Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aleksdandar Vučić lažovčina i demagog
#85

(26-05-2018, 11:07 AM)Mekenzi Пише:  Hajde, na uvce...

Слабо певам али теби и Вучићу ће се ова песма Тото Котуња дефинитивно допасти. Уживајте.

https://www.youtube.com/watch?v=0b5whZydVZc
Одговори
#86

Meni nije jasno:

jeli njegova stranka liberalna stranka koja se zalaže (pederi, eu, legalizacija narkomana, pederskih brakova, parade pedera, Kosovo nije Srbija, Soroš, NVO, Bildeberg, MMF, svetska banka)

ili je njegova stranka

nacionalisticka, stranka centra ( Srbija u srcu, Rusija, Putin, ubi pedera,Kosovo je Srbija, ne u EU, ne u nato, Bulevar Ratka Mladića, Karadzić Srpski heroj, Haradinaj zločinac, ua šiptari pobićemo ih sve)....


Ili ovo oba zajedno kao šizforenija...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#87

Ovako je tata radio kada je bio mlad

[Слика: 292b900.jpg]


Samo me zanima cime se bavi i šta radi Danilo Vučić..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#88

Predsednik opštine Paraćin je isto što i terorista Hašim Tači...Ludilo mozga

[Слика: 2nkjt00.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#89

Кад је ова особа потписао уговор са ЕУ да доведе у Србији 400,000 мигранта?
Одговори
#90

Већ шест годинa трaју непрекидни„покушaји убиствa“ председникa Србије и државни удари

Докле Вучићу да те „убијају“?


https://izmedjusnaijave.rs/%D0%B8%D0%B7%...B8-%D0%B7/:читај:
Одговори
#91

ВОЈНИ ТУЖИЛАЦ ТАКОЗВАНЕ "УКРАЈИНЕ" па каже:

Јевреји уништавају Украјину, желе проливање словенске крви

01.07.2018.

Главни војни тужилац такозване "украјине", Анатолиј Матиос у интервјуу за Инсајдер најавио је долазак "украјинског" Пиночеа навлас', па ка'е

Цитат:У овој држави постоје здраве снаге које се још нису објединиле. Можда се те снаге још нису одлучиле ко ће бити њихов Аугусто Пиноче, али сам украјински Пиноче већ куца на врата. Потребан му је стадион.

Према речима "украјинског" војног тужиоца, у држави „шета“ скоро 400.000 комада оружја за које не постоје дозволе за ношење и који су из зоне борбених дејстава у Донбасу пребачени на територију у којој нема конфликта. Међу њима су пиштољи, аутомати, гранате и бацачи граната.

Грађани са таквом количином наоружања могу бити „трећа сила“ и обесити о стуб сваког политичара, објаснио је тужилац.

Поред упозорења да такозвана "украјина" може лако постати војна диктатура, Матиос је изнео низ оптужби на рачун Јевреја.

Позивајући се на Александра Парвуса, марксистичког теоретичара рођеног у Белорусији, који је био активан у немачкој Социјалдемократској партији крајем 19. века, а који је такође био и Јеврејин, Матиос је рекао, па каже:

Цитат:У сваком рату увек постоји Парвус, који је доносио новац којим је изведена револуција, која је изазвала деценијско проливање словенске крви.

Парвус је такође био Јеврејин.

У овом случају, они желе да ураде исто у Украјини!

Упитан да ли има намеру да се опет кандидује за шефа државе, Матиос је рекао:

Уопште не желим да будем четрдесети претендент на тешку и незахвалну круну. Ја волим свој посао.

А сада звоним на узбуну глувима и палим свећу пред слепцима. Ево, говорим и каква опасност долази. Ја желим да она буде осујећена.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#92

Недавно, при повратку са састанка са немачком председницом владе, Ангелом Меркел, на питање новинара шта јој је одговорио на притиске да призна квази-државу „Косово“, цитира српског књижевника Борислава Пекића: „Шта сам јој одговорио? Оно што је велики српски писац Борислав Пекић рекао – да не жалим за земљом својих предака него мислим о земљи својих потомака“. Као још увек живом сведоку, јављају ми слике из сопствене меморије како млађани „Аца Лажов“ цепа Пекићеве постере на улицама Раковице и прелепљује их постерима свог политичког ментора Војислава Шешеља. А као истраживач романа Борислава Пекића, на којим сам магистрирао и написао књигу „Структура романа Борислава Пекића“, одговорно тврдим да те речи Пекић ставља у уста свом негативном јунаку у седмотомном роману „Златно руно“, Симеону Лупусу (Курјаку), цинцарском трговцу из Москопоља, који бежи испред турске казнене експедиције која је спалила Москопоље зато што су богати Цинцари помагали устанак Грка на Пелопонезу. Симеон поткива мазге наопако да затури траг, на њих натовари дукате у ћуповима које је залио медом, и бежи преко Копаоника у Србију, прво у Крагујевац па после у Београд, где се одмах прикључује Калемегданском шпијунском дивану, а потом и Земунском – да и за Турке и за Аустријанце шпијунира против српских устаника, како би добио дозволу да прати и једну и другу војску и продаје јој своје медикаменте – само да му бизнис цвета. Пекић се жестоком и константном иронијом дистанцира од свог лика шпијуна, а Вучић се са њим идентификује у хохштаплерској злоупотреби писца кога није читао.

https://stanjestvari.com/2018/07/11/kad-...va-pekica/
Одговори
#93

Od 2012 godine Vučić bez odluke skupštine, vlade, naroda samoinicijativno vodi pregovore o Kosovu, niti izveštava bilo koju državnu instituciju države Srbije o rundama pregovora.

Za više od ŠEST GODINA PREGOVORA KOSOVO JE OD VUČIĆA DOBILO SVE!


Sada su pregovori u finišu i na stolu mu stoji samo jedna opcija POTPISATI NEZAVISNOST!

ili kako to on(i) kažu dokument o normalizaciji odnosa.


Ono što čega se Vučić najjviše boji jeste:

1.POTPISIVANJEM ZVANIČNOG PRIZNANJA KOSOVA BI POSTAO NAJJVEĆI IZDAJNIK U ISTORIJI SRBIJE.

2. LAZAREVA KLETVA GA ČEKA.

3. KAKO OBJASNITI MUTIRANIM RADIKALIMA DANAS NAPREDNJACIMA DA JE KOSOVO NEZAVISNO.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#94

Заиста је сасвим комично што морам да читам о вучићу.

Вучић, попут оних политичара који су га председавали, постао је само еуфемизам
за своје пропусте као народ.

Ваше мане као пост-комунистичка бананаска диктатура, замагљују се као потпуно манипулисана клептократија са демократским знаком на врата. Јасно су видљиви, ваши нису у могућности сакрити ово, пошто је ово постало ваша ДНК.

Без обзира на то у којим покушајима покушавате да промените траке вашег мантила, мрље су јасно видљиве.

Ваше националне институције су озбиљан одраз тебе као људи, они јасно одражавају ко сте уствари, а ваше институције су корумпиране до језгре.

Парадоксално је што ви више запишете о Вучићу и још више запишете о себи.

Фактор који неко попут Вучић може постојати и владати земљом, само даље илуструје своје личне пропусте као појединца и колективно као народ.

Вучић је метафора за српску нацију!

it is really quite comical to have to read about vucic.
Vucic, like those politicians that presided him, has only become an euphemism
for your own failings as a people.

Your flaws as a post communist banana dictatorship disguising itself as a totally manipulated kleptocracy with a democratic door sign. Are clearly visible, your are unable to hide this, as this has become your DNA.
Regardless of what attempts you try to change the strips of your overcoat, the stains are clearly visible.

Your national institutions are a serious reflection of you as people, they clearly reflect who you actually are, and your institutions are corrupt to the core.

Paradoxically the more you actually write about Vucic and more you actually write about yourselves.

The factor that someone like a Vucic can exist, and rule the country, only further illustrates your own personal failings as individuals and collectively as a nation.

Vucic is a metaphor for the Serbian nation!
Одговори
#95

[Слика: o90nsx.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#96

Руски аналитичар шокирао Србију: Медији лажу да се Путин и Вучић слажу
у Вести, Видео, Политика 29. августа 2018. 1 Коментар

Гост нове епизоде емисије “РасПравда” био је руски геополитички аналитичар и директор администрације Евроазијског покрета из Москве Леонид Савин.
Савин је говорио о геополитичкој ситуацији у свету, украјинској кризи, политичкој ситуацији у Русиј, односима Русије и Србије, Путиновом односу према председнику Вучићу и другим актуелним темама.
Србија пре свега треба да затражи веће руско присуство, и да се спрема да узме Косово назад јер ће се створити околности за то. Погледајте, пре пет година нико у Русији не би ни помислио да Крим може поново да буде руски, али су одређене украјинске групе, подржане од стране САД и Запада, на основу својих погрешних идеја створили погодну ситуацију. Зато мислим да Срби морају да буду спремни –рекао је Савин коментаришући могућа решења за Косово и Метохију.
Коментаришући могућност да Србија призна нелегалну независност Косова, Савин је рекао да би то довело Русију у незгодан положај.
Ако Србија хоће да призна Косово, то ће Русију довести пред веома тежак избор. Јер, Русија званично заступа политику немешања, па ако то буде званична позиција Србије, зашто би се Русија противила таквој одлуци? – упитао је он.
авин је објаснио да се у српским медијима ствара погрешна слика о односима Путина и Вучића и да мисли да Путин нема велико поверење у председника Србије.
Савин је боравио неколико дана у Београду поводом оснивања српског представништва Евроазијског покрета.

https://www.youtube.com/watch?v=CfSiWWW4mP8
Одговори
#97

https://www.vaseljenska.com/vesti/izvest...-u-srbiji/
Одговори
#98

http://patriot.rs/vucic-planira-da-uhaps...h-zaposli/

Звући као признавање

Па ових мафијачке групе су део структуре државе!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним