Ванредно Стање -
Бенито - 16-03-2020
Ајде да оснујемо посебну тему за ванредно стање, које је Вучић увео у Србији. Тако ће тема о Корона вирусу остати слободна за информације о епидемији те болести, како у Србији, тако и у свету уопште.
Увођење ванредног стања до сада су критиковали: Родољуб Шабић, Паровић, Бошко Обрадовић, и Радуловић...
Ову Вучићеву одлуку похвалили су:СНС, СРС, СПС, као и Милош Јовановић, председник ДСС, и коалиционе листе под називом Метла 2020, а колико ми се чини и Александар Шапић и његова листа.
Слободно допуните ове низове.
И пишите, наравно, све о теми Ванредно стање.
RE: Ванредно Стање -
ПРОСВЕТАР - 16-03-2020
(16-03-2020, 05:15 PM)Бенито Пише: Ајде да оснујемо посебну тему за ванредно стање, које је Вучић увео у Србији. Тако ће тема о Корона вирусу остати слободна за информације о епидемији те болести, како у Србији, тако и у свету уопште.
Увођење ванредног стања до сада су критиковали: Родољуб Шабић, Паровић, Бошко Обрадовић, и Радуловић...
Ову Вучићеву одлуку похвалили су:СНС, СРС, СПС, као и Милош Јовановић, председник ДСС, и коалиционе листе под називом Метла 2020, а колико ми се чини и Александар Шапић и његова листа.
Слободно допуните ове низове.
И пишите, наравно, све о теми Ванредно стање.
Ми смо за ванредно стање, поздрављајемо тему,
ТАЈ САМ!
ХраброСрце - 16-03-2020
Ванредно стање је и у Црној Гори, која нема корона вирус. Уопште не раде ресторани, кафићи, кладионице, тржни центри, теретане и фитнес клубови, не ради ни школе ни вртићу, буквално и горе него у Србији, одлука је на 15 дана, за сад.
Једино што се званично не зове ванредним стањем...
Бенито - 16-03-2020
Ево почела хапшења.
Рек'о Пера Жики, да је рек'о Јоца.... "Ко је рек'о?"
Јоца.
Апси Јоцу!!!!
Mitic - 16-03-2020
(16-03-2020, 07:14 PM)Бенито Пише: Ево почела хапшења.
Рек'о Пера Жики, да је рек'о Јоца.... "Ко је рек'о?"
Јоца.
Апси Јоцу!!!!
Тако ради милиција
Бенито - 16-03-2020
Шабић јасно каже да су све ове мере могле да се подведу под ванредну ситуацију. Није уопште, због ових мера, требало уводити ванредно стање.
Али, неке друге мере могу да се уведу само у случају ванредног стања:
цензура друштвених мрежа, одлагање избора, разна ускраћивања људских права, пре свих право на говор.......
Mitic - 16-03-2020
(16-03-2020, 07:28 PM)Бенито Пише: Шабић јасно каже да су све ове мере могле да се подведу под ванредну ситуацију. Није уопште, због ових мера, требало уводити ванредно стање.
Али, неке друге мере могу да се уведу само у случају ванредног стања:
цензура друштвених мрежа, одлагање избора, разна ускраћивања људских права, пре свих право на говор.......
Потписујем
Коста - 16-03-2020
(16-03-2020, 06:05 PM)ХраброСрце Пише: Ванредно стање је и у Црној Гори, која нема корона вирус. Уопште не раде ресторани, кафићи, кладионице, тржни центри, теретане и фитнес клубови, не ради ни школе ни вртићу, буквално и горе него у Србији, одлука је на 15 дана, за сад.
Јел се литије настављају?
ХраброСрце - 16-03-2020
(16-03-2020, 07:57 PM)Коста Пише: (16-03-2020, 06:05 PM)ХраброСрце Пише: Ванредно стање је и у Црној Гори, која нема корона вирус. Уопште не раде ресторани, кафићи, кладионице, тржни центри, теретане и фитнес клубови, не ради ни школе ни вртићу, буквално и горе него у Србији, одлука је на 15 дана, за сад.
Јел се литије настављају?
Не до даљњег. Одложене су, у недељу је одложена. Било је званично саопштење МЦП.
Јеремија - 16-03-2020
Цитат:"Ванредно стање је уведено јер је био потребан политички театар, ванредна ситуација је тема која долази на владу и о томе одлучује премијерка, тај механизам је примеренији. Али када вам треба политички театар, увеђење термина врховни командант, слика о томе да чините све - онда вам треба ванредно стање"
Војни аналитичар Александар Радић
Насупрот овом мишљењу неки (бивши) аналитичари сматрају како је ванредно стање био прави потез Вучића, чак шта више, предлажу забрану друштвених мрежа.
По мени, устав је згажен оног тренутка када су 3 (три) члана СНС-а објавили ванредно стање!
Баз обзира што је Скупштина постала прћија Вучићеве странке са трабантима, требало је бар да се испуни форма, да заседа тело које је санћим народ бирао и, после расправе донесу одлуку о увођењу једних или других мера. Тако би се одржао бар привид да није срушен Устав, тј. да је извршен својеврсни пуч.
Шумадинац - 16-03-2020
.
Док 99% апотека у Србији нема неопходна средства за дезинфекцију, напредњаци деле пакете пензионерима са логом СНС-а у промотивне сврхе.
https://i.postimg.cc/JnGQrQ5K/89710493-195221288564917-5830499446705618944-o.png
.
Бенито - 17-03-2020
(16-03-2020, 08:56 PM)Јеремија Пише: Цитат:"Ванредно стање је уведено јер је био потребан политички театар, ванредна ситуација је тема која долази на владу и о томе одлучује премијерка, тај механизам је примеренији. Али када вам треба политички театар, увеђење термина врховни командант, слика о томе да чините све - онда вам треба ванредно стање"
Насупрот овом мишљењу неки (бивши) аналитичари сматрају како је ванредно стање био прави потез Вучића, чак шта више, предлажу забрану друштвених мрежа.
По мени, устав је згажен оног тренутка када су 3 (три) члана СНС-а објавили ванредно стање!
Баз обзира што је Скупштина постала прћија Вучићеве странке са трабантима, требало је бар да се испуни форма, да заседа тело које је санћим народ бирао и, после расправе донесу одлуку о увођењу једних или других мера. Тако би се одржао бар привид да није срушен Устав, тј. да је извршен својеврсни пуч.
Написао сам да ће увести ванредно стање, чим сам сазнао за то. Том приликом сам вам наговестио да се нећемо виђати неко време, јер ће макар пробати да контролише друштвене мреже.
Али, не могу чуду да се начудим, да ова опозиција уопште не реагује на кршење устава. Све што они критикују је што Вучић раније није подигао кишобран, када је почела киша у Ломбардији, да парафразирам Дучића. Дакле, оно што њима треба да буде стална тема критика, а то је кршење устава, они никада не помињу, осим ако је против евро-афро интеграција, што би рекао Шојић.
Посебно питање су Срби на Косову. Ова криза више него јасно показује какву је издају починио Вучић потписивањем Бриселског споразума 1 и 2. Подсећам вас да већ неколико дана на Косово могу ући само Срби са исправама лажне државе Косово
Ништа од робе не може да уђе, ни лекови.
Погледајте ову информацију у светлу забране друштвених мрежа. Ни ово опозицији није тема.
Свега неколико појединаца, не више од десет, су вапијући глас у тоталном мраку Вучићевог режима и то је оно што је поражавајуће.
Шумадинац - 17-03-2020
(17-03-2020, 12:55 AM)Бенито Пише: Свега неколико појединаца, не више од десет, су вапијући глас у тоталном мраку Вучићевог режима и то је оно што је поражавајуће.
https://i.postimg.cc/zG3tXWSd/naslovna-15-03-2020-800x477.jpg

.
Mekenzi - 17-03-2020
(17-03-2020, 12:55 AM)Бенито Пише: (16-03-2020, 08:56 PM)Јеремија Пише: Цитат:"Ванредно стање је уведено јер је био потребан политички театар, ванредна ситуација је тема која долази на владу и о томе одлучује премијерка, тај механизам је примеренији. Али када вам треба политички театар, увеђење термина врховни командант, слика о томе да чините све - онда вам треба ванредно стање"
Написао сам да ће увести ванредно стање, чим сам сазнао за то. Том приликом сам вам наговестио да се нећемо виђати неко време, јер ће макар пробати да контролише друштвене мреже.
Али, не могу чуду да се начудим, да ова опозиција уопште не реагује на кршење устава. Све што они критикују је што Вучић раније није подигао кишобран, када је почела киша у Ломбардији, да парафразирам Дучића. Дакле, оно што њима треба да буде стална тема критика, а то је кршење устава, они никада не помињу, осим ако је против евро-афро интеграција, што би рекао Шојић.
Посебно питање су Срби на Косову. Ова криза више него јасно показује какву је издају починио Вучић потписивањем Бриселског споразума 1 и 2. Подсећам вас да већ неколико дана на Косово могу ући само Срби са исправама лажне државе Косово
Ништа од робе не може да уђе, ни лекови.
Погледајте ову информацију у светлу забране друштвених мрежа. Ни ово опозицији није тема.
Свега неколико појединаца, не више од десет, су вапијући глас у тоталном мраку Вучићевог режима и то је оно што је поражавајуће.
Можеш ми рећи, која опозиција??