Филм ''Жетва'' -
Милослав Самарџић - 22-03-2026
Филм је снимљен према роману ''Српско срце Јоханово'' Веселина Џелетовића, о злогласној ''жутој кући''.
У биоскопима је од четвртка.
Гледао сам филм - препорука, уз подсећање да су за последњих десетак година снимљени четири филма или серије у којима Албанци, на овај или онај начин - обично се помиње ''беса'' - спашавају Србе. Један од таквих филмова је сада такође у биоскопима (''Образ'').
Несразмера између оног што се дешавало на Косову више од три века и оног што гледамо у биоскопима и на телевизијама је огромна.
RE: Филм ''Жетва'' -
Митић - 23-03-2026
Милослав Самарџић - 28-03-2026
Је ли неко гледао филм?
Осим мене.
Сокољанин - 28-03-2026
(28-03-2026, 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише: Је ли неко гледао филм?
Осим мене.
Гледао сам. Прича је врхунска, филм солидно урађен, али сам много више очекивао, с обзиром да су режисер (уједно сценариста) и главни глумац странци.
Милослав Самарџић - 28-03-2026
(28-03-2026, 08:46 PM)Сокољанин Пише: (28-03-2026, 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише: Је ли неко гледао филм?
Осим мене.
Гледао сам. Прича је врхунска, филм солидно урађен, али сам много више очекивао, с обзиром да су режисер (уједно сценариста) и главни глумац странци.
Што би они били бољи од наших...
sagus - 30-03-2026
Негде прочитах да су многи наши глумци одбили улоге због претњи, неки да су прво прихватили па накнадно одбили због уцена
ХраброСрце - 05-05-2026
Погледао сам филм. Много мање рекламиран него нпр. филм "Образ". Па и одзив мањи. Добар филм, за сваку препоруку.