Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

28. СЕПТЕМБАР: „Парада срама” и велика геј журка испред Скупштине!
#57

То се слажем, ал сам стекао утисак да се оправдава поступак зато што је то овај или онај омржени који је налупан. Али да ће Ацко сад то да искористи, хоће.
Одговори
#58

Двери-парадери омогућили саблазну Владину геј-параду – монах немонах Антоније, хапшени организатор репресијом онемогућене Православне Литије против геј-параде 2014.
Хапшени организатор репресијом онемогућене Православне Литије против геј параде – монах-немонах Антоније:

Из мог угла, коначно сагледавање окупаторских, скрнавних, геј-догађаја у Београду 2014. Поред домаћих и белосветских масона и педера овај „поносни“ сатанистички ритуал над поробљеним србским народом здружено су приредили: Влада, Скупштина и покрет Двери…

Двери-парадери омогућили

саблазну Владину геј-параду

Идемо редом…
После свега из прве руке виђеног јасно је да није народ игнорисао ову јавну геј-саблазан већ је тајна и јавна полиција лудачки-ревносно одрадила припрему „геј-параде“. Прво је полиција саветовала педере да за почетак, док не одомаће геј-параду, ова сада буде „пристојна“, без раскалашности, провокативних транспарената и скандирања – само шетња са заставама. Потом, када су видели да протест народа неће бити баш много велики, тада им је саветовано да промене прво пријављену плашљиву трасу (од Владе до парка Мањеж) у тријумфалну варијанту од Владе до Скупштине.
Пројекат геј-парада и свега осталог системског телевизијског моралног тровања целог човечанства потиче од антихристових јеврео-масона који би да завладају целим светом и поставе свог цара Антихриста – а све у циљу да се народ морално испрља и тиме изгуби основну људску част и храброст и буде подложнији за манипулацију и зависност од понуда владара. Да би Влада и полиција ове масонске банана-државе била сигурна у обезбеђивање ове сатанистичке приредбе коју су јој ментори глобалисти из света наручили – опет су активирани проверени методи и механизми. Нажалост, најпоузданији полицијски механизам за заустављање отпора народа и омогућавање геј-параде доказао се „патриотски покрет“ Двери. Ево, како…
Први сигнал разоткривања Двери: Као и предходних 5. година, увек прво пусте да наше удружење ИстиноЉубље закаже Православну Литију против параде а онда Двери увек закажу свој скуп сат касније на другом месту које ће најбоље одвући пажњу са наше Литије. Друго, наши Истинољубци поделе хиљаде летака-позива на литију на прослави медаља кошаркаша – бивају ухапшени и оптужени за изазивање немира са запрећеном казном од 1-7. година због тога што смо у летку позивали и да се на сам параде изађе у мирне протесте свуда по улицама Београда. Двери на свом сајту, пак, помену имена ухапшених, не помену ко су ти људи, већ поред њихових имена допишу своју поруку: „Неће бити параде“! Тако да сви помисле да су припадници Двери делили летке и били похапшени, али да Двери „ипак неодустају“ већ поручују да „неће бити параде“. А, на крају, не би организована једна парада тог 28. Септембра, већ две – једна педерска и, потом, једна који су предводили страшљиви и лицемерни борци против оне прве.
Даље, Двери се усуђују да на свом сајту објаве поруку да ће и после свог скупа у суботу увече остати целу ноћ на улицама све док држава не забрани „геј-параду“. Па, да смо ми из Истинољубља или било ко други ко је независтан од ове бандитске државе која овом народу на силу мења моралну свест коју је имао од памтивека, ми би одавно били на одслужењу вишегодишње судске пресуде. А Дверјанцима – нико ништа. Међутим, онда наредни догађаји који уследише откривају стварно стање ствари.
Наша истинољубива Православна Литија имала је кренути у суботу у 17. Од Патријаршије до „Народне“ Скупштине, па, Владе и поново повратак на плато испред Скупштине – баш око 19. часова када су Двери паралелно заказале свој скуп на Тргу Републике. Народ се окупља око 17. часова испред Патријаршије уз невероватан број „србске роботизоване полиције“ – док, рецимо, на скупу Двери готово да није ни било полиције.


Неизмерну благодарност дугујемо братском Фонду стратешке културе

Када се код Патријаршије скупило преко 7 стотина људи, док је полиција мноштво народа задржала у бочним улицама када је видела да ће број превазићи њихове процене, када су видели велелепне црквене барјаке и плакате (на једном је писало „Масони и гејеви Антихриста синови, који су нас окупирали“, и када сам се ја, монах-немонах Антоније преко слабог разгласа позвао полицију да пропусти блокирани народ који нам се јављао и молио за помоћ из бочних улица – е тек тада је полиција упала у народ, разгурала га у страну – док је Против терористичка јединица (у цивилу) ухватила и, не привела, већ однела мене, м-нм Антонија, и убацила у свој цивилни џип. Пошто сам ја био главни организатоr који је регуларно пријавио и уплатио држави све потребно за овај скуп – али нити сам добио икакво решење ни о дозволи ни о забрани скупа – јасно је да је скуп легалан и оствариво основно људско право на миран протест. Ни претходних година ни Секретаријат за саобрађај, нити полиција ПУ Старог Града није издавала дозволе за пријављени скуп али је скупове допуштала – тако да се овој репресији нико није надао. Пошто ме је судија касно ноћу отпустио из полиције у улици Стефана Деспота без казне – насиље и превара бивају јасни.
Народ је, после хапшења, остао певајући песме окружен кордонима полиције око Патријаршије око два сата. Потом је полиција, на чијим је рукама народ приметио чудне брачне бурме – али све на левој руци полицајаца (што, како приговорише верници, „они нису Православни, ко зна и одакле су овде послати“), дакле, предводници те полиције су народу лукаво саветовали: „Слободно можете ићи на скуп Двери на Тргу Републике јер је он легалан“. Народ је почео да се разилази ка Тргу Републике мислећи да ће Двери остати при својим речима да се неће разилазити док геј-парада не буде забрањена.
На Тргу Републике пар хиљада емотивно узбуђеног народа због овог аморалног насиља сопствене државе, две групе навијача, повремена скандирања… а полиције веома мало!? У једном тренутку навијачи се као по команди издвајају и негде ка Студентском Тргу започињу кратак окршај са полицијом и разилазе се кућама – тако да су сви помислили „вратиће се ваљда сутра“, али – „мало сутра“.
Влада не доноси одлуку, Двери крећу у некакву ноћну шетњу, зауставља их полиција код палате Албанија… Поноћ је прошла, у том и ја пристижем из притвора, и после 5. минута Бошко Обрадовић који неће ни да ме погледа – док се раније и поздрављао, узима мегафон распушта народ кућама уз некакво нејасно образложење и позива на своју „параду“ у 16. часова сутрадан уколико се геј-парада ипак одржи?! Већ спремљени плакати у боји се лепе по Црквама београдским у току ноћи и јутра са позивом на параду Двери у 16. часова од храма Светог Саве до Патријаршије… Ред саблазни – ред освећења, прво ђаво да заврши своје без ометања а потом „православни“ да освете – па у круг… масонски круг. То је слика модерног страшљивог духа уступања пред злом и допуштања све већег либерализма и међу својима и међу туђима, дух који се све више увлачи у међу вернике једине Цркве Христове. Понављам: Зло и скрнављење треба прво спречити, а не допуштати га, па онда „освећивати оскрнављено“.
Тако да је „игнорисање“ тријумфалне геј-саблазни (које су, чак, саветовали многи србски духовници ?!) одрађено максимално добро – јер је на дан параде у целом полицијом окупираном Београду био само један протестни скуп народа, и то, у Булевару Краља Александра испред Цркве Светог Марка (300-400 људи). Народ је био необавештен, пешацима није дозвољавано да се групишу ни по двоје троје а камоли нешто више – цео град и центар и периферија је био под кордонима и блокадом око 7-8.000. полицајаца ( како сам начуо док сам био у притвору – док је „судском одлуком простор Скупштине по блокадом јавног окупљања још од суботе у 20. часова“)… Православни верници који би ипак, Бога ради, и изашли на улицу– били су под контролом Двери а навијачи, опет, под контролом својих вођа који листом раде за полицију.
Тајне службе сатанистичког светског лидерства пустиле су пипке у све сегменте контроле само-организовања србског народа. АЛИ – кад се Власи досете – тешко ли се њима свима, јер, када Му се повратимо, тада ће Бог бити са нашим народом – а тада смо неизмерно јачи од свих сатаниних војски на квадрат.
Једини пријављени а забрањени скуп за овај викенд – била је наша Православна Литија са трасом Патријаршија – Влада – Скупштина. Зашто – зато што једино ми нисмо били под контролом. Због свега овога, ако идући пут будете желели да се искрено и одлучно мирно супротставите оваквим и сличним тровачким саблазнима – увек пред те догађаје погледајте на наш скромни сајт http://www.istinoljublje.co.nr како нас не би залуд расипали по пространим и бројном београдским улицама. А када прође одбрана – е онда можете ићи и са шетачима из Двери, ако Вам се то свиђа.
Ко игнорише ђавоља дела на јавном простору – ускочиће му у дневну собу! Некада су наши свети претци бранили отаџбину од немаца и турака, а сада одозго да гледају како им потомци постадоше духом исти и немци и турци уједно. Некада је војска и полиција србска ишла против окупатора на границе отаџбине а сада, због бедне и проклете државне плате, обезбеђује промоцију сличних окупатора а која је директно у циљу моралног уништавања сопственог народа. Зато, дужност свакога крштенога је молитва и добра дела, исповедање Светог Православља и срцем и делом, иначе једно без другога не може да постоји. Можда увек и неће бити у нашој моћи спречити слично јавно зло дело, али је у нашој моћи и обавези иступити насупрот и душом и телом, колико год можемо – против сваког саблазног злог дела које хули на народ мој и на Господа мога! Ако ли тако не чинимо, са вером у Бога, каква ли нам је вера и чије ли смо слуге, Бога или ђавола, трећега нема…
Срамотом Србије, уз ову тријумфалну геј саблазан, показали су се и сви страшљиво мудри србски духовници, па онда и неке лажно-патриотске организације, и ова продана масонска држава која их је све то синхронизовала у циљу тријумфа зла.
Господња је земља и све што је на Њој ! Зато, ако будемо искрено желели и борили се за Србију у Којој је Православни Христос једини све-ауторитет а чистота и смирење жеља све-народна – даће нам Господ по жељама срца свога јер са вером искамо и са стрпљењем уз борбу непрестану непоколебиво чекамо…
За ИстиноЉубље

монах-немонах Антоније

Двери-парадери омогућили саблазну Владину геј-параду – монах немонах Антоније, хапшени организатор репресијом онемогућене Православне Литије против геј-параде 2014.
Хапшени организатор репресијом онемогућене Православне Литије против геј параде – монах-немонах Антоније:

Из мог угла, коначно сагледавање окупаторских, скрнавних, геј-догађаја у Београду 2014. Поред домаћих и белосветских масона и педера овај „поносни“ сатанистички ритуал над поробљеним србским народом здружено су приредили: Влада, Скупштина и покрет Двери…

Двери-парадери омогућили

саблазну Владину геј-параду

Идемо редом…
После свега из прве руке виђеног јасно је да није народ игнорисао ову јавну геј-саблазан већ је тајна и јавна полиција лудачки-ревносно одрадила припрему „геј-параде“. Прво је полиција саветовала педере да за почетак, док не одомаће геј-параду, ова сада буде „пристојна“, без раскалашности, провокативних транспарената и скандирања – само шетња са заставама. Потом, када су видели да протест народа неће бити баш много велики, тада им је саветовано да промене прво пријављену плашљиву трасу (од Владе до парка Мањеж) у тријумфалну варијанту од Владе до Скупштине.
Пројекат геј-парада и свега осталог системског телевизијског моралног тровања целог човечанства потиче од антихристових јеврео-масона који би да завладају целим светом и поставе свог цара Антихриста – а све у циљу да се народ морално испрља и тиме изгуби основну људску част и храброст и буде подложнији за манипулацију и зависност од понуда владара. Да би Влада и полиција ове масонске банана-државе била сигурна у обезбеђивање ове сатанистичке приредбе коју су јој ментори глобалисти из света наручили – опет су активирани проверени методи и механизми. Нажалост, најпоузданији полицијски механизам за заустављање отпора народа и омогућавање геј-параде доказао се „патриотски покрет“ Двери. Ево, како…
Први сигнал разоткривања Двери: Као и предходних 5. година, увек прво пусте да наше удружење ИстиноЉубље закаже Православну Литију против параде а онда Двери увек закажу свој скуп сат касније на другом месту које ће најбоље одвући пажњу са наше Литије. Друго, наши Истинољубци поделе хиљаде летака-позива на литију на прослави медаља кошаркаша – бивају ухапшени и оптужени за изазивање немира са запрећеном казном од 1-7. година због тога што смо у летку позивали и да се на сам параде изађе у мирне протесте свуда по улицама Београда. Двери на свом сајту, пак, помену имена ухапшених, не помену ко су ти људи, већ поред њихових имена допишу своју поруку: „Неће бити параде“! Тако да сви помисле да су припадници Двери делили летке и били похапшени, али да Двери „ипак неодустају“ већ поручују да „неће бити параде“. А, на крају, не би организована једна парада тог 28. Септембра, већ две – једна педерска и, потом, једна који су предводили страшљиви и лицемерни борци против оне прве.
Даље, Двери се усуђују да на свом сајту објаве поруку да ће и после свог скупа у суботу увече остати целу ноћ на улицама све док држава не забрани „геј-параду“. Па, да смо ми из Истинољубља или било ко други ко је независтан од ове бандитске државе која овом народу на силу мења моралну свест коју је имао од памтивека, ми би одавно били на одслужењу вишегодишње судске пресуде. А Дверјанцима – нико ништа. Међутим, онда наредни догађаји који уследише откривају стварно стање ствари.
Наша истинољубива Православна Литија имала је кренути у суботу у 17. Од Патријаршије до „Народне“ Скупштине, па, Владе и поново повратак на плато испред Скупштине – баш око 19. часова када су Двери паралелно заказале свој скуп на Тргу Републике. Народ се окупља око 17. часова испред Патријаршије уз невероватан број „србске роботизоване полиције“ – док, рецимо, на скупу Двери готово да није ни било полиције.


Неизмерну благодарност дугујемо братском Фонду стратешке културе

Када се код Патријаршије скупило преко 7 стотина људи, док је полиција мноштво народа задржала у бочним улицама када је видела да ће број превазићи њихове процене, када су видели велелепне црквене барјаке и плакате (на једном је писало „Масони и гејеви Антихриста синови, који су нас окупирали“, и када сам се ја, монах-немонах Антоније преко слабог разгласа позвао полицију да пропусти блокирани народ који нам се јављао и молио за помоћ из бочних улица – е тек тада је полиција упала у народ, разгурала га у страну – док је Против терористичка јединица (у цивилу) ухватила и, не привела, већ однела мене, м-нм Антонија, и убацила у свој цивилни џип. Пошто сам ја био главни организатоr који је регуларно пријавио и уплатио држави све потребно за овај скуп – али нити сам добио икакво решење ни о дозволи ни о забрани скупа – јасно је да је скуп легалан и оствариво основно људско право на миран протест. Ни претходних година ни Секретаријат за саобрађај, нити полиција ПУ Старог Града није издавала дозволе за пријављени скуп али је скупове допуштала – тако да се овој репресији нико није надао. Пошто ме је судија касно ноћу отпустио из полиције у улици Стефана Деспота без казне – насиље и превара бивају јасни.
Народ је, после хапшења, остао певајући песме окружен кордонима полиције око Патријаршије око два сата. Потом је полиција, на чијим је рукама народ приметио чудне брачне бурме – али све на левој руци полицајаца (што, како приговорише верници, „они нису Православни, ко зна и одакле су овде послати“), дакле, предводници те полиције су народу лукаво саветовали: „Слободно можете ићи на скуп Двери на Тргу Републике јер је он легалан“. Народ је почео да се разилази ка Тргу Републике мислећи да ће Двери остати при својим речима да се неће разилазити док геј-парада не буде забрањена.
На Тргу Републике пар хиљада емотивно узбуђеног народа због овог аморалног насиља сопствене државе, две групе навијача, повремена скандирања… а полиције веома мало!? У једном тренутку навијачи се као по команди издвајају и негде ка Студентском Тргу започињу кратак окршај са полицијом и разилазе се кућама – тако да су сви помислили „вратиће се ваљда сутра“, али – „мало сутра“.
Влада не доноси одлуку, Двери крећу у некакву ноћну шетњу, зауставља их полиција код палате Албанија… Поноћ је прошла, у том и ја пристижем из притвора, и после 5. минута Бошко Обрадовић који неће ни да ме погледа – док се раније и поздрављао, узима мегафон распушта народ кућама уз некакво нејасно образложење и позива на своју „параду“ у 16. часова сутрадан уколико се геј-парада ипак одржи?! Већ спремљени плакати у боји се лепе по Црквама београдским у току ноћи и јутра са позивом на параду Двери у 16. часова од храма Светог Саве до Патријаршије… Ред саблазни – ред освећења, прво ђаво да заврши своје без ометања а потом „православни“ да освете – па у круг… масонски круг. То је слика модерног страшљивог духа уступања пред злом и допуштања све већег либерализма и међу својима и међу туђима, дух који се све више увлачи у међу вернике једине Цркве Христове. Понављам: Зло и скрнављење треба прво спречити, а не допуштати га, па онда „освећивати оскрнављено“.
Тако да је „игнорисање“ тријумфалне геј-саблазни (које су, чак, саветовали многи србски духовници ?!) одрађено максимално добро – јер је на дан параде у целом полицијом окупираном Београду био само један протестни скуп народа, и то, у Булевару Краља Александра испред Цркве Светог Марка (300-400 људи). Народ је био необавештен, пешацима није дозвољавано да се групишу ни по двоје троје а камоли нешто више – цео град и центар и периферија је био под кордонима и блокадом око 7-8.000. полицајаца ( како сам начуо док сам био у притвору – док је „судском одлуком простор Скупштине по блокадом јавног окупљања још од суботе у 20. часова“)… Православни верници који би ипак, Бога ради, и изашли на улицу– били су под контролом Двери а навијачи, опет, под контролом својих вођа који листом раде за полицију.
Тајне службе сатанистичког светског лидерства пустиле су пипке у све сегменте контроле само-организовања србског народа. АЛИ – кад се Власи досете – тешко ли се њима свима, јер, када Му се повратимо, тада ће Бог бити са нашим народом – а тада смо неизмерно јачи од свих сатаниних војски на квадрат.
Једини пријављени а забрањени скуп за овај викенд – била је наша Православна Литија са трасом Патријаршија – Влада – Скупштина. Зашто – зато што једино ми нисмо били под контролом. Због свега овога, ако идући пут будете желели да се искрено и одлучно мирно супротставите оваквим и сличним тровачким саблазнима – увек пред те догађаје погледајте на наш скромни сајт http://www.istinoljublje.co.nr како нас не би залуд расипали по пространим и бројном београдским улицама. А када прође одбрана – е онда можете ићи и са шетачима из Двери, ако Вам се то свиђа.
Ко игнорише ђавоља дела на јавном простору – ускочиће му у дневну собу! Некада су наши свети претци бранили отаџбину од немаца и турака, а сада одозго да гледају како им потомци постадоше духом исти и немци и турци уједно. Некада је војска и полиција србска ишла против окупатора на границе отаџбине а сада, због бедне и проклете државне плате, обезбеђује промоцију сличних окупатора а која је директно у циљу моралног уништавања сопственог народа. Зато, дужност свакога крштенога је молитва и добра дела, исповедање Светог Православља и срцем и делом, иначе једно без другога не може да постоји. Можда увек и неће бити у нашој моћи спречити слично јавно зло дело, али је у нашој моћи и обавези иступити насупрот и душом и телом, колико год можемо – против сваког саблазног злог дела које хули на народ мој и на Господа мога! Ако ли тако не чинимо, са вером у Бога, каква ли нам је вера и чије ли смо слуге, Бога или ђавола, трећега нема…
Срамотом Србије, уз ову тријумфалну геј саблазан, показали су се и сви страшљиво мудри србски духовници, па онда и неке лажно-патриотске организације, и ова продана масонска држава која их је све то синхронизовала у циљу тријумфа зла.
Господња је земља и све што је на Њој ! Зато, ако будемо искрено желели и борили се за Србију у Којој је Православни Христос једини све-ауторитет а чистота и смирење жеља све-народна – даће нам Господ по жељама срца свога јер са вером искамо и са стрпљењем уз борбу непрестану непоколебиво чекамо…
За ИстиноЉубље

монах-немонах Антоније
Одговори
#59

Да ли сте свијесни да ја то о Дверима причам већ годинама? Све се ово већ одиграло.

Али сваки пут наш јаран Просветар призива Двери и 300.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#60

(30-09-2014, 04:36 PM)Pavle Пише:  Јесам само ја овде луд и мислим да су овде пандури прекорачили овлашћења?
Капирам да вам је драго што су изотварали ове идиоте, и мени је, али није фер имати двоструке аршине.
Часно је да њих 20 пендрецима изубија на мртво име три ненаоружана људска бића која не пружају никакав отпор? То је часно? Ударати их крвнички и шутирати с леђа и на земљи без покушаја да их приведеш, само да се иживљаваш?
То је "часно обављање посла"?
Онда сам ја луд овде.

Ово је стандардна процедура жандармерије, да не кажем редовна. Ако нареде да легнеш доле, бију све док не легнеш. Тако да им ово неће бити први, а верујем ни последњи пут да спроводе редовну процедуру. Не верујем да је Вучићев брат толико утицајан фактор да ће се због њега мењати правило службе табаџија

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#61

Da je rekao moljim drug poljicajac ne bi mu falila ni dlaka sa glave.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним