Погледи форум
Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! (/thread-626.html)

Странице: 1 2

Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Владимир Петровић - 13-01-2014

Да се не лажемо, наређење за убиство Ћурувије није могло бити извршено без амина брачног пара диктатора СМ/ММ, само је питање да ли ће на суђењу Раде Марковић проговорити или је уцењен породицом...

Цитат:Radomir Marković (68), tadašnji šef resora Državne bezbednosti, direktno je naredio likvidaciju, Milan Radonjić (54), tadašnji načelnik beogradskog centra DB je organizovao zločin, Ratko Romić (51), tadašnji operativac drugog odeljenja Beogradskog centra DB pomagao je u izvršenju ubistva, dok je Miroslav Kurak Miki (43), nekadašnji pripadnik posebne službe obezbeđenja u DB, direktni izvršilac zločina

http://www.kurir-info.rs/oni-su-na-optuznici-za-ubistvo-slavka-curuvije-clanak-1175385

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Mekenzi - 13-01-2014

Pitajte čiji je čovek PPV kada piše optužnice protiv svoje države koju predstavlja?
Zamislite kada bi Keri optužio USA da je ubila nekog i kada bi napisao optužnicu protiv CIA-e?
Šta bi se desilo.
Ne opravdavam Ćuruvijino ubistvo, ali ne radi se to tako.

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Владимир Петровић - 13-01-2014

Ово није опгужница против државе, већ против конкретних лица која су прекршила правила службе, Устав и важеће законодавство!!!

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Србин - 13-01-2014

Раде Марковић је човек и професионалац бар је досад био, и Владимире има људи који неће ни по цену живота своје породице да одају свог шефа мада ја лично мислим да је Слоба невин. Да ли знаш шта је рекао један Стаљинов официр кад су га судили за не пријатељску пропаганду коју је износио речима, рекао је: Породицу ми раселите а мене молим да казните смрћу, али да знате да је то све блага казна за издајника као што сам ја, е то је човек и јунак

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Лепи Бора - 13-01-2014

(13-01-2014, 08:22 AM)Владимир Петровић Пише:  Да се не лажемо, наређење за убиство Ћурувије није могло бити извршено без амина брачног пара диктатора СМ/ММ, само је питање да ли ће на суђењу Раде Марковић проговорити или је уцењен породицом...

А јел ово став Старешинства Двери?
Они ЗНАЈУ, а ко је убио ћурувију?

Пре свега, господин ћурувија је здушно радио за титов ДБ и јебао људе овде ОПАСНО! Када му је Слоба растурио титоизам негде 1988. друг ћурувија постаје господин и почиње са радом за непријатеље Србије и Српства (стандардни образац)!

Дал су га Наши убили, а као шпијуна, или су га убили непријатељи (као нпр. што су покушали да убију вука драшковција, да не смета формирању ДОС-а), као отпатка, тешко ће бити утврђено.

Али, због свега тога, са обзиром да су бошко и владан из Двери, били шпијуни и чланови ДОС-а, сасвим је вероватно да су ОНИ убили ћурувију.

Мада им ја не би дао две нацртане гуске, а да не пишају у њих.

(13-01-2014, 01:46 PM)Mekenzi Пише:  Pitajte čiji je čovek PPV kada piše optužnice protiv svoje države koju predstavlja?
Zamislite kada bi Keri optužio USA da je ubila nekog i kada bi napisao optužnicu protiv CIA-e?
Šta bi se desilo.
Ne opravdavam Ćuruvijino ubistvo, ali ne radi se to tako.

Одличан пост Мекензи!

Тако је рецимо ђики обелоданио трговину дрогом ДБ-а негде 2001. Па паре од тог "посла" у ЕУ сербије, не узимају више наше службе (ко свуда у свету), него ДБ крватске, ДБ шипније, ДБ САД-а, ...
(Нисам ово навео да терам ћурак Мекензију, већ да илуструјем.)

"Ми чекамо Христа" - из оне дивне песме Оца Билбије, што постави Мањача...

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Владимир Петровић - 14-01-2014

Prikupljaju se dokazi da li je Ćuruvija ubijen po nalogu Mirjane Marković

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/434057/Prikupljaju-se-dokazi-da-li-je-Curuvija-ubijen-po-nalogu-Mirjane-Markovic

Само да сада "маца" не оптужи липсалу "Куцу" Баја

Прикупљају се докази да ли је Ћурувија убијен по налогу Мирјане Марковић

[Слика: 419669_mira-markovic-2_f.jpg?ver=1389646751]

Како "Блиц" сазнаје, у наставку истраге наставиће се и прикупљање доказа да ли је Раде Марковић наредио убиство Ћурувије по налогу Мирјане Марковић, председнице ЈУЛ-а и супруге Слободана Милошевића. Према досадашњим сазнањима, Радомир Марковић, Милан Радоњић, Ратко Ромић и Мирослав Курак биће окривљени за убиство Славка Ћурувије.

Наставак интересантног текста на ФБР Монитору:
http://facebookreportermonitor.wordpress.com/2014/01/14/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%99%D0%B0%D1%98%D1%83-%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1%98%D0%B5-%D1%9B%D1%83%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B0/

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Владимир Петровић - 14-01-2014

Клупко злочина се одмотава и довешће право до "маме":

UBISTVO ĆURUVIJE: Uhapšeni Ratko Romić i Milan Radonjić!

http://www.kurir-info.rs/ubistvo-curuvije-uhapsen-ratko-romic-clanak-1177643

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Лепи Бора - 14-01-2014

Креза

(14-01-2014, 07:13 AM)Владимир Петровић Пише:  Прикупљају се докази да ли је Ћурувија убијен по налогу Мирјане Марковић

Шта ће ти суд који qрац и палац. Имаш Бљиц и фаце-бук репортер где се све зна...

Прво се нађе мета, па пабирчиш доказе.

(14-01-2014, 07:13 AM)Владимир Петровић Пише:  Радомир Марковић, Милан Радоњић, Ратко Ромић и Мирослав Курак биће окривљени за убиство Славка Ћурувије.

Чуди ме да нема Кертеза као сведока, можда би он допринео процесу признањем. Што да не призна?

Ја сам сигуран да такав злочинац, расиста, фашиста, људождер, убица, гад, секташ као Кертез је сигурно умешан у убиство тако

ЗНАЧАЈНЕ, ВРЕДНЕ, ВРЛЕ, ПРЕДОБРЕ, ПАТРИЈАХАЛНЕ и
демократске, европске

личности као што је био Високо Уважени ћуркувија.

...

мрак

Немој тако, Боро, па ту је читав низ убистава 90-тих, генерала (попут Баџе), политичара (попут Кундака), директора (попут директора ЈАТ-а Жике Петровића, који је организовао превоз кеша), па убиства "контроверзних бизнисмена" (попут Трефа, маркићевог пајтоса, па конкурента), вођа паравојних формација (Аркана, Гишке, Белог), ДА ИХ СВЕ ЊИХ НИЈЕ ПОБИЛА ЦИА, ДОС, МИ6 ИЛИ "МАЦА" ММ$$$ ???

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - ЗолаБГД - 14-01-2014

Па јесте одмотавају баш сад а Мира била доступна пар година.Креза Уствари Вучко прави себи кампању јер резултати никакви ситуација све гора,Мишковић потрошен и сад ће бар три месеца да спинују о овоме.КезКез

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Mekenzi - 14-01-2014

Meni nije jasno, kako Legija može znati do detalja koje ubijo Ćuruviju kada nije radio u tom odeljenju niti su beretke bile umešane,,

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - херцеговац - 14-01-2014

Издајнике треба по кратком поступку, метак у потиљак!

Ћурувија је играо игру и са Милошевићем и са западним финансијерима.

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Србин - 14-01-2014

Цитат:Клупко злочина се одмотава и довешће право до "маме":

UBISTVO ĆURUVIJE: Uhapšeni Ratko Romić i Milan Radonjić!

Аха, оће оће, само је ту проблем што чика Раде није ДОСманлија па да цинкари, ћутаће тај док је жив, а мами можете да пљунете под прозор

RE: Oni su na optužnici za ubistvo Slavka Ćuruvije! - Владимир Петровић - 15-01-2014

Аха, а Легија је као ДОС-овац:

Цитат:BEOGRAD - Legija progovorio.
Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević otkrio je da je ključni svedok u rasvetljavanju ubistva novinara Slavka Ćuruvije Milorad Ulemek Legija, koji služi 40-godišnju kaznu zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića.

Podizanje optužnice

- Legija je odlučio da progovori o ovom ubistvu. Želeo bih da napomenem da je to svedočenje bilo bezuslovno. Nikakve benefite nije dobio, a govorio je veoma iscrpno o ovom slučaju. Direktni nalogodavac ubistva je Radomir Marković, bivši šef DB, dok su izvršioci uhapšeni Milan Radonjić, Ratko Romić i Miroslav Kurak. Da li ćemo doći do višeg nivoa, nekog ko je iznad njega - videćemo, sačekaćemo istragu - naglasio je Radisavljević.

- Ne isključujem da ćemo u toku istrage doći i do drugih motiva, možda ličnih.

А ШТО СЕ ТИЧЕ "МАМЕ", НЕЋЕ ВЕЧИТО МОЋИ ДА СЕ НАДА АЗИЛУ У РУСИЈИ, ЗА УБИСТВА СЕ АЗИЛ НЕ ДАЈЕ!!!

П.С. Овде се ради о ликвидацији човека чије је убиство из хира наредила остављена љубавница, "мама ММ" Баја

ЈЕДИНИ МОГУЋИ СРПСКИ ЗАКЉУЧЦИ:

1. Комунисти нису и не могу бити Срби, односно Срби су могли постати комунисти и престати бити Срби (класичан пример преваре).
2. Не постоје српски већ антисрпски комунисти, као што не постоји српска већ антисрпска Удба (у оба значења грчког префикса АНТИ: и против и уместо).
3. Не постоје бивши комунисти (јер не родише род достојан покајања), већ нова власт старих комуниста, пресвучени у нове партијске ношње.
4. Удбашка политичка сцена и удбашка демократија нису владавина (српског) народа, већ владавина Удбе – удбократија.
5. Удбашки злочини у последњим ратовима и злочини удбашко-криминалних паравојски нису српски злочини, већ наставак комунистичких злочина још од 1941.године.
6. Члановима КПЈ, удбашима и удбашким послушницима мора бити забрањена свака политичка активност, барем у наредних 10 година (уколико нису или не постану предмет кривичног гоњења, што им јасно опредељује место где ће провести извесни остатак живота).
7. Пад комунизма није донео и пад комуниста са власти; стога антикомунизам остаје неодступни чинилац сваког данашњег истински српског политичког активизма.