имаш моћ, лепо те гледа, кад нема. Има те изгурају из атобуса у покрету, са све трудницом поред тебе...
Ја радим (бар се трудим) за себе и за Бога (Правду, Истину...), када идем за себе, трудим се да не идем преко некога. А народ, ...
Ајд идем да покрадем комшију, окренуо леђа, чујемо се послен...
Лепи Бора - 12-09-2013
Човек је и једино паметан ако служи Богу (Истини и Правди).
Народ може да погреши и то наопако много (нпр. избори данас).
Сваки човек и греши и погреши и за то је глупо служити.
Али ако је Истина и Правда на страни мог Народа - онда нема дилеме.
Исто и ако је Истина и Правда на страни Драже - и онда нема дилеме.
Мука је кад неко за паре, почасти и славе, ослобађа кривца, или хапси Праведника.
А Народ, волимо га сви, али ако није у праву - џаба га што је мој...