25-12-2013, 08:38 PM
(25-12-2013, 08:27 PM)Милослав Самарџић Пише: Значи, нисте укапирали да ово мисли на мене:
''Са танушним аргументима, жељни крви и препознатљивости, надметали су се млади, неафирмисани лавови - ко ће бити критичнији, злурадији и малициознији. Своје једноумне погледе изнели су и износе такозвани неприкосновени експерти и самопрокламовани власници тапија на заоставштину четничког покрета. Пишу гневно и увређено чим се емитовање епизоде заврши, не сачекавши ни одјавну шпицу.
Да их неко не претекне, да неко случајно пре њих не "окачи" на гиљотину Фејсбука покоју реч поштовања за огроман труд, или похвалу за ма шта у "Равној гори" - коју тако бесомучно нападају. Пишу као скрибомани и свезналице, као велики познаваоци свега и свачега, као кључари правде и стручњаци за филмску уметност.
Као уљеза само што ме мотком не терају из њихове вишедеценијске ексклузиве, или боље речено са њихове њиве, где сам се дрзнуо да без питања уђем. Од које они као апостоли истине и борци за част и правду Равногорског покрета годинама угодно и лепо живе - продајући по дијаспори своја наштанцована дела, сликовнице, бојанке и шољице за кафу са ликом несрећног Чиче. У шта сам се уверио пре десет дана у Чикагу.''
П.С.
Само погледајте како је кварно убацио ове шоље за кафу.
Наравно да их не продајем, а и да их продајем, и то је поштен посао. Али кад неко ''попне'' на Равну Гору партизане пре Драже, шта рећи...
Следећи пројекат Радоша Бајића:
" СЕКУЛА,КРЦУН И КОМИТА-КОЉАЧ ЦУГАЈУ ИЗ ШОЉИЦА СА ЛИКОМ ЂЕНЕРАЛА---А МИЛОСЛАВ СЕ ЧЕШЉА"

Дугачак и досадан наслов, али ништа ново од "Contrast studio"