RE: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ МИЛОВОГ РЕЖИМА У ЦГ -
zstoja - 08-01-2020
"Ми живимо ИСПОД радара Рокфелера и његових, као и ти и Госпожа ти!"
Hoces d akazes da Kanada niej pod utiscajem Rokfelera ili si ga ti onmadjijao da ti nem apristup?
U svakom slucaju MOGUCE je ziveti slobodno pod Rokfelerom.
Ti to tvrdis.
Znaci, nije lepoo savetovati drugima ono sto ti ne radis.
--------------
Kad smo vec kod KANADE. U rusenju avioan u IRANU sta mislis jel ima neki Kanadjanin da poginuo?
63, verovao ili ne. To samo uzme pasos i stura odtle kao mi.
Javljaju tvoji Rusi, kod koji ti neces da zivis, ali drugim ih nudis velikodusno.
- 82 Iranians,
- 11 Ukrainians,
- 63 Canadians,
- 10 Swedes
- 4 Afghans, 4 Germans & 3 British nationals
Niti jedan Amerikanac.
----------
Srboii ti se dele na 2 veliek grupe, ostalo je statisticka greska.
Prva grupa je koja je za Tita i komunizam i naravno nisu za kapitalizam.
Druga grupa koja je protiv Tita i komunizma, ali nisu ni oni za kapitalizam.
Hahahahaha.
nema veze gde su, Kanada, Srbija, Nemacka,....
Mekenzi - 08-01-2020
Много али много смо глуп народ...
Шетајте бар је добро за кондицију...
Конкретне мере ма ко јбе то...
zstoja - 08-01-2020
(08-01-2020, 07:34 PM)Mekenzi Пише: Много али много смо глуп народ...
Шетајте бар је добро за кондицију...
Конкретне мере ма ко јбе то...
Ko god misli da smo glup naord zeznuo se.
Vidis, SPC nema dokaz na papiru da je to njihovo u CG i sad zovu naord: Poamzi, oce da ni otNu crkvu.
Јеремија - 08-01-2020
(08-01-2020, 07:47 PM)zstoja Пише: Ko god misli da smo glup naord zeznuo se.
Vidis, SPC nema dokaz na papiru da je to njihovo u CG i sad zovu naord: Poamzi, oce da ni otNu crkvu.
Итекако постоје чврсти докази ко је власник светиња по Црној Гори, као и када је, и како основана Зетска митрополија, осносно,Цетињска, као и остале митрополије. Тачно се зна и ко је издао „Оснивачку повељу“, па сходно томе правних зачкољица не би требало да буде.
Но, како каже пењсма:
"Сила узме земље и градове
Камол мене коња узет неће"...
Сила може све, па тако простим, потезом пера преименовати власника одређених поседа.
Колонијалисти су узимали читаве континенте не питајући народе који тамо живе пристају ли на то.
Али, ничија није горела до зоре.
ПРОСВЕТАР - 09-01-2020
(08-01-2020, 11:30 PM)Јеремија Пише: (08-01-2020, 07:47 PM)zstoja Пише: Ko god misli da smo glup naord zeznuo se.
Итекако постоје чврсти докази ко је власник светиња по Црној Гори, као и када је, и како основана Зетска митрополија, осносно,Цетињска, као и остале митрополије. Тачно се зна и ко је издао „Оснивачку повељу“, па сходно томе правних зачкољица не би требало да буде.
Но, како каже пењсма:
Сила може све, па тако простим, потезом пера преименовати власника одређених поседа.
Колонијалисти су узимали читаве континенте не питајући народе који тамо живе пристају ли на то.
Ти Јеремија имаш јаке живце, ми дижемо руке и препуштамо нашег Остоју паметнијима, па ка'е:
https://www.youtube.com/watch?v=ImQDih9qsso
Mekenzi - 09-01-2020
I bucali po crnjoj gori, i lupali, zvrljali, protestvovali u Beogradom i Ambasadom..
I vec sad mir i tisina...
Mi srbi samo kada je sve gotovo impulsivno reagujemo i posle toga tisina...
Pp.s. pisemo sa telefon gde nema latinice.
zstoja - 09-01-2020
(08-01-2020, 11:30 PM)Јеремија Пише: (08-01-2020, 07:47 PM)zstoja Пише: Ko god misli da smo glup naord zeznuo se.
Но, како каже пењсма:
"Сила може све, па тако простим, потезом пера преименовати власника одређених поседа."
Unapred kukas? Vec znas da si kriv?
Odlicno. U Strazburu mnogima obicnim gradjanima presudjeno u korist kad se zalili, nek se zali i crkva i nema problema.
(09-01-2020, 05:02 PM)Mekenzi Пише: I bucali po crnjoj gori, i lupali, zvrljali, protestvovali u Beogradom i Ambasadom..
Mi srbi samo kada je sve gotovo impulsivno reagujemo i posle toga tisina...
Pp.s. pisemo sa telefon gde nema latinice.
A sto da protestujes ako imas tapije da je tvoje?
Valjda postoji neka sila na ovom svetu sa kojom mozes da dokazes da je nesto tvoje? Imas Ruse(povedi i Prosvetara kod njih, on ima vezu tamo), imas Kineze, nadji nekog i kazi: Ovo je crno na belo da je moje, oni mi oteli.
Niej bas da se ceo svet urotio protiv tebe. Rusi nisu, ce da iznesu pred medjunarodni sud i ce da krene kako treba.
Protesti su bez veze.
-------------
Zamisli ja krenem po Americi da protestujem ili Prosvetar krene po Kanadi da protestujemo sto ce da nam uzmu kucu.. Sto protestujete? Ce nam uzmu kucu, a kuca nasa.
Polako bre, daj da vidimo tapije. Imas? Imam. Pa nema problema, sta protestujes, kuca tvoja.
-------------
Ja da imam dokaze da je nesto moje znas kad bih isao na proteste? NIKAD.
Prvo na njihov sud, izgubim. Onda Strazbur, izgubim. Onda Rusi, UN.... Izgubim.
I sta mi vredi sad da protestujem?
A ako dobijem negde, naravno da necu da protestuujem.
---------------
Evo jeda prica. Moj otac davno. 1970-ih kupio neki mali plac. Dao pare, ali nekako, znas na poverenje...i to tako ostalo. Posle nekog vremena ta zena sto mu prodala se predomisli i proda drugom. Moj otac se svadjao sa njom, nema dokaz, tuzio, ne vredi....
Dao pare, ostapo bez placa. Jel mu kriv neko? Jok bre. Niko mu nije kriv. TAPIJA prijatelju...TAPIJU daj.
Јеремија - 09-01-2020
(09-01-2020, 05:15 PM)zstoja Пише: Unapred kukas? Vec znas da si kriv?
Odlicno. U Strazburu mnogima obicnim gradjanima presudjeno u korist kad se zalili, nek se zali i crkva i nema problema.
Ти или се правиш "шунтав" или си дошао на форум да јебуцкаш
Лепо сам навео ред и поредак у СПЦ, што аутоматски значи да се односи и на Митрополију Црногорско - Приморску (негда Цетињску), као и још три епархије.
Све то стоји у "књигама староставним" које ни Турци нису спорили, па чак и комунисти не посегнуше за светињама.
Покушај Мила и његових подрепаша је само пуко одрађивање посла за Ватикан који би да покатоличи Острог, Цетиње, Морачу и остале манастире п Ц.Г. а можда чак и Ступове у Расу.
Дакле, ако желиш дискусију о Србској Цркви, србским Светињама, али и Нацији, молим... али без повлачења паралеле шта се догађа, или би се догодило у Америци (САД).
zstoja - 09-01-2020
(09-01-2020, 09:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (08-01-2020, 11:30 PM)Јеремија Пише: (08-01-2020, 07:47 PM)zstoja Пише: Ko god misli da smo glup naord zeznuo se.
Но, како каже пењсма:
Ти Јеремија имаш јаке живце, ми дижемо руке и препуштамо нашег Остоју паметнијима, па ка'е:
https://www.youtube.com/watch?v=ImQDih9qsso
Jedino tako da ispadnes pametniji. Da se vadis na ono da pametniji popusta.
Druge sanse nemas.
A reko sam ti odavno da moras da odustanes. MORAS.
Inace najveca gresku si napravio kad si rekao da si u Kanadi.
Ali sa mnom se lako prave greske.
(09-01-2020, 06:21 PM)Јеремија Пише: (09-01-2020, 05:15 PM)zstoja Пише: Unapred kukas? Vec znas da si kriv?
Дакле, ако желиш дискусију о Србској Цркви, србским Светињама, али и Нацији, молим... али без повлачења паралеле шта се догађа, или би се догодило у Америци (САД).
Ja ti pricam kako nema potrebe da brines ako imas tapie da je nesto tvoje.
Sto s esekiras? Imas strazbur, imas Ruse, imas Kineze, ....
Sta je problem? Neces pomoc ni od Rusa ni od Kibneza ni od Strazbura?
Pa ako neces, ne moras, tvoja stvar. Kukaj.
Sto s eAmerike tice, naravno da nema potrebe da s eprotestuje povodom necijeg vlasnistva, papiri sve dokazuju. Isto i Kanada.
Kad si vec toliko zainteresovan za Ameriku, evo. Inace ne bi.
Sreo sam jdnog muislimana tamo negde, izbosne, nisam ni znao da je musliman. I pricamo... i on mi kaze u jednom trentuku: Jel znas da ovde dobijemo lakse dozvolu za dzamiju nego u Sarajevu?
Kad se nisma srusio. Reko, ja sam mislio samo to problem u Srbiji....
Inace ovde crkve TACNO znaju st aje njihovo, nema lazi, nema prebvare. I oni vpole ovd ematerijalno, ne samo SPC.
Ali ovde s ezna red.
ПРОСВЕТАР - 09-01-2020
(09-01-2020, 06:21 PM)Јеремија Пише: Ти или се правиш "шунтав" или си дошао на форум да јебуцкаш
Не прави се, не прави се....!
Шумадинац - 09-01-2020
zstoja - 09-01-2020
(09-01-2020, 06:55 PM)Шумадинац Пише:
Al kako ces da se boris protiv komunistickog u crkvi? To postavile komunjare klimoglavce, ostalo proterali i pobili.
Sta imas danas?
Digli naord za svoje svetinje(pare), a al ga nisu digli protiv LGBT setnji, usvajanja dece...samo malo okade djavola i kraj. Sad setaju sa onim stamacima danima, nije im tesko.
Jel vidis da komunisticko u crkvi koliko oces?
Jeremija mi kaze o cemu d apricam a o cemu ne, jer mu ne godi.
Strasno. Pa ako ce nesto da s enesto nauci od zapada to je red u vlasnistvu. Amerika, Kanada, sve zapadno od Slovenije se zna red.
I on mi ne da da pricam o tome. Ne svidja mu se.
POstalo jos da mi kaze o cemu d apricam i na koji nacin.
ПРОСВЕТАР - 09-01-2020
(09-01-2020, 05:02 PM)Mekenzi Пише: I bucali po crnjoj gori, i lupali, zvrljali, protestvovali u Beogradom i Ambasadom..
Баби се снило што јој мило било!
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/bozicni-ustanak-ikonama-i-molitvom-protiv-sramnog-zakona-foto-video/
пек. - 09-01-2020
http://srpska.ru/article.php?nid=32413&sq=19&crypt=