Погледи форум
Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Злочин у ош "Владислав Рибникар" (/thread-5005.html)

Странице: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Mekenzi - 03-05-2023

Саучешће породицама настрадалих.

Па нас то нечуди то је тек почетак, ово је ситно какви масакри ће се дешавати по Београду тек ће да видите.

Ми се убисмо писајући о сатанизицији и демонизацији, криминализацији и комунизацији Београда...

Та школа је оно елитна школа ђе похађају ђеца познатих и богатих београџана..

Неће масовно убиство да се деци у обичној просечној  школи која живе у Драгачеву или у долини Ибра или у српском селу ђе му се зна ко му је прађед био, ђед, отац из које фамилије. Ђе је кућа 100 годишња. Ђе се ђеца из школе играју са јагањцима и осталим животињама.

Београд је велико ЗЛО зс Србију. Озбиљно зло. Нарастајуће ЗЛО. И тек ће да их ударају демонизовании сатанизовани људи. Биће покоља и крви колико хоћеш.

Зашто?

Па зато што су ђеци идоли београдски гилиптери неки Богдан Илић ( То је онај што га Шумадинац бранио ође)

Урош Панић ( Вучићев кум Пане Банане)

И остале битанге, сецикесе, криминалци, курве, старлете, онај шљам који се преко ноћи обогатио, разни скоројевићи, јутјуб звезде, деце познатих доктора, синови, кумови познатих,  тик ток звезде и остали глупандери и заглупљивачи.

Зато биће још већих масакра од ових. Београд је апсолутно 100% демонизован, сатанистички, нездрав за психу, ум и тело.. То је легло демона. Ту ако живиш да биднеш нормалан у голубарнику од 40 квадрата ђе имаш простор за напоље од 3квм звана тераса... Шта очекујете да ће се у "крају" развијати функционална ђеца у ери интернета и агресије.

Ми смо одавно писали. Да би спасили душу и тело убјежити миниму 150 км од Београда.

Живите у мирнијем, сигурнијем, духовнијем место.

Бежите што даље од Београда..

Каки црни Београд да се живи ђе се демони ко гује у недрима гаје.

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Митић - 03-05-2023

Девојчица тешко повређена у нападу ножем у школи у Берлину

Девојчица је задобила повреде опасне по живот у нападу ножем у својој основној школи у Берлину у среду, саопштила је полиција, док је осумњичени приведен.

Друга девојчица је такође повређена у нападу на школу у берлинском округу Неукоелн, рекли су они.

Школски другови, старости између седам и осам година, обојица су хитно превезени у болницу.

Осумњичени је ухапшен у близини школе након инцидента.

https://insiderpaper.com/girl-severely-injured-in-berlin-school-knife-attack/

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Бенито - 03-05-2023

Дакле, уз све ограде, према до сада доступним информацијама, даћу свој суд о овом догађају. Од почетка сам сумњао да је тако било, а испоставља се и да јесте.
Основне школе "Владислав Рибникар", "Дринка Павловић" и "Вук Караџић" су, још 1970-их година, важиле за "елитне" основне школе. Ту је и дошло до најизразитије сублимација деце предратних Београђана, који су преживели долазак комуниста у Београд, са децом новопридошлих комуниста који су се уселили у туђе станове по Врачару и Старом Граду. 
Та легенда о "елитним" школама само је расла до 1990-их година. 
Овде треба напоменути да је један београдски редитељ видео овај проблем и направио изузетан филм "Мајстори, мајстори". Само је штета што Горан Марковић главну тезу овог филма, ипак, није извео до краја.
С почетка 1990-их година, на Врачар су почели да се досељавају припадници врха Социјалистичке партије Србије, чиме су, ваљда, желели да покажу да су и они "елита" Србије. Већина њих и данас живи на Врачару. Ту живи и "елита" тадашње опозиције, односно Демократске странке. Дакле, Врачар је постао узус, параметар интелектуалне и политичке "елите" Београда.
Самим тим и целог Сербства: пристижу Црногорци, обично сумњивих биографија, а са ратовима, и Срби из градова Хрватске и Босне, а затим и Космета....
Тако долази до једног "елитног" бућкуриша. Сваки министар просвете доста је водио рачуна ко ће бити директор Рибникара. Сваки министар просвете је члан СПС-а. (познајем директорку Рибникара - доста коректна особа)
Па, шта је онда проблем и како је дошло до ове трагедије?
Дечак је од малих ногу васпитаван да има радне навике и да учи. Имао је узор и у оцу и у мајци. Али, у систему "елитизма" какав је пројектован у вечно комунистичкој Србији, има једну суштинску грешку у систему. Дечаку родитељи нису објаснили да дете неће бити најбоље у том систему иако је најбоље, ако не зна да се одбрани од других који исто желе да буду формално најбољи а то, у ствари, нису. 
Дечак од тог ударца није умео да се одбрани. Покушао је да се тога реши тако што је тражио пребацивање у друго одељење, али су га и у новом одељењу дочекали на сличан начин. Ово је кључан и вероватно једини тренутак где је школа заказала: бивши и будући разредни старешина су морали да укажу школском психологу на овај случај.
Слабија оцена из историје била је окидач. У његовој глави родила се идеја да против њега нису само деца, него да су у дослуху са наставницима. Постојала је шанса да нема неку петицу на крају године, што би га онемогућило да има "Вукову диплому", а самим тим га и одвоји од идеје да буде "ђак генерације".
Шта је проблем са овим дечаком?
Први проблем је потпуно погрешно васпитање његових родитеља који су, без икакве суђење, опасни каријеристи, који одлично познају "систем" и децу су упућивали на исте животне узоре. 
Дечак је био ДУХОВНО ПРАЗАН. Вероватно није ни крштен. Никада није закорачио у цркву, нити био изложен књигама Светих отаца. Ради се о детету које је класичан пример атеистичког урбаног типа. Наравно, пре свега -западњачког. Тај тип образовања нама је дошао преко комунизма, уосталом као и Русима. Готово парадоксално звучи изјава несрећног министра просвете који је рекао да је ово масовно убиство последица "западњачења" друштва, а у ствари је последица вишедеценијског атеизирања српске просвете чему је, више него очигледно, био изложен и сам министар просвете.
Одем понекад на Врачар. Купујем кафу у том крају града. Познајем и двојицу свештеника са Врачара. Људи су ми давно рекли, а то је и више него очигледно, да човек на Врачару тешко може да схвати да се налази међу Србима. Ту готово да не живи ниједан традиционалан Србин.
Ово дете је у старту уништено - а затим је уништио толике животе. Нико никада неће одговарати за то што смо створили део Београда који је произвео овакво дете. Нико од Врачараца ни помислити неће да су и они сами криви што се овако све десило. И никада неће ни помислити да промене свој животни културни клише.
Толико о овој теми. На жалост, наставиће се.......

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Николај - 03-05-2023

Ако је тачно да је мали саставио списак жртава и за њих написао "primary targerts", да је спремио пет оквира са два пиштоља и молотовљеве коктеле, онда је очигледно или утицај неке болесне видео игрице или још горе, нечије индоктринације.

Да је ово друго могуће, указују и његове прве речи по хапшењу: "Ја сам психопата". Неко му је рекао да глуми неурачунљивост да би избегао суђење. Само што тај неко није знао да ће он свакако да избегне суђење, луд или не, јер нема навршених 14 година.

У сваком случају, велика трагедија, јер је и наставница умрла тако да је сада број жртава 10, а и једна девојчица је у критичном стању. Дај Боже да се ово не понови више никад.

(03-05-2023, 07:25 PM)Бенито Пише:  Дакле, уз све ограде, према до сада доступним информацијама, даћу свој суд о овом догађају. Од почетка сам сумњао да је тако било, а испоставља се и да јесте.
Основне школе "Владислав Рибникар", "Дринка Павловић" и "Вук Караџић" су, још 1970-их година, важиле за "елитне" основне школе. Ту је и дошло до најизразитије сублимација деце предратних Београђана, који су преживели долазак комуниста у Београд, са децом новопридошлих комуниста који су се уселили у туђе станове по Врачару и Старом Граду. 
Та легенда о "елитним" школама само је расла до 1990-их година. 
Овде треба напоменути да је један београдски редитељ видео овај проблем и направио изузетан филм "Мајстори, мајстори". Само је штета што Горан Марковић главну тезу овог филма, ипак, није извео до краја.
С почетка 1990-их година, на Врачар су почели да се досељавају припадници врха Социјалистичке партије Србије, чиме су, ваљда, желели да покажу да су и они "елита" Србије. Већина њих и данас живи на Врачару. Ту живи и "елита" тадашње опозиције, односно Демократске странке. Дакле, Врачар је постао узус, параметар интелектуалне и политичке "елите" Београда.
Самим тим и целог Сербства: пристижу Црногорци, обично сумњивих биографија, а са ратовима, и Срби из градова Хрватске и Босне, а затим и Космета....
Тако долази до једног "елитног" бућкуриша. Сваки министар просвете доста је водио рачуна ко ће бити директор Рибникара. Сваки министар просвете је члан СПС-а. (познајем директорку Рибникара - доста коректна особа)
Па, шта је онда проблем и како је дошло до ове трагедије?
Дечак је од малих ногу васпитаван да има радне навике и да учи. Имао је узор и у оцу и у мајци. Али, у систему "елитизма" какав је пројектован у вечно комунистичкој Србији, има једну суштинску грешку у систему. Дечаку родитељи нису објаснили да дете неће бити најбоље у том систему иако је најбоље, ако не зна да се одбрани од других који исто желе да буду формално најбољи а то, у ствари, нису. 
Дечак од тог ударца није умео да се одбрани. Покушао је да се тога реши тако што је тражио пребацивање у друго одељење, али су га и у новом одељењу дочекали на сличан начин. Ово је кључан и вероватно једини тренутак где је школа заказала: бивши и будући разредни старешина су морали да укажу школском психологу на овај случај.
Слабија оцена из историје била је окидач. У његовој глави родила се идеја да против њега нису само деца, него да су у дослуху са наставницима. Постојала је шанса да нема неку петицу на крају године, што би га онемогућило да има "Вукову диплому", а самим тим га и одвоји од идеје да буде "ђак генерације".
Шта је проблем са овим дечаком?
Први проблем је потпуно погрешно васпитање његових родитеља који су, без икакве суђење, опасни каријеристи, који одлично познају "систем" и децу су упућивали на исте животне узоре. 
Дечак је био ДУХОВНО ПРАЗАН. Вероватно није ни крштен. Никада није закорачио у цркву, нити био изложен књигама Светих отаца. Ради се о детету које је класичан пример атеистичког урбаног типа. Наравно, пре свега -западњачког. Тај тип образовања нама је дошао преко комунизма, уосталом као и Русима. Готово парадоксално звучи изјава несрећног министра просвете који је рекао да је ово масовно убиство последица "западњачења" друштва, а у ствари је последица вишедеценијског атеизирања српске просвете чему је, више него очигледно, био изложен и сам министар просвете.
Одем понекад на Врачар. Купујем кафу у том крају града. Познајем и двојицу свештеника са Врачара. Људи су ми давно рекли, а то је и више него очигледно, да човек на Врачару тешко може да схвати да се налази међу Србима. Ту готово да не живи ниједан традиционалан Србин.
Ово дете је у старту уништено - а затим је уништио толике животе. Нико никада неће одговарати за то што смо створили део Београда који је произвео овакво дете. Нико од Врачараца ни помислити неће да су и они сами криви што се овако све десило. И никада неће ни помислити да промене свој животни културни клише.
Толико о овој теми. На жалост, наставиће се.......
Ваистину!

Да, то је то.

Хвала на овоме, хтели смо то и ми написати али сте нас спасили да се не мучимо.

Да додамо.

Не каже се духовно празан већ демонизован или демони га опсели.

У духовности нема празнине.

Само да додам: Овај се појавио на конференцији за новинаре и причао о овом случају. Предложио је Влади низ мера да би се ово у будућности спречило.
Међутим, није предложио три основне мере:
1. Моментално укидање "Вукове дипломе" - рак ране комунистичког основног и средњешколског образовања
2. Укидање осмољетке и увођење четвороразредне основне школе
3. Увођење Веронауке као обавезног предмета у свим школама и факултетима у Србији

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Monarhist - 03-05-2023

(03-05-2023, 08:11 PM)Бенито Пише:  Само да додам: Овај се појавио на конференцији за новинаре и причао о овом случају. Предложио је Влади низ мера да би се ово у будућности спречило.
Међутим, није предложио три основне мере:
1. Моментално укидање "Вукове дипломе" - рак ране комунистичког основног и средњешколског образовања
2. Укидање осмољетке и увођење четвороразредне основне школе
3. Увођење Веронауке као обавезног предмета у свим школама и факултетима у Србији

Ваистину! Ваистину! Ваистину!
И сам сам био ђак генерације у основној, сад се школујем за просвету, немам шта да додам!

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Djoleat - 03-05-2023

Па то је тај демократски запад коме ми четници тежимо, живот смо посветили том идеалу западне демократије. Не кажем да у СССР-у или комуњарској Југи није било, било је, било је самоубистава много у Црном таласу, било је, није се извештавало, ал је било и биће. Ал кад на такву атеистичко комуњарску подлогу зидаш антихристово демонкратску градњу, добијеш куполу у којој ђаво пиргом звони

Мени ово ништа није чудно.

Ово сам очекивао много раније у Београду.

Тамо је ситуација духовно катастрофа поготово код омладине.

Сада су сви згрожени.

А на Врачару и у тој школи 90% није крштено.

Живи се Бахато. Све курвање секс, алкохол, стејџ, клуб, најт лајф...

Стварају се десетине хиљаде глупандера и дебила.

Једини спас је  мањи град, мање место за живот.

У Београду ћу бити све више овога. Демони опседају младе људе. Страшно како су београдској деци спржени умови.

Скроз разваљени. 

Кад га демон узме добије се ово а то је тек почетак. Луцифер је отворио врата пакла.

Ево, погледајте данас и ових дана коментаре и на мејнстрим медијима и на друштвеним мрежама о овом догађају и послушајте различита мишљења како превенирати овакве догађаје.
Ако се нађе једна једина особа која буде написала конкретна решења које сам предложио, обавестите ме. Али, тешко да ће се то десити.
Причаће вам о ријалитијима, о забрани приступа друштвеним мрежама за децу, о забрани употребе телефона у школама, о појачаној полицијској заштити школа..... Свега ће се они сетити.
Само се нико неће сетити да укине осмољетку - најсветију краву комунизма. То, ни случајно. Ако је друг Титеља то смислио, то је аксиом. Нема никакве расправе у вези тога.
Е, па према томе, немојте ни да се чудите какви су неписмењаковићи министри и други "поштовани председниче".... Ништа боље Срби и не заслужују.
Сва деца у српским школама да буду побијена, неће комуњаре укинути осмољетку.

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Monarhist - 03-05-2023

(03-05-2023, 10:00 PM)Бенито Пише:  Ево, погледајте данас и ових дана коментаре и на мејнстрим медијима и на друштвеним мрежама о овом догађају и послушајте различита мишљења како превенирати овакве догађаје.
Ако се нађе једна једина особа која буде написала конкретна решења које сам предложио, обавестите ме. Али, тешко да ће се то десити.
Причаће вам о ријалитијима, о забрани приступа друштвеним мрежама за децу, о забрани употребе телефона у школама, о појачаној полицијској заштити школа..... Свега ће се они сетити.
Само се нико неће сетити да укине осмољетку - најсветију краву комунизма. То, ни случајно. Ако је друг Титеља то смислио, то је аксиом. Нема никакве расправе у вези тога.
Е, па према томе, немојте ни да се чудите какви су неписмењаковићи министри и други "поштовани председниче".... Ништа боље Срби и не заслужују.
Сва деца у српским школама да буду побијена, неће комуњаре укинути осмољетку.
Шта мислите Бенито, да се не би 90% просветара у читавој Србији дигло кад би укинули осмогодишње? Те фале часови, немамо норме, остало нам до пензије, остадосмо без посла и слично...

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Djoleat - 03-05-2023

https://twitter.com/MiloLompar/status/1653842183823171588?s=20

Ево ти и поста са твитера твог Ломпара, јебо вас он у шупак. Крива му јуначка историја Срба, треба да будемо пацифистички амерички тексас ?

Мене брине нешто друго.

Разоружавање народа и "јачање" нво сектор кроз "психолошку подршку".

Срби неће ни нож та лебац смети да држе а камоли пушку.

После сваког убиства поооштрава се држање наоружања.

Зато смо ми у надежди да обезбедимо ове године 2-3 расна Америчка стафорда јер ако демонизовани људи ударе, морамо се бранити... Другог решења нема

RE: Злочин у ош "Владислав Рибникар" - Шумадинац - 03-05-2023

(03-05-2023, 10:23 PM)Djoleat Пише:  https://twitter.com/MiloLompar/status/1653842183823171588?s=20

Ево ти и поста са твитера твог Ломпара, јебо вас он у шупак. Крива му јуначка историја Срба, треба да будемо пацифистички амерички тексас ?

Синовац, мани се љотовања и пази на речник. Ово је озбиљна тема