RE: +НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ+ Ц р н а . Г о р а -
Ђорђе - 05-09-2021
Је ли могуће да је Цетиње постало најусташкије место на свету?
Бенито - 05-09-2021
Ма, какве усташе. Не дозволите да вам овдашње комуњаре замуте поглед.
Ови на Цетињу су наследници искључиво црногорских комуниста. И данас их има отприлике колико и оних пред сам рат, неколико хиљада.... Опасни су само ако им се попусти.
Шумадинац - 05-09-2021
Шумадинац - 05-09-2021
https://i.postimg.cc/T18GVkFD/IMG-8ae1f7db64028429208f56bce87d8f17-V.jpg
Ђорђе - 05-09-2021
(05-09-2021, 10:48 AM)Бенито Пише: Ма, какве усташе. Не дозволите да вам овдашње комуњаре замуте поглед.
Ови на Цетињу су наследници искључиво црногорских комуниста. И данас их има отприлике колико и оних пред сам рат, неколико хиљада.... Опасни су само ако им се попусти.
Проблем је што им држава Црна Гора прилично попушта. Као да их има 100 хиљада а не 2 хиљаде ленчуга, у вр' главе. Направљена је толика дрека због неколико стотина нерадника (комуњара са усташким обележјима) у ових месец дана а била су потребна два вода полиције да одрже ред и мир на Цетињу.
Не знам шта да кажем.
Mekenzi - 05-09-2021
Заврши се и овај циркус са устоличењем Јоанакија.
После овога нема јуриш на Цетиње па после по београдским кафанама: А нијесам ти ја за то знао,а чуш не подржавам ти ја Мила, а то сам био заведен.
Лепо да се попишу сви комити,функционети ДПС-а и остали јуришници лепо забранити улаз у Србију, кофисковати имовину, укинути им лраво на студирање, ради лечење, па да видимо...
Шумадинац - 05-09-2021
Бенито - 05-09-2021
(05-09-2021, 11:42 AM)Mekenzi Пише: Заврши се и овај циркус са устоличењем Јоанакија.
После овога нема јуриш на Цетиње па после по београдским кафанама: А нијесам ти ја за то знао,а чуш не подржавам ти ја Мила, а то сам био заведен.
Лепо да се попишу сви комити,функционети ДПС-а и остали јуришници лепо забранити улаз у Србију, кофисковати имовину, укинути им лраво на студирање, ради лечење, па да видимо...
Апсолутно тачно.
Али, ви сви не видите да Овај све време држи појас Милу да не потоне. Много је њему Мило учинио услуга и везани су к'о сијамски близанци.
Уосталом, "Црногорци" никада не могу бити на власти у Црној Гори без подршке, јавне или тајне, из Београда. То је једноставно немогуће.
Ђорђе - 05-09-2021
Када смо код Београда, несрећник је раније данас арлаукао на Мила, вероватно осетивши да јавно мњење данас не треба провоцирати.
Шумадинац - 05-09-2021
ЏАБА МИЛО И ЗАПАДНЕ ПАРЕ
ЏАБА МИРАШ И РАЗНЕ ФУКАРЕ
Скупила се шака аветиња
На вратима србскога Цетиња
Па подигли барикаде разне
Донијели своје главе празне
Кличу Милу и лудом Мирашу
А усташким барјацима машу
Псују србску и четничку мајку
На Манастир подигнули хајку
Руше, пале гуме и ограде
А с Ловћена посматра их Раде
Па 'вако Владика им збори:
"Џаба вам је погани злотвори
Отпадници од Крста и Вјере
Што дижете тензије без мјере
А води вас аветиња Мило
И с њим Мираш људско ништавило
Џаба Чанак што је јуче доша'
На пољану Обилић Милоша
Џаба Бечић, Дритан а и Здравко
Те Драгиња и Перовић Славко
Џаба Нато и сва Америка
И Ердоган султан од крвника
Џаба Месић "грађанин почасни"
Против свих је Крст Цетињски Часни
Ја и Ловћен и многе Светиње
Па ће сјутра на српско Цетиње
Бити једно устоличеније
Као што је бивало и прије
Јер Цетиње Небески је престо
И јуначко гнијездо и мјесто
То је симбол србства и слободе
А Бог нека осуди изроде
Што крв братску просипати желе
Мјесто да се диче и веселе
Што Патријарх србски Порфирије
С благословом над Цетињем бдије
И милошћу Божј'ом грли свије
Упамет се расрбљена бандо
Докле нико још није пострад'о"...
https://i.postimg.cc/wBb0GYSW/IMG-7e8a55bc3f873d9ba30e9ca0a05d9908-V.jpg
Јер љубав међу браћом побеђује!
Достојни!
И живели нам на многаја љета.
Mekenzi - 05-09-2021
(05-09-2021, 10:48 AM)Бенито Пише: Ма, какве усташе. Не дозволите да вам овдашње комуњаре замуте поглед.
Tако је професоре.
Од Шешељ, Слобе, Туђмана, Алије, Мила и овог "нашег" све су то ђеца комунизма које смо одгајили, образовали, лечили, да ли им да буду носиоци власти.
Кад комунизм те одгаји ту бога више нема, већ се рађа мржња и нетрпељивост према другима.Видели смо на примеру Алије и Туђмана према својим грађанима српске националности.
То сад Мило покушава, ал' му не иде.
Што се тиче Мила, ово је био потез очајника. На целом том скупу није било више од две 'иљаде лудих и острашћених глава...
Мило губи све полуге власти у ЦГ зато је нервозан ,све ДПС функционере су посмењивали, више не контролише ништа изузев што је још мало предсједник.
Такође и западне силе су га пустиле низ воду, данас су огласиле и Западне силе да је то недопустиво...
Балкански политичари имају комунистичку страст да владају доживотно.
ЛукаЛоко - 06-09-2021
(04-09-2021, 04:01 PM)Mekenzi Пише: Црњогорци у Србији имају сва права ко ми Срби. Где то има. Узимају нашој ђеци места...
Зато што су Срби као и остали.
Људи попут тебе само хоће да потпале мржњу између Црногораца и осталих Срба.
Шумадинац - 06-09-2021
(06-09-2021, 04:40 PM)ЛукаЛоко Пише: (04-09-2021, 04:01 PM)Mekenzi Пише: Црњогорци у Србији имају сва права ко ми Срби. Где то има. Узимају нашој ђеци места...
Зато што следи Поглaвникa свих Војвођанерa, који је имао занимљиво друштванце на Цетињу......
Mekenzi - 06-09-2021
(06-09-2021, 04:40 PM)ЛукаЛоко Пише: (04-09-2021, 04:01 PM)Mekenzi Пише: Црњогорци у Србији имају сва права ко ми Срби. Где то има. Узимају нашој ђеци места...
Нису као остали Срби.
Срби који хоће снајпером да "скину" Патријарха нијесу Срби већ усташе.
Сви овима којиа се ђеца разболе па трче у Београд или што узимају српској ђеци места на буџету или кревете по болницима и то све од наших пара. Замисли који је дебилизам државе да ти од твојих пара финансираш црњогорце који у Србији имају све, све, све бесплатно.
Кад се врате код оца и матер у Црњу Гору и на Цетиње, но што! тад праве барикаде, пале гуме, кидишу на Митрополита и Патријарха...
Мрш из Србије.
Идите код Мила па нек Вас он лечи, храни, образује кој ћете к*ац у Србију. Све то најурити и одузети имовину и увести санкције ЦГ да ниграм брашна нити један туриста не пређе у ЦГ.
Па да видимо онда...