BREGZIT -
Бенито - 23-06-2016
Шта је боље за Србију? In или out?
RE: BREGZIT -
Павле - 24-06-2016
Кад Енглези знају шта треба ваљда ћемо и ми научити.
Мислим да после изласка ВБ из ЕУ ништа неће бити исто, искрено, не знам ни како су дозволили ово...
Капетан - 24-06-2016
U koju god su zajednicu hrvati usli ta zajednica se raspada...
Mekenzi - 24-06-2016
Biće eu i dalje ne brinite....
Павле - 24-06-2016
Премијер каже да ће отићи до октобра. Дефинитивно су се утроњали.
Коју ће причу више да продају овом народу? Зашто нас вуку по сваку цену, а знамо колико је висока, у творевину која се распада и коју напуштају најјаче чланице. И немој да причају: "Британија има јаку економију." Јер има много случајева, Исланд рецимо.
Како стоји фунта?

Евро мало таласа већ сада.
Бенито - 24-06-2016
Мекензи , Вучић и остали визионари ће после овога рећи:" Нека напусте сви, ми идемо у ЕУ!" Сада је победа Марин Ле Пен готово извесна. Низ других земаља кренуће у непознатом правцу. Ко мисли да су Британци донели нерационалну, чак и самоубилачку одлуку, нека се сете Черчиловог говора када је постао премијер. Само ћемо ми трпети овог самољубивог самозванца, лажног Шћепана, промискуитетног провинцијалца и власника најгоре политичке изјаве у историји Србије, и чекати да нам објасни на својим сеансама шта нам се догађа.
Павле - 24-06-2016
Прво, не позивајте форумског циркузанта у озбиљне расправе. Одмах ће да закука на Просветара и оде тема у аут. Јер само то зна.
Друго, наравно да Британија не губи ништа. Штавише. Вероватно ће бити мало климаво али после ће се стабилизовати и кренути напред.
Ипак поставља се питање унутрашњег уређења Британије. Да ли ће Шкотска пристати на ово? Такође, као претња Шкотској око референдума о изласку Шкотске из саства ВБ стално је гурана та чињеница да ће Шкотска ако изађе из састава ВБ изаћи из ЕУ и да онда мора да прође цео процес придруживања, да ли то важи и сада? Да ли ће ЕУ прекинути све споразуме са Британијом? Ако то уради, како ће се то одразити на саму Шкотску или С. Ирску које су за останак у ЕУ? Да ли ће државе, као "самосталне" моћи да делују унутар Британије ван ЕУ ако неке од њих не желе да прихвате ову одлуку... има ту доста питања сада. Мислим да свакако следи занимљив период, али мислим да се за саму ЕУ бар у скорије време неће ништа драстично променити. Нас беднике ће да каматају до изнемоглости, можда сад мало јаче само, и то је то.
Дугорочно...видећемо...али мислим да се назире крај.
Бенито - 24-06-2016
Само су Мекензи и ево управо и Вучић изјавили да " ЕУ нема алтернативу". Тако да не би баш потцењивао способности форумаша, кога сте изволели назвати циркузантом. Што се тиче овна предводника, не треба превише трошити речи.
смедерево - 24-06-2016
Надам се домино ефекту...
регул - 24-06-2016
Da li je ovo urota protiv svijetle europske budućnosti?Da li je ovo pokušaj svrgavanja sina našeg naroda i narodnosti NJKV AV?
ПРОСВЕТАР - 24-06-2016
(24-06-2016, 09:37 AM)Mekenzi Пише: Biće eu i dalje ne brinite....
Море бринемо итекеко!
Красног ли летњег јутра, дивне ли вести која је обрадовала васколико Србство.
Енглези су закуцали глогов колац у срце лешини Европске уније!
Велики Војвод Војислав Шешељ, овог 24-ог јуна ујутру (по папском календару који ће да мењамо ускоро, живи били па видели!)
Наш коментар:
Па каже:
ПАДЕ СЕНИЛНА БАБА ЕВРОПА УШАКЕ ЦАРУ ПУТИНУ К'О ЗРЕЛА КРУШКА!
ДАНАС БРЕГЗИТ, СУТРА ГРЕКЗИТ А ОДМАХ ЗАТИМ И БУЛГЗИТ, ШТО ЈЕ НАМИ НАРОЧИТО ВАЖНО!
Николај - 24-06-2016
Знају ли се дефинитивни резултати, излазе ли ови сигурно?
Милослав Самарџић - 24-06-2016
Излазе:
http://www.pogledi.rs/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B0-%D0%B5%D1%83/
ПРОСВЕТАР - 24-06-2016
Јуче објавило да
НЕ излазе, ка'е резултати неких фол испитивања!
Међутим!
Нису рачуњали на Бата-Доналда!
Доналд Трамп јуче изнебуха напустио Чемерику усред кампање и одлетео за Шкотску ђе има велики бизнис!
И, пај'сад ово....Шкоти који су масовно гласали за останак у Европи, само на инат Енглезима, одједном се масовно пресалдумили!
Доналд је Цар бре!
Бата Доналд Шкотској обећао, па каже:
Цитат:Кад постанем председник САД, администрација Доналда Трампа ће учврстити везе са слободном и независном Британијом, укључујући наше везе у трговини, култури и одбрани.
Свет ће постати мирнији и стабилнији када наше две државе и наша два народа буду обједињени. А тако ће бити при Трамповој администрацији!