Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити
#61

.
Дедер, да подсетимо маловерног бубуљичавог и острашћеног пубертетлију Шумадрипца (из партизанске и самоуправљачке породице Јоже Амброза), да не би требало да се оно много брине и да му глава бучи јер Бог чува своју Цркву као што је чувао вековима.

Србска Православна Црква (а не неква скраћеница СПЦ, јербо скраћенице су Србину стигле по окупацији '44-е, баш као што су са Вол стрита стигле и у Русију после јудео-бољшевичке револуције), она наставља дакле свој пут на стазама Светог Савве и великих Светитеља који су просијали у роду нашем, Светог Василија, Светог Петра Цетињског и бројних пећких Архепископа, Светог Стефана Дечанског, Лазара Косовског и других.

Они који следују секти братства Светог Бајдена која се увукла у Цркву, и мисле да то није ништа лоше, дооообро треба да размисле о свом спасењу јер када оду на онај свет и тамо виде о деснују Господа оне које су мрзели и клеветали неће осетити радост већ збуњеност, а знамо шта такво стање значи.

Зато, Ви који следујете баснама братства Светог Бајдена и причама о издаји Цркве, о Епископима јеретицима и другим измишљотинама, памет у главу.

Зато дакле јеретичко братство Светог Бајдена ваља да се призове смиренију и пре свега ПОКАЈАЊУ, па да се босоного и одевено у костријети упути тамо где столује Владика Рашко-Призренски Артемије, а ми који верујемо у чудеса Божија ЗНАМО да ће смирени Владика Артемије изаћи такође босоног на пола пута да се са ПОКАЈНИЦИМА сретне и са њима помеша братске сузе ИСТИНСКОГ ПОКАЈАЊА!

А млађарија која Србске Епископе назива Таса, Лохи итд. нека се узме упамет...ВРЕМЕ ЖДЕРАЊА ШВАРГЛИ И КОМБАСИЦА ПРЕД ЗАБЕЗЕКНУТИМ СТУДЕНТИМА БОГОСЛОВИЈЕ ЗА ВРЕМЕ ПОСТА, КАО И ДОВОЂЕЊЕ ЛУТАЈУЋЕГ ФАНАРИОТСКОГ ЕПИСКОПА БЕЗ ЕПАРХИЈЕ ЗИЗИ-ЛУЕСА У СРБСКУ ЦРКВУ, САСЛУЖИВАЊЕ СА ЈЕРЕСИ ЛАТИНСКОМ И ПРИМАЊЕ ПРИВЕЗАКА ЗА КЉУЧЕВЕ ОД РИМСКОГ ПАПЕ, КАО И ПАЉЕЊЕ СВИЈЕЋА СА ЈУДЕЈИМА У СИНАГОГИ.....прошлост је....јер Србски Народ у својој историји није знао за овако БЕЗИЗЛАЗАН ЛАВИРИНТ какав је лавиринт у коме смо се сада обрели.

СА СВИХ СТРАНА ОПКОЉЕНИ НЕПРИЈАТЕЉИМА, ЗАВАЂЕНИ СА САМИМА СОБОМ И СА СВОЈИМ ПРЕЦИМА, УПОРНИ У БОГООДСТУПНИШТВУ И ЗАБОРАВЉАЊУ ДУХОВНИХ ВРЕДНОСТИ,МАЛОБРОЈНИ ВЕРНИ СРБИ НЕ УСПЕВАЈУ ДА ПРОНАЂЕУ ЗЛАТНУ НИТ ВЕРЕ КОЈА БИ ИХ ИЗВЕЛА ИЗ ТАМНОГ ВИЛАЈЕТА САДАШЊИЦЕ.

С'друге стране већина пучине у NOVOSRBU, гладна и жедна материјалног благостања и МИРА ТРБУХА (следујући примеру умировљеног 'Тасе' из врха братства Светог Бајдена, које се увукло у саме врхове Цркве, тај хоризонтални човек жедан "цивилизације" Трулог Запада (како је то чудо назвао Свети Владика Николај), узнемирен је могућношћу да се сада, када се припрема потрошачко - демократски "рај" на земљи, једна мала заједница ВЕРНИХ ОТАЧКОМ ПРЕДАЊУ усуђује да ремети снове какву обећавају разни Бајдени, времешни пропали глумци, Анасоновићке и остали творци тобожњег Едемског Врта.

Али,то није никакво чудо!

Од Европе до Америке, од"Белих Демонија" (како рече Свети Владика Николај) ништа друго се није ни могло очекивати.

Невоља Србства је у томе што су они, КОЈИ БИ ТРЕБАЛО ДА СРБЕ ПОВЕДУ И ПОУЧЕ КАКО ДА ИЗБЕГНУ ТАМНИЦУ ХЕДОНИСТИЧКОГ АНИМАЛИЗМА, И САМИ ПРОЖЕТИ ТИМ ИСТИМ АНИМАЛИЗМОМ!

ТАКВЕ ЛАЖИ-ЕЛИТЕ И ЛАЖИ-ЕПИСКОПИ НЕ МОГУ ПОМОЋИ СРБСТВУ ДА СЕ ОСВЕСТИ И ДА СХВАТИ ДОБА СТВАРАЊА КОЈЕ МУ ПРЕДСТОЈИ КАО ДОБА ГЕТСИМАНИЈЕ И ГОЛГОТЕ, ДОБА ЈУДИНОГ ПОЉУПЦА, СУДА И КРСТА!

СРБИМА ЈЕ ПОТРЕБНА ЧЕТА МАЛА АЛИ ОДАБРАНА ПОКАЈНИКА И МОЛИТВЕНИКА, СОЈ А БРОЈ ЧЕДНИХ И ЧЕСТИТИХ СЛУГУ БОЖИЈИХ КОЈИ ЋЕ, НЕ ПРАВЕЋИ КОМПРОМИСЕ СА СИЛНИМА ОВОГА СВЕТА, РЕЋИ СВОЈОЈ МАЛОЈ БРАЋИ ДА СЕ СПРЕМИ НА ПОДВИГ ИСТИНСКОГ КРСТОНОШТВА.

ЈЕР, КАКО РЕЧЕ ЊЕГОШ, "КРСТ НОСИТИ НАМИ ЈЕ СУЂЕНО...!"


У оваквим судбоносним тренуцима дакле, време је за НИНИВИЋАНСКО ПОКАЈАЊЕ У КОСТРИЈЕТИ И ПЕПЕЛУ, не за машту о "новој Православној култури" јеретика Зизи-луеса,"синтези истока и запада" тј. "плућних крила" како Србе уче они који носе црне мантије ама и пластичне крагнице све штуцујући Браде Свештеничке до бола, и наклапајући да ли је "бака-прасе" добра или лоша појава,итд.

ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕ САДА,КАО И УВЕК,НОЈЕВА ЛАЂА!
У ЊУ СЕ УКРЦАВАЈУ ПУТНИЦИ ДА БИ ИЗБЕГЛИ ПОТОП ДЕМОНСКИХ СТИХИЈА КОЈЕ СУ СЕ НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ ВЕЋ ПООДАВНО РАЗУЗДАЛЕ.

КУЛТУРА МОДЕРНОГ ДОБА ЈЕ СВА У НЕДОСЕЗИВИМ БРЗИНАМА; ОНА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ НА ЉУДСКИМ,НОРМАЛНИМ ФРЕКВЕНЦИЈАМА.

ОНО ШТО СЕ ЗОВЕ ПОСТМОДЕРНИМ СТАЊЕМ ДУХА, НИЈЕ НИШТА ДРУГО ДО РАСТАКАЊЕ СВАКОГ СМИСЛЕНОГ ОДНОСА ПРЕМА СВЕТУ КОЈЕ ЈЕ ПРОИСТЕКЛО ИЗ НЕМОГУЋНОСТИ ХАРМОНИЗОВАЊА БОГОПОДОБНОСТИ ЧОВЕКОВЕ СА ЧУДОВИШНИМ ПРОСТОРИМА ТЕХНОЛОШКО МЕДИЈСКОГ ОТУЂЕЊА НАШЕГ ВЕКА.


Зато ВАСКРСЛА СРБСКА ЦРКВА и нова Србска ЕЛИТА не сме да се заноси могућношћу да се начин живота и мишљења који долази са Гњилежног Запада "оправослави".

ОНО ШТО ЈЕ НЕОПХОДНО ЈЕСТЕ ДА СЕ РАЊЕНИ И ИЗМОЖДЕНИ СРБСКИ НАРОД И ЗАЛУТАЛО СВЕШТЕНСТВО ВРАТИ ИСТИНСКОЈ МАЈЦИ ЦРКВИ И ДА ОД НАЈМИЛОСРДНИЈЕГ САМАРЈАНИНА, ХРИСТА БОГА НАШЕГА, ИСПРОСИ УЉЕ БЛАГОДАТИ ЗА СВОЈЕ ПОЗЛЕДЕ!

Уосталом,с болом треба рећи да велики број наших савременика нису ништа друго до људи прошлости и несумњиве духовне болести.

БОРЕЋИ СЕ ЗА СВОЈЕ ЈЕФТИНЕ ОВОСВЕТСКЕ ИНТЕРЕСЕ, МАСКИРАНИ ЛАЖНИМ СРБСТВОМ И ЈОШ ЛАЖНИЈИМ ПРАВОСЛАВЉЕМ, ОНИ НЕ МОГУ ПОЈМИТИ ДУБИНУ НАШЕГ ПАДА НИ БЛИЗИНУ ДУХОВНЕ ОПАСНОСТИ КОЈА НАМ ПРЕТИ, АЛИ УЗДАЈМО СЕ У ГОСПОДА И СВЕТОГ САВВУ ДА ЋЕ РАСТОЧЕНА И РАЗОРЕНА ПОКОЉЕЊА МЛАДИХ ОСЕТИТИ СВУ ЛЕПОТУ ЧИСТОТЕ ДУШЕВНЕ И ТЕЛЕСНЕ ПА ЋЕ, СА ДНА СВОЈЕ РАЗВРАТНЕ КАЉУГЕ, ЗАВАПИТИ ЗА ЊОМ!

Јер...ваља се подсетити да СВАКИ НАРОД, ПА И СРБСКИ, ЖИВИ НИЖИМ, СТИХИЈСКИМ ЖИВОТОМ АКО НЕ СТРЕМИ ЦАРСТВУ БОЖИЈЕМ!

Биолошки, Срби су добричине или ниткови као и било који други народ.

ТЕК ВЕРА ХРИСТОВА ДАЈЕ КОНАЧНИ ЛИК ЈЕДНОМ ЕТНОСУ ПРЕТВАРАЈУЋИ ГА У
Л А О С, НАРОД БОЖЈИ!


Не заборавимо - биолошки Срби, Срби по генима, покримо-католичени, исламизовани или комуно-сатанизовани, постајали су ГЛАВОСЕЧЕ И КОЉАЧИ, крвожедно се светећи својој дојучерашњој Браћи, сходно научно доказаној мржњи конвертита, јер СРБИ - БЕЗБОЖНИЦИ, па и злочинци из овог,још увек присутног рата, такође су доказ наше тврдње.

Исто тако, често у миру, су Срби преступници "Веру за вечеру" продавали, РОПСКИ СЕ КЛАЊАЈУЋИ БИЛО КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ ТИРЈАНСТВУ, БИЛО ЗА ЧУЛА ПРИВЛАЧНИМ ИЗОПАЧЕНОСТИАМ БЕЛОГА СВЕТА!

ЗАТО ЈЕ ЗАДАТАК ВАСКРСЛЕ СРБСКЕ ЦРКВЕ И НОВЕ СРБСКЕ ЕЛИТЕ ДА СРБСТВУ ПОНОВО УЧИНИ ПОЗНАТИМ ИКОНЕ СВЕТОГА САВВЕ И СВЕТОГА ЛАЗАРА КОСОВСКОГА, И ДА ГА НАУЧИ ДА СВЕТИ САВА И СВЕТИ КНЕЗ ЛАЗАР НИСУ

Д А Т О С Т

НЕГО

З А Д А Т О С Т,

КА КОЈОЈ СЕ СВИМ СРЦЕМ, СВОМ ДУШОМ И СВИМ УМОМ СВОЈИМ МОРА СТРЕМИТИ!

Идеолози "новог светског поретка" су објавили КРАЈ ИСТОРИЈЕ.
По њима, ХОРИЗОНТАЛНЕ ВРЕДНОСТИ су коначно тријумфовале, свуда владају либеларна демократија и тржишна привреда, или се макар ДЕМОНСКИ ЖУДИ ЗА ЊИМА!

Да би се тим апологетама тамнице могло смело рећи да не живи човек само о хлебу земаљском, НЕГО О СВАКОЈ РЕЧИ КОЈА ИЗЛАЗИ ИЗ УСТА БОЖИЈИХ, треба увек бити свестан НЕПОБЕДИВОСТИ ЦРКВЕ КОЈОЈ ПРИПАДАМО ЈЕР ЈЕ ОНА СТУБ И ТВРЂАВА ИСТИНЕ!

Међутим!

ЧАК И АКО СРБСКИ НАРОД НЕ ПОСЛУША ГЛАС СВОЈИХ БУДНИХ И ВИДОВИТИХ СИНОВА, ЧАК И АКО СЕ СРБСТВО ОГЛУШИ О ПОЗИВ НА ПОКАЈАЊЕ И ОБНОВУ УМА,ЧАК И АКО СЕ СРБИН (као стари Израиљ) БУДЕ КОНАЧНО ПОКЛОНИО ЗЛАТНОМ ТЕЛЕТУ АНТИХРИСТОВСКИХ ТРЖИШТА И ДЕМОНОКРАТИЈА, НЕКА ОНИ КОЈИ ОСТАНУ ВЕРНИ ХРИСТУ И СВЕТОМЕ САВВИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ ПОБЕДА НА СТРАНИ БОГОЧОВЕКА ИСУСА ХРИСТА А НЕ НА СТРАНИ ВЕЛИКОГ ИНКВИЗИТОРА!!!

Јер....ПРАВА ОТАЏБИНА СРБИНОВА ЈЕСТЕ НЕБЕСКИ ЈЕРУСАЛИМ А ЊЕНО ИЗВОРИШТЕ И УТОКА ЈЕСТЕ - НЕБЕСКА СРБИЈА !!!

НЕКА БИ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ СЕБЕ ПРИНЕО НА КРСНУ ЖРТВУ РАДИ СПАСЕЊА СВИЈУ, БЛАГОСЛОВИО УМОРНИ И НАПАЋЕНИ СРБСКИ НАРОД ПОЈАВОМ ВАСКРСЛЕ СРБСКЕ ЦРКВЕ И НОВЕ СРБСКЕ ЕЛИТЕ ОВАМО ДОЛЕ!


Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Поруке У Овој Теми
"ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 03-07-2018, 02:40 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Mekenzi - 03-07-2018, 05:57 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од смедерево - 04-07-2018, 09:38 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 03-07-2018, 11:59 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од ПРОСВЕТАР - 04-07-2018, 07:10 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од смедерево - 04-07-2018, 07:14 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 04-07-2018, 08:54 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од ПРОСВЕТАР - 09-07-2018, 06:14 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 09-07-2018, 08:49 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Mekenzi - 10-07-2018, 10:29 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 10-07-2018, 10:42 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 14-07-2018, 02:01 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 20-07-2018, 07:28 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 21-07-2018, 11:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од zstoja - 27-12-2021, 03:22 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 02-09-2018, 07:03 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од ПРОСВЕТАР - 03-09-2018, 02:30 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 03-09-2018, 02:41 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Јеремија - 02-10-2018, 11:37 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића - од Шумадинац - 26-09-2018, 11:34 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 02-10-2018, 07:17 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од смедерево - 02-10-2018, 07:22 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 03-10-2018, 12:04 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 03-10-2018, 01:04 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 03-10-2018, 10:25 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 04-10-2018, 03:03 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 07-10-2018, 09:53 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 14-02-2019, 04:11 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 14-02-2019, 05:59 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 14-02-2019, 08:40 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 14-02-2019, 09:49 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 15-02-2019, 12:38 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 15-02-2019, 09:30 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 16-02-2019, 10:23 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 04-10-2018, 09:56 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 05-10-2018, 03:39 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 05-10-2018, 11:07 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 10-10-2018, 09:57 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од смедерево - 11-10-2018, 09:32 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 11-10-2018, 01:20 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од смедерево - 11-10-2018, 01:45 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 26-12-2018, 07:24 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Прст_у_ока_латиници - 26-12-2018, 07:44 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 26-12-2018, 08:05 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од смедерево - 26-12-2018, 09:16 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 26-12-2018, 11:04 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 27-12-2018, 05:34 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од Шумадинац - 18-01-2019, 01:31 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 18-01-2019, 01:51 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши - од ПРОСВЕТАР - 21-01-2019, 01:31 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-01-2019, 07:49 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 28-01-2019, 08:03 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 03-02-2019, 06:31 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-02-2019, 11:39 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 04-02-2019, 01:17 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-02-2019, 03:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 04-02-2019, 04:09 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-02-2019, 06:07 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 04-02-2019, 07:43 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-02-2019, 08:05 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 04-02-2019, 09:23 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-02-2019, 12:02 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 10-02-2019, 01:40 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Прст_у_ока_латиници - 12-02-2019, 02:45 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-02-2019, 05:53 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 13-02-2019, 06:21 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 13-02-2019, 07:49 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-02-2019, 01:58 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Прст_у_ока_латиници - 15-02-2019, 02:06 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 15-02-2019, 09:10 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Прст_у_ока_латиници - 15-02-2019, 07:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 16-02-2019, 11:23 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 16-02-2019, 11:26 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 17-02-2019, 11:23 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 17-02-2019, 12:55 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 20-02-2019, 12:05 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 20-02-2019, 12:34 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 19-02-2019, 07:46 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 19-02-2019, 07:49 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 20-02-2019, 12:18 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 20-02-2019, 02:56 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 20-02-2019, 10:36 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 20-02-2019, 08:21 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-02-2019, 05:15 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-02-2019, 06:35 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-02-2019, 08:38 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 26-02-2019, 01:17 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 26-02-2019, 02:47 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 26-02-2019, 06:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-03-2019, 12:08 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 05-03-2019, 12:41 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 05-03-2019, 01:47 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Прст_у_ока_латиници - 05-03-2019, 01:05 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 07-03-2019, 01:10 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 07-03-2019, 02:23 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 07-03-2019, 04:20 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 07-03-2019, 05:54 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 07-03-2019, 10:23 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 07-03-2019, 05:07 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 07-03-2019, 06:52 PM
RE: Политичка активност секте Шумадрипца и ЈВуО; вакцинаши и ПЕЧУРКАШИ - од ПРОСВЕТАР - 08-03-2019, 03:11 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 08-03-2019, 08:52 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-03-2019, 12:19 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 08-03-2019, 10:05 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 09-03-2019, 12:05 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Прст_у_ока_латиници - 09-03-2019, 12:57 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-03-2019, 11:52 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-03-2019, 03:43 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Прст_у_ока_латиници - 09-03-2019, 05:02 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 11-03-2019, 10:22 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 11-03-2019, 11:57 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 12-03-2019, 02:56 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 12-03-2019, 03:58 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 14-03-2019, 03:55 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 19-03-2019, 05:27 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 19-03-2019, 06:10 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 19-03-2019, 07:03 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 19-03-2019, 07:32 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 19-03-2019, 08:26 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 26-03-2019, 05:53 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 26-03-2019, 01:58 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 26-03-2019, 02:50 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 26-03-2019, 04:22 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 26-03-2019, 03:20 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 26-03-2019, 03:43 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 26-03-2019, 05:45 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевић; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 28-03-2019, 03:07 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 28-03-2019, 06:20 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 28-03-2019, 07:07 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-03-2019, 07:30 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 30-03-2019, 08:09 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 08-04-2019, 12:04 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 09-04-2019, 12:17 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 11-04-2019, 05:53 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 18-04-2019, 04:04 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 22-04-2019, 08:07 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-04-2019, 01:08 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 19-04-2019, 06:06 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 19-04-2019, 09:11 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 19-04-2019, 12:12 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-04-2019, 07:48 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 21-04-2019, 06:58 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-04-2019, 08:03 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 25-04-2019, 10:10 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 25-04-2019, 04:29 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-05-2019, 03:41 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 30-06-2019, 05:03 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 29-05-2019, 07:07 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 29-05-2019, 07:18 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 29-05-2019, 07:25 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 12-07-2019, 05:54 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 15-07-2019, 06:29 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-07-2019, 07:38 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 20-07-2019, 03:39 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 20-07-2019, 06:57 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 26-07-2019, 08:28 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 11-11-2019, 07:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 11-11-2019, 07:49 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 11-11-2019, 08:21 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 27-07-2019, 05:38 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 27-07-2019, 06:54 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 25-08-2019, 11:44 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-08-2019, 03:46 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-09-2019, 01:58 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 02-09-2019, 07:27 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 03-09-2019, 11:44 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-09-2019, 01:21 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 23-09-2019, 06:18 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 24-09-2019, 08:04 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-09-2019, 11:15 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 24-09-2019, 11:40 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-09-2019, 10:00 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 25-09-2019, 04:21 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 27-09-2019, 07:04 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 25-09-2019, 02:07 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 25-09-2019, 11:22 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 26-09-2019, 04:42 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 27-09-2019, 07:02 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 27-09-2019, 03:00 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 06-10-2019, 08:48 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 08-11-2019, 06:25 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-11-2019, 12:39 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 12-11-2019, 06:05 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-11-2019, 06:22 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 12-11-2019, 07:04 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-11-2019, 12:46 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 15-11-2019, 01:14 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-11-2019, 12:56 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 15-11-2019, 01:58 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 24-11-2019, 09:07 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 24-11-2019, 11:56 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 10-12-2019, 12:36 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 23-12-2019, 10:46 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 23-12-2019, 12:42 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 24-12-2019, 01:28 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 24-12-2019, 02:15 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 24-12-2019, 07:45 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-12-2019, 05:36 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 24-12-2019, 06:33 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-12-2019, 08:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 24-12-2019, 10:51 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-12-2019, 12:15 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 25-12-2019, 03:10 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 25-12-2019, 05:22 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-12-2019, 06:13 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 25-12-2019, 12:48 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-12-2019, 09:06 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-12-2019, 04:35 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 25-12-2019, 05:04 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 26-12-2019, 08:10 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 26-12-2019, 11:39 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Бенито - 26-12-2019, 11:53 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 26-12-2019, 02:31 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 27-12-2019, 07:42 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 27-12-2019, 04:55 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-12-2019, 11:41 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 30-12-2019, 08:33 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 24-01-2020, 07:29 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-01-2020, 11:50 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 29-01-2020, 01:53 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 29-01-2020, 08:35 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 29-01-2020, 08:49 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 29-01-2020, 09:54 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 29-01-2020, 10:42 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 29-01-2020, 11:01 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-02-2020, 07:16 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 05-02-2020, 08:48 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 06-02-2020, 01:06 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 06-02-2020, 01:22 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 06-02-2020, 03:16 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 06-02-2020, 05:19 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Александар Динчић - 15-02-2020, 02:30 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 15-02-2020, 05:09 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Александар Динчић - 15-02-2020, 06:52 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 15-02-2020, 10:24 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 16-02-2020, 12:20 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 16-02-2020, 02:49 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 16-02-2020, 04:51 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Александар Динчић - 16-02-2020, 01:41 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 16-02-2020, 03:35 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 17-02-2020, 01:04 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 17-02-2020, 01:17 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Александар Динчић - 16-02-2020, 05:03 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 16-02-2020, 07:28 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 16-02-2020, 11:56 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Александар Динчић - 17-02-2020, 03:36 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 17-02-2020, 06:45 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од zstoja - 17-02-2020, 08:59 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 21-02-2020, 12:13 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 21-02-2020, 09:30 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 23-02-2020, 01:44 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 23-02-2020, 06:03 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 23-02-2020, 11:25 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 23-02-2020, 05:38 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 23-02-2020, 06:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 23-02-2020, 09:29 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 23-02-2020, 10:48 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 24-02-2020, 01:18 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 24-02-2020, 02:06 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-02-2020, 03:16 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-02-2020, 04:25 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 24-02-2020, 08:17 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 24-02-2020, 10:12 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 27-02-2020, 01:15 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 27-02-2020, 02:54 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 27-02-2020, 07:21 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-02-2020, 07:07 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-02-2020, 07:12 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-02-2020, 07:51 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 08-03-2020, 08:18 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 08-03-2020, 11:11 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 11-03-2020, 08:37 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 11-03-2020, 06:15 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 11-03-2020, 08:32 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 11-03-2020, 08:54 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 11-03-2020, 11:51 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 12-03-2020, 06:49 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-03-2020, 10:40 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 12-03-2020, 07:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 12-03-2020, 09:47 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-03-2020, 09:53 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-03-2020, 06:51 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 16-03-2020, 03:21 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 25-03-2020, 04:37 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-03-2020, 04:42 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 25-03-2020, 05:13 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-03-2020, 06:08 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 25-03-2020, 06:28 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 26-03-2020, 05:25 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 26-03-2020, 06:15 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 27-03-2020, 11:08 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-03-2020, 10:02 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 17-04-2020, 05:00 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 27-03-2020, 07:38 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 27-03-2020, 08:08 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-03-2020, 10:06 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 28-03-2020, 11:23 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-03-2020, 02:48 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 28-03-2020, 06:12 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 28-03-2020, 03:15 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-03-2020, 06:09 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 29-03-2020, 09:19 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 29-03-2020, 11:22 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 28-03-2020, 03:22 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 29-03-2020, 11:43 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 30-03-2020, 04:32 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 07-04-2020, 08:08 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 07-04-2020, 08:12 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 07-04-2020, 09:33 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 08-04-2020, 09:28 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 08-04-2020, 12:19 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 13-04-2020, 04:36 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 13-04-2020, 03:13 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 13-04-2020, 06:23 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-04-2020, 06:35 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 13-04-2020, 06:46 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-04-2020, 07:03 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 13-04-2020, 07:10 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 14-04-2020, 05:51 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 15-04-2020, 10:24 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-04-2020, 10:50 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 15-04-2020, 12:27 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 18-04-2020, 06:04 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 19-04-2020, 05:20 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 21-04-2020, 08:54 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 21-04-2020, 09:18 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 22-04-2020, 01:19 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 21-04-2020, 02:14 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 22-04-2020, 09:34 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 22-04-2020, 04:29 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 23-04-2020, 09:57 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 23-04-2020, 10:43 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 23-04-2020, 10:29 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 30-04-2020, 07:55 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 30-04-2020, 07:57 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-05-2020, 10:48 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 02-05-2020, 12:11 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-05-2020, 12:19 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 02-05-2020, 12:39 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-05-2020, 12:45 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 02-05-2020, 01:15 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-05-2020, 01:23 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 02-05-2020, 01:25 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 03-05-2020, 12:40 AM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-05-2020, 08:07 AM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 04-05-2020, 02:45 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 04-05-2020, 02:14 PM
RE: Политичка активност секте Марка Радосављевића; Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 04-05-2020, 02:56 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 04-05-2020, 10:22 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-05-2020, 11:24 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 12-05-2020, 11:34 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-05-2020, 11:55 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 12-05-2020, 01:07 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-05-2020, 02:23 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 12-05-2020, 02:31 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 12-05-2020, 03:14 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 12-05-2020, 03:26 PM
RE: Политичка активност секте Шумарка НАТОсављевић; вакцинаши и печуркари - од ПРОСВЕТАР - 14-05-2020, 11:24 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 16-05-2020, 12:33 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 16-05-2020, 12:41 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 16-05-2020, 04:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 16-05-2020, 05:12 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 16-05-2020, 06:09 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 16-05-2020, 06:44 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 16-05-2020, 06:54 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 17-05-2020, 08:52 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 17-05-2020, 09:37 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 20-05-2020, 08:04 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 20-05-2020, 05:50 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 24-05-2020, 04:59 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 24-05-2020, 07:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 26-05-2020, 07:22 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 30-05-2020, 09:28 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 31-05-2020, 11:18 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 31-05-2020, 12:58 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 31-05-2020, 05:25 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 31-05-2020, 07:19 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 02-06-2020, 04:15 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 02-06-2020, 04:44 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 02-06-2020, 04:45 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 02-06-2020, 06:29 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 02-06-2020, 06:54 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 02-06-2020, 08:17 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 02-06-2020, 09:14 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 02-06-2020, 10:18 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-06-2020, 08:46 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 10-06-2020, 12:16 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 10-06-2020, 12:33 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 10-06-2020, 02:22 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 10-06-2020, 01:33 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 10-06-2020, 05:49 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 10-06-2020, 06:50 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 10-06-2020, 08:21 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 11-06-2020, 01:53 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 11-06-2020, 08:28 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 11-06-2020, 02:59 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 11-06-2020, 09:55 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 15-06-2020, 05:56 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-07-2020, 03:40 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 08-07-2020, 07:47 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 09-07-2020, 04:56 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 14-07-2020, 12:52 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 15-07-2020, 03:37 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 18-07-2020, 08:21 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 20-07-2020, 12:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 20-07-2020, 06:45 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 20-07-2020, 09:09 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 21-07-2020, 06:59 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 21-07-2020, 08:12 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 21-07-2020, 03:48 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 21-07-2020, 09:09 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 22-07-2020, 03:05 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 22-07-2020, 06:52 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 25-07-2020, 07:28 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-08-2020, 09:36 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 12-08-2020, 03:01 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-08-2020, 11:35 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 13-08-2020, 03:13 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 18-04-2021, 11:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 28-07-2020, 05:58 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 28-07-2020, 05:58 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 29-07-2020, 03:21 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 31-07-2020, 05:30 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 09-08-2020, 04:24 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 11-08-2020, 12:13 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 11-08-2020, 03:18 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 11-08-2020, 06:48 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 12-08-2020, 01:12 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-08-2020, 12:53 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 13-08-2020, 12:56 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 14-08-2020, 12:09 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 14-08-2020, 09:43 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 20-08-2020, 09:36 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 21-08-2020, 02:24 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 21-08-2020, 05:12 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 29-08-2020, 11:28 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 29-08-2020, 11:38 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 30-08-2020, 09:51 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 30-08-2020, 11:06 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 08-09-2020, 09:27 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 08-09-2020, 11:38 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 28-09-2020, 09:49 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 29-09-2020, 10:36 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 30-09-2020, 07:31 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-10-2020, 01:38 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 24-10-2020, 10:49 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 26-10-2020, 10:23 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 26-10-2020, 01:55 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 12-11-2020, 04:21 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 12-11-2020, 06:38 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 12-11-2020, 06:45 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 13-11-2020, 12:29 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 13-11-2020, 01:01 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 14-11-2020, 06:37 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 14-11-2020, 10:07 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 14-11-2020, 11:45 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 15-11-2020, 02:27 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 15-11-2020, 01:55 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 15-11-2020, 06:08 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 15-11-2020, 06:52 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 15-11-2020, 10:16 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 21-11-2020, 12:36 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 21-11-2020, 08:29 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 21-11-2020, 09:46 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 30-11-2020, 03:06 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 30-11-2020, 12:14 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 30-11-2020, 05:47 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-12-2020, 10:34 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 02-12-2020, 10:38 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-12-2020, 02:44 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 03-12-2020, 07:22 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-12-2020, 07:13 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 04-12-2020, 07:37 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 05-12-2020, 07:56 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 05-12-2020, 03:49 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-12-2020, 05:02 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-12-2020, 07:10 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 10-12-2020, 06:31 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 10-12-2020, 09:32 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 10-12-2020, 04:31 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 10-12-2020, 04:37 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 10-12-2020, 04:38 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 10-12-2020, 11:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 11-12-2020, 06:48 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 11-12-2020, 12:12 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 11-12-2020, 12:27 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 12-12-2020, 12:13 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 12-12-2020, 07:43 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 13-12-2020, 01:50 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 10-12-2020, 10:51 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 17-12-2020, 06:40 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 17-12-2020, 06:47 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 17-12-2020, 11:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 18-12-2020, 01:31 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 18-12-2020, 10:01 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 18-12-2020, 10:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 19-12-2020, 03:35 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 19-12-2020, 08:38 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 19-12-2020, 09:32 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 19-12-2020, 10:15 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 19-12-2020, 10:20 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 20-12-2020, 01:29 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 26-12-2020, 11:58 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-01-2021, 07:29 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 02-01-2021, 07:51 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-01-2021, 10:24 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-01-2021, 01:11 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 08-01-2021, 08:53 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 08-01-2021, 09:03 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 08:35 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 09:17 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 10:43 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 10:51 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 12:35 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 12:41 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-01-2021, 11:01 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-01-2021, 12:49 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 09:38 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 12:36 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 12:52 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 01:13 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 02:41 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 11:13 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-01-2021, 05:29 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 09-01-2021, 08:20 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 09-01-2021, 07:10 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 07:12 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 09-01-2021, 11:17 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 30-01-2021, 11:46 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 30-01-2021, 04:56 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 31-01-2021, 03:24 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 31-01-2021, 12:11 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 31-01-2021, 04:25 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-02-2021, 07:14 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-02-2021, 11:24 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 06-02-2021, 01:01 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 05-02-2021, 09:31 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 06-02-2021, 01:05 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 06-02-2021, 02:11 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 06-02-2021, 11:50 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 06-02-2021, 01:05 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 06-02-2021, 03:41 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 06-02-2021, 04:02 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 06-02-2021, 04:55 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 07-02-2021, 06:22 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 11-02-2021, 05:57 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 11-02-2021, 10:52 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 13-02-2021, 07:01 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 01-03-2021, 12:56 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-03-2021, 12:19 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 06-03-2021, 08:47 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 06-03-2021, 09:17 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 06-03-2021, 09:49 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 06-03-2021, 10:53 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 07-03-2021, 01:00 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 07-03-2021, 08:19 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 08-03-2021, 02:03 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од херцеговац - 07-03-2021, 09:21 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-03-2021, 12:37 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 15-03-2021, 01:00 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 20-03-2021, 07:44 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 20-03-2021, 08:26 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 21-03-2021, 06:02 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 21-03-2021, 07:54 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 21-03-2021, 06:34 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 22-03-2021, 10:57 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 23-03-2021, 02:23 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од смедерево - 25-03-2021, 12:31 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 24-03-2021, 02:57 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 25-03-2021, 11:10 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 26-03-2021, 12:15 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 26-03-2021, 11:38 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 27-03-2021, 12:11 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 27-03-2021, 01:12 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 27-03-2021, 10:32 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 01-04-2021, 10:57 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 01-04-2021, 04:00 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 01-04-2021, 06:27 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 01-04-2021, 06:41 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 02-04-2021, 11:34 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-04-2021, 04:11 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 02-04-2021, 06:24 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-04-2021, 10:04 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-04-2021, 06:39 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 02-04-2021, 08:21 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 02-04-2021, 08:18 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-04-2021, 12:26 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-04-2021, 01:29 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-04-2021, 04:45 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 03-04-2021, 08:57 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-04-2021, 11:37 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-04-2021, 01:22 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-04-2021, 02:32 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 18-04-2021, 01:20 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 18-04-2021, 01:39 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-04-2021, 02:26 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 03-04-2021, 03:40 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 06-04-2021, 12:24 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-04-2021, 10:36 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 16-04-2021, 12:47 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 17-04-2021, 12:45 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-05-2021, 09:24 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 04-05-2021, 04:35 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 04-05-2021, 07:07 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-05-2021, 09:24 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 04-05-2021, 09:27 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-05-2021, 08:51 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 05-05-2021, 09:21 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-05-2021, 11:58 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 05-05-2021, 12:01 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 05-05-2021, 09:52 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 05-05-2021, 10:03 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 06-05-2021, 01:53 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 07-05-2021, 08:37 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 07-05-2021, 08:53 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 10-05-2021, 11:16 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-05-2021, 10:53 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 13-05-2021, 05:05 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 12-05-2021, 12:46 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 19-05-2021, 12:41 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 20-05-2021, 06:04 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 20-05-2021, 09:14 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 21-05-2021, 12:22 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 21-05-2021, 12:50 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 21-05-2021, 02:06 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 21-05-2021, 08:21 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 21-05-2021, 09:32 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 21-05-2021, 03:12 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 21-05-2021, 03:31 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 21-05-2021, 04:59 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 21-05-2021, 06:27 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 22-05-2021, 08:49 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 31-05-2021, 03:05 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 24-05-2021, 08:57 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-05-2021, 09:19 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 24-05-2021, 08:29 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 24-05-2021, 10:09 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 25-05-2021, 06:40 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 25-05-2021, 08:24 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 26-05-2021, 10:29 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-06-2021, 09:41 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 02-06-2021, 07:36 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 31-05-2021, 11:02 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 02-06-2021, 02:11 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-06-2021, 11:00 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 03-06-2021, 12:22 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 03-06-2021, 06:08 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-06-2021, 07:28 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 03-06-2021, 11:03 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 03-06-2021, 11:13 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од пек. - 03-06-2021, 05:01 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Јеремија - 03-06-2021, 03:10 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Mekenzi - 03-06-2021, 10:24 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 04-06-2021, 02:21 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 04-06-2021, 07:27 AM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 04-06-2021, 03:44 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 05-06-2021, 08:05 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-06-2021, 10:31 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 05-06-2021, 11:25 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-06-2021, 12:53 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 08-06-2021, 10:53 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 08-06-2021, 02:17 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 08-06-2021, 06:09 PM
RE: Дневна доза бунике; Бајденити, вакцинаши и промотери хрватског наративаа - од ПРОСВЕТАР - 08-06-2021, 08:46 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 12-07-2021, 12:51 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-07-2021, 11:55 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-07-2021, 10:03 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-08-2021, 10:53 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 29-09-2021, 07:43 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 09-08-2021, 09:08 AM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од Шумадинац - 09-08-2021, 09:29 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 13-08-2021, 07:45 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 13-08-2021, 09:25 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 15-08-2021, 11:52 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 06-09-2021, 02:02 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-09-2021, 10:05 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 15-09-2021, 10:22 PM
RE: Дневна доза бунике, унијати, плућнокрилаши, папорукољупци и мешетари - од ПРОСВЕТАР - 20-09-2021, 06:48 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 20-09-2021, 09:21 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 30-09-2021, 04:12 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од ПРОСВЕТАР - 30-09-2021, 10:46 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 02-10-2021, 09:22 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 07-10-2021, 11:38 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 31-10-2021, 08:05 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 31-10-2021, 08:34 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 31-10-2021, 07:32 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 05-11-2021, 10:43 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 08-11-2021, 06:31 PM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 09-11-2021, 09:10 AM
RE: Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари - од Шумадинац - 10-11-2021, 11:51 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 12-11-2021, 10:32 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 12-11-2021, 09:42 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Ђорђе - 13-11-2021, 12:42 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Бенито - 13-11-2021, 12:59 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 13-11-2021, 10:03 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 13-11-2021, 10:50 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 14-11-2021, 11:11 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Бајденити, НАЦИ-вакцинаши и ЧИ-угузљубии - од ПРОСВЕТАР - 13-11-2021, 12:56 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 13-11-2021, 03:22 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 14-11-2021, 10:05 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 14-11-2021, 04:16 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 14-11-2021, 05:48 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 14-11-2021, 10:48 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 15-11-2021, 10:15 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 15-11-2021, 12:25 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 16-11-2021, 03:11 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 16-11-2021, 04:09 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 16-11-2021, 10:10 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 17-11-2021, 01:59 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 17-11-2021, 02:38 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 17-11-2021, 10:38 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 19-11-2021, 12:19 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 19-11-2021, 01:54 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Јеремија - 19-11-2021, 09:31 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 19-11-2021, 10:48 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 19-11-2021, 11:51 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 20-11-2021, 12:02 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 20-11-2021, 08:44 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Јеремија - 20-11-2021, 09:16 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 21-11-2021, 12:08 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Јеремија - 21-11-2021, 02:39 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 21-11-2021, 07:42 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 21-11-2021, 09:02 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 21-11-2021, 08:12 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 21-11-2021, 08:41 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 22-11-2021, 11:38 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 22-11-2021, 11:51 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 23-11-2021, 11:51 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 23-11-2021, 03:47 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 23-11-2021, 02:44 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 23-11-2021, 04:15 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 23-11-2021, 05:05 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 23-11-2021, 06:27 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 23-11-2021, 09:17 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Mekenzi - 23-11-2021, 04:30 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 23-11-2021, 06:26 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 23-11-2021, 09:05 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 23-11-2021, 09:27 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 23-11-2021, 10:10 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 24-11-2021, 12:06 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 24-11-2021, 12:55 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 24-11-2021, 02:53 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 24-11-2021, 04:11 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 03:43 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 03:58 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 04:05 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 04:23 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 04:32 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 05:32 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 24-11-2021, 05:43 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 24-11-2021, 07:52 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 24-11-2021, 08:28 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 25-11-2021, 11:47 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 26-11-2021, 05:44 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 26-11-2021, 10:28 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 04-12-2021, 10:19 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 04-12-2021, 11:26 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од ПРОСВЕТАР - 04-12-2021, 12:21 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 04-12-2021, 01:18 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 11-12-2021, 10:52 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 11-12-2021, 07:28 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 20-12-2021, 12:38 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 20-12-2021, 03:56 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 22-12-2021, 09:44 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 25-12-2021, 10:12 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 02:58 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 03:00 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 03:05 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 03:09 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 03:12 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 03:19 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 25-12-2021, 03:21 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 26-12-2021, 12:42 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Mekenzi - 26-12-2021, 12:45 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 26-12-2021, 02:53 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 29-12-2021, 10:14 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 29-12-2021, 11:45 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 29-12-2021, 12:58 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 29-12-2021, 07:51 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 29-12-2021, 08:38 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Vlad Alekš - 29-12-2021, 12:42 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 05:07 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 05:24 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 05:39 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 05:43 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 05:55 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 06:42 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 06:53 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 29-12-2021, 07:05 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 29-12-2021, 10:30 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 29-12-2021, 11:32 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Милослав Самарџић - 30-12-2021, 12:57 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 30-12-2021, 11:34 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 02-01-2022, 03:27 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 04-01-2022, 09:39 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од zstoja - 04-01-2022, 09:41 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 13-01-2022, 03:25 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 13-01-2022, 08:24 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 13-01-2022, 07:06 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 13-01-2022, 08:20 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 15-01-2022, 12:00 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 19-01-2022, 08:43 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 26-01-2022, 09:59 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 30-01-2022, 01:07 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 30-01-2022, 02:24 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 30-01-2022, 06:07 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 30-01-2022, 06:51 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 30-01-2022, 07:48 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 30-01-2022, 08:05 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 01-02-2022, 07:34 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 01-02-2022, 11:17 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 07-02-2022, 01:34 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Авакс - 07-02-2022, 06:59 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 07-02-2022, 07:03 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 09-02-2022, 10:10 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 11-02-2022, 07:46 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 11-03-2022, 05:10 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 17-04-2022, 09:20 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Змај_Баћушка - 17-04-2022, 09:43 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 01-07-2022, 11:41 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 26-07-2022, 10:16 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 30-07-2022, 12:27 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 13-08-2022, 08:57 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 01-09-2022, 11:34 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ТЕОРИЈА ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од пек. - 02-09-2022, 06:15 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА И ЗЕМЉОТРЕСА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 17-02-2023, 10:31 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА И ЗЕМЉОТРЕСА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 20-02-2023, 01:40 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА И ЗЕМЉОТРЕСА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 25-03-2023, 01:53 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА И ЗЕМЉОТРЕСА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 17-04-2023, 12:14 AM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 21-07-2023, 10:09 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 10-08-2023, 12:22 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити - од Јеремија - 10-08-2023, 04:10 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 12-08-2023, 10:15 PM
RE: "ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити - од Шумадинац - 23-02-2024, 08:32 PM

Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним