Погледи форум
Центри за социјални рад-Турци јањичари - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Центри за социјални рад-Турци јањичари (/thread-5096.html)

Странице: 1 2 3


Центри за социјални рад-Турци јањичари - Mekenzi - 05-03-2024

У Србији тренутно не постоји већа злочиначка терористичка организација за од Центара за Социјални Рад.

Турци јањичари савременог доба...

Центри за Социјални Рад су строго повезани са педерским и геј френдли организацијама из читаве Европе поготово из Скандинавије.

Све што уносе у компјутере Ваше податке све то иде у Шведску централу где шведске геј френдли организације имају увид у Ваше породично, економско, здравствено стање и најбитиније, суво злато за те организације јесу ДЕЦА БЕЛЕ КОЖЕ И БЕЛЕ РАСЕ. За то не жале паре...


Како ово зло функционише. Сви упосленици су дужни да похађају семинаре за отимање српске нејачи или деце беле коже које финансирају невладине организације у Београду у њиховим становима. Ту се детаљно описују и имају се квоте колико нејачи и српчади мора бити испоручено геј паровима у Шведској, колико у хранитељским породицама.

Циљ је уништити сеоску српску вишечланску породицу.

Занимљиво да је строгооо забрањено киднаповати ромску децу. Ромска деца немају "вредност на тржишту" и нису интересантна иако живе у катастрофалним условима, без купатила, са више њих у једној просторији. Ромска деца или ти "циганија" се не сме отимати већ они иду на "нашу сису" где добијају различите бенефите.

Како у пракси функционише отимање српске беле деце. Аријевске расе. Ви сте сиромашни. Живите у селу у Србији. Иако сте вредни, чисти, имате купатило и све нормалне али тешке услове за живот.

Одете у у злочиначко гњездо да тражите дечији додатак или пак социјалну помоћ. Тамо буквално уписују све ваше податке колико чега имате, колика су Вам примања, здравствено стање све све... Е сад, ако имате децу, зенице ока им се шире брзином светлости. Ту иду гомила питања о деци, колико су стара, да ли иду у школу, да ли су вакцинисана, да ли имају за ужину...итд...Гомила тривијалних питања али гомила питања битна за невладине геј френдили организације за отимање деце.

Када завршите, одете кући кад после пар дана стижу теткице из Центра за социјални рад са три патроле односе Вам децу, да Ви више их никада не видите. Јер услови за живот су лоши. Када отму дете одмах се шири осмех центром, Геј организације у Шведској отварају виски, наздравља се још једној успешној мисији отимање српчади које ће ускоро преузети шведске нво и које ће завршити у геј или лезбо браку.

Проблем је што јако сиромашни људи са села не знају да треба прво да ангажују адвоката. Добар адвокат који даје савете а која ће у нашој влади када ми дођемо на влас' бити Министарка за планирање породице заменица Јоване Стојковић је Милина Дорић. Мала али изузетно храбра жена. 

 Људи не треба сами да иду у Центар и да их тамо евидентирају ако нису упознати са правима поготово права деце. Када их евидентирају тамо, све податке добијају разне домаће и стране нво са којим је Србија тачније некадашња министар Дарија Кисић потписала уговор имате све на сајту Министарства за бригу о породицу.



To изгледа овако





Такође поред отимање српске беле нејјачи, има и друго. Уништење мушкараца. "Насиље у породици". Ако се само издерете или опсујете жену" и она то пријави полицији. Најебали сте.... Чак и за јачу псовку ако процене да је "насиље у породици" идете на робију од минимум три месеца а после тога две године условно.

Буквално сваки мушкарац на планети земљи се понекад посвађа са женом. Свака свађа се третира као "насиље у породици" без физичког контакта. Ако Вас суди осуди за насиље у породици губите буквално сва права, јер Вас евидентирају као криминалца, убицу. Имате досије, не можете нигде да се запослите а честе су и провере од центра за социјални рад, психијатра, мурије, морате се у тачно одређено време јављати на телефон. Буквално сте као да сте најјвећи злочинац, тако Вас третирају због неког "насиља у породици".

Проблем је што се треба осудити за насиље у породици, поготово ако ескалира од физичког контакта, до повређивања али не може се злоупотребљавати "насиље у породици". 70% затвореника у Централном београдском затвору су осуђеници осуђени за насиље у породици.

Мој комшија назвао бившу жену опсовао је у слушалицу. Ова звала мурију, дошли ови из центра, вамо тамо. Осудише човека ни кривог ни дужног доброг ко лебац мекани на 8 месеци затвора у Централном Затвору у Београду. Еј бре перач тепиха мардељао 8 месеци што је жену која га варала опсовао у слушалицу...

Тако да водите строго рачуна, ови зликовци из центра за социјални рад су као хијене, звери које финансирају разне глобалистичке, неолибералне, геј френдли, левичарске, сорошевске организације за права детета, геј права и "нааасииииљљеее у породици"...

Буквално раде шта хоће и нису кривично одговорни и нико им ништа не сме...


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Mekenzi - 06-03-2024

Значи, Ови јањичари, србо отимачи искључиво деце БЕЛЕ коже морају се подхитно зауставити.

Адвокатицу (морамо поштивати родни језик)

МИЛИНУ ДОРИЋ 

Одмах, САДА, ТУ

За премијерку Србије. Једино Милина стаје штиклом директ заврат Западној Агенди у виду гује са сто глава...

Ови злочинци из центра за социјални рад које подучавају и држе инструктажу геј френдли невладине организације из Шведске су се много осилили...

'Вако ово се неби десило да се Срби саберу и стану породица до породице, брат до брата, Србин до Србина у одбрану српчади.

Срби мисле да је то онај Центар из време комунизма који испаде још и коректан. Ово су бре аждаје, гује отровнице.

Ваљало би да се Срби окупе. Да се саберу и помогну и ојачају сеоске сиромашне СРПСКЕ породице са више ђеце..

У Свако сеоско двориште које имају сиромашнју а ЗДРАВУ ђецу БЕЛЕ коже морају се организовати страже за ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ.

Пошто је војска укинута, а четнички покрет се понаша ко ловачко удружење нико жив од тих јунака, ветерана, бајкера и осталих мудоња са трибине који имају превелику количину тестостерона да Србин убије Србина због комунистичких клубова које су основали Фрањо Туђман и онај други црњогорски комуниста (видећете за викенд стотине разбијених младих српских глава) и уместо ти момци да стану у одбрану српчади и да џође пар десетина хиљада тих навијача и стану у заштиту ове мајке јок...Они ће се међусобно млатити штанглама у главу и ко кога стигне јел те Млади Србин ће на смрт пребити брата Србина,комшију, пријатеља, суграђанина зато што навија за супротни комнистички сатанистички клуб.


Замислите када би ти момци уложили ту енергију у одбрани Српчади. И када бинти момци се појавили за одбрану и спас ове ђеце и када би подржали вапај ове мајке.

Ма иде дерби, ко ј*бе српчад идемо да отварамо штанглама лобање и да липти у потоцима српска крв дедињем...

ДЕРБИ...јбо вас дерби.

Кад ми дођемо на влас' то ћемо сравнити са земљо и затрпати та ругла. Навијачке групе растурити а банде похапсити..ђ



Подршка за ову самохрану мајку..



RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Mekenzi - 08-03-2024

Милину Дорић за ПРЕМИЈЕРКУ!

ОМАХ,
САДА
ТУ!

[Слика: IMG-20240308-031732.jpg]


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Mekenzi - 10-03-2024

Значи овако. Српкиња си. Идееш сваке недеље на литургију. Постиш. Причешћујеш се. Добиш три сина. Даш им имена по Српским велико црквенодостојницима. Гаврило, Михаило и Рафаило. Три сокола који би ти требали бити крила и штит у животу..


И, гле чуда. Дође Западна геј френдли агенда и отму ти из гњезда кршећи сва права и пресуде сву тројицу синова. 
Три сокола.

За то време, твојој цркву пуца она ствар за мајку Српкињу.

Патријарх??? Епархија Бачка?? 

Боле их ноге. Да су некој усташкињи одузета у Србији деца Првослав би трчао ногама у дупе.

Она разваљена наркоманчина из Сплита Периш се утопио у Дунаву под разним дрогама и алкохолом.

Првослав трчи у катедралу да држи опело. Три дана испраћа ковчег за  Усташију.

Еј, бре, твојој српкињи, твојој парохијанки Западна геј френдли агенда отме три сокола три тића из гњезда а тебее боле ноге, врте се плоче, приводе се млади момци у мантији, једе се најскупља храна, пије се квалитетно вино, слуша се glazba и сањају се zagrebacke улице и гледају се каталози које црне најскупље лимузине са затамљеним стаклима да се пазаре

Кога бре брига у врху цркву за издаху Косова и Метохије а још мање за неку сиротанку.

Ај што немате муда да се огласите о издаји Косоа и Метохије него не смете да станете у заштиту српских мајки које им геј френдли организације отимају децу.

Срамота за СПЦ!

ВРАТИТЕ мајци СРПКИЊИ АНИ МИХАЉИЦИ ДЕЦУ!

ОДМАХ,
САДА,
ТУ!


[Слика: IMG-20240310-031630.jpg]


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Mekenzi - 10-03-2024

Псссттт!!

Говори будушча заменица Мјастобљуститеља српскојаго адвокатица Милина Дорић.


Жена која туче гејфрендли и Западну аждаху и турке јаничаре који узимају данак у крви српске деце директ у главу!

Ко Ђорђе када убива аждаху!

Удри Милина!


https://twitter.com/MilinaDoric/status/1766514041827086756?t=gRleanLePEzzbvH8LWGQWA&s=19

https://twitter.com/MilinaDoric/status/1765848045382520919?t=otoIEwWPZ6Gy6-xzl8uS5A&s=19


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Vlad Alekš - 11-03-2024

Управо траје протест у Новом Саду.
Тренутно говори Јелена Павловић, адвокатица која је учествовала у афери "швајцарци".

https://www.youtube.com/watch?v=iRQYgAEhbUk


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Vlad Alekš - 11-03-2024

А ево како је изгледао протест у петак, за 8. март, док су имбецили по јавним предузећима славили овај сатанистички празник:

https://www.youtube.com/watch?v=ba9hXiJ1kgk


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Шумадинац - 11-03-2024

(11-03-2024, 02:29 PM)Vlad Alekš Пише:  А ево како је изгледао протест у петак, за 8. март, док су имбецили по јавним предузећима славили овај сатанистички празник:

https://www.youtube.com/watch?v=ba9hXiJ1kgk

Који сатанистички празник када га сам Цар Путин поштује и послао подуже толковање? Вероватно и Нестор поштује 8. март.  Јок


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Vlad Alekš - 11-03-2024

(11-03-2024, 02:36 PM)Шумадинац Пише:  
(11-03-2024, 02:29 PM)Vlad Alekš Пише:  А ево како је изгледао протест у петак, за 8. март, док су имбецили по јавним предузећима славили овај сатанистички празник:

https://www.youtube.com/watch?v=ba9hXiJ1kgk

Који сатанистички празник када га сам Цар Путин поштује и послао подуже толковање? Вероватно и Нестор поштује 8. март.  Јок

Интересантно је колики си ти подлац.
Искористиш сваки повољан тренутак да испаднеш будала и идиот.
Ово је тема у вези са отетом децом, срами се скоте бестидни.
Имбецилу малоумни.


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Бенито - 11-03-2024

(11-03-2024, 02:39 PM)Vlad Alekš Пише:  
(11-03-2024, 02:36 PM)Шумадинац Пише:  
(11-03-2024, 02:29 PM)Vlad Alekš Пише:  А ево како је изгледао протест у петак, за 8. март, док су имбецили по јавним предузећима славили овај сатанистички празник:

https://www.youtube.com/watch?v=ba9hXiJ1kgk

Који сатанистички празник када га сам Цар Путин поштује и послао подуже толковање? Вероватно и Нестор поштује 8. март.  Јок

Интересантно је колики си ти подлац.
Искористиш сваки повољан тренутак да испаднеш будала и идиот.
Ово је тема у вези са отетом децом, срами се скоте бестидни.
Имбецилу малоумни.
Влад, обрати пажњу на речник.


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Бенито - 11-03-2024

Мекензи, не пратим ситуацију око одузимања ова три анђела, јер је то већ виђена прича која траје прилично дуго. Ретки су људи који су се од почетка борили против овога. Сада се видим омасовило, што може да буде добро, али и не мора. 
Али, ајде, да не будем партибрејкер. Нека врате мајци синове, па ћу коментарисати.
Него....
Видео сам да су организатори протеста данас забранили Ани из Отете бебе да говори. Пошто си гласао за листу на којој је била и она....
Имаш ли неки коментар?


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Vlad Alekš - 12-03-2024

(11-03-2024, 03:59 PM)Бенито Пише:  
(11-03-2024, 02:39 PM)Vlad Alekš Пише:  
(11-03-2024, 02:36 PM)Шумадинац Пише:  
(11-03-2024, 02:29 PM)Vlad Alekš Пише:  А ево како је изгледао протест у петак, за 8. март, док су имбецили по јавним предузећима славили овај сатанистички празник:

https://www.youtube.com/watch?v=ba9hXiJ1kgk

Који сатанистички празник када га сам Цар Путин поштује и послао подуже толковање? Вероватно и Нестор поштује 8. март.  Јок

Интересантно је колики си ти подлац.
Искористиш сваки повољан тренутак да испаднеш будала и идиот.
Ово је тема у вези са отетом децом, срами се скоте бестидни.
Имбецилу малоумни.
Влад, обрати пажњу на речник.

Договорено.
Покушаћу да се исконтролишем колико могу. И ја сам само обичан смртник.


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Mekenzi - 12-03-2024

(11-03-2024, 09:47 PM)Бенито Пише:  Мекензи, не пратим ситуацију око одузимања ова три анђела, јер је то већ виђена прича која траје прилично дуго. Ретки су људи који су се од почетка борили против овога. Сада се видим омасовило, што може да буде добро, али и не мора. 
Али, ајде, да не будем партибрејкер. Нека врате мајци синове, па ћу коментарисати.
Него....
Видео сам да су организатори протеста данас забранили Ани из Отете бебе да говори. Пошто си гласао за листу на којој је била и она....
Имаш ли неки коментар?


Види овако, дал је неком забрањено да говори или не то је најјмање битно.

Западна агенда се убрзано спроводи. Геј политика је на врхунцу. До 2030 године у Норвешкој и Шведској ће бити 50+1% оних који се изњајшањавају у неком геј, транс облику.

Шта то значи ?

Фали ће им деце беле пути, плаве косе или као девојчица "Пипи дуга чарапа".


Пошто ће ускоро велику Скандинавску популацију која је некада била 95% беле чисте расе, жуте косе. беле коже чинити преко 40% што би рек'о покојни Просветар разне мандриле, бабуни и шимпанзе из Африке, Индије, Блиског и Далеког Истока.



Е, сад пошто ће им фалити беле ђеце, они су се бацили у потрагу. Не питају колико шта кошта само да је дете беле коже и што светлије косе.


Е, пошто смо ми сиромашна држава и продали би рођено дете за пар. Геј френдли организације из Скандинавије а претежно из Шведске су почеле да финансирају и поткупљују у Србији Центре за Социјални рад. Обезбеђују им најмодерније комјутерске програме за унос података, инструктажу како"безболно" отети дете, како га депортовати у Шведску, које породице "гађати" итд итд...

Елем свако српско отето дете се плаћа 25000 долара држави Србији, тачније министарство а они те новце дају Центру које је отео дете.

Дете које киднапуји и пребаце "брзином светлости" у Шведску после 10-15 дана бришу му се сви подаци, буквално сви и он добија папире Шведске са промењеним датумом рођена, мења се име презиме и у 90% случајева српска деца беле коже завршавају у шведским геј браковима који су то дебело платили агенцији или организацији да им нађе дете.

Елем пошто у Србији нико није имун на новац, то се све убрзано законски легализовало да Центар је буквално држава у држави и може ти отети рођено дете и да га не врати па чак и ако уставни суд Републике Србије то дозволи, као у случају Ане Михаљице.


Е, сад како иде отимање деце. Ти ако си из сиромашне породице, одлазиш у ту "злочиначку организацију" да тражиш или соцјалну помоћ или дечији додатак.

Када седнеш преко пута социјалне раднице, видећеш да она нешто у неком програму куца. И она ћете буквално све испитати и крвну групу ће ти тражити. Ако кажеш да имаш ђеце, њој се очи зацакле...И одмах се у Шведској пали црвено светлуцајуће светло да постоји "плен" и да имају дете на "тржишту"..

И креће прича, пошто си ти тамо све издекламовао колико имаш квадрата, соба, купатила, колика су ти примања као сваки поштени грађанин који очекује подршку државе...Кад ујутро рано видиш испред твоје куће три пандурска аута и ове из социјалног како ти отимају децу и одводе... Зашто ??

Зато што немаш 100 хиљада примања, довољно квадрата и остале глупости. Такође тамо на том разговору те питају да ли имаш адвоката ? Ако кажеш да немаш још три плуса за њих јер онда знају да не познајеш правну материју и да су им врата за отимање твоје рођене деце широм отворена...

Тако то иде...

Е, сад јеси некада био у цига мали?  Свака циганка по 5-6 деце. Живе у немогућим условима и никада нико није послао нити једно циганче у шведску нити једно. Такође цигани редовно добијају социјалну помоћ за своју децу..

Сада су на тржишту јако цењена и јефтина роба деца из Украјине, буквално оно што траже добијају за џабе.


Што се тиче случаја у Новом Саду

Само на јутјубу укуцај Милина Дорић, све ће ти бити јасно.

Спортски поздрав.


RE: Центри за социјални рад-Турци јањичари - Бенито - 12-03-2024

Много је битно ко ће да говори и шта ће да каже. Ако се неком одузимају деца, у земљи у којој један човек воли и одлучује о свему, онда треба тај друг и да се помене. А не овако као Ти "агенда, Клинтон, Обама, Бајден, светски моћници, ку...-па..."....
Кажи - ОВАЈ.
Уосталом, живи били па видели:
Деца ће бити враћена и вратиће их лично Овај. И то пред саме изборе. А ви ако хоћете да учествујете у његовом циркусу....
Иначе, од средине прве деценије 21 века, сад ће скоро 2 деценије, легализовано је усвајање деце из Србије у иностранству. Од тада је на хиљаде деце отишло на усвајање на Запад. Држава Србија нити има обавезу по тим законима, нити зна шта се са том децом даље десило. 
Да не буде недоумица, ово је исто Брозов режим радио од почетка 1950-их година, када је постао придружени члан НАТО. Али, прикривено... Отимане су бебе из породилишта, а у нешто мањем обиму су и поправни домови и домови за напуштену децу кориштени у исте сврхе.
Е, зато Ана Пејић није могла да говори.
Ово је деценијама иста политика, али тема мора да буде само ова три дечака, јер ће они бити враћени мајци и тако ће Овај испасти државник који води независну политику.
ПС од почетка године, по признању Дарије Кисић, из Србије у западне земље на усвајање отишло је 130 децце. Летимичним прегледом сајтова организација које се баве посредовањем усвајања деце из Србије на Запад, јасно је да се ради о више хиљада деце само од почетка ове године.